- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #170676 üzenetére
Csak dicsekedett volna már vele, akinek meg van... (Én biztosan világgá kürtölném
)
Amúgy ha esetleg valaki hasonlítani akarja magát másokhoz, akkor tájékoztató jelleggel elmondom, hogy 16 napból 14-en játszottam és összesen 20 küldetés van meg 60-ból. Ennek a fele kitüntetéssel, de egyelőre a másodlagos feltételek másodlagosak számomra... Ja, és ehhez 370 csata kellett. Vagyis egy küldetés 18-19 csatából van meg. De én ugye noob vagyok, biztosan meg lehet ezt úszni kevesebből is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #170500 üzenetére
En nem banom ha nincs vagy csak susogas hallatszik ha eltalalnak. Pl az arta talalata kifejezetten bosszanto, idegesito zorej. Nem csoda ha k anyazik az ember. Legalabb lenne vmi opcio h ezeket a hangokat kulon lehetne allitani mert pl jopar agyunak kifejezetten kellemes a hangja. Mondjuk sokat valtozott a jatek a 6-7 evvel ezelottihez szal nem mondom h csak a fszukat verik. De sokat profitalnank belole ha tobbet hallgatnanak jo jatekosokra pl Scheff, Skill stb
-
e-newsee
addikt
válasz
Ezeket a költői kérdéseket teljesen felesleges feltenni. Nem egy ember dolgozik ott, aki mindennel foglalkozik. Vannak, akik csak a pályákkal foglalkoznak. Azon belül is van, aki a vizuális megjelenéssel, van, aki a fizikájával, vannak, akik pedig taktikailag építik fel a pályát. És ez csak a map-os csapat.
Általában külön team van a tankokra, a garázsra, stb. Nem kérhető számon szerencsétlen gyakornokon a ghost shell, aki azt kapta kezdő projektnek, hogy tegye rendbe a promós ablak megjelenítését.
A szellemlövedék, a fantom tereptárgyak, semmibe csapódó lövedékek, vagy akár a hiányzó becsapódási hangok is annyira véletlenszerűen fordulnak elő, hogy leszűkíteni sem egyszerű, merre keressék a hibát, nemhogy kijavítani. De abban biztos lehetsz, hogy foglalkoznak azzal is. Csak, gondolom, amikor elkészül egy pöcsre való javítás, akkor azt kiadják.
Amúgy a designer csapatot én is seggbe rúgnám a személyes küldetések csatajelentője miatt. Meg az az éktelen nagy visszaszámláló...
A hangtalan becsapódás meg... hááát... engem annyira nem zavar. Néha előfordul, de, mivel amúgy is játszom épp, ergo a képernyőt nézem, ahol egy b@szott nagy piros nyíl villan fel, ha eltaláltak, igazából nem sok hozzáadott értéke van. Maximum a stressz faktort növeli, ahogy csattognak a találatok. A játékmechanikába nem szól bele. Szerintem ennek megfelelő prioritással is kezelik. Én pl egy csomószor játszom hang nélkül, amikor asszonyka alszik, vagy tévét néz, és nincs kedvem fülest felrakni.
Jómagam egy klasszikus összeszerelő multinál mérnökösködöm, és a WG intézkedésein messziről látszanak ugyanazok a stílusjegyek, amik bármelyik multinál. Független, hogy az most egy szoftveres cég, vagy egy gyártó üzem. -
Viktoár
addikt
válasz
Most ennyire volt kapacitás mert a többieket leköti a táras is3.
Ezt a baromságot már tényleg. Miért kell teleszarni minden csatát táras tankokkal? Ráadásul az is3 nem egy vajpuha progetto amit csak úgy hipp-hopp beütsz akárhol.
Ném látják hogy a tier 8 már így is el van baszva? Ha ne adj isten egyszer top tier vagy akkor is ilyen táras nehéztankok ellen kelljen baszakodni?
Simulacrum: Az a torony csak szemből ér valamit, kicsit oldalra fordítod és már nincs is semmi ami véd.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #170472 üzenetére
galervin93: Akkor az a bokor érdekes.Ha benne áll a bokorban akkor lövés után nincs álcaértéke. Ami közöttünk volt az lehet hogy takarta de miuán mentem felé miért csak proxyból tudtam kispotolni?
Azért az nonszensz.
jano_77:
Nem tudom, ez csak visszajátszáskor volt ilyen. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #170288 üzenetére
Ez engem is idegesít, hogy akkor is odaírja az elsődleges, és a másodlagos feltételt is, ha nincs előrehaladás egyikben sem. Az, hogy csata közben is írja, hogy hol tartasz, az tetszik, de ott is írhatná alatta, hogy ebben a csatában éppen mennyivel haladtál. Pl. a sebzés gyűjtögetésnél, hogy +263, vagy a belső modulosnál, hogy +1, stb.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #170232 üzenetére
Nem meglepő statisztika. De azért biztos van aki szerint még mindig med-light meta van és a heavy-k nem érnek semmit.
(#170239) @jr1994:
Ezért írtam, hogy érdekesség. Szerintem is jobb az E5, mint az E100, meglepett skill válasza. De hát neki sincs mindig igaza, volt már más téma is amiben nem értettem egyet vele. Aztán az is lehet, hogy ő tényleg legyalázna egy super conq-ot e100-zal.(#170251) @BÁ Nutrition: Grat!
(#170257) @Kiki18:
Szerintem ezt csak ingame tudod megnézni. -
Aguinaga
őstag
válasz
jano_77 #169955 üzenetére
Én is épp tegnap tettem át a WOT-ot egy SSD-re, mert meguntam, hogy mindig a meccs kezdete után 20-60 másodperccel tölt be.
Most még én várok, hogy elkezdődjön a visszaszámolás (ami elég ergya lett szerintem).
A SteamMover nevű progit használtam, Win10 alatt, nem kellett újratelepítenem semmit, még a replayeket is átvitte. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #169955 üzenetére
Nem tudom hol lehet átvenni, de ha megvan akkor küldd át hozzám. Tudnék vele mit kezdeni.
Igen 40 gb a hd játék, jól felhízott az évek során.
Felhasználók/Felhneved/AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks
Itt vannak a beállítások. Konkrétan a preferences.xml-ben, de akár az egész mappát átmentheted.
Ez a rendszer meghajtón van, ha a rendszert nem rakod újra akkor elvileg nem kell semmit átmenteni, marad a helyén. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #169952 üzenetére
Ha jól rémlik úgy van a küldetés, hogy október 1 előtt ha mész 1 csatát egy 8, 9, vagy 10-es szintű lengyel tankkal akkor kapsz egy lengyel csajt legénységi tagnak. Pont mint az olasznál volt buffon.
Ha valakinek megvan a 8-as prém lengyel tank az gyorsan be is szerezheti a csajt.szerk. Sőt lehet nem is 1 csajt kapsz hanem egy teljes legénységet a 53tp-hez ami már 1 fullos skillről kezd.
szerk2. Elvileg ő Aja: [link]
Szóval talán mégis 1 női harckocsizó lesz, mint buffon az olaszoknál és a fenti hölgyről mintázzák.
Ha valakinek megvan a 8-as prém lengyel tank akkor kipróbálhatja, hogy mit kap ha megy 1 csatát. -
emre
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #169911 üzenetére
Ma 6/6.... az a baj hogy ha egyik flank-re megyek, a masikat bukjak mint a szemet, ha a masikra akkor az egyiket. Ha veletlenul megvan mindketto akkor kozepen bejonnek a lightok es vége. Amennyiben neadjisten minden jol alakul, akkor meg befoglal az ellen.... komolyan mondom, szerintem velem van a baj, mert nem tudok mindenhol ottlenni....
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #169862 üzenetére
Jo otleteket adtak a forumtarsak, probald vegig azokat a tankokat is, meg a 8as hatsotornyos ruszkit is, es meg javasolom az 5A kinai 10-es tankot, ha nagyon jol ismered a palyakat, es bedob egy jo palyara, akkor a 300mm-es toronnyal is sokat tudsz pattintani...
Nem tudom, talan a Maus is jo lenne, de az neked nincs.
Az E-100-al is probalkozhatsz, hatha bedob egy varosi palyara, sidescrape-ben probalkozhatsz vele, ugy, hogy a torony e'le't mutatod, es ugy allsz be, hogy elrejtsd az elso gorgoket (emlekeim szerint neha/altalaban az arany loszer az elso gorgon keresztul kepes sebezni szembol, vagy ha kis szogben allsz be csak vele). -
emre
veterán
válasz
jano_77 #169853 üzenetére
Nem csak a tank a lényeg.
Szerintem megfelelő helyet kell találni ahonnét jó messziről látnak, de elég messze vagy mindentől, hogy még a gold lőszerrel is weakspot-ot kelljen keresni az ellenfélnek. A mostani mapokat sajnos nem ismerem, csak néhány replay-t néztem meg 1.0-óta.
Nekem itt lett meg ST1-el. -
válasz
jano_77 #169856 üzenetére
VK.100.01P, ha top tier, sima ügy kellene legyen.
A két kilencesre ugyanez vonatkozik, bár a typera reflexszerűen sokan goldot töltik, illetve sok a HPja.
A tízesek közül IS-7, IS-4, Obj.277, S.Conqueror leginkább, de ide nagy mák kell meg bot ellenfelek.
E100 esetleg, de arra is nagyon kicsi az esély.Én a VK-val próbálkoznék, ha kegyes az MM és top tier vagy, akkor meglehet.
-
oke
senior tag
válasz
jano_77 #169856 üzenetére
Nekem a VK.100.01P-vel lett meg, Malinovkán délről indulva beálltam a 'házba' és ott lőttek folyamatosan-közben persze ficánkoltam a tankkal és a toronnyal. Csak egyet egyet durrogtattam, hogy ne vegyem el a kedvüket
. Mikor megvolt a pattintás, mentem sebezni, mert asszem 3000 sebzés is kell mellé. Ha jól emlékszem Top tier voltam.
-
válasz
jano_77 #169848 üzenetére
Jó lenne tudni a választ, ezen én is gondolkodtam tegnap.
Sztem a legvalószínűbb, hogy ha előbb van meg a másodlagos, akkor ONNANTÓL kezdve számít duplának mindent az elsődlegeshez.
Pl az általad felhozott példánál, elértél 8000 sebzést, ezzel együtt meglett a másodlagos.
Mész a kövi csatában, béna vagy, csak 320at sebzel, de ő ezt már 640nek fogja számolni ,így 8640lesz a sebzésed.
De ez csak az én elméletem.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #169836 üzenetére
Én tegnap jártam minden új és régi-új pályán. Minszk is megvolt, szerintem nem rossz kis pálya, de lehetne nagyobb. Nekem kicsit zsúfolt.
Voltam Studziankin is. Na ott nem sok helyen jártam. Jó kis nyílt pálya, elég szimmetrikus, így elsőre nem tűnik rossznak, de nagyjából egy campinovka volt az az egy csata. Kicsit Fisherman's bayre is hasonlít, csak ez teljesen sík, esélytelen a tornyozás középen. Talán majd, ha jobban kiismerik, akkor felpörög kicsit. De most így fél perig mindenki csak nézegetett, hogy merre is kéne menni, aztán biztonsági okokból szinte mindenki becampelt valahová, és onnan leskelődött.
Aztán a visszatérő Pilsen is megvolt. Na annak jót tett a bővítés. A szénbánya, vagy mi, nagyon jó lett. Olyan jó kis medes, TD-s, bujkálós. Jól lehet spotot, meg assistot gyűjteni, és ott ki fog jönni a tapasztalat, és a skill. Mármint a player skil. És a heavyk is távol maradnak onnan, az külön jó. Ők csak bokszoljanak a gyárban. -
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #169836 üzenetére
"Nem vagyok programozó, csak egy laikus felhasználó, DE nem úgy van, hogy ha vmi már jó volt, működött, akkor ahhoz nem KELL hozzányúlni, hanem csak az új dolgok programozásával kell foglalkozni!? " Az a baj,hogy ez lehetetlen.Nem ők rontják el szándékosan. Minden hat mindenre,ezt csak hosszadalmas teszteléssel lehetne megoldani.Az meg ugye rengeteg idő,és javítgatás.Ez meg nem fér bele...
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #169838 üzenetére
Nekem a kis Patton az egyik kedvencem, megtartottam a nagytesó mellett. Kicsit el van hanyagolva mostanság, mert a legénységét viszont áttettem a nagyba, így azért kellemetlenebb menni vele. Az új legénysége szépen fejlődik benne és a Pilotban.
A Pershing nálam felejtős.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #169765 üzenetére
Max 8-as tank volt várható hogy szembejön, és be is jött a tippem, Emil és Centi jött szembe. Elintéztük őket simán. Amúgy azért mentem FV-vel mert leszaroztam úgy hogy tök rég mentem vele, de a véleményem változatlan
szar az ágyúja, egy csomó ideig kell célozni hogy bármit is eltalálj vele.
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #169709 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy mondjuk 5-10 csatán keresztül kell jó teljesítmény. Teszem azt 3k sebzés 5 csatán keresztül.(pontosabban 15k öt csata alatt, ha három nullás, egy 10k meg egy 5k, akkor is megvan, de lehet én értem jelikopterül, meg lehet a példa se túl jó.) A harmadik kampány tuti kemény lesz, akár csak az obj260
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #169708 üzenetére
A 3. hadműveletnél az "egymást követő csatákban"-t úgy kell elképzelni - jól értelmezem - hogy az egyik csatában teljesítem - mert szerencsém van - az első küldit, akkor a következőben kell teljesíteni a 2., a harmadikban a 3-at!? Ha egy közben nem sikerül, akkor kezdhetjük elölről!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #169683 üzenetére
Azt tudja vki esetleg, van infó arról, hogy teljesíthető egyszerre akár több küldetés is!? Mondjuk ki kell lőni X tankot és top sebzőnek kell lenni. Ha ezek mindegyikre teljesül, akkor mindkét küldit jóváírja a rendszer vagy itt is úgy lesz, hogy egy adott küldit kell elindítani és csak az teljesülhet?
Még a végén AW lesz a WOT-ból!? Ott láttam ezt az artyt.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #169690 üzenetére
Mivel tier 7 felett nincs svéd med és a legénységkiosztás is eléggé össze-vissza van mindkét ágon így jól meg kellett terveznem előre, hogy ki hova kerül.
6 svéd leányzóm van, 3 az udes-ben ül jelenleg 3 pedig az emilben és ezek szerencsére már kompatibilisek is maradnak az ág végéig. Ezzel a 6 csajjal húztam ki az összes tankot mindkét ágon egymás után, csak az egyiket át kellett képeznem töltőből lövegkezelővé.(#169691) @sfefe:
A páncélja egy picit jobb a 113-nak, de tényleg csak egy picit. Egyébként egyik sem egy tipikus heavy, sokszor inkább medként kell használni, mert nagyon gyorsak és csak a tornyukon jó a páncél. Egyébként olyan sok különbség nincs az 5A és a 113 között, mindkettő jó tank, de az 5A a jobb ágyúja miatt egy hajszállal jobb. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #169671 üzenetére
Eleinte teljesen másként gondolkodtam. Minden tankot Elit státuszúra fejlesztettem akkor is, ha egyébként nem volt szükség egy-egy drágább modul kifejlesztésére. Free XP-t nem költöttem csak nagyon elvétve, ha már végképp az idegeimre ment valamelyik tank (pl. Churchill GC).
Ma már csak azt fejlesztem ki amit muszáj és igen, ha úgy érzem kényelmesnek, akkor megy rá a free XP bármire gondolkodás nélkül. Persze ez nem napi szinten történik, de mindig van annyi free a kasszában, hogy elég szokott lenni az úri huncutságokra.
Hozzátartozik még a dologhoz az is, hogy ma már jóval kevesebbet játszok, mint az elején. Az első évben 12k (!) csatát nyomtam le, a másodikban már "csak" 8k-t, a harmadik évem pedig 7k csatával zártam. A negyedik évből eddig 9,5 hónap telt el és összesen 3k csatát mentem! Az évfordulóig nem fogja elérni a 4k-t. (Ezt nem panaszként írom, hiszen így kicsit többet lát a családom és a kutyám, sőt, a ház körüli munka is jobban halad.
) Ilyen kicsi csataszámmal meg inkább játszom azokkal a tankokkal, amikkel élvezem is a játékot. Gyűlöltem az AMX M4 45-öt, emiatt simán megérte belefektetni a 60k XP-t az utódba, mint órákat eltölteni grindeléssel egy "nemszeretem" tankban ülve... Ehelyett inkább ülök a Skorpion-ba, vagy uram bocsáss, az Obj. 261-be és azzal szórakozok...
Ezek az én indokaim Tekintetes Járásbíróság. Kérem felmentésem!
Szerk.:
Ja! és most is van kb. 1 milla free XP-m, pedig a tavaly karácsonyi nagy ládavásárlás óta nem költöttem egy fillért sem a játékra, csak az akkor megszerzett aranyat váltogattam be eddig... -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #169661 üzenetére
A legénység is szempont, hiszen ott van egy garnitúra szabadon. Az Emil-be valók a barakkban vannak, a TD-ben is ott csücsülnek a leányok és a prémium T6-ban is képzett legénységem van, amit nem szeretnék elkótyavetyélni... (más nemzetre meg sajnos még mindig nem lehet átképezni). Ezek után med-nek elegendő lenne megtartani a prémium Strv-t, de azért az egy kicsit elmarad a "sima" T6-os képességeitől...
Ami miatt még szeretnék egy med-et pedig nem más, mint a nemzet specifikus küldetések. Nem láttam a közeledő új sorozat részleteit, de ha előfordul valami spéci med-re kihegyezett svéd küldetés, akkor jól fog jönni a garázsban egy erre alkalmas jármű...
(Van egy elvem, miszerint minden nemzet minden tankosztályából megtartok legalább egyet, ami az ilyen küldiknél kisegíthet... olcsóbb megtartani, mint esetleg visszavásárolni ha szükség van rá...)
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #169419 üzenetére
illetve wotinfo-n olyat írogatnak, hogy ha esetleg vkinek nem fogadta el a kódot bemásolva, akkor próbálja meg beírva, mert úgy meg elképzelhető, hogy elfogadja. Legalábbis az illetőnek így volt és voltak, akik megerősítették.
Úgy tűnik amúgy, hogy amik voltak eddig kódok, azokat elfogadja minden nap! Hogy ad-e érte vmit azt nem tudom, de minden alkalommal Thank You-t kapok. Pl erre a tegnapira is:
THUQBESOUHZhátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Autós topik
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest