Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem is volt ilyen érzésem, de mondom, biztos hülye vagyok. Különösen a T34-en vettem észre, eddig se volt fürge, de mostanában alig fordul és füvön, mocsárban sokkal nehezebben vánszorog, mint eddig. Városi kövezett úton jól megy, azon a felületen nem vetem észre változást.
Nem akarok újabb összeesküvés-elméletet gyártani, de ezen (akár naponta) nem változtatnak? Meg mernék esküdni rá, hogy a Löwe szombaton agilisebben mozgott, mint tegnap...tudom, hülyeség, mert mi értelme lenne, de mindkét nap sokat mentem vele és érezhető volt a különbség.
No mindegy, ez megint csak a saját agymenésem...lehet, hogy csak a pályák között van differencia, hogy pl.: a fűnek egyiken más a tapadása, mint a másikon...PumpkinSeed: általánosságban elmondható, hogy az orosz IS-vonal a legideálisabb kezdőknek, talán én vagyok az egyetlen, akinek az nagyon nem jött be, én nem is ajánlom nyugodt szívvel. Lassan célzó és relatíve pontatlan ágyúk jellemzik, amik persze ütnek (ha betalálnak), ezzel én nem tudtam kibékülni, hozzászokni, így háromszor álltam neki és hagytam abba azt a vonalat, ezúttal végleg (IS3-nál). Szóval egyénfüggő, kinek melyik vonal jön be, én az amerikai HT-ket ajánlanám inkább, az kiegyensúlyozottabb, a német helyenként tényleg mazochistáknak való, a francia meg talán leginkább olyan, hogy vagy bejön vagy nem. Angolt nem ismerem, papíron nem tűnik túl jónak.
Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
No mindegy, ez megint csak a saját agymenésem...lehet, hogy csak a pályák között van differencia, hogy pl.: a fűnek egyiken más a tapadása, mint a másikon...