- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A magam reszerol nem tartom OPnak a Type-t (mondjuk anno a konnyitett MM-et viszont annak tartottam) de:
A prem tankoknak alapbol van 2 elonye a nem prem tarsaikhoz kepest. A + credit gain es h az azonos osztalybol szarmazo szemelyzet buntetes nelkul hasznalhato benne. Utobbi sokaknak nem tunik nagy elonynek, de mennyire jo is lessz majd parhuzamosan hasznalni a Type - sokaknak 3-4 skilles - szemelyzetet mondjuk a tier 9 kinai medben.
Miert kene h jobbak legyenek masban is mint azonos szintu non-prem tarsaik?"Én is így vagyok vele, ha már kifizettem érte azt a 8 ezer forintot, akkor legyen már fun vele a játék"
Jah gondolom te is azok koze tartozol akik azert vettek anno Type-ot mert folyamatosan topdog-kent tier5 es tier 6 hulladekokon pedofilkodhatott. Es lehet h fizettel erte, de senki nem tartott kozben pisztolyt a fejedhez...(#27320) KaLeun Az regi Type azert (is) tunhet erosebbnek, mert sokszor kerult be topdog-kent tier 5-8 csataba. Egyreszt ugye tier 5 mar nem kerulhet ossze vele, masreszt ugyanazt az MM-et kapta mint a tobbi. Egyertelmu h mig egy KV-107 nem lotte at a tornyat addig pl egy M103 nonstop megteszi.
Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest