Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #30860 üzenetére
Úgy sem fogod meggyőzni őket...
Szerintük az is lehetetlen, hogy egyedül játszottam 5000 csatát és úgy volt 56-57% winrátám...
És nem, nem számít semmit a 61% winrátám, csak néha egyedül nyírok ki 3-4 nálam nagyobb és több HP-s tankot, hogy az egész idióta csapatomnak megnyerjem a csatát...de nem, nem számít...
Kedvencem az, hogy a napi 25 csatámból 15-20 győzelemből 7-10-et úgy nyerünk meg, hogy visszamentem bázist védeni, mert az ott álló top tankjaink kiosztottak nulla sebzést és az ellenséges arty simán kiszedte őket, mert "lusták" voltak odagurulni az 5 méterre álló fedezékbe...
De nem nem jelent semmit a győzelmi ráta...
A fizetésem sem jelent semmit, csak épp marhára nem mindegy, hogy asszonnyal otthon Spár párizsit eszünk amiben 45% a hús, a többi szar, vagy elvihetem havonta pár alkalommal étterembe homárt enni és a boltban is rendes ételt tudunk venni
Jót mosolyogtam ismét
"...Top tierben jobban játszanak az emberek..."
Na ezen meg még nagyobbat mosolyogtam
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest