Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Abban tud nekem valaki segíteni, hogy az Eff értéket befolyásolja a prémium account vagy sem?
Az eddigi 1340 Eff értékem a prémium aktiválása óta napi 2-5 pontot emelkedik. Nem érzem, hogy annyival jobban menne a játék, sőt."Nekem nagyon sokat lendített a játékomon a prémium, pedig egy prémium tankom sincs, de lőszert sem vettem goldért. Egyszerűen azért, mert amíg nem volt prémiumom, addig fostam belemenni rizikós szituációkba a nagyobb tankokkal, mert már előre fájt a javítási költség minden bekapott találat esetén.
Így viszont tudom, hogy nem számít néhány bekapott pofon ha én nagyobbat tudok adni, mert prémiummal könnyű elkerülni a veszteséges vagy nulla nyereségre kijött köröket. Jó persze én nem is vagyok HC játékos, nem izgat az eff értékem (ami amúgy a régi idők miatt még elég alacsony), de az tuti, hogy sokkal nagyobb hajlandósággal megyek előre, sokszor én vezetem a támadást (mert amíg valaki nem indul meg, addig mindenki kempel a kezdő környékén). Aztán csak rájöttem, hogy ésszel és technikásan haladni előre, manőverezni és oldalba támadni mindig kifizetődőbb, mint egy sarok mögé bújva, onnan kidugdosva az orromat várni, hogy kilőhessek valakit.
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest