Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Szafter #26428 üzenetére

Német TD VS Amerikai Hellcat TD VS Szovjet TD ÁG?

Forgotornyu TDvel sokkal konnyebb jatszani.

Tegnap event miatt visszavettem a Wolverinet, megkapta a kis TDkre szokasos felszerelest (rammer, periszkop, alcahalo)
    Aztan jott a pofaraeses, mert a 75% legenyseg miatt nem latok semmit, meg lassan celoznak. :W

Ugyan a szinten otos szintu Stugnak erosebb az agyuja, meg a penje is joval nagyobb, viszont a Wolverine top M1A2 agyuja SOKKAL gyorsabban lo, osszessegeben +10% sebzest tud kiosztani egysegnyi ido alatt!
    Meg az sem hatrany, hogy sokkal tobb loszert cipelhet, mint a Stug.

Nezem a statomat, utolso 40 Stug koromben lottem atlag 718-at, Wolverinenel viszont csak 690-et :Y
    Ennyit szamit a mostani gyenge legenyseg? :(
    Pedig tegnap nem 1-2 meccs volt, ahol 1500 folott sebeztem az Wolverinenel, Stuggal joval ritkabban lottem ennyit.

Elvileg a T49 kisebb (->nehezebb eltalalni.), meg gyorsabb, mint a Wolverine, viszont arra nem lehet feltenni az M1A2-ot, csak a lassabb+pontatlanabb M1A1-et.

Hatos szinten nemeteknel ott van a JagdPanzer IV, ami a Stug utan eleg nyogvenyelos, mivel lassabb, meg kevesbe tudja forgatni az agyujat, mint a Stug.
    Amcsiknal vermerseklettol fuggoen a raketa Hellcat, vagy a lassabb Slugger.

Viszont hetes/nyolcas szinten szvsz jobbak a nemet TDk, mint az amerikaiak.
    T25/2-vel lehet ugyan kellemetlenkedni, de a JP nagyobb agyuja sokkal jobban befolyasolja a meccs vegeredmenyet. :DDD
    (Kivancsi lennek a T25 AT-re, annak is van 105mm agyuja.)

Egy szinttel feljebb a T28(Prot)-hoz kepest a Ferdi is egy raketa...
    JP2-rol is irtam par hozzaszolast, lusta vagyok egyesevel linkelni.

Szovjet tankokrol nem tudok nyilatkozni, mivel osszesen csak a tutorialert jaro M3 Stuart LL-t toltam.

Aktív témák