Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
virkir #26603 üzenetére
Tobb agat huztam/huzok, foleg TDket.
Parhuzamosan csinalgattam az amcsi lightokat is, ott M5 Stuart utan johet a Sherman E8, vegul T20.
Igy kihagyhato lepcsonek ereztem a sima Shermant, helyette inkabb a T1 HT-t, meg az M6-ot valasztottam.E8-ra eleg lassan sikerult rahangolodnom, de a vegere megkedveltem az agilitasat, meg a gyorsan lovo agyujat.
Aztan 1 honapja a +150% credit akcioban visszavettem a Leet, es kimaxoltam a sima Shermant is, de az nem jott be annyira, mint az E8: keves a loero/tonnaja, sokkal lassabban gyorsul.
Jumboval nyilvan az lenne a bajom, hogy mednek tul lassu, hasonlo sebessegu M6-nak viszont nagyobb az agyuja.(T20 viszont nagyon nem fekszik az anyahajokkal vetekedo fordulokore, meg az M6-hoz kepest nagyon kiherelt agyu miatt, max a napi duplazok erejeig veszem elo, ev vegere csak elerek a Pershingig cimszoval.
)
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest