- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Konczi06
üzenetére
Ugye nem érted félre: az összes lehetséges jármű alatt azt értem, hogy az adott tankkal kifejleszthető járművek, nem pedig az utána következő teljes tech tree. nem nézlek gyengeelméjűnek, félre ne értsd, csak ha 97%-os a legénységed, akkor nem 3 csatát mentél már azzal a géppel, tehát rég elitnek kéne lennie. Ezt egyébként egy sárga rombusszal jelzi is az adott tank piktogramjánál a garázsban, a bal felső sarokban.
Más: tényleg mostohán bánik a TD-kel a rendszer: az imént közel 5500 saját és 1500 felderített sebzésem volt JT-vel, erre kaptam 780 XP-t prémium nélkül. Pénz meg kb. 5k maradt rajta a költségek levonása után, pedig nem sérült a gép...ha sérül is, még veszteségben vagyok egy nyerő csatánál...nincs ez így jól...
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest