Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az idegesít legjobban amit ő is elmondott. Megy a lemming vonat és próbálsz elcsalni néhány embert, hogy legalább ne legyen teljesen üres a többi oldal és nem történik semmi. Írsz, pittyegsz, beépített parancsokat használsz, egyenesen rajta alkalmazod a "Follow me!" parancsot/kérést és SEMMI reakció. Még csak egy "Negative!" üzenet sem jön vissza... mintha rajtad kívül mindenki süket és vak lenne vagy csak teljesen kikapcsolt HUD mellett játszanának.
Ha engem kér meg valaki, hogy kövessem és nem hülyeségre akar rávenni, akkor szívesen megyek, mert végre valaki összedolgozna. Ha meg nem akarok vele menni, mert nem látom értelmét, akkor egyszerűen visszajelzek, hogy nem.
Tényleg nem tudom mit élveznek az ilyenek egy csapat alapú játékban. A suliban torna órán rettenetesen utáltam kosarazni meg focizni, mert mindig arról szólt, hogy volt a csapatban legalább egy olyan ember, aki szerint ez a játék arról szól, hogy csak nála van a labda és egyedül küzd meg minden ellenféllel, ezzel elbaszva a többiek játékát is, mert ennek tetejébe béna is volt és sosem szerzett érdemi eredményeket.
Ugyan ez megy itt is, mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz az aki szétlő minden ellenséges tankot és dupla Top Gun plecsnit szerez. Aztán mikor meglátja az első ellenséget, akkor összerezzenve bújik el és megvár valakit aki majd csaliként kilöveti magát, amíg ő hátulról oszthatja az ólmot.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest