- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #196214 üzenetére
Fán lévő díszeket bezúztam és gyártottam az 5-ös díszeket, de persze WG nem érezte úgy, hogy kegyes lesz és megadja a hiányzókat, mert 3 díszt is megduplázott, egyet pedig megtriplázott a retek rendszer. Így végül 5 db hiányom maradt sajnos a 4-ik albumban. Ha jövőre is még tolom, akkor kiváltom akkor kedvezményesen.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #196167 üzenetére
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Cliffen hova teszik az encounter módban a bázist?
Nem nagyon van a térképen olyan sík rész középen, ahol jól el is férne.
Találtam egy képet a konzolos verzióról, ott E3-ban van, de hát az elég érdekes. A déli oldalról hamarabb felérni oda, és így lehet, hogy könnyebb bevédeni. Kíváncsi leszek. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #195921 üzenetére
Rémlik valami ilyesmi, de nem használtam még. Meg azt hiszem, az is xvm-es trükk, mint a halál utáni tankokra ugrás a minimapon ugyanezzel a módszerrel. Azért köszi, kipróbálom, mennyire jól működik.
Ettől függetlenül néha pásztázni kell a célkereszttel, és akkor a lassú egeret sokszor kell odébb pakolni, ha kicsi a hely az asztalon. Meg artyval úgysem céloz az ember ficánkoló tankok gyenge pontjaira bezoomolva, szóval oda nem kell olyan finom egérmozdulat. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #195818 üzenetére
Sajnos az egy elég nagy trash light. Az X-es Némettel együtt elég felejtős kategória. A Sheridant talán a troll ágyú miatt nem sorolják ide, de nem sokkal jobb ezeknél, sőt Nekem az Rhm.-el sokkal jobb az átlagom. Amikor ilyen kerekes és ne mekrekes, de táras franszia lightok szaladgálnak, szerintem ez egy elébénázott dolog volt, hogy kihozták.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #195818 üzenetére
hali,
Itt a [WIKI link]
Azt írják amit Te csináltál, csigaszem, álcaháló, de töltésgyorsítóval.
Pro:
- jó alfa sebzés
- kicsi méret, könnyű elbújni
- nagyszerű mobilitás
- jó csőlehajlás
- jó álcaértékKontra:
- nagyon rossz DPM a saját Tier-jében
- átlagos célzás és nagyon gyenge szórási érték
- nagyon gyenge "csőemelkedés" vagy mi ennek a magyar megfelelője...
- nagyon alacsony lőszerkészlet
- két tankszemélyzet miatt nagy esély, hogy mindkettőt elveszíted egy komolyabb találattól vagy ha egyiket csak, akkor is komolyan veszítesz a harci értékedből, hiszen több feladatot is ellátnak. -
Silverr
aktív tag
válasz
jano_77 #195813 üzenetére
Az előbb rendezett le egy 300 WN8-as játékos az ő E 75 TS tankjával, én komolyan csak lestem, hogy ez mi. Duplacsövűvel voltam és perszehogy mindenhonnan lepattantam róla vagy el sem találtam 100 méterről. Ő pedig csak kibújt és minden lövése lézer pontosságal beütött.
Na itt lett elegem a mai napból, egyébként 33/6.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #195795 üzenetére
Igen, valami olyasmi érdekelne, hogy belépni klánba arra a két hétre. Lehet hogy ez morálisan támadható, de azt gondolom van olyan klán, akinek tudnék cserébe a segítségére lenni. Becsülettel ott lennék a lehető legtöbb este, de azt nem tudom vállalni hogy a kampányon kívül is így álljak hozzá.
kchryss van esetleg listád arról, hogy a magyar klánok közül hol érdemes próbálkozni? Úgy emlékszem elég jól követted, kinek hogy és emnnyi tankja lett az egyes szezonokban.
-
válasz
jano_77 #195613 üzenetére
Azért játszanak ennyit low tierrel, mert csak azzal képesek sikeresek lenni. Nem gondolkodnak játék közben, ami kell a magasabb tierhez, hogy valaki jó eredményeket érjen el.
Egyébként csak azért van jó statisztikájuk, mert szinte csak low tierrel játszanak, egyébként rossz játékosok.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #195478 üzenetére
Jelentkezni kell a versenyekre és ott lehet őket teljesíteni. A cikkben van egy naptár, hogy a hét melyik napján mikor, milyen tierben és hány fős csapatokkal indul verseny.
ui.: a cikk alján van a regisztrációs gomb, ahol ki tudod választani melyik versenyekre akarsz benevezni. Random csapatok nincsenek, neked kell foglalkozni a csapat szervezésével vagy meglévő csapatba tudsz meghívóval belépni.
ui.2: a versenyekre a regisztráció a kezdés előtt 48 órával kezdődik és 30(-60?) perccel a kezdés előtt ér véget.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #195367 üzenetére
Amennyire én megfigyeltem, ha artyval trackelsz valakit, akkor amíg tart a kábítás, addig kábítás alatti sebzésnek számolja, utána, ha még mindig le van dobva a lánca, számolja csak track sebzésnek. Meg ugye az is lehet, hogy miközben te láncoltál valakit, valaki más újra láncot lőtt neki. Onnantól pedig hozzá megy az assist.
Amugy van valami hivatalos álláspont, hogy mi a prio lista az assistnál? Mindig az utolsó esemény befolyásolja?
Hogy egy példával éljek, ha egy leláncolt tankról leesik a spot, majd valaki újra felspotolja, miközben még tart a láncolás, akkor az utána kapott sebzést kinek számolja? A láncolónak, az újra spotolónak, esetleg mindkettőnek? Nem beszélve, ha mindez mondjuk egy 13 másodperces kábítás közben történik? -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #195182 üzenetére
Nézegesd meg wotreplay-s-en hogy mire kaptak ászt. Itt vannak az utóbbi 2 patch feltöltött ász csatái a legalacsonyabb xp-től kezdve: [link]
Hónap elején egy mezei 800 xp-s kör is ász volt. Általában 1600-2000 sebzés és mellé 2-4 kill elég hozzá győztes csatánál ahogy nézem. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #195179 üzenetére
Esetleg rápróbálhatsz a nemrég küldetésekkel megszerezhető amcsi 7-es scorpion-ra is. Annál is eléggé alacsony a határ főleg most hogy sokan megszerezték. Vagy a super hellcat-re.
Wotreplays alapján kb így van az ász határ xp sorrend 6-7-8-as amcsi és angol tankoknál:
fv304, churchill gc, at15a, e8 sherman, super hellcat, crusader sp, t25/2, m6, churchill vii, scorpionVagy ha olyan tank kell amivel ugyan több xp az ász, de sokkal élvezetesebb vele a játék akkor: T71 DA
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #195131 üzenetére
Nyilván a mines az mines ... És szerinted is bánya jellege van a romoknak ? Szerintem a bányák az északi oldalon a meredek sziklák tövében vannak . Ott , ahol a TD-k kempelnek . Az ott középen egy várrom . Nyilván csak találgatok , de a vár pusztulása után lett a helyszín a bányászaté . Én így tudom összerakni . Ha tévedek , és valóban bánya , akkor át kell formálnom a bánya kinézetéről alkotott véleményem .
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #194983 üzenetére
Éppen ezt boncolgattam az előző hsz.-ban . Mióta tart a Karácsonyi event az 50%-os szorzóval , azóta ha jól sebzek rend szerint bukta . Ha alig sebzek , effektíve nem teszek a csatához semmit , a csapatom lehozza . Ez a gyakorlat . Mondjuk én éppen fordítva gondolnám .
Barret001 : Persze .. de titokban reménykedek , hogy ez nem így van . De tényleg .
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #194926 üzenetére
E75 TS nagyon jó tank, az az ágyú egy álom rajta. Tier8-ban meglátják és menekülnek előle, mintha valami HE szörny közelítene
Nekem töltés gyorsító, vert. Stab és venti van rajta+kaja, legénységnek meg tűzoltás skill, ameddig még van raktáron (100+ most még). Tudom hogy skill szereti az optikát HT-on, de én nem fogok spotolni vele az biztos... -
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #194692 üzenetére
(#194677) Stigma.HC
(#194671) h1mpiMivel látom sokan szereztetek most twitch prime-ot, ne felejtsétek el, hogy a prime mellé jár havi 1 ingyenes feliratkozás. Ezzel feliratkozhattok bármelyik streamer csatornájára.
Nektek nem kerül semmibe, de a streamer kap érte egy kis pénzt, szóval használjátok ki a lehetőséget, hogy ingyen támogathattok egy streamert!A streamer csatornájánál a Feliratkozásra kattintva elvileg lennie kell olyan opciónak, hogy ingyenes előfizetés prime-mal:
Ha élő adásban iratkoztok fel általában be szokták olvasni a feliratkozó nevét.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #194742 üzenetére
Elmúlt napokban nekem is silány csatáim voltak.
Tegnap előtt a szerencsétlen majdnem rokon (WN8 610 és sosem költött a játékra) akinek vettem egy 3x Karácsnyi ládát és Progetto pottyant és bejött szakaszba, aktivált minden boost-ot és 8 vereség lett a vége.Tegnap jól adta a Progetto-m, nem is mertem játszani. Unikum is beszólt, valamiért.
Este megvettem az T-100 LT-at mert ellenfélként jó gépnek tartóm, igaz nem vagyok jó light vonalon de majd csak lesz valahogy.
Ma reggel megint Progetto, lassan megyek vendégségbe szóval majd este kapom vissza a -25% rng-t.Jadro
AMX 30 nálam is ajánlott!
AMX 13 105 szintén szeretem.
Udes 16 még nem full és csak 1 csatám van vele de nem is értem miért akartam megvenni.Fekete piachoz csak annyi, mintha valahol 27.-ét emlegettek volna.
Szerintem ezek csak tippelgetések, ha lesz akkor cikk is lesz.Na de mi lesz a New Year Gift tank?
-
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #194740 üzenetére
Igen, az nekem is be van még akadva, hogy valamiért azt akarom.
Lehet inkább azt teszem a svéd elé. Lehet hogy belefér mind, még nem számoltam össze, de van 25 millióm ab ulira + egy eladó svéd 8-as med.
Fekete piac volt reggel is este is. Mondjuk, hogy mikor volt az első arra nem emlékszem...
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #194737 üzenetére
Az előzőnél is beharangozták előre, hisz oda kel ülni gyorsan nyomni a gombot. Nem baj, van mit megvenni:
- AMX 30, AMX 13 105, B-C 25t, AMX M4 45, Lorr 155 50 , ARL V39
- UDES 16
- Sheridan
- Su-101, T-100 LT (ide kell még némi tapasztalat)Nyilván az orosz tizes light-ra hajtok legjobban, amiért még kell kicsit gürizni.
A másik probléma, hogy ennyi lóvé nem lesz, választani kell. Másodikként szerintem a 13-105 majd utána a svéd med fog még begurulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest