Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Yettel topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Igen unalmas lehet ha normális klán nélkül tolja az ember, mert akkor kb. minden jóból/érdekesből kimarad vagy lehet csak szimplán nem az a Te játékod, van ilyen.

A wot is gondolom sokkal jobb/másabb ha nem megy az ember szólóban és egy jó klánban van .
No offens, de a Blizzék ebből halálra keresik magukat és nincs senki más a piacon akik csak megközelíteni tudnák ezt a sikert és jövedelmezőséget.Ezek szerint valamit tudnak a fiúk, a pandák meg.. ez egy kitalált világ az van a sztoriban amit ők akarnak.A klánunkban is mindenki azt mondta amikor meghallotta hogy panda lesz az új kieg, hogy de szar, abbahagyják, stb. Most meg mindenkinek már elő van rendelve
De az tény: mindenkinek más tetszik, más jön be és ez jó, mert ettől lesz színes az élet.De a két játék nem is egy kategória/stílus.
Én a wow-t csak a közösség összehasonlítása miatt hoztam itt szóba nem wow vs. wot vitát akarok kirobbantani! Csak jeleztem, hogy ilyen rövid idő alatt mint amit és a WoT-ban töltöttem is feltűnt a közösség minőségbeli különbsége.
Aktív témák
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő