- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #215249 üzenetére
Jajj Hopka mestert imádtam! A legnagyobb troll volt.
Kár hogy abbahagyta a wot-ot.
A mai napig a legnagyobb wot-os poénnak tartom a tutorial videóját ahol a dombon keresztül lőtte az ellenfeleket. Ezt így kitalálni és eljátszani a hülyét hatalmas dolog volt: 4:05-től
"A térképről annyit hogy az "m" betűvel lehet eltüntetni." - Még mindig hatalmas ez a videó. Jó nosztalgiázni. -
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #215237 üzenetére
Ha egy csinos csajt akarok bámulni akkor van 1000 másik platform ahol ezt megtehetem, menjen oda és ott mutogassa magát. Ha valaki játékot streamel akkor azt ne a testével adja el. Nem azzal van a bajom hogy mutogatja magát vagy hogy sokan nézik, hanem hogy eközben játékot streamel és ez a kettő nekem nem fér meg egymás mellett.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Azért erre nem lehet alapozni, mert nem minden csata sikerül egyformán. Pl. swinegod fenti esete is az EBR-rel. Hiába nem csinált sokat a csatában, azért ha rajta volt a két jel a csövön, olyan szar csak nem lehet úgy általánosságban, max ezt a csatát benézte, vagy rossz pillanatban kapott egy komoly criticalt, és onnantól már kuka volt a csatája. Persze eznem menti fel az alól, hogy utána hogy viselkedik a cseten. (Mondjuk az sem derült ki, hogy ki kezdte a beszélgetést). Annak szerintem alap egyéni skillnek kellene lennie, hogy ha akármi miatt is elb@sztam a csatát, akkor behúzom fülem-farkam, és nem emberkedek, és másra kenem. Nem jött össze, ennyi. Nem éri meg az idegeskedést.
-
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215110 üzenetére
Én csak annak ítélem meg a teljesítményét akit láttam mit csinál vagy ha azt mondja az egész csapat hogy az az ember egy idióta akkor elhiszem nekik. Én ilyen 100 meccsenként ha ráírok csapattársra ilyen ügyben de akkor is csak akkor ha kilökött a fedezékből vagy máshogy direkt szabotált engem, mert akkor megírom hogy kurva anyját, de azért nem ilyen suttyón és még akkor is tudom, hogy csak én érzem tőle jobban magam mert ő valszeg röhögött egyet hogy ő most mekkora vicces volt és megy a dolgára
Jano: az ilyen kreténeken csak meg kell tanulni röhögni, esetleg direkt rájátszani és jobban felkúrni őket hátha eltörik a billentyűzetüket mérgükben vagy valami aztán boldogan menni a következő meccsedet
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215112 üzenetére
Leszarom, ha 10 éves! Akkor meg a szüleit veszik elő a rendőrök és bízom benne, hogy a szülők több agysejttel rendelkeznek és miután a rendőrségtől megtudnák, hogy a kedves gyerekük miket csinál a neten, miközben Ők nem foglalkoznak vele, akkor jól megruházzák, hogy a WOT-ol is elmenjen a kedve egy életre!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #215108 üzenetére
Nem az zavar, hogy rám ír és elküld a csába! Tegye, ha baja van - bár nem értem mi baja volt, mikor semmit nem csinált én meg legalább próbáltam tenni - de amit ez itt összehordott annak a fele is nagyon durva és ahogy ollie is írta Bűncselekmény, mert konkrétan megfenyegette az egész családomat! Szal "kulturáltan" elküldeni egymást a picsába azzal nincs bajom, SŐT!
Középmezőny=jobb mint az átlag!
Ez NEM igaz! Gondolj bele, hogy van egy olyan csatád, mint amúgy az pont volt a miénk is, hogy van 5-6 nullázós egyén és hozzá mondjuk van 5 aki 100HP alatt sebzett! Ezek már a középmezőny, de szerinted jobbak az átlagnál?!? -
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #215100 üzenetére
Én mentem a tök jó kis meccsemet, 2 T95 supportol hátulról, E-75-el együtt, már nézem az agyammal, ha 800hp alá megy az E75 a kövi lövésemmel akkor dpulával megölöm és elindulhatok, aztán mikor rárohan 3 kocsi a fejemre akkor látom meg a minimapon hogy ja várj 11-2. Mert a rohad kocsik elkúrnak minden egyes Himmelsdorfnál nagyobb mapot. Bármilyen kulcs pozíció van bárhol, a kocsi előbb ott lesz, kispotol miközben mész oda aztán beléd kúr egyet ingyen, mert kocsi, egy hülye baromság és megteheti. Ha jobb az enemy kocsi mint a tied, veszteni fogsz és kész. Ha esetleg egyik csapatnak nincs is egyáltalán, akkor főleg a másik fog nyerni
-
EQMontoya
veterán
válasz
Barret001 #215055 üzenetére
Tegnap en is olyan csapatokba kerultem, hogy jo eg...
T8 csataban T29-cel top sebezes (es ne valami hatalmas szamra tessek itt gondolni, 2400 korul lottem), T7 csataban M4A1 FL10-zel, 1600dmg-vel magasan top sebzes (de azt meg igy is megnyertuk...), es hasonlok.
A legiccesebb az a csata volt, amiben top tier voltam T29-cel, de ellottek az agyumat es a motoromat. Muszaj voltam utobbit javitani, igy 90mp-ig nem volt agyum, aminek kovetkezteben mentem spotolni, mert azt meg latvanyosan nem csinalta senki. Szoval kaptam scout medalt a top tier heavyvel.
Paran mondtak itt a topikban, hogy majd a holiday ops utan, ha nem jatszik minden balfacan... Hat csapatok szempontjabol iden egyertelmuen a tegnap este volt a legrosszabb napom.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #215003 üzenetére
Óóó, hát akkor ne parázzál. Ez még az eleje. Majd, ha olyan 10-15 ezer csata után is itt vagy, ezen a szinten, akkor lesz gond.
Továbbra is ajánlom, hogy nézegessél videókat, tanulgasd a pályákat, tankokat és majd fejlődsz. Azért léphetsz fentebb is Tier-t tekintve. Másabb a játék 4-5 és másabb 8-9 szinten. Tízes még talán sok, de igazából, ha megtalálod a Neked való tankot, akkor az is jó lesz. -
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #214963 üzenetére
De hát prém tank, alapból ad extra XP-t is.
Nem véletlenül van így kitalálva. Kb másfél hónapig prémium tankként működnek a standard tankok is. Nem olyan rossz az sem.
Prém tankos XP/credit farmolásra ott lesz a Frontline, sz@rrá lehet keresni magad az event alatt.
Amúgy lehet, hogy pont emiatt, de mintha tényleg kevesebb prémium tank lenne a csatákban. Persze leszámítva az újdonságokat. -
notika77
senior tag
-
Kolter
junior tag
válasz
Barret001 #214485 üzenetére
Az is lesz . Hét éve játszok ezzel a lókupec gammával. De betelt a pohár. Még van tíz nap prémium fiókom . Nem véletlenül nem vettem semmit ettől a kupectol . És már azt sem értem miért vetem egyáltalán . Ez olyan hogy veszel tőle egy táltos paripát , hazaviszed szépen lecsutakolod . Aztán kiderül hogy csak egy szamár. De ez még nem elég. Egyszer csak jön a kupec és azt mondja , hogy 50 %-ban ő használja a "táltos paripát". A sok évi folyamatos hazudozás . Ujabb és ujabb jobb nektek én mindent megteszek.Csak a teljesség igénye nélkül. Pl : a csodálatos fair play kampány =nostop manipulált meccsek . Arty nerff na az egy vicc. STB.
-
hulp01
senior tag
válasz
Barret001 #214344 üzenetére
Amúgy igen, elsőre én is igazinak hittem, azt vártam, hogy majd jól felszedi az aszfaltot amikor fordul. Aztán láttam a rámpát, de az autót még akkor sem. Akkor meg arra számítottam, hogy lefordul a rámpáról, ahogy az nem egy videóban látható. Aztán a végén kiderült, hogy "csak" egy modell. Gondolom a tulaj nem panelben lakik.
-
Viktoár
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #214169 üzenetére
Te mit nevezel harmadik "albumnak"? Mert félek, hogy Te az évjáratos kollekciókra gondolsz, de akkor nem jól nevezed meg.
Minden évben volt eddig 4-4 album - 2018-ban is, 2019/2020-ban és idén is 4 vagyis összesen volt 16 album eddig, amiből Neked a kép alapján 8 biztosan készen van és az tavalyiból is van 1, de inkább kettő biztos és oda kell még 1 v. 2! Idei évben is ha nem összevissza gyűjtötted a díszeket - de hát ez ugye nem rajtad múlott - akkor 2 albumnyi díszed jött össze. Ha szerencsés voltál, akkor 2 lett idén eddig teljes.
Az idei 372/209 -el elég távol állsz szerintem attól, hogy három albumod is fullos legyen.
A tavalyi albumok viszont talán meg lehetnek, hiszen kevesebb szilánkba kerülnek a díszek és nem fogja duplikálni ez biztos. -
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #214071 üzenetére
Bármivel azért nem, de egy T71 DA Tank ÁSZ összejött! Üröm az örömben, hogy sajnos döntetlen lett, mert a játék nem engedte, hogy megnyerjem! Végjátékban egyedül maradtam és artykról pattantam le gold-al és IS-3 sem engedte kilőni a játék.
-
notika77
senior tag
válasz
Barret001 #214048 üzenetére
Nincs rá mod. Ami mégis van az csak fix 10 (vagy akármennyi) másodpercen keresztül világít a harmadik érzék aktiválódásától, de a spot tényleges hossza másodpercekkel hosszabb vagy akár rövidebb is lehet, arról nem is beszélve, hogy meddig látnak, mert akár percekig is spoton lehetsz, ha nem lőnek ki hamarabb.
-
hulp01
senior tag
válasz
Barret001 #214048 üzenetére
Egy tanknál nem igazán gond. Inkább akkor problémás, ha többen is láthatnak több irányból is. Mondjuk ebr-rel rohangálás közben. Volt steppes-en egy eset, amikor már egy jó ideje a saját bázis körül voltam a dombok mögött, és gondoltam keresztezem a folyómedret még mindig a saját oldalunkon, és a másik bázis felől egy fv4005 eltalált. Márpedig akkor folyamatosan látnia kellett, mert azért eléggé elém kellett céloznia, hogy eltaláljon olyan messziről, miközben keresztező irányon mentem. Én meg már láthatatlannak hittem magam.
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #214016 üzenetére
A T-28 eleve OP.
. Az meg eleve kicsit bzis, hogy egy ilyen tier leosztásba rakott vele.
. Ha játszok vele 20 meccset, az qrva élet, hogy max kettőben rak olyan tierbe, ahol nincs felettem magasabb tier, felében vagy többen low tier, de olyanra nem is igazán emlékszem, hogy full top lettem volna mostanában ezzel. Természetesen akkor is ez egy jó eredmény, ehhez sokat kell menni, hogy meglegyen. Szerencsére gyors.
.
-
Moleman
addikt
válasz
Barret001 #213996 üzenetére
Dehogynem, akkor, mikor 4 kill kéne.
Ha 4 killért megyek be, 600 dmg kill nélkül simán top1. Ha top1-ért megyek be, akkor tuti 4 killem van, és 2. hely.
A napi küldetések miatt rendszeresen játszom most a micromausszal, még mindig cuki. Vagy gusztustalan, ahonnan nézzük, 70% winrate.
-
Black_Sheep
tag
válasz
Barret001 #213930 üzenetére
Még szerencse, hogy sosem húztam a statom, és nem is fogom; stock tankokkal is játszom, indokolatlan gold spam nélkül. A stat abból a szempontból bír fontossággal, hogy a saját fejlődésemet tudom vele követni.
Épp ezért a 45TP megtartós tank lesz, a 25 TP pedig távozik a garázsból. Az ász plecsni pedig majd jön magától. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Barret001 #213901 üzenetére
Nincs tervben h megalljak, azokkal allok meg amik xar tankok vagy full bot vagyok veluk vagy tul kiszolgaltatott vagyok veluk a "csapatra"
Most csak azert vettem elo mert a wg elkezdett csalni aztan jol megbuntiztem :) aztan utana kicsit allitott is a csalason. Amugy a t69 az ilyen bena tank masal is vagy en baxok el vmit? -
válasz
Barret001 #213856 üzenetére
Ügyesen játszottál, a bázis védelmére is épp időben vonultál vissza. Sokat nem lehet hozzátenni. Annyiban csináltam volna mást, hogy a bázis védelme után megjavítottam volna a sérült üzemanyagtartályt, hogy kisebb legyen az esélye a kigyulladásnak, mert nem volt tűzoltód. Egyébként nem láttam, hogy hibáztál volna.
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #213818 üzenetére
Én elég furán (szerintem) közelítem meg a dolgokat. T8-asként az esetek többségében low tier vagyok. Nem nagyon tudok olyan csatát említeni, amikor T8-asként berak T6 közé, fordítva viszont legalább 65%-ban. Azaz ha mondjuk egy Löwe-vel berak egy low tierben, nagyon egyszerű kiszámolni, hogy elég kicsi az esélyed egy top tier nehézzel szemben. Kiszámolod, hogy ő hány lövésből lő ki, és te a te ágyúddal hányból. Siralmas az eredmény, neki ugye eleve sokkal nagyobb a HP-ja is. Azaz egy sidescrape neked nem igazán éri meg, ha kétszer belédver, a maradék HP-val már nem biztos hogy kidugod az orrod.
. Így én általában egy ilyen csatába már nem a top löveggel megyek, hanem egy kisebbel, ami nem sebez akkorát, de gyors a töltési ideje. A célom nem az, hogy kilőjem, max ha már kevés a HP-ja, hanem asszisztolok a magasabb tieres hevyjeinknek, azaz próbálok láncolni. Sokszor bizony csak ez marad. Annak nem sok értelme van, hogy elmész alacsonyabb tierrel másfele, nem hevykre vadászni, mert a nem hevyknek is kiba nagy a sebzése magasabb tierben.
. Ráadásul te hozzájuk képest egy vaksi vagy. Nem egyszerű ez a játék, sokszor valóban bosszantó is, pont ezért nem is szabad komolyan venni. Eleve összerak egy full kezdőt simán alacsonyabb tierben egy vérprofival, több tízezer meccsel a háta mögött, ráadásul ő magasabb tierben van. Ez csak a mészárlásról szól ilyenkor, hogy farmolhassanak, aztán ide (is) kirakhassák, hogy hú de mennyi dmg-t/kill-t csináltam ebben a meccsben.
. Ne vedd komolyan, játsz ahogy tudsz, tényleg tanulj vidikből, pályabejárásokból, leírásokból. Ez nem aza játék, ahol két hónap alatt profi lehetsz. (Szerintem). Én sem vagyok és nem is leszek top játékos, de nem si akarok, mer tudom, hogy egyszerűen nincs annyi időm annyit játszani, ami ehhez kell. Sokszor hónapokat nem tudok játszani, de ez van, én ezt elfogadtam. Most itthon vagyok, napi 40-60 meccs is lemegy sokszor, élvezem is, de tudom, hogy ez sem tart örökké.
. Ez egy játék, semmi több.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #213816 üzenetére
Sajnos az IS-3 felett elmúlt az idő. Most már elég nehéz vele jó csatát menni.
Az a baj, hogy erre Neked kell rájönni. Te tudod mi áll esetleg jobban kézre. Most Én hiába mondom, hogy menj a T-100lt felé, ha nem szeretsz például könnyű tankokkal játszani.
Szerintem a heavy vonal jó irány és amit popey írt, az Obj-ektek, az oroszok többnyire jó tankok. T-10 és az obj 257 is jó tankok, csak tudni kell róluk, hogy mit vállalhatsz be és mit nem. -
popey37
addikt
válasz
Barret001 #213813 üzenetére
T10 egy olyan heavy, amit inkább medként kell használni, jó sebesség, aránylag jó löveg, a 257 meg jó tornyozos tank. menni kell velük pár csatát és meglátod mit lehet belőlük kihozni.
de TD vonalon is el lehet indulni tier 8 felé, amcsi T25/2 talán a legjobb hetes, angol charioteer talán a legjobb nyolcas, mindkettővel lehet apritani rendesen. a svéd sem rossz de erősen pályafüggő, orosz, német szenvedős: pontatlan, rengeteg xp kell a fullozáshoz. bár én most a grille ágon a kilencest nyúzom, egész jó..orosz ágon az obj 430U, obj 140 felé kacsingass
a statodat nézve a sebzéssel van igazándiból gondod: nagyon keveset sebzel, én minden csatában arra törekszem, hogy a saját hp-m lesebezzem legalább.ha felrak +2 tierbe, nem kell sajnálni a goldot / a repesz nem ér semmit, pattog mint a kukorica/.
de ha gondolod mehetünk pár szakaszt. -
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #213805 üzenetére
Ez a win rate már rég nem érdekel. Tegnap is 42 meccsből 12 volt win. Ami sokkal jobban zavar, hogy ha nyertünk, akkor végigrohant a csapatunk, mire odaértem már nem maradt semmi, alig volt dmg-m, lassú td-vel. Ha minket daráltak le, akkor meg azért. Ha véletlenül tudtam lőni, akkor meg ugye vesztettünk, alig adott valamit. Prém tankokkal, vagy amit szórzózni akartam, mert húznám azt az ágat, szinte mind bukó meccs volt, 85%-ban low tierben. Általában 2-3 arty oldalanként a pályán, nyílt pályákon, fedezék nem sok. Viszont mivel most tele van a játék 703-II-vel, meg tudtam nézni, mik a gyenge pontjaik és hát elég szépen égnek.
A tegnapi nap siralmas volt, persze sokat is hibáztam, a vége fele már fogyott a türelmem, nem voltam annyira óvatos, mint amennyire kellett volna.
.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #213800 üzenetére
Engedd már el ezt a winrate dolgot. Fókuszálj az ellenfélre, sebezz amennyit csak bírsz és minél tovább maradj életben. Figyelj és tanulj
Plusz segítség: Keresd meg azt a tankot amivel legjobban tudsz játszani. Nézz még hozzá videókat jobb játékosoktól, figyeld meg hova megy, hogyan használja a tankot, tanuld meg mi hol van a pályákon, hova érdemes menni stb. a győzelem magától fog jönni.
-
válasz
Barret001 #213619 üzenetére
Itt a képlet: [link]
EMAi = EMAi-1 + K* (DAMAGEi – EMAi-1)
DAMAGEi = (Dealt by player in battle) + ( maximum damage by tracking or by spotting) - (team-damage caused to allies in battle)
K = 2 / (N +1)
N = 100vagyis:
EMAi = EMAi-1 + (2/101) * (DAMAGEi – EMAi-1)
EMAi = aktuális sebzés a markhoz számolva (ez nem a tényleges átlagsebzés!)
EMAi-1 = előző sebzés a markhoz (a csata előtti, amit épp játszottál)
DAMAGEi = a tényleges sebzés, amit az aktuális csatában okoztál (beleértve asszisztot is)Az utolsó 100 csatát számolja. Nincs minimum csata elvárás, csak éppen 1 csatával lehetetlen elérni.
Szóval nincs minimum csata megadva, elméletileg 1 csatával is lehetséges, gyakorlatilag nem lesz annyi HP a csatában,. hogy el lehessen érni.
Pl:
1 csatát játszol, behelyettesítve, mondjuk 5000 sebzéssel, akkor (nincs korábbi csatád):
EMAi = 0 + 2/101 * (5000 - 0) = 0 + 99
Vagyis egy csata után, 5000-es sebzéssel lesz 99-as sebzésed számolva a markhoz. Ha 1000 kell az első márkhoz, akkor ez 9.99%.
2 csata után (megint 5000 sebzés):
EMAi = 99 + 2/101 * (5000 - 99) = 99 + 97 = 196
Ez 19.6%
És így tovább. A probléma, hogy a te magad eredménye is folyamatosan fogja növelni a markhoz való értékeket, így a valóságban a második csatánál már nem 1000 lesz az elvárt, hanem valamivel nagyobb. A Mark of Excellece mod (vagy bármelyik ami mutatja), meg nagyon pontatlan lesz eleinte, mert nem tudja mennyi a tényleges elvárt, csak találgat abból, hogy a te tankod jelenleg hány százalékon áll (ezért nem ír ki semmit az első csatában, mert akkor még nincs semmilyen eredmény).
-
Moleman
addikt
válasz
Barret001 #213621 üzenetére
Ha más csalás nincs is, legalább az XP le van tekerve, tök jó meccsekre 1300-at rakok rá +3x szorzóval.
28%-nál járok, már csak 1 szorzó van bent, hála istennek a napi küldetésekhez nem kellett nyerni, kész volt mind, mire megnyertem az első (nyolcadik
) meccsemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged