Hirdetés

Aktív témák

• jozefgucci1

addikt

Valakinek van valami tapasztalata a hatos Loren arty-val ? Még 15K xp és megvan ,de klántársam eléggé szidja , hogy roszabb mint az Amx13F3 . Nekem ez sem jön be annyira mert mocskos lassan céloz és olyan nagyot sem sebez. Igaz angol tankokba szeret maximumot sebezni ,de azok papírból vannak . Most akcióban viszont jól hozta a pénzt.

Ma elég sokat mentem a TYp-al és azt kell mondanom nagyon játszható .Csak T8 csatába rakott ahol szinte csak azonos tier volt így azért lehetett vele keresni. Viszont a T34 az használhatatlan bármi átlövi. Ma E75 simán átlőtte szemből a tornyom . Arról nem is beszélve , hogy ezt inkább T9-10 be rakja mint sem T8 ba sajna . Amúgy pár napja elég sok csatát veszítek vagy nyerek úgy hogy a győztes oldalon alig van 1-3 veszteség .Azért ez elég gáz ! Vagy is inkább mutat valamit .

Amúgy Diegho te jó játékos vagy,de az átlag azt jelenti , hogy az egésszet véve .Tehát ebben az esetben nem nevezheted magad átlagnak mikor a Wotos játékosállomány átlaga EFf értékben kifejezve 800-1000 között van. Részemről ez a téma lezárva abszolút nem rosszindulatból írtam ezt . :R

Aktív témák