Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na most jutottam el arra a szintre, hogy megint pihentessem egy ideig a játékot. Azt fenntartom továbbra is, hogy ez egy nagyon jó játék lenne, csak éppen élvezhetetlenné teszik a kedves játékosok.
Zsinórban több olyan csatám volt, ahol több sebzést osztottam ki egyedül, mint a maradék 14 csapattárs... Csapat? Jó vicc, ezeknek fogalmuk sincs arról mit jelent a szó, hogy csapat.
Segítséget nem lehet várni tőlük, hiába nyomod az F7-et, hiába pingeled őket. Ha én egyedül indulok az egyik oldalra az nem zavar senkit, vér istvánka még beáll a lemmingvonatba 11. tanknak, ahol aztán szépen vonalban mennek előre a halálba. A másik meg az, hogy a WG helyében csinálnék valami olyasmi tank akadémiát a játékon belül, amit kötelező lenne vér istvánkának és cimboráinak végigjátszani és megtanítaná nekik, hogy mire való egy nehéz tank, egy közepes tank vagy éppen egy 5-ös felderítő. Mert így nagyon elveszik a kedvét a játéktól a magamfajta e-pénisznövelgető eff huszároknak, hogy én szinte mindig az első 3 tank között szerepelek a csata végén a jelentésben az xp listán de vér istvánka megdeglik sebzés nélkül, a bázisunknál, egyetlen leadott lövés nélkül a kifestett E-100-asában...Jó játékot mindenkinek! Sziasztok!
Aktív témák
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP Omen gamer szék Citadel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest