Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vbbb #29253 üzenetére

Elmondom mi a hétvégi tapasztalatom. Hétköznap kevés időm van játszani, hétvégén igyekszem kiélni magam. Péntek este elkezdtem tolni és hajnali egyig lenyomtam 37 csatát, zömmel a többségét megnyerve (a szopóág jó oldalán voltam). Elmentem megnézni egy sorozat epizódot és pár perccel hajnali 1 után visszatértem a garázsba és örültem, hogy vihetem megint duplázni a tankjaimat.

Lenyomtam kínkeservesen még 12 csatát és ebből csak egyet sikerült megnyerni. Ez a 10% alatti győzelmi arány remekül megmutatta, hogy a noob, lemming, idióta gyökerek az órához igazítják magukat és amikor a szerver szerint eljön a hétvége akkor csetintésre másznak elő. Vagy csak eddig is ott voltak (előző 37, majdnem mind győztes csata), csak most átdobott a túloldalra.

Ma ebéd után újabb 9 csatához volt idegem, de mindet buktuk percek alatt, mert a f*szkalapok öngyilkos rohamai mindent alulmúlva egyre gyorsabban lezajlanak. Ezzel a győzelmi arány tovább csökken... 21 csatából egy nyertes. Juhééé! :D

Mondjuk leszarom, engem már régóta nem izgat a győzelmi arány. Nem vagyok HC játékos és soha nem is fogok arra a szintre eljutni, hogy egyedül győzzek 15 ellenséggel szemben, emiatt pedig természetes, hogy ki vagyok téve a gyökér csapattársak képességeinek. Inkább a találati arány, kilőtt tankok, okozott dmg meg ilyenek érdekelnek magammal szemben.

(#29256) Stigma.HC: Engem tegnap lenoobszarozott egy pár csapattárs amikor halálom után megköszöntem a társaknak a segítséget. Már csak foglalással volt esélyünk nyerni, elmentem egyedüliként foglalni, mikor elkezdtem kapni az áldást. Mindenkinek villogtattam, hogy kit kéne kilőni, de ők inkább egy T-50-2-t kergettek és kilőttek rá vagy húsz lövést és egyik sem talált. Engem ledaráltak és aztán őket is, miközben egyik heavy tüzét sem viszonozták, csak a nyomorult scoutot üldözték. Megköszöntem a támogatást, erre el lettem küldve a picsába, hogy noob szar vagyok, mert nem fedeztem őket... :D

Aktív témák