- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#21346560 #21920 üzenetére
Hasonló élményem volt ma nekem is kettő. Egyiknél egy T34-ről segítettem levakarni egy T-44-et ami körbe körbe rohangálta. Utána ugyanez a T34 segített nekem mikor a Type meg egy AMX rárontott a Ferdimre. Megköszöntem neki ő meg megköszönte egyből a T-44-el szembeni segítségem.
Másik csatában szintén Ferdivel voltam és hátrányos helyzetből sikerült fordítanom úgy hogy kiszedtem az ellen IS-8-át meg segítetem az artynknak egy E-75-el szemben. Így az ellennél csak egy arty maradt míg nálunk 2+én (4 killem lett valami 4000 sebzéssel). Itt szimplán megdícsértek de az tény hogy rohadt nagy mákom is volt mert az E-75 egyszer pattant rólam. Ezt is megjegyezte valaki amire helyeseltem is.
Aztán persze jött amit korábban írtam hogy végig fikázott egy olyan aki ötödannyit sebzett abban a csatában mint én.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest