- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Chris0321 #66631 üzenetére
A héten jártam úgy, hogy 6 majdnem egymást követő csatában tier8-as arty szedte ki a T29-esemet egyetlen lövéssel full hp-ről kevéssel az első pusziváltás után. Egyik szitu sem arról szólt, hogy kint álltam a mező közepén "ide-lőjj" táblával. Elhiszem, hogy ilyenkor cefetül vigyorog az artypatkány és így marad kedve a játékhoz, de azért az egy lövéstől elpatkolok dolog miatt egy csomóan nem hajlandóak előre menni ez meg elég jól betesz a csapatjátéknak.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Chris0321 #66631 üzenetére
Nálam ugyan ez van OB261-el amikor ritkán előveszem .Tegnap is abban az egyetlen körben én kértem elnézést a csapattól mert , egyszerűen nem tudtam rendesen eltalálni senkit hiába kivártam a célzás végét .A francia Tier8-as arty-m el is adtam , nem volt kedvem és türelmem húzni tovább az egy kalap fos lett valóban . Alig találkozni velük a játékban már . Szerintem így ahogy vannak pont jók az arty-k sőt talán butábbak is mint kellene . Ami a leginkább zavar és tudom soha nem lesz másabb az a kiegyensúlyozatlan MM ! Értem ez alatt , nem egy csatában XVM -el nézve a tomatok többen vannak egy oldalon vagy a másik véglet amikor random sok top játékos egymástól függetlenül oldalanként .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM