Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest