Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel
üzenetére
A német tankokra hatványozottan igaz, hogy stock állapotban használhatatlanok. Ha viszont rászánod az időt, pénzt, xp-t, ősz hajszálakat, akkor csodálatosak lesznek. A Tiger P nekem is szenvedés volt az elején, most már a nagy ágyúval jóval élménydúsabb, fullon imádni fogom, már előre tudom. Ugyanezt átéltem már a VK3001/3601 párossal, így készültem előre.
ELC téma: nem értitek, hogy sokan használják scoutnak? Akkor pedig biztosan jó annak, hiszen tudjuk, hogy a magas szintű játékosállomány nem tévedhet a számok alapján. Innen tudom azt is, hogy a Löwe báziskempelésre ideális, a Hetzert oldalt kell fordítani, ha lőnek rá, Malinovkán pedig a legjobb taktika minden tankkal kirongyolnia mezőre, aztán elindulni keresztbe. Siema! Witam! Szólottam.
SoulRiever: én is így vagyok. 920-as brutálls effem van
Kíváncsiságból indítottam egy másik accot, azzal 1560. Azt nem is használom, inkább ezzel szenvedek, de jót tett az egómnak 
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kíváncsiságból indítottam egy másik accot, azzal 1560. Azt nem is használom, inkább ezzel szenvedek, de jót tett az egómnak