Hirdetés
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- MIUI / HyperOS topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
benvolio
őstag
A legmulatságosabb sztory-m, hogy feltettem a laptopra is a játékot, majd beléptem a legkisebb arty-val. Hát a laptop kevés volt neki, mert 5fps körül ment a game. Először ki akartam lépni, de aztán mondom, hogy nem hagyom ott zsákmánynak szegény kicsikét és elindultam vízbe zuhanni egy part falról. Majdnem odaértem amikor hátulról rongyol felém egy ruszki tank és menet közbe lövöldöz rám. Belezuhanok a vízbe még egy kicsit haladok benne, majd fulladás. Közbe utánam eset az idióta és megrekedt a víz szélén a partfalnál, ahonnan kijönni se tud. Szakadtam a röhögéstől, hogy még így is halálba vittem egy ellenséget! Illetve jött egy csapattárs aki a szabad prédát kilőtte! Ennyi, könnyesre röhögtem magam!
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kutya topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- MIUI / HyperOS topik
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest