- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
jano_77 #121821 üzenetére
Mint egy rossz ágyústatú T54-gyel, aminek van ágyúsüllyedése? Beteszed a testét egy kis domb mögé, toronnyal kinézel. Testét mindig szögben mutatod. Az ágyút megvárod míg becéloz, ez kínai tankoknál fontos képesség.
Egyébként meg a szokásos flank, wolfpack taktikák ajánlottak vele is.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #121792 üzenetére
Jó az AP, de nagyon óvatosan kell használni... Nagyon előre kell gondolkodni, hogy a következő (ap-)betöltésre olyan gép jöjjön, amire érdemes lőni. Tankok, aktuális és "várható" hp-k, saját töltésidő stb., szóval nagyjából el kell képzelni, mi lesz x idő múlva a pályán. Ha beüt akkor tevagyazisten, ha nem, akkor meg jön a cseten a núbozás.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #121794 üzenetére
A sima és a prém he között az a különbség hogy a prémnek nagyobb a robbanási sugara. Nekem nincs meg ez az arty így nem tudom mennyi töltény fér bele, de 80%-ban a sima he-t vinném benne és 10-10%-ban ap-t és prém he-t.
Ha van olyan perked a töltőn amivel újratöltés nélkül tudsz váltani a lőszerek között akkor lehet érdemes még pár ap-t vinni. Ha nincs ilyen perked akkor az fog történni hogy ha he van töltve és puha célpont miatt ap-t töltenél akkor mire újratöltesz biztos eltűnik, ha meg eleve ap-t töltesz akkor biztos olyan tankok jönnek "eléd" amikről pattannál.
Itt egy wotinfo-s elemzés egyébként róla: M53/M55 - Elemzés (Írta: rosszpenz) -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #121792 üzenetére
Elég érdekes lenne ha az ap átütése kisebb lenne mint a két he-é.
Evidens hogy annak a legnagyobb az átütése, de ha nem ütöd át vele akkor 0 sebzés ellentétben a he-vel. És ez a nagyobb átütés is elég kicsi ahhoz hogy sokszor ne üsd át.
A másik fontos dolog hogy a he nagyon ritkán pattan az ap meg ha olyan szögben érkezik simán lepattan. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #121736 üzenetére
Köszönöm! Szedem... Ám ahogy nézem a dynamic view range továbbra sem elérhető!
Más. Nézegettem a statisztikámat és egy ilyet találtam:
Na most olyat még nem láttam, hogy egy speciális játékmód tankja ilyen formán bekerül a "nagy" játékba. Talán mégis meg fogjuk kapni később játszható tankként? Vagy a konvoj módot is beleszámolják a szakértő jelvénybe? Akkor mi van azokkal akik nem játszanak ezzel? Sohasem lehetnek szakértők? (Nem hiszem)
-
-
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #121702 üzenetére
Te is jól tudod a választ! Mákkal, mint általában a 15-ös küldik, csak itt talán még nagyobb kell, mint a light-nál.
Egyébként én is javaslom a max. T8-as arty használatát, mert azzal már lehetsz top sebző a csapatban, de magasabb tierben a top XP-hez minimum top gun kell és 1-2 tankot közelről kilőni, esetleg befoglalni.
3k dmg akár T6-tal is összejöhet, ha már mákról van szó, kigyújtasz 2 full HP-s SP-t vagy T34-et és már meg is van. Nekem 4k fölött van a top sebzésem az AMX 13 F3-mal (az amerikai és német T7-tel is ugyanennyi, de a többi messze alatta, a 3k sincs meg).
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #121645 üzenetére
Mondjuk én elég gáznak tartom, hogy úgy osztok meg vmit, hogy előtte nem olvasom át, hogy minden rendben van-e, de hát én már csak ilyen (precíz) vagyok, biztos a végzettségemnek tudható ez be.
Pár év random munkahelyen, aztán amikor még a főnököd által tegnapra bevállalt melóval sem végeztél, és jön az ő főnöke egy tegnapelőttre bevállalt másik projekttel, akkor előbb-utóbb le fogsz szokni róla.
-
nightmare13
őstag
-
Sixkiller6
őstag
válasz
jano_77 #121573 üzenetére
hm, lehet h annyira kell a pénz, hogy újra áruba bocsátják a type59 szűzies kis testét?
szerk: ja most látom, hogy ez vmi makett-szavazás (erről van szó gondolom) -
Jolet
őstag
válasz
jano_77 #121570 üzenetére
nem "Autoaim-indicationsnappingaddins" ez a neve és bot ez csak befogja, valamelyik wotos oldalról töltöttem le, a gyárival lehetetlen befogni célt
zodo: messze nem úgy működik ahogy leírod, egy lassabb toronyforgatású meddel néha követni se tudod hiába van befogva a cél
de persze misztifikálni bármit lehet -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #121570 üzenetére
Nekem pl pont jó
végre olyan nyert amit én is fejlesztek, és akciósan lehet meg is fogom venni. Amúgy amióta a nép szavaz, talán 2 olyan volt amit épp fejlesztettem és akciósan vettem meg a 10-est. (Ami még hátra van nekem az az IS4, T57 meg az FV, a japán szutyok nem érdekel.)
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #121540 üzenetére
Mondjuk a T67 nem kifejezetten kezdőbarát, mert inkább light tank, mint TD.
Klasszikus TD harcmodor helyett gerilláskodni kell vele, úgy mint a görényebb lightokkal (ELC, T71, Bulldog...)Wolverine szerintem biztonságosabb ebből a szempontból, mert ha nem figyel, akkor sem fog előbb beleszaladni a pofonokba, mint az ugyanarra induló Shermanok.
Tényleg, a brit Shermanok milyenek?
Előbbi brites megjegyzésemből jól kifelejtettem őket, mivel még nem játszottam velük.
Heavy, fixtornyos meg a forgótornyos TD ágaikon lehet agybajt kapni kis tierben. -
mcwolf79
veterán
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #121280 üzenetére
Én soha nem használtam szerver oldali célkeresztet. Vannak (mindig is voltak) mellélövéseim, de nem hiszem, hogy kevesebb lenne a szerver oldalival...
A 100 éves küldik teljesítéséért meg fogod kapni a plecsniket meg az emblémákat. Nem elég neked, hogy ezeknek örülhetsz? Track meg tank... felesleges erről álmodni.
Mos másolás a wotinfo fórum szerint nem működik! Sőt, valami bug van a gold lőszer feltöltésnél is. Még jó, hogyitt senki sem használ golot...
(#121282) Sixkiller6: Szerintem teljesen téves az értelmezésed. A Mark I csak a Convoy módban lesz látható, vezetni nem fogod.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #121230 üzenetére
A gyári auto aim nekem is csinált már érdekes dolgokat, valami tök ellentétes irányba forog a torony, más felé néz a cső és a célkereszt (szerveroldali!)... Le is szokok róla lassan... Egy Bulldognál talán nem akkora vész, hogy nem oda megy egy lövés, ahová kell, na de a T49-cel már fájósabb...
-
humilislupus
tag
válasz
jano_77 #121173 üzenetére
Én elc vel sokat megyek és én sem vagyok ugyes azzal forgolodni de szerencsére nem is az a cél. Az elc az egyik legkisebb es leggyorsabb tank ezért nehéz eltalálni igy kiválo felderitésre az ellenség osszezavarására,artyk felkutatására. Én löni csak akkor szoktam ha maganyos lomha tankot vagy artyt találok.
-
törölt tag
válasz
jano_77 #121004 üzenetére
Hát, a tank tulajdonságait tényleg nem lehet kipróbálni, mert mindenki only gold!
Természetesen a tulajdonságai alatt a páncélzatát értettem.A múltkori tesztszerón próbáltam a halálcsillagot. Nagyon élveztem a játékot vele, de a normál szerón nem kezdtem hozzá ehhez az ághoz. Pedig állítólag nem rossz tankok vannak arrafelé.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Jolet
őstag
válasz
jano_77 #120858 üzenetére
dehogyis
csak régebben 5 naponta dolgoztam
ma is dolgozom és nem wotozok
meg van hogy napokig eszembe se jut
nincs már kihívás benne
talán majd az új svéd ág, az artykat húzogatom, amerikai kész, az angolból most vettem meg a 8-ast, az oroszt is szeretném aztán majd a többit
leginkább kredit gondokkal küzdök, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy tartósan farmoljak egy tankkal
egyre kevésbé vonzanak a lassú tankok -
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #120661 üzenetére
Itt lenne vmelyik? Ha igen, melyik sor, érték?
Már megint variálták a konfig formátumát?
Értelemszerűen az X és Y koordinátáit kell átirnod a felső két objektumnak.
Vagy kisakkozod, hogy az odaírt képlet annyit adjon vissza eredményül, amennyit szeretnél, vagy szimplán beírod, hogy
"x"=240,
"y"=65,
vagy amennyit akarsz, aztán bodynak meg 20-szal több Y-t állítasz be.Ez a képletesdi a playersPanel szélességéhez akar amúgy igazodni?
Ha nem mellé akarod tenni, hanem alulra, ahogy egyre több konfigban szerepel, akkor hagyd a francba, aztán tényleg adj neki fix értéket, mert gondolom nem akarod, hogy Ctrl-Tabra tologassa ide-oda. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #120659 üzenetére
Valamelyik baromarcú kitalálta, hogy már nem a hitlog.xc-ben, hanem a battleLabelsTemplates.xc-ben kell(ene) állítani a hitlog helyét.
Én csak azt nem értem, ha már ennyire átszabták WoT 9.15-ben a GUI elemeit, akkor miért nem lehetett az ehhez passzoló XVMekben az eddigi objektum beállításokat leképezni az új objektumokra?
Mittudomén, clanIcon helyét is állítgattam a playersPanelen vagy 2 óráig, aztán pár nappal ezelőtti nightly megint elcseszte, megint nem jelenik meg.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #120624 üzenetére
Ha nem neked van xvm-mel meg mindenféle ikonokkal teleszínezve a képernyőd akkor elnézést, rémlett valami ilyesmi.
Más: ez most miért nem ért ászt? [link] Tudom nem olyan nagy ördöngősség 3400 sebzést kiosztani T8-ban, de ott a Top Gun, Védő... Amúgy imádom ezt a gépet, nagyon gondolkozom rajta, hogy megtartsam. Ugyan picit komótosabban éri el a sebességét, mint a CDC, de az ágyúja sokkal kiszámíthatóbb, a kerekded torony meg olyanokat pattint... Tegnap volt vele 1500+ pattintásom is.
szerk.: a 9.16 kampány után jön elvileg, szeptember végén.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #120621 üzenetére
"...rahedli infó nem egyszerre lesz a képernyőn, mert akkor a pályából sok nem fog látszódni." - Mondja ezt az, akinek a csiricsáré modok elfoglalják a kép felét.
Igen korrekt patch lesz ez, persze szokás anyázni őket, de az elmúlt fél évben több minden történt, mint előtte sokkal hosszabb ideig... Üdvözítőek a fejlesztések.
szerk.: nem lesz chatelés az ellenféllel, jujuj, a sok vérpistike mivel fogja agyonütni az időt suicide light-kör után? -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #120578 üzenetére
IS-6 maraton után kihagytam 9 hónapot *, annyira elegem lett a játékból.
Aztán egy évvel később a WZ-111 maraton után megfogadtam, hogy még egyszer ilyen farmolás nem lesz.Ehhez képest tavaly november elejétől 2 hónap alatt sikerült nulláról kihúzni a Centurion AX-et, hogy részt vehessek az FV4202P maratonon, ami épphogy meglett határidő előtt 5-6 órával.
Akkor főleg az új japán ág miatt szívtam, Chi-To/O-I párosig jutottam, azóta sem piszkáltam őket, mert nagyon nem jöttek be.
(azóta kapott az O-I egy combos nerfet, mondván túl OP volt Sand River assaulton)Közben megjelent a cseh ág, tier5-ben szenvedek, meg kéne venni a tier6-ot, hogy valami halvány esélyem legyen a cseh tokenre, mert a 300 dmg/kör átlaggal nem lenne vicces megismételni az előző maratonon japánokkal elkövetett szerencsétlenkedést..
De nincs a Skoda T25-re kredit, mert a tier9 tankjaim szorzózása minden lóvét elvisz, valamelyikkel mindig beszopok egy 5 meccses nyeretlenségi szériát. (Ma a Patton volt a soros, tegnap WT4, előtte Conway
)
Japán, cseh tokeneken kívül a francia is necces, mivel ott is csak az AMX M4 45-nél tartok.
Elvileg áll a garázsban egy Foch meg egy Foch 155, de a francia TDket már a nagy TD nerf előtt sem kedveltem.
FV4202P maratonon kifejezetten gyűlöltem a nagy Fochsal menni, annyira negatív volt az RNGje, hogy már annak örülni kellett, ha egy hármas tárból egy lövés sebzett, csak a veszteséget termelte.Ugyan a briteket sem szoktam szeretni, de az legalább teljesíthetőnek tűnik a Cromwell, Charioteer kombóval. Előbbi lopja a killeket, utóbbi sebezni is tud.
Kínaiakkal is ritkán játszom, de azokból van 110, WZ-111, Type 58, azokkal szerintem összehozható.
Amerikai, német, szovjet az sima ügy lenne.
De fordítsuk meg a kérdést: megéri a T44-100 a háromnegyed hónapnyi "munkaidő" ellenértékét?
Még ha a minimálbér 3/4-ét veszem, akkor is jobban jár az ember a 48€-s bundléval, és még a haja sem hullik ki közben.*: Ekkor volt az SP meg DMax maraton, azokról szerencsére lemaradtam.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #120055 üzenetére
Grat a 12t-hez az ilyen 10e wn8 feletti körök nem lesznek ritkák vele.
"AMX 1357 GF-el viszont nem érdemes spotolni - legalábbis, amennyiben WN8 akarja vki húzni, mert arra nagyon nem alkalmas"
Semmivel sem érdemes spotolni ha a wn8-at akarod húzni, mert spotra nem ad semmit sajnos. Ez nagy hiba a képletben. Ezért van ennyi hátul kempelő és td-ző light"Itt meg tudja mondani nekem vki, hogy miért nem adódott hozzá a küldis spot dmg-emhez az adott csata spot dmg-e?!?"
Láncoltad a Cromwellt. A játék azt is asszisztnak veszi, de ebbe a küldetésbe a láncolás nem számít bele. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #120005 üzenetére
Prokhorovka/Fiery Salient spot bokor jól használható még mindig. Arra kell figyelni hogy első körben nem a középső bokorig kell berongyolni hanem egy bokorral hátrébb és ha már kilőtték az ellenséges lightokat/medeket arról az oldalról akkor előrébb menni. És úgy kell beállni hogy középről se láthassanak meg. Én tegnap sopoltam ott passzívan 4300-at a blackdoggal amin se periszkóp se álcaháló nem volt. Simán lehetett volna 6e spot felett is, de a 2 nyomorult TD-nknek hiába írtam chaten hogy vonszolják előrébb a valaguk, ők maradtak a sarokban és semmit nem tudtak lőni a domboktól. Eluntam magam és inkább ráyolóztam a táras francia heavyre. Persze miután meghaltam előre jött a két td is meghalni spot nélkül.
AMX 12t megosztó tank. Vannak akik imádják vannak akik utálják. Én az előbbiek táborába tartozom. Nagyon agresszívan nem szabad vele játszani, mert a gyorsulása nem az igazi, ezért aktív spotra sem ajánlott. Ez egy igazi sunyi tank, vársz megbújva egy sarkon aztán ha nem rád figyel az ellenfél bemész mögé/mellé és kitárazod aztán mész vissza fedezékbe. Elég sokszor volt hogy top sebző lettem vele 9-es csatákban is. A wn8-at meg beteg módon adja, 1 tárat még gyenge játékkal is bele lehet ereszteni az ellenbe és már azért is majdnem 2000 wn8-ad ha jól rémlik. Ha meg összejön vele egy jó kör ami nem ritka akkor 10e feletti wn8-at ad. Ha rerollt csinálnék és csak a sebzésre mennék rá akkor 5000 feletti wn8-at tartanám vele. De szerencsére engem nem érdekel annyira a stat, én azért játszom vele mert szórakoztató.
Itt például egyedüli 6-os tank voltam 9-es csatában, kilőttem 1 9-es 4 8-as és 2 7-es tankot. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #119964 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de az elmúlt 1-2 év pályaváltozásai gyakorlatilag kiherélték a passzív spotolásra alkalmas helyeket, alig maradt egy-két pálya, amin még lehet. (Prokhorova, Malinovka)
Így a lightokat többnyire mobilis halálosztó üzemmódban kell használni, amihez optika, rammer kell.
Bulldogon nincs rammer, viszont van vertstab, amitől menet közben pontosabban lő, illetve megálláskor sem esik annyira szét a célkereszt.Venti 2.5% bónusza meg kb. semmire sem jó, akkor már inkább a periszkóp, hátha meg tudok állni valahol spotolni.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #119955 üzenetére
Amúgy lehet látni csepegtetve a Svéd tankokról meg tech tree-ről fotókat, infókat, de én nem láttam - lehet csak elkerülte e figyelmem - hogy mikor tervezik bevezetni őket? Következő patch-ben jönnek?
Strv m/42-57 Alt A.2 Premium Tier VI medium tank jön elsőként a 9.16-al.
Továbbiak az év végén.Láttam újabb mapokat is supertesztből, azok mikor várhatóak?
Párizs kicsit átdolgozva a mint ahogy Rampage modban megismerhetted szintén a 9.16-al érkezik.
Legújabb teszt alatt lévő pályákról, nincs infó. (vagy csak én nem találtam)Mikor várható az új MM
Dolgoznak rajta, sőt az szakaszmeghívásokat is újragondolják de nincs infó.
illetve az a hatalmas rebalanc 2.0?!?
Sandbox-os tesztek alatt tapasztaltak, sokaknak nem tetszett ezért újragondolják és valamikor az ősz folyamán újragondolt tesztek kezdődnek.
-
jagada
addikt
válasz
jano_77 #119959 üzenetére
Ez a legnagyobb szívás ebben a küldiben, hogy lehetsz te akármekkora superunicum spotter, ha a retardált társak nem lőnek semmit. Ez a küldi nem a játékos tudásáról szól, hanem a csapatéról, hogy mekkora idióták.
A múltkor a fostalicska Pantherrel egy TOG II-vel akadtam össze és csak HE-vel lődözött egyfolytában, 40-es sebzéseket kiosztva, bele telt vagy 1 percbe mire kilőtt, mert közben én másik 2 tankot kaptam szét, csak le voltam láncolva és elfutni nem tudtam. Mondom ezmiez?
-
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #119952 üzenetére
Engem is, csak ez baromian nem számít ha passzív spotoláson vagy.
Ilyenkor maximálisan elégedett vagyok ha csak felvillannak az ellenfelek, függetlenül attól hogy rájuk látok-e.(#119950) lacibacsi
Még annyit, hogy bokorba azért jobb állni, mert mivel körbevesz az álca, így nem csak szemből takar.
Malinovkán és Prokhorovkan E1 ben pl. be kell állni, hogy az oldala se látsszon. -
nightmare13
őstag
válasz
jano_77 #119942 üzenetére
Igen, játékmechanika úgy működik, hogy lövés után 15 méteres körben a bokrok elvesztik az álcaértékeket. Ezért szoktak addig hátratolatni spot után, hogy a bokor már ne legyen átlátszó, és onnan lőni.
Viszont ha végig 15 méterre vagy távolabb állsz a bokortól, úgy te és az ellen is megkapja az álcázását a bokornak, vagy valami hasonló. Amit linkeltem Lacinak, ott elég jól le van írva
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #119812 üzenetére
jano_77: azt hiszem a 27 vs 127 ugyanannyi idő alatt (ez a plecsni kb 2 éve van) jól mutatja, hogy morogahtsz ugyan a bünti rendszerre, de alapvetően neked is változtatnod kéne, ha el akarod kerülni a kékülést/banveszélyt.
idő-bug: átmentem EU2re, ott nincs. mellesleg most nem iszom alkoholt... még sört se. általad ismert okokból. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #119800 üzenetére
Honnan szedtétek ezt a spot dmg-t?!? Az EU-s oldalon ugyan az a Mission szövege mint a legutóbbinak és ha nem tévedek, akkor sem spot kellett, hanem sima dmg!? Vmit esetleg félre olvastam?!? Vagy honnan van tényleg, hogy most spot kell 50K?!?
Megnéztük, mit ír a kliens.
Óránként 4k spottal nem leszünk jóbarátok.
Hol tudom beállítani a TAB-os players panelen, hogy a klán ikonok közelebb legyenek a nevekhez?
statisticsForm/squadIconOffsetX[Left|Right]
Valamint hol tudom a minimapon az ikonok méretét növelni, mert nekem nagyon kicsik a jelenlegiek, alig látni rajta vmit is.
minimap/iconScale
De asszem még mindig nem működik rendesen a minimap.
-
-
nightmare13
őstag
válasz
jano_77 #119800 üzenetére
Pedig spot dmg-re ad most
rlazol
Nem tudom, én villantottam fel (kiírta fent), majd végig spot alatt tartottam. De nem ez volt ma az első, hogy nem adott, másik mapon passzív spot bokorban, mindenki mögöttem 200 méterrel, felvillantok 6-t, sok-sok bevitt sebzés, és 0 spot dmg
(T37, a pótellátmány és (bino helyett optika van), majdnem 460m látótávolság)... de mindegy
Nem ezen fog múlni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #119730 üzenetére
en multkor azert kekultem mert egy agyas bevagott elem a hidon, tenyleg kifejezetten minimalis erintkezes lett belole de arra pont eleg volt h emiatt beleszeduljon a folyoba es meg is fulladt.
mondjuk nem anyazott legalabb
(hetzerrel voltam o meg vmi 2x akkora tankkal szal semmikepp nem loktem bele sehova, csak mar nem tudta visszakormanyozni magat a nagy sietsegeben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest