- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Sontir Fel #32028 üzenetére
A német tankokra hatványozottan igaz, hogy stock állapotban használhatatlanok. Ha viszont rászánod az időt, pénzt, xp-t, ősz hajszálakat, akkor csodálatosak lesznek. A Tiger P nekem is szenvedés volt az elején, most már a nagy ágyúval jóval élménydúsabb, fullon imádni fogom, már előre tudom. Ugyanezt átéltem már a VK3001/3601 párossal, így készültem előre.
ELC téma: nem értitek, hogy sokan használják scoutnak? Akkor pedig biztosan jó annak, hiszen tudjuk, hogy a magas szintű játékosállomány nem tévedhet a számok alapján. Innen tudom azt is, hogy a Löwe báziskempelésre ideális, a Hetzert oldalt kell fordítani, ha lőnek rá, Malinovkán pedig a legjobb taktika minden tankkal kirongyolnia mezőre, aztán elindulni keresztbe. Siema! Witam! Szólottam.
SoulRiever: én is így vagyok. 920-as brutálls effem van
Kíváncsiságból indítottam egy másik accot, azzal 1560. Azt nem is használom, inkább ezzel szenvedek, de jót tett az egómnak
Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest