-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minesot imádom, mert minden tankom ki van gyúrva látótávra, és elég szép spottot össze lehet hozni.
Még ha heavyvel megyeik is a zúzdába, igyelszem a távoli TD-kre koncentrálni.Kb. fél éve a papír borsóm pattintotta JaqlineX aranyos szeretetcsomagját, amit egy FV 215b (183)-al postázott.
Majdnem összecsuriztam magam a röhögéstől. -
-
Djuree
félisten
ugyanúgy szét tudnak lőni délről is a tornyos gépek. valamelyik oldal biztos jobb, de annyival azért nem, hogy ha jó a csapat ne tudná kompenzálni. meg mehetsz te a kisvárosba is, annak is két oldalról, vagy a domb aljában vagy a pálya szélén. én szeretem azt a pályát. bár aki behúzza a dombot és nem balfasz az győz...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dryman
őstag
Alulról indulva jobbra ki a folyópartra..... folyópart meredek oldala jól takar.....utána már a rakodó rámpa, meg a sínen lévő szerelvény is jó fedezék, majd a vasúti kocsik végénél kinéz és felfelé somfordál...nálam az a tuti ha 2-3 med hez egy heavy is becsatlakozik. Volt már egy-két ilyen csatánk, és szerintem ha a folyópart felső része (map jobb felső sarka már megvan, akkor szépen lehet kiszorítani az ellent...feltéve ha a többi tank tudta tartani a saját bázist...sajnos az a középső sugárút eléggé tud halálsor lenni...a bal oldalt egyáltalán nem tudom játszani még....
-
-
Bobyjack
senior tag
Tier II. Ez azért nem volt egy hű de nagy eresztés. Egész nap szívtam nagyobb tierben, gondoltam lemegyek a kicsikhez trollkodni. Itt van a replay: [link]
Egyébként ez a kedvenc pályám, a legtöbb XP-met is itt szedtem össze, már nagyon-nagyon sok verziószámmal ezelőtt, amikor a T34 még tier IX-es volt: [link]
Volt másfél év kihagyásom, most kezdek újra ismerkedni a játékkal, és vannak benne tetszetős újítások. A pályaismeretem megkopott már, de ezeken a réges-régi pályákon azért még tudok aprítani.
-
ddt500hu
veterán
Nyugi egyre jobbak lesznek. A tempó nem nő de az ágyúk egyre hatékonyabbak. Az AT8 tierjében átlőhetetlen szemből (kivétel persze a dudor) a top ágyúja 171 stock pen bőven jó t7-be is, 8-ra meg ott a gold.
Az AT7 gyak. ugyan az csak még jobb az ágyúja. Az AT15-nek nagyon jó a lövegkitéríthetősége, a Tortoise a 120mm-es ágyúval meg olyan jó, hogy visszavettem funnolni. A 183 meg egy másik világ.
Az egyetlen bajuk a lassúságon kívül, hogy tier-5-től tier 9-ik nem nagyon vastagszik a páncél. Ezért szerintem az AT8 a "legOPbb" közülük. Neki is 203mm a páncélja mint az AT2-nek viszont az ágyúja nagyon jó.ui. Nem tudom ti többiek miért mondjátok ezt. Az AT2-nek hatástalan az ágyúja még t5-ben is. Utána mindegyik átlő mindent. Sokkal jobbak a nagyobb tieres angol td-k.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Az biztos, hogy T8-as medként a Pershing sokkal jobb, mint T8-as heavyként a KV-4.
Részemről ennyit tudok mondani.#74004 Diarmand: valóban klassz!
#73995 Lunky88: +1 Sokat vártam attól a tanktól (mondjuk a paramétereibe még noobként szerettem bele), és nagyot csalódtam. Nagyon nagyot.
Még a duplázásokhoz nincs kedvem vele, TALÁN az "ötszörözőket" megcsinálom most...[ Szerkesztve ]
-
-
Warton
őstag
Mindkettőhöz volt szerencsém. KV-4-el könnyebb játszani, mert bolondbiztos. A Pershing sokkal kifinomultabb játékot igényel. ST-1-em nem volt, de nagyon dicsérik. Pattonom van: nem tetszik.
Úgyhogy mindent összevetve a kilencesek alapján is
+1 szavazat a KV4-re.Hamár amcsi közepes tankok, akkor már inkább a T69-es ág.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
jagada
addikt
Nyugi, a mostani első nyertes ötös szorzóval könnyen elit lesz, akkor majd jobban megy, csak rá kell érezni.
Ha heavyval vagy sem mész semmire +2 tierben ezen kár is görcsölni, nekem még a goldot is mindenki pattitja és olyankor sebezni sem tudok senkit, majd a végén kapok 80-100 közötti XP-t.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
Szerintem neked az lehet a bajod vele, hogy még nem szoktad meg, mivel teljesen más játéksítuls igényel mint a papír Alecto. Ez nem bokorban ülve kempelésre való, nyugodtan belemászhatsz az ellenség pofájába, a legtöbben úgysem fognak bírni sebezni, csak arra ügyelj, hogy legyen aki védi a segged, nehogy mögéd kerüljenek. Fölösleges bele a gold, max a t7-ek ellen kell de azok meg úgyis szétkapnak 2 lövéssel, mint majom a zsebórát.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Djuree
félisten
1db goldot nem lőttem ki az at2-ből, de a többiből sem pedig már a t8-nál járok. ezeknek jó a penjük, jó a rof, kicsi az alfa, de nagyjából mindent átlőnek amivel szembe kerülnek.
bár értékre valóban a legkisebb a pen a t5 td-k közül. érdekes...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stigma.HC
senior tag
Mindkét heavy tökéletesen jó randomra. Mellég még ajánlanám kipróbálásra a BDR és ARL párost.
Különösen az ARL-t a 100-as ágyúval elég vad[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Angel1981
veterán
Így van, ezért nem kap könnyített MM-et, T10-be is mehet, mint a Löwe.
Egyébként a T32 erősebb páncélzattal rendelkezik mint a tornyon, mint a testen, és kisebb, vagyis nehezebb eltalálni, mozgékonyabb, és a látótávja is jobb.
Lövegben valóban a T34 a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Azért mert így lehet valamennyire mozgásra bírni a TD-ket. Főleg a csata vége fel tud idegesítő lenni, amikor mondjuk menne az ember előre a tankkal, de nem lehet megmoccanni sem, mert a bokorban lapító phasz TD mindent meglát.
Sok, túl sok olyan csata van, hogy ez ember megküzd az egyik gócponton az ellenséggel, akár még némi előnyben is vagyunk, igen ám, de el kéne jutni az ellenség bázisához, ahol lapít egy kazal TD a bokrokban.
Ilyenkor ugye az a hülye és a moron, aki előremegy és szinte garantáltan meghal és az okos, bölcs, kiváló játékosok vezette bokorban lapító TD-k meg a hősök.
Nagyon nincs ez a része sem rendben a játéknak. Ha ilyen helyzet kialakul, akkor vannak olyan pályák, ahol nagyon nehéz, de talán nem is lehet feltörni a védelmet, maximum egy nagyon összehangolt támadással, amit elvárni randomban irreális dolog.
Ha phasz TD nem lát az orránál sem tovább, akkor kénytelen lesz valamit csinálni, mert egy könnyű tank vagy med már nagy távolságról felfedezi. Vagy éppen kontra produktív lesz a változtatás és még keményebb kempelés folyik majd a legnagyobb bokrokban.
Mondjuk úgy tudom, a könnyű tankoknak meg marad a mostani látótáv, úgyhogy több értelme lesz spotolni.
Ja, meg gondolkodnak a bokrok további hatás csökkentésén is.
Látszik, hogy a kempelés ellen lépnek fel, mondjuk egyszerű lenne a megoldás, ha nem mozdul el legalább 15m-t 1 percig, akkor felspotolódna automatikusan és/vagy 10-15 másodpercen belül arty csapás a területére (szimulálva mondjuk egy saját tier arty, teljes becélzás mellett, szóval megúszhatná, de nem könnyen )
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Tagnap T-34-1-el beálltam egy VK B mögé és amikor felfogott egy lövést kibújtam mögüle lőni. Vagy ha nem figyeltek az ellen mögé mentem egy párhuzamos utcán. Ketten lehoztuk a meccset.
E3-al nem kaptam vissza ezt a szívességet, egyesével belerohantak a lemmingvonatba a végén meg szétszedett a sok kis light. AZ egyikbe 63x-at sebeztem és maradt 3HP-ja. Köszi wg a td nerfet
Jah, elég ritkán látok E3-at pedig nagyon ott van néhány szituációban. 2WT tárazott rám tegnap ... az eredmény 0 hp veszteség Persze ők kapták a repeszt. Meg is lett a SH küldetés (4k felfogott sebzés és 2k kiosztott sebzés).[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
dfsz34
őstag
Ez a wn8 teljesen használhatatlan lett. Sárga, zöld, de még a kék is total retardált (aki nem az, ne vegye magára) hülye.
Ezt köszönhetem nekik, mindegyik csata valamelyik ostoba zöldön, sárgán ment el.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
T29 0/3 2665 4460 (100)Tipikus jelenet, odamegyek megmenteni a sárga idióta t54-t, belelövök az E75 seggébe, az rám fordul, a T54 simán lőhetné már, de nem, meg kell várja, hogy belém lőjön az E75 természetesen, mert csak a lövés után mer előjönni (az mindegy neki, hogy az E75 csöve felém néz) és természetesen egy lepattanót lő, mert csak kicsit mer kinézni a szikla mögül, rossza szög. Én lövök, de a beforgatott E75-t csak láncolni tudom és még egyet lő az E75, szerencsére lepattan a toronyról, és akkor nagy nehezen kilövi a T54, természetesen most is csak az E75 lövése után mozdul, pedig biztos, hogy betöltött hamarabb. Én is tiszta hülye vagyok, hogy segítettem neki, na mindegy, többet nem fordul elő. Utána a csata végén úgy "hálálta" meg, hogy maradt egy ellenfél tortoise meg bulldog. A bulldogot megtalálom, tudjuk hol van, írom neki, hogy jöjjön segíteni, de nem, őneki a tortoise-t kell támadni (mert biztos olvasta valahol, hogy magányos TD könnyű ellenfél, ja, csak nem egy ilyen hülyének) és azonnal meghal. Ha ez a retardált életben marad, akkor a végén a tortoise-t ketten már valószínűleg ki tudtuk volna szedni, de nem. Ez a játékos sárga, hihetetlen, még pirosnak is hülye.
A jósolást már kikapcsoltam és azt hiszem, hogy átírom a régi szintekre a wn8, ez a mostani félrevezető, rossz, hibás információt ad a játékerőről.
-
-
LK
addikt
Van ilyen. Én 50 méterről az oldalt álló KV1-et nem tudtam átütni 3x a 200 penes ágyúval (Nashorn). Az ember ilyenkor idegességében csalást kiált. Ezek kirívó esetek,ez van.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
zsolthee
senior tag
A mechanizmust kell megérteni, nincs benne semmi manipuláció. Ez és ehhez hasonló videók segítenek
Ne kezdjük el már megint csalásokról beszélni, könyörgöm....[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Most vettem vissza, nagyon jó T5-ben. 70% körülia WR-em vele, bár jórészt még med korából. Az ágyúja isteni, a KV-1-et szétkapja, mielőtt az meglátná. (Azt is visszavettem, szeretem)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Stunts666
őstag
En a vk 30.01P vonalon mentem Tiger P-ig. Utana le a Tiger I-re es onnan Tiger II. 30P a kedvenc tankom, lassan meglesz a 3. skill a legenysegre.
Egyeb: nem tudom mi volt tegnap, de: delutan mentem par kort: atlagban 2600 wn8-al zartam be a jatekot. Este viszont ez az ertek lement 1200-ra. Szinte nyertes meccsem sem volt az este folyaman...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest