Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Elmondom mi a hétvégi tapasztalatom. Hétköznap kevés időm van játszani, hétvégén igyekszem kiélni magam. Péntek este elkezdtem tolni és hajnali egyig lenyomtam 37 csatát, zömmel a többségét megnyerve (a szopóág jó oldalán voltam). Elmentem megnézni egy sorozat epizódot és pár perccel hajnali 1 után visszatértem a garázsba és örültem, hogy vihetem megint duplázni a tankjaimat.
Lenyomtam kínkeservesen még 12 csatát és ebből csak egyet sikerült megnyerni. Ez a 10% alatti győzelmi arány remekül megmutatta, hogy a noob, lemming, idióta gyökerek az órához igazítják magukat és amikor a szerver szerint eljön a hétvége akkor csetintésre másznak elő. Vagy csak eddig is ott voltak (előző 37, majdnem mind győztes csata), csak most átdobott a túloldalra.
Ma ebéd után újabb 9 csatához volt idegem, de mindet buktuk percek alatt, mert a f*szkalapok öngyilkos rohamai mindent alulmúlva egyre gyorsabban lezajlanak. Ezzel a győzelmi arány tovább csökken... 21 csatából egy nyertes. Juhééé!
Mondjuk leszarom, engem már régóta nem izgat a győzelmi arány. Nem vagyok HC játékos és soha nem is fogok arra a szintre eljutni, hogy egyedül győzzek 15 ellenséggel szemben, emiatt pedig természetes, hogy ki vagyok téve a gyökér csapattársak képességeinek. Inkább a találati arány, kilőtt tankok, okozott dmg meg ilyenek érdekelnek magammal szemben.
(#29256) Stigma.HC: Engem tegnap lenoobszarozott egy pár csapattárs amikor halálom után megköszöntem a társaknak a segítséget. Már csak foglalással volt esélyünk nyerni, elmentem egyedüliként foglalni, mikor elkezdtem kapni az áldást. Mindenkinek villogtattam, hogy kit kéne kilőni, de ők inkább egy T-50-2-t kergettek és kilőttek rá vagy húsz lövést és egyik sem talált. Engem ledaráltak és aztán őket is, miközben egyik heavy tüzét sem viszonozták, csak a nyomorult scoutot üldözték. Megköszöntem a támogatást, erre el lettem küldve a picsába, hogy noob szar vagyok, mert nem fedeztem őket...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest