- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Steelheart2 #29609 üzenetére
Minden kezdő így nyomja, kissé bátortalanul, de próbáld meg kifigyelni, hogy kik azok akik jól játszanak, technikásak és taktikáznak, menj velük és figyeld meg, hogy ők mit csinálnak. Sajnos a játék tele van olyanokkal, akikben a legkevesebb tanulási hajlandóság sincs, így még egy Tier10-es tankkal is épp olyan retardáltak, mint amikor életükben először játszottak. Viszont őket könnyű ledarálni ha hajlandó vagy figyelmet fordítani arra, hogy mit hibázol és hol javíthatsz rajta. Ha egy hülye szituációba kevered magad az nem baj, csak gondolj arra, hogy legközelebb ezt már kerüld.
A T-28 meg szerintem egy jó tank, főleg teljesen kifejlesztve, van egy erős, de kissé pontatlan ágyúja, na azzal szépen oda lehet pörkölni két tierrel magasabbnak is, de a lényeg, hogy hatásos lőtávolon belülre kell kerülni és érdemes oldalba és hátba támadni őket. Én már játszottam egy ideje amikor az orosz heavy ág felé kezdtem fejlődni, én nagyjából egy délután alatt jutottam el a KV-1-ig és a T-28-at sajnáltam, hogy milyen hamar átléptem, nekem emlékezetes volt.
A KV vonal pedig jó, eléggé nyersek, de jók. Az ágyúik nem a hatalmas pontosságukról híresek, de rettenet erő van bennük és ettől pörög igazán a kredit meg az XP. Kezdőknek meg funolásra ideálisak.
Aktív témák
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest