- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Cooper911 #27333 üzenetére
Ugyan ez a Type, azt is feldobja Tier 9-be. Tudom, már így is kedvező a matchmaking-je, de vicc, hogy néha még a T8 heavy-ket sem lehet néha átlőni oldalról + a kilenceset (IS-3, IS-8, KV-4, ST-I) mondjuk ez nem a type hibája, hanem az orosz spaced armor-é. Én is a farmolásért tartom, de azért nem árt, ha szeret is játszani vele az ember. Churchill III is nagyon jó tank, de ha berakja T6-ba, akkor sok esélyem nincs, mivel a T-150, ARL 44, Slugger páncélját nehezen lövi át szemből, plusz beelőznek a sebzésben is. Azért nem kicsit lenne jobb, ha megnövelnék az átütést 120 mm-re, akkor lehet elővenném a garázs mélyéről.
(#27334) Cooper911: Erről még álmodni se merj, biztos nem raknak be ilyen feature-t.Én azt bírnám, ha a prémium tank eladásakor visszakapnánk azt aranymennyiséget, amit kifizetünk érte. Tudom teszt szerver meg minden, de azért az nem ugyan az, mint a normál. Így ki lehetne próbálni minden farmolós prém tankot. Mivel egy tankkal legalább 200 csatát nem árt lemenni, hogy teljesen kiismerjük, ezért nem nagyon lehet véleményt kialakítani ennyi idő alatt. Ez a JT8.8 egészen tetszetős, T8-ba bőven elég az L/71-es átütése, főleg mivel pontos is.
(#27395) scyllarus: Ilyen bónusz amúgy lehetne még normál esetekben is. Mi tuti nem kapunk ilyet, ez az EU szeró.
A kis szerencsés: Marder II ammo racks Type 59
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest