Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
jano_77 #13098 üzenetére
IL2 Sturmovik - Forgotten Battlessal sokat játszottam bill+egér kombóval, így megszoktam. Remélem annak sem lesz rosszabb az irányítása, csak küldhetnék már a tesztre e behívót
szerk.:
Itt van 1 PH!-s fórumja, azt hiszem itt linkelték.Djuree
Add át nekem a meghívódat, látom a szemeden nincs Neked kedved játszani veleollie
4k?
Hát az alsó hangon is 12-13 lövés, nekem 8-nál többet még nem sikerült lőnöm, mert vége volt mindig a körnek
szerk.:
Nem igaz már.... tönkre vágod a WoT karrierem azzal, hogy beírsz 4k-s sebzés rekordot, és még utána a WoWp-s reményeimet a mélybe taszítodOlyan illúzió romboló vagy
-
-
forras2
őstag
Ez most komoly?
Kv1s 122mm-es ágyújának 17:39 a reload ideje?
5-t tudtam lőni a csatában össz-vissz, de az 2k sebzés volt
Győzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 29. 12:16:39
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 962
Szerzett kredit: 24 543
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"Teccetős a dolog, csak töltene kicsit gyorsabban
-
Djuree
félisten
válasz
Stauffenberg #13090 üzenetére
akkor lehet boldogulni egérrel meg billel? ha nem muszáj nem veszek.
jó amúgy a játék?tgulyas: hát már vagy 3-4 hónapja jelentkeztem.
-
Djuree
félisten
Dear Djuree,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
végre!
vehetek egy joyt basszameg
-
.mf
veterán
válasz
AlexWolf #13083 üzenetére
Ingyen garázshelyek is voltak? Ú, hogy mikből maradtam én ki... Csak egy promó-kódot sikerült egy haveromtól cserébe szereznem, abból lett 1250 aranyam és egy M3 stuartom egy garázshellyel, még a mai napig annak az aranyával garasoskodok
Szólj már, ha legközelebb ilyen vanStauffenberg: ne is mondd... eléggé kéne a lé az IS7-re. Hétvégén nem játszottam, csak hétfőn késő este láttam meg ezt az akciót...
-
válasz
Stauffenberg #13084 üzenetére
A KV-3 dupla kreditet kapott a hétvégén, azért van most fele ennyi (amúgy a normális mennyiségű) credit.
A Type-pal meg csak legfeljebb csak az a probléma, hogy sok van belőle. Bár engem nem zavar, mert a tierjében nem ellenfél.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
GaburroSan #13053 üzenetére
Én a KV-3-al vagyok így... véget ért az akciós hétvége és most meg olyan, mintha nem létezne a prémiumom. Kilövök 4 tankot és továbbiakat megsebzek elég csúnyán és kapok 35k kreditet? LOL... múlt héten az ilyenekre simán pörgött az 50-60k is prémiummal...
Arról nem is beszélve, hogy amióta elit tank lett még SOHA nem rakott a matchmaking olyan csatába ahol a lista közepénél magasabban lennék...
(#13081) Dobi 562: Erről beszéltem 1-2 napja. Undorom van a Type-tól már egyszerűen... Az utóbbi hónapok jók voltak, mert normális mennyiség szaladgált belőlük, de most megint elborult a mérleg.
Mint amikor fél áron volt a Löwe... akkor is ment a masszív gruppen szex velük.
-
válasz
diegho #13080 üzenetére
Nem olyan sokat. Volt ugye egy csomószor még régebben, hogy arany/garázshelyet lehetett szerezni promó kódokkal, meg volt a gamestar-os kód, akkoriban a volt klánom szerzett egy csomót, szóval olyan 10 k-ért szereztem 10 garázshelyet meg olyan tizenpárezer aranyat, meg náhány millió kreditet, meg pár hét prémiumot....meg féláron vettem a legtöbbet, szóval a 69-ből olyan 55-60 hely féláron/kódokból jött.
A tankok más kérdés. Mivel majdnem az összes premium tank megvan (spershing, dmax, t34, jagdtiger88 és is-6 kivételével)...hát nem is tudom...asszem 3x vettem 14,5k-t, meg párszor 5,5k-t, meg ritkán 2,5k-t a prémumra.....mondjuk olyan 80k pízt feccoltam bele eddig.
Ez még mindig nincs annyi, mint wow-os pályafutásom alatt előfizetésre meg a kiegészítőkre kifizetett kb 160k. -
-
Arra valaki talált már választ , hogy miért csak pár map forog folyamatosan , értem ez alatt pl KV1 el hat csatából 5 El Halauf ? Mindezt egymás után. Azt már meg sem említem , hogy nem sikerült dupláznom még úgy sem hatot lövök .A KV1S lenne a cél mert a KV2-t már meguntam és talán aa 122 mm-es jobb minta 107 Zis .
-
válasz
Gergo_R6 #13070 üzenetére
Írd felül a régi configot ezzel, egy az egyben. Persze csinálj másolatot a régiről előtte.
(#13068) Antonius1978: gyanítom, hogy nem volt fejlesztett torony azon a KV-4-en, az alaptoronynak gyakorlatilag nincs páncélja oldalt és hátul. Bár a fejlesztettel sem sokkal jobb, de azért jobb.
-
Cootermain
tag
Ez csak részben igaz. Ugyan gyenge a páncél, de a track előszeretettel eszi a lövéseket, a szög miatt pedig rengeteg lövés automatikusan pattan. Ezen a replayen Himmelsdorfon tartottam egy teljes szakaszt T32,T20,T150 és VK36H ellen. Egyetlen penetráló lövésük volt amikor túlságossan kibújtam és felfedtem a front plate-et. Új orosz és amerikai ágyúk ellen már nem biztos hogy kipróbálnám, de 200 pen környékén hatásosnak tűnt tegnapig.
-
Gergo_R6
csendes tag
-
vhw
addikt
Kedvezményes MM-et kap ez is, mint a KV-5, szal max 9esekkel találkozik (nem úgy mint a Löwe). Így nem annyira vészes a 175 pen.
Nem valami kiemelkedő szerkezet, de ha szovjet kell, T8-as és heavy akkor nem sok választásod van. (de valójában ezt a 'teljesítményt' talán egy SuperPershing is tudja, lényegesen kevesebb pénzért, és "varázslatosabb" páncéllal) -
Antonius1978
addikt
válasz
Dobi 562 #13058 üzenetére
Tegnap pont a Parduc 2-vel kerultem vele szembe (KV-4-rol van szo), a veletlen ugy hozta, hogy tolattam, o picitt magasabban volt, igy kapasbol lottem, es csodak csodaja, a lovegpancel melletti keskenyebb savot gond nelkul atvitte, meg vagy 2x odalottem es az is atment mielott kinyirtak (a kedves neheztankjaink 2x IS3 a sajat baromsaguk miatt mar elsokent halaloztak el).Az also reszrol pattant, es oldalrol szinten, igaz kb 15-20 fokban allt a tank, sok esely nem volt, de kiserleti jelleggel lottem ra amugy is.
Az a kupola a tetejen nem mindig sebezheto amugy, nekem nem mindig sikerul, van amikor pattan, ugyhogy marad az ujonnan kitapasztal loheto resz. -
válasz
Gergo_R6 #13064 üzenetére
Az enyém pont ilyen amit szeretnél, próbáld ki: [link]
Más: mi a véleményetek az IS-6-ról? Néztem a statjait, hát tier 8-ban nagyon gyenge az az ágyú, nincs páncélja, és nem is különösebben gyors. Mi értelme van ennek? A KV-5-nek legalább páncélja van, a Löwe-nek meg jó lövege. De ez semmilyen paraméterében nem jó. Vagy én nézek el valamit? Találkoztam már párszor vele, és még a KV-3-nak sem volt ellenfél.
-
válasz
Dobi 562 #13058 üzenetére
Igen, jó a KV-4, de néha a szerver eldönti, hogy az égvilágon semmi nem fog lepattanni róla, bárhogy forgatod, még az is átlövi, aki nem gyenge pontra céloz. Ugyanez a helyzet a KV-3-mal, de még fokozottabban. Nagyon bosszantó, amikor gyakorlatilag kapáslövéseket adnak le rám, és tök mindegy hol találnak el, átviszik még a leggyengébb penes ágyúkkal is. Tegnap este szopóágra tett a WG, mert pont ez történt. Tier 5-től kezdve minden átlőtte, kb mindenhol a KV-3-amat, bármit is csináltam. És tették ezt olyan játékosok, akiknek vagy még nincs tapasztalatuk (1000 alatti meccs), vagy 5-800 effesek, vagyis valószínűleg nem azért lőttek át, mert ismerik a KV-3 gyenge pontjait.
Amúgy szeretem mindkettőt, pár napja szinte csak ezekkel játszom felváltva (KV3 és KV4). -
[HUN]Dani
őstag
-
Gergo_R6
csendes tag
Hello
xwm mod szerkesztésében jártas ember segítségét kérném, a letöltött pakkban nics olyan sample amelyik tetszene ezért szeretném a saját igényeimhez alakítani, kicsit olyan mint virkiré de mivel frissült az xwm virkirét már nem használom.
Azt hogy tudom elérni hogy a tank felett ott legyen a játékos eff értéke és a nyerési mutatója is, alt lenyomása nélkül.
Ha lenyomom az alt billentyűt akkor pedig a játékos neve szerepeljen ott.
Esetleg színeket hogy tudok változtani?
Azt tudom hogy 1 egyszerű note pad is elég hozzá de el vagyok keveredve, nem tudom melyik sorral mit változtatok, és melyik dokumentumot kell változtatni.
Köszi
-
Dobi 562
addikt
válasz
diegho #13061 üzenetére
Tudom, engem is az tartott vissza tőle, mert már pár hónapja ki volt fejlesztve. Aztán a legutóbbi buffolásnál csökkentették a töltési időt, kapott egy kis plusz páncélt + a top lövege rámegy a fejlesztett torony nélkül is, ez nagyon jót tett neki. Néztem itt pár fórumozó visszajátszását és akkor kedvet kaptam hozzá.
-
diegho
nagyúr
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
AlexWolf #13047 üzenetére
Kicsit frusztrált vagyok ez igaz. Nem a haverom, csak láttam játszani, szóval nem véletlenül van neki olyan magas eff-je. Ledarálta a csapatom, de előtte még kettőt sikerült belelőnöm.
A tudatos eff érték növelésben lehet valami, de a lényeg, hogy rohadt jól csinálja amit csinál.
-----------------------------------------------------
Sajnos megint túl sok az "érdekes" játékos... Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezekkel a piroskákkal (40-45% win rate, 400-800 eff). 8-9-es nehéztankban egymás hegyén-hátán kempelnek a bázis mellett. De nem azért hogy a védelmünk sziklaszilárd legyen, mert valami gyorsabb med tanknak az eltalálása már gondot okoz nekik.
És akkor sem mennek arrébb ha az arty őket lövi... Ha segítséget kérek tőlük, akkor hiába teszem mert ők nem ismerik a csapatmunka fogalmát. Ha elindulnak velem egy irányba, akkor egyszer csak azt veszem észre hogy én harcolok az ellennel támogatás nélkül, mert ők leragadtak valami lehetetlen helyen és most ott kempelnek... De mindegy is, mert ha jönnek is nem tudnak sebezni. E-75 HE-vel lövi az E-75-öt mert nem ismeri a saját tankjának gyenge pontjait és sebezgeti 40-50-esével...
-------------------------------------------------------
Elit lett a KV-4-em:Kicsit tartottam ettől a tanktól, mert ellenfélként nem tartottam nagyra, de kellemeset csalódtam benne. Nagyon könnyű vele játszani, ez köszönhető a sok játékosnak akik nem veszik a fáradtságot hogy utánanézzenek a tankok gyenge pontjainak.
Rengeteg lövést lepattint magáról szemből. Az oldalát soha nem szabad mutatni, mert könnyen gyullad ha meglövik a torony alatt. Sokan próbálják a tetején a kisebb tornyot ellőni, ez viszont nem mindig jön össze nekik. Ha az ellen arcába mászol akkor olyan magas a KV-4, hogy túl éles szögben tudják csak lőni és az is pattint sokat.
Az eleje beforgatva csúcs szuper. Én mindig kicsit kidugom az elejét, a láncomat lövik az benyeli a lövést, besárgul de ÉP-t nem vesztek. Ekkor kicsit kinézek és lövök.
Az ágyúja elég jó. Pontosabb, mint a BL-9, 2mm-rel jobb az átütése, de gyengébbet sebez. 100%-os legénységgel, 100% elit alakulattal, töltésgyorsítóval és ventivel a töltési ideje alig több mint 9 mp ami elég gyorsnak mondható. IS-7, E-100 hasát szemből gond nélkül üti át.
A nagy vas végsebessége 29km/h, amivel nem fogsz tudni visszaérni a saját bázishoz ha nagyon messzire mentél, de arra ott vannak (lennének) a medek, ezzel a tankkal nem az a dolgod.
A fordulékonysága kicsit gyengusz, nem árt ha van melletted 1-2 tank akik védik a segged.
Én nagyon agresszívan játszottam vele, törtem előre folyamatosan. Volt olyan csata ahol nem veszítettem ÉP-t, de én 7 tankot kilőttem.
Szemből találatoknál a sofőr és a parancsnok szeretett elhalálozni, a sofőr halála esetén olyan lomha hogy az nem igaz! Ha az oldalát/tornyát lövik akkor a töltő volt oda sokszor.Összefoglalva: szerintem ez egy nagyon jó tank! Nagyon jó vele játszani, sokat pattint, termeli az Acélfal és Mesterlövész kitüntetéseket, aki esetleg azért nem kezdett bele az IS-4 ágába mert sok rosszat halott erről a tankról, az szerintem próbálja ki.
-
válasz
Cootermain #13033 üzenetére
A T29-cel nem érdemes sidescrape-elni, mert annál a tanknál gyakorlatilag nem létezik armor. A helyes taktika a hulldown, ha megoldható.
-
vhw
addikt
válasz
joergie #13050 üzenetére
Igen a prem is segítene a javításában, kevesebb kör stock tankokkal. De főleg az dobna rajta, ha többet mennék 9-10es tankokkal, ezeken most is 1800 körüli effem van, de inkább a kis retek 4-5-6os vackokkal cseszem az időt, amiken jó ha 1300-1500 megvan (vagy ennyi se)
-
diegho
nagyúr
válasz
AlexWolf #13047 üzenetére
De 2160-as effiency-t tudatos tervezés, esetleg segítség nélkül nem lehet összeszedni.
Pedig de, aki játszott már bétában simán össze tudja hozni a 2000 felettit egymaga. Én semmi extrát nem csinálok, csak hobbiból játszok, nincs század, se cw, se klánozás, nem bétáztam, senkitől nem kértem segítséget, magam jöttem rá minden szarra és 1800 felett vagyok.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok!
Visszavettem a T20-mat és prémiummal alig jövök ki pluszban!Még kéne 18k xp a Pershinghez.Belenyúltak a T20 kreditszórzójába vajon???? -
jano_77
nagyúr
Meg tudná nekem mondani vki, hogy a vissza játszásaimat hol találom, honnan tudom vissza nézni?
-
joergie
őstag
Ez így van. ráadásul a tier8/90 csatákban általában csak 12 ember fér be, és a 90es korlát kb egy 15 fős tier7 csatának felel meg, míg ha tier8-10 csatába kerülsz a létszám+ miatt eleve több esélyed van sebezni, továbbá több lőhető HP-van, így több a szerezhető xp is.
Megmondom őszintén én század alatt többnyire netezgetek, zenét hallgatok, aztán abban az 1-2 percben amikor kell odafigyelek, és dől az xp(mert a nyertes csapat 1,5szer annyit kap vagy ilyesmi) .
Meg az eff-et nagyban befolyásolja, hogy van e aranyad embert átképezni, freexp-be átváltani hogy fullos tankkal indulhass(főleg tier8-9ben). vhw kollegának is jobb lenne az effije 1-2 nagyságrenddel ha lenne néha, vagy mindig prémiumja... -
törölt tag
válasz
Cootermain #13033 üzenetére
pont ezekről beszélek de le vagyok hurrogva hogy ilyen nem létezik
-
-
vhw
addikt
válasz
Djuree #13044 üzenetére
Csak században nem lehet magas effet összehozni, mert összejátszik a csapat, eloszlanak a feladatok, a sebzések. Nincsenek nagy egyéni produkciók.
Ha pedig csak ad hoc századról van szó, akkor az ellenséges századok összejátszása miatt nem lehet egyéniben érvényesülni, így nem nagyon jönnek a győztes csaták sem -> nincs magas győzelmi arány. -
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #13043 üzenetére
én elfogadom. csak azt akartam ezzel sugallni, hogy nekem is mióta századozok, meredeken megy felfelé a győzelmi arányom, kb. 10 naponta 1%-ot. persze ehhez szinte csak századozni kell és sokat nyerni, amihez jó klán kell.
igaz most lerontottam az arányom, haverral kell játszani kis tankokkal, általában ki is kapunk, én vagyok egyedül zöld, a többi mind piros, lila
-
Dobi 562
addikt
válasz
Djuree #13042 üzenetére
Én úgy tudom 9-es tankokat nem szoktak vinni századba. Neki meg 9-esekkel van sok csatája.
De mindegy is. Akkor ő egy átlagos (vagy az alatti) játékos aki sokat századozik/szakaszozik/második acc.-os és még arany lőszerre is költ.
Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki simán csak jó?
-
válasz
Dobi 562 #13039 üzenetére
Azért az is igaz, hogy ha most csinálnánk új accot nekünk is magasabb lenne az effiency, hiszen, ismerjük a pályákat, nem kísérleteznénk a fegyverekkel, ismernénk a tankokat. Nagy előnyünk lenne azzal szemben, mint amikor elkezdtük. Sokkal magasabb effi-ről indulnánk. Értem ezt úgy, hogy a WoTLogger szerint azokkal a tankokkal amikkel mostanában játszok jóval magasabb az Effi-m mint a régebbiekkel.
szerintem 2160 effi-t így a legkönnyebb elérni. Nem azt mondom, hogy kevés a 2160, de gondolom nem első account.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na tegnap visszatértem. Mit ne mondjak elég fura, mintha újra kellene tanulnom játszani. Bár a MM engem is szivatóra rakott egyből brutál milyen csapatokba tett volt hogy kaptunk xvm szerint 5% esélyt.
Azért az új gépen meglepődtem mennyivel másabban néz ki a játék úgy hogy nem esik le az fps 8-10-re mint a régin ahol minden minimumon volt plusz még a textúrákat is tömörítettben szedtem le. Mondjuk a betett screenshotokon már láttam hogy nem is olyan ronda ez a játék.Erről jut eszembe akinek legalább egy erős közepes konfigja van az használ tömörített textúra csomagot vagy abszolút hagyja a francba?
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap találkoztam egy ilyen géppel a játékban. Most látok ilyet először szóval kicsit fura volt.
-
forras2
őstag
válasz
Stauffenberg #13032 üzenetére
Csináld úgy mint én. Ma egyetlen egy csatát vesztettem Kv1s-el, most ezt az utsót. Egész eddig ma egyetlen egyet nem vesztettem, és elég sok tp-t gyűjtögettem össze vele a nagy ágyúra. Ma annyit játszottam vele, mint az elmúlt 1 hétben, amikor végig szívatott. Így teljesen kiegyensúlyozott a statom vele ilyen téren
-
Cootermain
tag
Szervusztok!
Ezidáig csak olvasója voltam a topiknak, azonban egy mai csatám kiverte a biztosítékot így úgy gondoltam megosztom veletek hátha valakit talán érdekelne.
Mióta megvan a T29-em igyekszem sidescraperelni ahol lehet, ezidáig meglepő hatékonysággal. Ezen az Ensk replayen azonban az ellenséges T29 az M3-assal is lazán átlövi az oldalam ( majd pattan a front plateről miután lerohannak minket.... ). Minden beérkező lövés a tank oldalán megy át, egy sem a fronton. Platoon társammal teszteltük Tigrissel, 10 lövésből 0 penetrált ( mind a láncot, mind a hull különböző pontjait lőve ). ( Érdemes megfigyelni a ghost shellt amit a Tigrisére lövök közvetlen közelről 11:45-nél. ) Másik visszajátszáson IS-sel 2 penetráló lövést sikerül leadni majd az összes lőszert kilőve ( spotrendszer csodálatos, IS simán eltűnik tőlem pár méterre, érdekes mód a Tigris nem pedig a pozíciónk ugyan az ).
Persze alig 30% esélyünk volt a győzelemre...
Bár az is lehet hogy én vagyok a hülye, és nem szabadna így használnom a tankot, vagy az eddigi 150 csatában szerencsém volt vele. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
marked one94 #13031 üzenetére
A baj az, hogy ha levesz a szopóágról akkor meg szinte egy kört sem veszítek és olyankor meg csípem a játékot és szeretek napi 1-2 órát vele tölteni.
Én csak kicsit több kiegyensúlyozottságot akarok. Ha 50-50% lenne egy napi átlagban a vesztes és nyertes körök átlaga az jó lenne. De ez inkább 90-10% arányban borul fel ha szopatni kezd, vagy ha éppen csak nyertes csapatokba tesz.
Szerk: Amúgy azt is megfigyeltem, hogy ha egy tankot 100%-ra kifejlesztesz akkor elkezd sokkal magasabb tierbe pakolni az MM.
-
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #13029 üzenetére
Nem kötelező ezzel játszani, nemfognak fejedhez fegyvert hogy wot-oz. Én se játszok már vele mostanság. Boldog életet élek
zoszt: Próbáld mód nélkül lehet ott kavar be valami.
-
zoszt
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom a mostani verziónál, hogy néha csata elején megszakad a kapcsolat és amikor lépnék be újra, nem rak be a csatába mikor végigfut a betöltő képernyő. A garázsba is csak akkor tudok belépni, ha az a csata, amiből kidobott lezajlott, de ha a csatabetöltő képernyőnyél várom végig, akkor fekete garázst kapok, modulok frissítése pörög.
Virkir féle pack van fenn.
Ötlet? -
Stauffenberg
nagyúr
Miért most? Miért ma? Miért pont ezen a rohadt napon?
Miért most kell rám szállnia a matchmakingnek? Miért nem hagyja, hogy csak egyszer. Csak egyetlen egyszer olyan csapatba kerüljek ahol esély is van...
Miért kell mindig a komplett idiótákhoz kerülnöm?Megint uninstall lesz a vége, hogy 2-3 napot pihenjen ez a szar amíg helyettes mást tesz szopóágra...
-
Chris0321
veterán
válasz
forras2 #13026 üzenetére
Elindítod a loggert kiad egy ablakot amin egy rakás dolgot be lehet állítani, a WOT Logger configurator-t.
"Start your browser with the program?" Itt beállítod a böngésződ típusát.
"How old batlles shown on overall page: hours => " Itt beállítod hány órára visszamenőleg jegyezze meg a program a csatáidat. Ezt 16 órára szoktam beállítani és így az adot napra meg tudom nézni az adatokat.
A többit nem szoktam állítani, ha esetleg valakinek van még tippje mit érdemes előre is köszönöm.Amikor rákattintasz a Save and run gombra a játékkal együtt a böngésződben is megnyit egy oldalt amit csaták után frissíthetsz és láthatod a statisztikád.
-
forras2
őstag
válasz
Stauffenberg #13017 üzenetére
-
.mf
veterán
válasz
Stauffenberg #13017 üzenetére
Futtathatod offline módban is, én is úgy használom. Megnézheted az adatbázisában is, hogy mit tárol. Szerintem semmi gond vele.
-
Stauffenberg
nagyúr
Igen ezért is mondtam, hogy nem az adott lövés értékét kijelző modot keresek, mert az van in-game (igaz nem hiszem, hogy megerőltető lenne más színnel kijelezni a saját találatokat, mert néha nem lehet eldönteni).
A WoT-Logger mennyire megbízható? Nem szeretem az olyan alkalmazásokat amik párhuzamosan futnak és logolnak. Jobb szeretem ha a jelszavamat csak én tudom.
BTW Dobinak köszi a tippet!
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #13007 üzenetére
Szerencsére még én is összegyűjtöttem akkor az xp-t a KV4-re, úgyhogy az megvan kifejlesztve, csak kredit-, arany- és garázshelyhiány miatt megvéve nem
Megvan az ingyenjátszás ára
KV4-es vonal elég ambivalens nekem. Ugyan szeretem a KV1-et még mind a mai napig, fő kreditfarmolóm, mert erős a páncélja és pattogós, és az 57-essel pontos és gyorsan soroz, de néha annyira zavar, hogy milyen lassú szerencsétlenStauffenberg: magában a WoT-ban modok nélkül is be lehet állítani, hogy lövés után mutassa a damage-et. Ha jól emlékszem a health bar bekapcsolásával. Az összesített statisztikához pedig, mint már mondták, wot-logger.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stauffenberg #13014 üzenetére
---------------------------
Gratula mindenkinek a Tank Ászokhoz! -
Stauffenberg
nagyúr
Melyik az a MOD ami képes kiírni a csata végén (vagy még jobb ha közben) konkrétan számszerűsítve a damage értéket? Nem az adott lövés érdekel, hanem amennyit elértem a csata alatt.
-
GaburroSan
aktív tag
Úgy látszik nekem a Med style jön be!
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 28. 19:21:50
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 936
Szerzett kredit: 50 155
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
[HUN]Dani
őstag
És végre megvan az első Kolobanov medál.
Érdekes volt a szitu akit érdekel nézze meg replayt. Az elején kicsit afk is voltam véletlen.
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. augusztus 28. 18:54:31
Jármű: M6
Szerzett tapasztalat: 713 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2)
Szerzett kredit: 24 864 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 420)
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
replay -
Bingisz
addikt
Na meglett a 100.000 cerdit fölötti köröm kv5-el, prémium nélkül:
Győzelem!
Csata: Port 2012. augusztus 28. 18:42:39
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 733
Szerzett kredit: 101 988
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, MesterlövészReplayt hova érdemes felrakni?
-
Dobi 562
addikt
Az IS-7 álomtank lenne azzal az ágyúval. Én pont amiatt amit leírtál bele is kezdtem az IS-4 ágába.
Szerencsémre még a tier 6-os KV-3-on összegyűjtöttem annyi free xp-t, hogy gyorsan meglett a KV-4. Ami pedig kellemes meglepetésként ért, ezzel a legtöbb a csatánkénti átlag xp-m (900 fölött) és majd 60% a győzelmi arányom vele. Holnap meg lesz az ST-1 is. Szóval ne félj attól az ágtól. A KV-4 fullosan nagyon jó, meg lehet szokni gyorsan a lomhaságát.
-
Djuree
félisten
bakker ez az IS-5 nagyon pattogós egy valami
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #12987 üzenetére
Kösz a választ
Megerősítetted a félelmem, hogy ez nem egyértelmű előrelépés lesz...
Az ágyúért nagyon nagy kár. Nem is értem, hogy a többi top tankhoz képest miért szívatják evvel, minden más pontosabb.
A közel-kerülés kevésbé aggaszt, igazából emiatt hozzám kicsit közelebb állónak érzem, hogy nem kell folyamatosan bújkálni, mint az IS8-cal, és nincs az a rettegés, hogy a fenébe, nincs mese, bele kell menni a sűrűjébe, minden átlő és ammorackelhet. Azért egy IS7 elég sokat pattint, IS8 M62-ese előtt nem nagyon tudtam mit tenni ellene.Tippre, ha az IS7 megkapná az IS8 M62 ágyúját, az lenne az én tankom. Mozgékony, jól páncélozott. Lehet, hogy meg kéne csinálnom a másik szovjet ágat is? Az IS4-en van még az az ágyú, viszont az 50 helyett csak 40-et tud. Csak már a KV3 is olyan órmótlannak, nehézkesnek és lassúnak tűnik számomra, képzelem, hogy a KV4 ennél még csak rosszabb lesz
De az van még viszonylag közel (kifejlesztettségi szempontból). Amcsi ágon a T29-nél (és T49-nél) tartok, németen Pz4-gyel kifejlesztettem mindent, de ott abbahagytam, franciáknál a nehezeket el se kezdtem, kicsiknél 13-90-nél tartok (de míg 13-75-tel elég eredményes voltam, ez valahogy nem akar úgy menni).
-
vbbb
őstag
Ez a Hellcat nem valami combos járgány....14%os győzelmi arány...nem fekszik...hagyom is egy időre
-
Köcce a triple buffering tippet...nyertem vagy 10-30 fps-t
Ezt TD sosem adom el!
Victory!
Battle: Redshire 2012. augusztus 28. 18:01:07
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 1 548
Credits received: 60 123
Battle Achievements: Confederate
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest