- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
ollie #211820 üzenetére
Most a world of warships is cigány, kivezetnek egy csomó op prémium hajót, amit szénből lehet megvenni. Na szén az daily questes ládákból van. Eddig két éven át volt 33% eséllyel 400 helyett 800 szén. 1 hónapja jelentették be, azóta a 10 éve tartó 33% esély kb. 5%-ra csökkent
persze prémium lása megjelent magasabb szén-tartalommal.
+ Kijött a statisztikák alapján egy cinkelés is, 10 prémiumhajó eshet a dobozból, és 95%+, hogy a legszarabb hajó kiesik az első ládából, utána meg nevetséges lesz a drop chance.
Mindezt úgy, hogy rekordbevétel van WG-nél. Lehet Lukashenkónak kell a külföldi deviza, de diktátort meg nem akarok prémium tankkal támogatni ,
2020 év vége abszolút mélypont a WG-nél, valamiféle ellenállás kellene azzal, hogy senki se vesz pl dobozt, mert mi leszünk a világ legnagyobb bohócai!
-
válasz
ollie #211820 üzenetére
Múlt hétvégén ment egy 3x csatás etapot, és írta hogy hány rossz csata volt.
Kb. az jött ki, hogy 3* annyi rossz volt mint jó...Ami érdekes volt, hogy egyszerre ment szakaszban Circonnal és Skillel, pedig Skill valami olyasmit mondott. hogy sohasem fog Circonnal szakaszozni
Ment még Mailanddal és Sofileinnel is, jó sok nézője volt, kb 2k, az uninstallnál pedig 5k+ -
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #211631 üzenetére
Vagy csak legyen valós a fizikájuk. Ne kanyargásszon 90-es tempónál, hanem boruljon fel a picsába. Vagy a fordulóköre legyen bálna, vagy tényleg csak egyenes mozgásban legyen ténylegesen használható a sebessége.
Kivenni nem fogják, nerfelni is alig akarták, az is picsafüst lett.Igazság szerint egyáltalán nem valók a játékba ilyen formában. Vagy legalább legyenek olyan szarok magasabb tierben is, mint alatta. Vak is legyen, lassú is. Aztán játszon vele aki akar.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #211611 üzenetére
Hát a Kranvagn nagyon mobilis, gyengepont nélküli alapból 370mm eff torony, táras és 12° ágyúsüllyedésben mi az ami nem jó? Még a dpmje is 3000 alapból
Hull down ezt mivel szeded ki? Mindenki mondja mekkora OP a Chieftain erre ennek jobb tornya van mint annak, ugyan akkorát lő, tárral és gyorsabbNem tudom te mit definiálsz OP-nak de a nem rossz semmiben ellenben mindenben jó az eléggé túl erősnek tűnik nekem
-
hulp01
senior tag
-
popey37
addikt
válasz
ollie #211446 üzenetére
teljes mertekben igy igaz: Balcsi 3 fő reszere felpanzióval szalodaban10 napra-a költőpenzt nem szamolom- cca. 500k. hozzateszel meg 130-at es Canari szigetek, 5 csillagos szalloda, felpanzio. tapasztalatbol mondom, es a ket nyaralast nem lehet osszehasonlitani.
az atlagfizetes nincs kozmetikazva, csak minden hivatalosan bejelentett fizu benne van: az orszagban legalabb tizezer olyan ember van akinek tiz milla folotti a fizuja, ez annyira megtolja az atlagot, hogy arrol a jó munkásember csak almodozni mer.
-
dualface
tag
válasz
ollie #211446 üzenetére
Az átlag magyar fizetés a kevés.
Sajnos ebben maximálisan egyet értek. És ugye az átlagfizetés nálunk egy nagyon erősen kozmetikázott szám. Ha a mediánt mutogatnák mellé nagy lenne a felháborodás.
Sajnos a balatoni családi nyaralásról nincs tapasztalatom, utoljára 3 éve Horvátban voltunk 1 hétig, az kijött 200-ból két főre mindenestől, de nagyon kedvezményes volt a szállás és a vacsora is benne volt.
Igazából én örülök, hogy vannak ilyen helyzetben lévő tankozó kollégák, mint te akinek nem tétel wotra ennyit költeni. Az lenne a legjobb, ha nagyon sokunk lehetne hasonló helyzetben, mert akkor az azt jelentené, hogy fejlődik az ország és az embereknek valóban van pénze a megélhetésen felül saját magára, örömszerzésre, hobbira.
Nagyon hosszan lehetne fejtegetni mi mennyire szar itt nálunk, szerintem ne is kezdjük el, inkább ne offoljuk szét a topicot. Én itt ezt most lezárnám. -
dualface
tag
válasz
ollie #211406 üzenetére
Ne értsd félre, mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Csak kicsit lesokkolt az összeg, mivel egy alapvetően ingyenes játékról van szó és ezzel szembeállítva azt az összeget amit írtál kicsit erős volt belegondolni.
Én is nevezhetem a wot-ot hobbinak, vagy akár káros szenvedélynek is, mert nagyon sok órát elvett már az életemből (mondjuk az utóbbi években egyre kevesebbet). Én sem iszom, se nem cigizem, de a pénzt én is elköltöm más hobbira, autóra, lakásra, stb. -
EQMontoya
veterán
válasz
ollie #211406 üzenetére
Szerintem nem tamado jellegu volt a komment, csak sok emberek meglepo lehet az, hogy ennnyi penzt koltesz valami olyanra, ami nem kezzel foghato, illetve ha beut a szar, nem lehet penze tenni.
Ettol persze nincs ebben semmi rossz, pl. biztos, hogy en tobbet iszom el.
Meg nyilvan sportautozni sem olcso, de ha baj lenne, azt el tudnam adni, es utana egy evig meg lehet elni legalabb az arabol.
-
Djuree
félisten
válasz
ollie #211393 üzenetére
lol
annyi penzert mar ertelmes dolgokat is adnak.
en is tervezek kolteni, talan tizezret elverek ha lesz valami ami megeri, bar ilyen ladikot nem veszek szerintem, az lutri nagyon. olyanra koltok amit latok is mit veszek. bar ha elkap a faszsag hogy mindenki milyen jot kap akkor lehet megis veszek. -
Viktoár
addikt
válasz
ollie #211207 üzenetére
Nem érted? Azért mert az összes többi értéket is csak megadják és valójában úgy játszanak vele ahogy akarnak.
Példa a mai játékomból. A kötelező bukó csatában megvakult a progetto-m.
Álltam a bokorban a másik progettóval szemben és ő kiszpotolt úgy hogy még lövés után sem szpotolódott ki. Pedig fel van tolva a látótáv skill és még optika is volt az enyémen. A szokásos 15:2 lett a vége.... Hát így vannak ezek az értékek megadva....
Egyre több anomáliát veszek észre amikor nagy különbséggel nyerünk vagy bukunk. Fv td-vel spotolom a lightot és nem spotol vissza? Persze...Utána meg vak mindenki meg csak a földet/holdat lehet lőni....
Egyre ritkább a valóban kiegyensúlyozott csata, pedig pont az lenne a játék sava borsa amikor a végjátékban 4-5 tank taktikázik hogy nyerjen a csapat. Azokért a csatákért megéri játszani de az összes többi csak időpazarlás és parasztvakítás.
-
Barret001
addikt
válasz
ollie #211128 üzenetére
én elhiszem hogy Te kompenzált MM-et kapsz,sajnos én nem...
Mikor zsinórban ilyen csapatokat kapok,mit kell csinálni? Még nem jöttem rá.Akkor tudok beleszólni,mikor kétesélyes a csata végeredménye.
Ilyen leosztás mellett Skill is 10/10 bukót csinálna!
Lopott kép,de nekem ismerősSőt gyakori.Kapok nyerő szériát is,akkor meg nem tudok sebezni.A kiegyenlített csata sajnos ritka.
-
3
senior tag
válasz
ollie #211021 üzenetére
Erre nem tértem ki. A hitbox a tank sallangmentes modelljéről készül. A tankon lévő lényegtelen tárgyak vagy a 3D-s skinek túlnyúlásai nem részei a hitboxnak. Beleértve pl. a Leo tornyára szerelt futógörgőket, amik nem részei a hitboxnak, és páncélzatként sincsenek figyelembe véve. De pl. a tanktestre szerelt lánctalp-szemek gyakran (nem mindig) páncélzatként funkcionálnak, ugyanakkor nem részei a hitboxnak olyan értelemben, hogy a hitbox egyáltalán nem követi a formájukat.
-
Black_Sheep
tag
válasz
ollie #210982 üzenetére
Alapvetően igazad van, de ez szerintem az artyk esetében nem állja meg a helyét.
Artyval nem lehet túl magasan az elvárt sebzés, inkább az a gond, hogy nagyon nehéz velük folyamatosan jól teljesíteni. Talán a leginkább pályafüggő osztály; hiába sebzel sokat 3-4 csatában, ha utána Himmelsdorf/Ensk/stb... pályákat ad be, akkor bukod is az addigi teljesítményed alapján szerzett százalékokat.
GW Tiger P-vel jutottam legközelebb a 3. markhoz, de egyrészt nem vagyok különösebben ügyes artysta, másrészt szerencsém se volt a pályaleosztásokkal. -
3
senior tag
-
kchryss
veterán
-
sutyi^
senior tag
-
EQMontoya
veterán
válasz
ollie #210276 üzenetére
A win rate hogyan függ bárkinek a teljesitmenyétől?
Azért az tényleg inkább a szerencsédet méri, bár nyilván az egyéni teljesítmény is számít.
De pl. van tankom, amin 1878 WN8 raiting van, és emelett 38.1% WR-tel rendelkezik.
Most akkor egyszerre játszom egész jól és borzasztóan vele?
(Nem, nem 2 meccsből van, hanem mondjuk 50-ből, ami már elég nagy minta ahhoz, ne tekintsük glitchnek) -
köpet
aktív tag
válasz
ollie #210202 üzenetére
Mines, szigeten álltam fedezékben a T-54-el, csak a torony látszott ki, azt lőtte egy Bourrasque meg még valami med repesszel, ~300 körül sebeztek több lövéssel.
Szemből, némiképp alulról, szóval a kupolát szerintem nem találhatták el, a torony meg elég vastag, nem üthetett át (mondjuk ez a nyáron volt, a részletek nem tiszták már).
Addig nagyjából biztos voltam benne, hogy ha csak a torony látszik ki nagy bajom nem lehet, most már inkább úgy gondolom, hogy történhetett valami beavatkozás ezen a téren. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #210136 üzenetére
utoljára irom le. RANGsorolt. Rangokat kell szerezni ez alapján sorol be. vagyis ez alapján kellene mert ezt jelenti. de itt nem a rangod számít. az első rangsoroltat keressétek visza hogy működött. ott valóban a rang számított. és én be is fejeztem mert nem fogok itt feleslegesen vitatkozni.
peterson79
nem sírok mert baromira leszarom szimplán nem értek egyet az egész megoldással. jobb volt amikor a RANGsorolt a RANGról szolt nem arról hogy nyomunk egy sprintet aztán ennyi. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #210122 üzenetére
na azért álljon meg a menet. ez egy rangsorolt . vagyis rangokat kell elérni. aki magasabbra jut az nyer. ez lenne a lényeg. ez kb olyan mintha a katonaságnál a kis újonc mondaná meg az ezredesnek mit csináljon azért mert a katonai vizsgán 1% al jobban teljesített. azért mégis csak magasabb rangú. és ez eredetileg erről is szólt. ez már nem rangsorolt.
egyébként meg a top játékos vegye a fáradtságot és tegyen bele több munkát. hogy ne előzzék meg. ez lenne a normális. -
Djuree
félisten
válasz
ollie #210119 üzenetére
az a baj ebben a mostani módban csakis a szerencsén múlik minden, teljesen mindegy mennyit játszol vagy mennyire vagy jó egyéniben. legalább az egyik lehetne fix, de hiába játszol sokat és/vagy hiába vagy jó nem garantált a jó hely....és ez így nagyon szar, én pl. hozzá se kezdek, ill. játszottam párat de nem folytatom.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #210119 üzenetére
mért annak mi értelme hogy ugy kell nekiállnod valaminek hogy tudod esélyed sincs? ha legalább vetted a fáradtságot és tettél érte meg volt az eredménye. itt szimplán semmit nem kapsz a befektetett idődért cserébe. az volt a normális amikor a magas rang volt a szempont nem a %. igy az unicum is kénytelen volt több időt rászánni mert ha nem játszik tovább akkor egy rossz játékos is beelőzheti ha magasabbra megy. itt meg beéri egy 200% os teljesítménnyel és kész.
ja még hozzá tenném hogy ugyebár RANGsorolt a neve mert a megszerzett rangoknak kéne számítani.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #209824 üzenetére
Meg lehetne hagyni a jelenlegi rng-t a random csatákban és mellé kipróbálni mondjuk a 15%-ost rangsorolt csatákban és klánháborúban. Ezzel a casual játékosoknak is maradna sikerélménye, de a kompetitívebb játékosoknak is lenne hol élvezkedniük. A kecske is jól lakna és káposzta is megmaradna.
#209804 szbalogh:
Részben igazad van. Majdnem minden játékban úgy csinálják meg a rangsorolt rendszert hogy vagy skillel gyorsan megcsinálhatod vagy skill nélkül nagyon sok csatával is meglesz.
Itt is rendszeresen látni 50% alatti wr-es játékosokat akik feljutnak a tetejére. Csak nekik nem 2-300 csata kell hozzá hanem 500-1000.
Viszont azért teljesen bot játékkal nem lehet megcsinálni mivel csak akkor halad az ember ha a saját csapaton belül az első 10-ben van.#209810 hulp01:
Ne abból indulj ki amit te tapasztaltál az előzőben. Te extrém módon peches voltál. Akkor is írtam, hogy te tényleg jogosan mérgelődtél mert az átlagaid alapján teljesen indokolatlan volt az a gyenge győzelmi arány. 50% felett kellett volna lenned és ha úgy lett volna akkor simán fel is értél volna a tetejére. Nem leszel mindig olyan peches majd meglátod, hogy lehet itt haladni.#209815 jano_77:
Janó! Első számú szabály hogy ha nincs időd, stresszes vagy, nincs hozzá kedved, nem vagy ráhangolódva akkor ne játssz rankedet! Csak azt éred el vele hogy felhúzod magad aztán az idegesség miatt rossz döntéseket hozol, rosszul játszol, ettől nem jönnek az eredmények és még idegesebb és görcsösebb leszel aztán belekerülsz egy jó hosszú negatív spirálba ...
Nem kell sietni, 3 hétig tart, még csak most kezdődött.
Nézz streameket hogy csinálják a profik, milyen pályák vannak, hova mennek, milyen meta van, melyik tankok működnek jól.
Ha lesznek már videók azoktól akik végigmentek rajta akkor linkelek be. Nem kell végignézni őket mert arra senkinek sincs ideje, de ha csak beletekergetsz és gyorsítva nézed akkor is sokat lehet tanulni belőlük.#209814 phoenix1989:
Gyere be gyakorlóba, lődd be szemből az is7-em tornyát WZ-vel! Nem kell 4-ből 4x, elég ha 10-ből 3x megcsinálod és ígérem többször nem cseszegetlek és beismerem hogy neked van igazad és simán áthugyozzák a tornyát. -
-
Djuree
félisten
válasz
ollie #209824 üzenetére
szerintem most erősebb a játékoállomány.
régen a piroskák tényleg csak mentek előre és haltak meg sokszor lövés nélkül.
most azért már nem nagyon látok ilyet.
persze kis tierben mentem tegnap és ott a sidescrape fogalmát még hírből se hallotta a nagyrésze. beálltam t-34-85-el ami nem is különösebben páncélozott és szart se tudtak ellenem csinálni.vicces volt...
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie #209693 üzenetére
Na, közben visszajött a ranked opció, és meg tudtam nézni. Division 2 rank 7 a max. amit el tudtam érni. Így most van két tokenem. A kvalifikációért is jár egy. Azt meg ugye akárki tudja teljesíteni, mert ott nem lehet bukni. Kpz 50t meg akkor válik bondért megvehetővé ha fellépsz a division 2-be. Utána meg kedvezmények vannak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #209655 üzenetére
akkor tulajdonképpen ugyan ott vagyok, mint amit notika77 javasolt. Köszi mindkettőtöknek.
gold szerzés:
Szeretnék goldot venni, de ezt úgy szeretném, hogy egy meglévő tankot vennék és az árát goldban kapnám. Ha van sima Lansen C-m a garázsban és a boltból megvenném az Odin farkasa stílusú Lansen C-t, akkor a tankért megkapnám a goldot illetve maradna a stílus vagy lenne kétféle Lansen C a garázsomban? -
Swinegod
őstag
válasz
ollie #208573 üzenetére
Hogy lenne már rossszabb az ágyúja majdnem 2x akkora alfával, majdnem 2x akkora társebzéssel, harmad akkora tárazási idővel, jobb sima ÉS gold átütéssel, apcr alaplőszerrel és 300-al jobb dpm-el? Valamivel pontatlanabb és büdös lassan céloz, de ezek sose döntötték el ebben a játékban, hogy eltalálsz-e valamit. Mire a 12t a 2.-at lövi te az elsőt, aztán mindketten lőttök egyet, csak utána te 2mp előnyben vagy mert nem kell lőnöd mégegyet és ő csinált 500 dmg-et te meg 720-at
Az álca az oké, rosszabb, de nem annyival, a mobilitást meg behozod egy turbochargerrel mivel mobility slot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest