Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Mcray #23024 üzenetére

"Abban tud nekem valaki segíteni, hogy az Eff értéket befolyásolja a prémium account vagy sem?
    Az eddigi 1340 Eff értékem a prémium aktiválása óta napi 2-5 pontot emelkedik. Nem érzem, hogy annyival jobban menne a játék, sőt."

Nekem nagyon sokat lendített a játékomon a prémium, pedig egy prémium tankom sincs, de lőszert sem vettem goldért. Egyszerűen azért, mert amíg nem volt prémiumom, addig fostam belemenni rizikós szituációkba a nagyobb tankokkal, mert már előre fájt a javítási költség minden bekapott találat esetén.

Így viszont tudom, hogy nem számít néhány bekapott pofon ha én nagyobbat tudok adni, mert prémiummal könnyű elkerülni a veszteséges vagy nulla nyereségre kijött köröket. Jó persze én nem is vagyok HC játékos, nem izgat az eff értékem (ami amúgy a régi idők miatt még elég alacsony), de az tuti, hogy sokkal nagyobb hajlandósággal megyek előre, sokszor én vezetem a támadást (mert amíg valaki nem indul meg, addig mindenki kempel a kezdő környékén). Aztán csak rájöttem, hogy ésszel és technikásan haladni előre, manőverezni és oldalba támadni mindig kifizetődőbb, mint egy sarok mögé bújva, onnan kidugdosva az orromat várni, hogy kilőhessek valakit.

Aktív témák