Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Pontosan ide akartam eljutni. Eddig is túl sok 330 eff értékes tier 8 prémes volt a játékban. Most mintha még több idióta rohangálna prém gépekkel, hogy fedezni tudja azt az új képességét, hogy olyan jó játékosokat és olyan jobb tankokat szopasson halálra, akiket eddig meg sem bírt karcolni, csak véletlen.
Emiatt majd úgy gondolják, hogy hú de profi játékosok lettek és csak még jobban gold ammó függővé válnak. Szomorú, de már a klánomban is terjed ez a hülyeség.
Én még kitartok az elveim mellett, de ha elterjed a gold ammozás, engem is elcsábíthat, abban a reményben, hogy visszaszerzem eddigi előnyömet az idiótákkal szemben...
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest