- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Azt tudja valaki, hogy kicsi td-re su-85b, m8a1 miért nem lehet ventit rakni?
Mert így elég sok +-tól elesik a paraszt. -
diegho
nagyúr
Ez a no comment kategória azt hiszem:
Defeat
Battle: Abbey 2012. szeptember 18. 13:16:54
Vehicle: T-54
Experience received: 1 413
Credits received: 88 965 -
Paul119
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
szerencsétlen jt páncélját mi nem lövi át?

Mcray:aladártól félne?ez jó vicc volt

Battle: Steppes 2012. szeptember 18. 12:50:44
Vehicle: T34
Experience received: 1 908 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 71 068
Battle Achievements: Sniper
xpt kicsit keveslem.. naná hogy bukta lett minden kretén elindult egy irányba egy vkdb maradt ott velem másik 3 tier 8 heavy ellen de hát csórit hamar hidegre vágták -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Zeratul
üzenetére
Ha majd latsz a jatekoban kiprobalhatjuk 1vs1et 10 meccs aztan meglatjuk. Legyen igazad en kivanom, hozzateszem hogy imadom az Aladart de a Tiger II-ot is
. Ja es Aladarral kivegeztem mar sok Tiger II-ot de nem a tank hibajabol
. Ha Aladarral vagyok es Aladar jon szembe akkor csak nevetek mert az esetek 95%aban megeszem oket mig Tiger II -nel ez kb 70%(termeszetessen ezek a szamok a lama vezetoket tukrozi nem en vagyok pro). Lehet csak nekem jelent nagyobb gondott a Tiger II
akkor viszont elnezest. -
Snakeiboy
aktív tag
Egesz jatekban csak azzal az eggyel lehet ezt megcsinalni? Erdekes eddig ahany replayt neztem szinte mindig igy csinaljak a "Nagyok" heavykkel
. De legyen igazatok, ennek ellenere en tovabra is hajtom az Aladart es Tiger IIot ahogy nekem jol esik
. Jo jatekot mindenkinek! -
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
a-nak az egesz teste egy weak point ha 225mm pennel rendelkezel, szoval nem ertelek titeket. 200mm-ere pent meg az aladar pattinthat de az sem tul nagy esellyel de mar lehet jatszani. 225-ot csak akkor ha az ellenfel abbszolutt agyhalott. Mind a ket tankom van az aladarral kb 1700csatam. tudom mit mire lehet hasznalni. Klasszikus HTkent a Tiger II jobb. Az aladar csoportban jo megkerulni a lassu heavyket es vagy medek koze berohanni, na ott aprit. Tiger II meg fedezekbol kibuj lo vissza vagy facehug.
-
Zeratul
addikt
-
válasz
Zeratul
üzenetére
Az világos, de az ágyúban azért van különbség.
Jó, hozzáteszem, hogy az Aladárral még nem játszottam, bár ki van fejlesztve, de a KT-vel elég jó köröket megyek, na meg csak az általános vélekedést próálom tolmácsolni a 2 tankról. De az is lehet, hogy nekem is jobban bejön majd az Aladár, amint kipróbálom....
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Most látom, hogy rossz helyre ment
ollie-nak ment volna -
Iron Funeral
őstag
Szerintem az Aladár jobb mint a KT, ami azt illeti szerintem az a legjobb német heavy ami a játékban van, gyakorlatilag ez a német IS-3/T32, lehetne jobb a gundepression de ez az egyetlen hibája a tanknak (játékmechanikai szempontból nem tudom mennyire lesz jó a 200mm pen. 0.8.0 után), a Béci meg meglehetősen jó lesz páncél szempontjából 0.8.0 után, az ufp 264mm-re dagad, kis forgatással elég szép értékeket lehet majd elérni (20° után 281mm) lfp alapvetően jobb mint az E-75 esetében mivel sokkal kisebb illetve effektíve erősebb is (209mm vs 212mm). Itt is a szűk keresztmetszet a gundepression, illetve maga az ágyú, nekem személy szerint herótom van attól a 12.8cm polírozógéptől...
-
joeetm
tag
énis úgy érzem hogy jobb a p
az utána lévők nem érdekelnek, megelégszek a 200-as fronttal, az is3-makat simán szivatom vele
az viszont tény hogy lassú, főleg valami enyhe domb emelkedőjén...
ha meg egy nagy arty kinéz magának ígyis úgyis végem, mert az a képes a löveg mellé még a motort is kiütni, az meg elég halálos, föleg ha jön szembe 2 t8-as valami... -
Xmodule
őstag
KV1S el 15 vereség utan egy huzamban meglett a napi szorzo
KV5 ellen alap ágyuval finom.ugy latszik kicsit billent a merleg a jatekban. vagy nagyon gyözunk vagy nagyon kikapunk. nincs egy jo csata.
-
Mcray
senior tag
Tegnap mi a túró volt? 3 Tank ász, 3 Böllér.
IS-3-mal meglett a tank ász. Többet kellett vele sebeznem, mint amit eddig a játékban valaha sebeztem pl IS-4-gyel, hogy meglegyen. Amúgy nem is emlékszem már a körre, annyira nem volt emlékezetes

T29-cel is meglett Airfielden. Platoon társam IS-sel azt hiszem 4-et én meg 8 vagy 9-et szedtem ki. Hatalmas kör volt.
IS-8Erra vagyok a legbüszkébb tegnapról. Egész csata alatt uraltam a térképet.. Á de jó volt

Jagdpanther-re meglett a hosszú 88-as löveg 7-ből 6 kört nyerve

-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan
üzenetére
nem olyan lassú az a p. tegnap pont figyeltem, t29 mellett pölö elmentem. lehet kisebb motor volt rajta, de annyit nem jelent a nagyobb sem.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
joeetm
üzenetére
Tigrisre nem kell, de a Tiger P maga lomhaságával már kapna 1 kis előnyt a repeszek ellen, de ha 1 löveg rádmászik akkor jobb fedezékbe húzódni mert addíg lőnek amíg képben vagy! Várni kell 1-2 percet, de ha nagyobb lövegek ellen tesz be pl.:Su-14, M12, S-51 tulajdonképpen a T6 tól már mindegy mert 1lövéseznek ha van rajtad repeszvédelem ha nincs!
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan
üzenetére
"Express kétszer szivattyúzás"
mintha valami szexhirdetést olvasnék

-
GaburroSan
aktív tag
Google fordító:Az elsődleges cél az önjáró anti-tank - elpusztítani ellenségeit nagy távolságokból, miközben észrevétlenül.
Ez alkalommal a csapat nagy hangsúlyt fektettek az amerikai PT-ACS. Pontos és halálos - ezek acél szörnyeket hajlandó biztosítani megfelelő ellenállást riválisok.
Szeptember 18., 10:00 (GMT) szeptember 24-én 09:30 (GMT) lehet számítani:
Express kétszer szivattyúzás személyzet minden típusú berendezések.
50%-os kedvezmény a PT-ACS: T18, T82, T40, M8A1, M10 Wolverine, T49, M36 Slugger, M18 Hellcat, T25 AT, T25 / 2.
Fokozott a 60%-os hozam a PT-ACS: T18, T82, T40, M8A1, M10 Wolverine, T49.
A növekedés 30%-os hozamot PT-ACS: M36 Slugger, T25 AT, M18 Hellcat, T25 / 2.Azt szeretném, ha sikert a csatatéren!
[link] alapján!
-
Xmodule
őstag
nagyon jól sorsol a gép megint... -.- kv1s el már a 10. kört nyomom mert 1x nem nyertunk. engem is berak kv5 ellen stock ágyuval
-
joeetm
tag
mi a véleményetek? a tiger vagy a tiger p a használhatóbb? megvan mind a kettő, de fura hogy a p-vel ha valami jobb kört megyek kapok rá aránylag jó creditet meg xp-t, a tiger viszont még egy roszabb kör után is majdnem annyit kap, legalábbis creditbe...
másik: tiger p-re érdemes felrakni azt a kieget amelyik erősíti a védelmet a HE ellen? mert kapok vele néha olyan pofonokat hogy elszáll az ágyú, a lövész, és a parancsnok, meg még aminek épp kedve van... -
forras2
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem volt szopás az NA. Ha scoutnak használtad, és ugye annak nem az a lényege, hogy halomra lődd a tankokat (Tudjuk, ha Ollie megy vele, akkor ez lesz belőle
) akkor szépen lehetett vele gyűjtögetni.
És nem kellett több csata ahhoz, hogy elérjem a PzIV-et, mintha bármelyik másik tier5-ös tanknak állnék neki. -
.mf
veterán
Lol ez viszont kicsit kárpótolt a tegnapi M10-es kálváriáért

Victory!
Battle: Malinovka 2012. szeptember 17. 23:21:56
Vehicle: M10 Wolverine
Experience received: 1 077
Credits received: 39 564
Battle Achievements: Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"49/35 találat, 2338 dmg, én 10 lövést kaptam (pont nem lett steel wall is, na azon főleg röhögtem volna).
Előbb fel a hegyre -- szerencsére ellen túl hülye volt ahhoz, hogy felmenjenek, pedig féltem tőle, hogy T49, Pz3/4 és Pz4-esük ha felmegy, és a mi medjeink akkora lemaradással jönnek mögöttem, mint szoktak, akkor esélyem se lesz. De nem mentek fel, így előbb a hegytetőről osztottam őket, majd átmentem a kisebb fás dombra, majd egészen a szakadék széli bokrokba, és onnan osztottam őket. Csak azért nem lett több kill (még lehetett volna 2), mert kifogytam az AP-ból, és majdnem HE-ből is. Tiszta duck-hunting, ahogy a két-két közeledő T1 HT-t és KV1-et százasával csipegettem le, gondolom utálhattak nagyon
-
sutyi^
senior tag
Vettem én is egy ilyen T-62A jelű konzerv dobozt. Élhető, de mivel Tier 10 mindig megyek az elkúrt artyspambe vele...

-
Tüzi
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
már most érdekel mi lesz a kövi akció

lehetne benne modul megint :/
meg mondjuk panther akciósan -
Vigneau
félisten
Van arról valami infó, hogy a JagdPz Iv a v0.8.0-val kicsit erősítve lesz? Valahogy a StuG III után nekem is eddig csalódásnak tűnik - bár való igaz, sokat nem mentem eddig vele. Félő, hogy csak kidobtam rá az összekuporgatott kreditem. Bár a v0.8.0 megérkezéséig bent hagyom a garázsban - kérdés, vajon mikorra várható, hiszen még csak tesztfázisban van.
Addig meg erősítem a Pz III/IV-em - talán eljutok a Tiger-ig. No meg kíváncsiságból nyomom a szovjet oldalt (a kis MS-1-emmel kóvályogni jó móka és legalább van sanszom magam 50%-ra felhozni) - hátha van valami igazságalapja annak, hogy azok némileg buffosabbak (vagy valóban csak bebeszéljük magunknak a fejlesztői részrehajlást).

-
Memphis79
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Na jó csak érzésre mondtam mikor,a lomha dobozzal megyek ahhoz képest rakéta az E-50M

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Memphis79
üzenetére
Na hát azért csak nem fele annyi a reload
7.92 vs 12.95.
Egyébként igen, E-75-nél sokkal jobban megállja a helyét, egyedül az ágyúnak köszönhetően, igaz, nekem még nem sikerült megbarátkozni a matchmakerrel, valahogy olyan teameket kapok, hogy alig tudom hozni azt amit az alatta levő tankkal simán hoztam. -
Tüzi
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
holnap.
-
Fel
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Amit a hírekben látsz idő az jó. CEST - Közép európai nyári időszámítás szerint van megadva.
Azaz holnap reggel 7:00-ig megy a mostani (szerver resartig). -
vbbb
őstag
Azt kell,hogy mondjam már egészen megkedveltem ezt a kis jóságot.

Győzelem!
Csata: Widepark 2012. szeptember 17. 20:28:38
Jármű: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 3 303 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 566
Csatában elért Achievement: KamikazeEgy T25/2 úgy gondolta nekem jön...nem jött össze neki.

-
Antonius1978
addikt
Valaki meg tudna mondani, hogy mikor er veget a felaras meg stb akcio ?
Magyar ido szerint kerdem, sose tudom hogy mikor jar le valami, magas nekem....
Ha meg holnap delutanig tart akkor oke, holnap is raerek meg TP-t gyujteni, ha pedig nem tart delutanig, akkor ma neki kell fekudjek ejfeleig, ami nem mindegy szamomra...KOSZ.
-
Tüzi
veterán
Meglett a 10.5-es a JP-re
első csata elég jól sikerült vele. -
törölt tag
na végre egy jó nap

Győzelem!
Csata: Province 2012. szeptember 17. 19:52:01
Jármű: Panzerjäger I
Szerzett tapasztalat: 706
Szerzett kredit: 8 824
Csatában elért Achievement: Top GunGyőzelem!
Csata: Mines 2012. szeptember 17. 20:13:50
Szerzett tapasztalat: 790
Szerzett kredit: 9 365
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 20:26:14
Szerzett tapasztalat: 881
Szerzett kredit: 10 516
Csata: Province 2012. szeptember 17. 20:44:25
Szerzett tapasztalat: 521
Szerzett kredit: 7 449
Csata: Province 2012. szeptember 17. 20:51:44
Szerzett tapasztalat: 699
Szerzett kredit: 9 599
Csatában elért Achievement: Top Gun -
vhw
addikt
Szegényeknek semmi esélyük nem volt... (kicsit erős 3as TDket összeereszteni 2-3as tankokkal)
Victory!
Battle: Province 2012. szeptember 17. 20:51:56
Vehicle: FCM36 Pak40
Experience received: 3 009 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 21 347
Battle Achievements: Top Gun, Scout -
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
munkában az új Löveg

-
stark4
tag
Ha valakit érdekel klán az irjon PÜ-t megéri

-
Tüzi
veterán
valami tuti tipp van ágyú-ellövésre? akárkit lövök he-vel akármekkora kaliberrel, eddig senkiét nem sikerült, az enyém meg folyton ellövik...
-
Remus389
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
én Panzerknacker_1944 vagyok vegyél fel, Ferdim van, de van P3/4-em is
-
Xmodule
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
mikkel mentek?
-
Zeratul
addikt
Csak nekem nem megy a WoT szerver?
-
helló valaki nem társul be harmadiknak ? Na jó tankozhatunk is nem bánom

-
Fel
addikt
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Ilyen előfordult már korábban is nálam. Látszólag tényleg minden oké kellene legyen, de mégsem az.. Ping 30-40, mégse tudok egyenesen haladni, mert minden irányváltásra megakad a tank, később lő stb. Biztosan valami szervoladli baromkodás az oka, csak az a fura, hogy még olyankor is van, ha nincs leterhelve.
------------------------------------------------------
Megérkezett a 3. ápdét a teszthez. (EU oldalon hír persze sehol...)
Update includes bug fixes and improvements for the engine, which include optimisations of new render and game performance. -- Szóval semmi játékmenetet, vagy a tankokat érintő dolog. Hibajavítás, optimalizáció. Viszont érkeztek új hangok (lövések, becsapódások)! Hát nem is tudom.. Még ezek sem tetszenek igazán.
Gyaníthatóan a jövő héten már kiadják az orosz szerverre a 8.0-át.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Ti nem tapasztaltok mostanában indokolatlan játékon belüli 100-120-as pinget? illetve micro laggokat, eddig ilyen nem volt, a netem is elvileg 10-es pinget mutat...nem azzal lehet a gond, de ha a szerver vacakol akkor nem csak nálam kellene érződnie...
-
Zeratul
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igaz csak a teszt szerón, de JP-II is ugyanaz a csúcs löveg van, szemből simán átlövi a JT-t.
-
nyunyu
félisten
-
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
És nincs szopóprogram ! Ma nem egy köröm volt ahol hasonló vagy nagyobb külömbséggel buktunk. Elég lenne amúgy ha közel hasonló tudású játékosokat sorsolna össze a rendszer , mert akkor az ember a vereséget betudná a jobb ellenek mint így , hogy gyakorlatilag a balfasz csapaton megy el minden . Ugyanis ilyen helyzetben az esetek 90%-ban a csapattagok mennek és egyesével kilövetik magukat és lehetek én überpró 1800-as Epenises játékos akkoris megcsinálják.
15518 : Elég béna volt mert simán ki kelett volna csinálnia csak gonsolom nem tudta hová is kellene lőni . Amúgy én a végére imádtam meg a T32-öt sajnáltam is eladni nagyon , de ha kihúztam a KT-t visszaveszem mert az a legjobb nyolcas.
-
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
kicsit hátul kell maradni és aratni
más: A-20 nekem nem jön be, de kell a T34-hez, az jó?
a P3/4 is nagyon jó

-
[HUN]Dani
őstag
Állat ez a T32. Nagy motor, legjobb rádió van meg rajta. Mivel a 105mm-es ágyú nem megy rá így a 90mm-est kell használnom, de nem olyan rossz az sem. Furcsa is, hogy ilyen olcsó a skuló.
Előbb himmelsdorf normál csatában egy ház mögött kempeltem, néha kidugtam az orromat, frankón beforgattam és eredményes voltam. Szemből lövöldözgetett egy VK3001P, de 7-8 lövésből talán 1 sebzett meg. Közben jött rám egy Löwe. Nekem volt ~300 életem, míg neki ~1200. Simán kicsináltam még ezzel a "kaka" ágyúval is. Azt hozzá kell tennem, hogy elég marharépa volt, hogy legalább 5 lövés leadása után sem tudott velem mit kezdeni..
Megjegyezném azért, hogy ez a stock torony elég gyatra. Szemből még van azért egy minimális esély arra, hogy benyelje a lövést, de oldalról már teljesen papír.. -
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
hát ha te a közepes ágyúval is ráreztél a Ferdire, jókat fogsz aratni a fullos ágyúval
énnekem nem jön be, így talán igen...
-
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
eddig sokkal jobb, így lesz a Ferdi teljes
egy lövéssel szemből pl lesebeztem Löwe-t, 60%-ról 5%-ra
na még megyek pár kört , de eddig gyilkos
-
Memphis79
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Azt passzolom milyen volt...
A teszt szerveren próbálgatom és jó az a 270pen-es ágyú meg fele annyi idő alatt tölt be mint mondjuk egy E-75 és nem sokkal sebez kevesebbet átlagba.
-
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
na megvettem rá a legnagyobb ágyút, durván néz ki
teszteljük, mert eddig vhogy csak vesztítettem vele
310.000 pénz azért... annyi mint egy T34-es

-
vbbb
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem is még a Panther-ről van rajta az ágyúm. Nem rossz, nem rossz...de azért a dagyobb puska jól lenne rá!

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Nekem 2 napja van Ferdim de nagyon tetszik. Pedig teljesen más stílus mint a Jagdpanther amit meg egyensen imádtam.

Egyelőre a lánc és a második motor illetve a középső löveg került fel rá. Lassú dög de legalább pattint néha egy-egy lövést. Egyedül azt nem bírom hogy az arty-k nagyon vadásznak rám. -
Remus389
veterán
érdemes megvenni Ferdire a legerősebb ágyút, mert annyira nem tetszik a tank (legszívesebben eladnám és akkor lehetne IS-3asom)
sokat hoz?
-
Ebit
addikt
érkeznek az 500 goldok.
-
Paul119
addikt
első felgyulladást még el oltottam amit egy arty splashből kaptam.. mondom oké, gw tiger következő splash dmge megint ki gyújtott 
-
Fel
addikt
Teszten kipróbáltam ezt a 8,8cm JT-t, az első kör ilyen lett:
Sajnos bukta lett... Azért kaptam érte 1528 xp-t.
Hihetetlen lomha, nagyon lassan forog. Kevés nagyon az a 700 ló.
Ekkora RoF mellé a lőszermennyiség is necces. A végén egyedül maradtam két T26E4 ellen, és már csak tízenpár HE maradt ellenük. Nem sok mindent tudtam velük kezdeni.18:00-kor kidobott a szerver. Úgy néz ki nem ideigleges (restart miatti) leállás.
"Updated. Overall test server will be shut down on September 17 at 20:00 (MT). The reopening of the test server will be reported separately. Follow the news." -- Oroszból fordítva. a 20:00 nálunk 18:00.
Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Formula-1
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- SzoftverPremium.hu
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Djuree érti amit írtam. Nem ismerem őket eléggé ahhoz, hogy jó legyek ellenük. Tiger 2-t elég sokat megettem már. Jó kezekben persze még mindig okozhat kellemetlen pillanatokat
. Bar Aladar is allat, mas stilus a ketto de 1vs1ben jobb a Tiger II.

) akkor szépen lehetett vele gyűjtögetni.

mit szereltél rá? Vagy valaki megtolt

első felgyulladást még el oltottam amit egy arty splashből kaptam.. mondom oké, gw tiger következő splash dmge megint ki gyújtott