- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
ollie #164362 üzenetére
Ha használnál xvm-et akkor tudnád hogy nem is lehet mást várni tőle. Talán két tankjával a piros szintet is eléri
-
sequator
senior tag
válasz
ollie #164157 üzenetére
Nem mindenki kap, feleségem unokaöccse pl nem kapott. Írtunk a supportnak, akik lerázták, hogy nem tehetnek semmit. Aztán pár nap múlva mégis kapott kupont.
Én és az öcséim viszont a regisztrációnk évforduló napján meg is kaptuk a kupont. Szóval olyan WG-sen működik ez is. (RNG powaaaa!)sautia
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #164145 üzenetére
Szia ,
Igazad lehet , de jelen pillanatban van 31 db tankom , ami szerintem bőven elég , talán sok is . Vannak olyanok is , amik még nem gurultak ki egyszer sem a garázsból ( Waffentrager auf Pz. IV. , Grille 15 ) . A Német fejlesztési ágon van még pár tank amit szívesen kipróbálnék . Ott vannak a heavy tankok , a light tankok .....
a Pz.Kpfw. VII , a Rheinmetall Panzerwagen . Úgyhogy egyenlőre maradok ennél a fánál .
Nekem az sem utolsó szempont , hogy ezen a fán vannak a legszebb tankok . Ez is dob valamennyit a játékélményen . Szerintem .Persze az más kérdés , hogy mire cserélném be , mert jelen pillanatban nincs olyan tank a kínálatban , amit meg szeretném venni .
A leKpz M 41 90 mm jól jönne , de még nem láttam a kínálatok között . Vagy vak vagyok !
-
jano_77
nagyúr
-
Simulacrum
senior tag
-
po1son
addikt
válasz
ollie #164121 üzenetére
EU Server Stats
Overall
Average Win Rate: 49.09%
Average WN8: 863
Recent Win Rate: 50.01%
Recent WN8: 1105
Average Tier: 5.56
Players Tracked: 1660844
Clans Tracked: 41145Active Players
Average Win Rate: 50.5%
Average WN8: 1232
Recent Win Rate: 51.47%
Recent WN8: 1445
Average Tier: 6.54 -
Simulacrum
senior tag
válasz
ollie #163655 üzenetére
Bár sokat játszom mostanában újra, azért ennyi időm nincs. Miért játsszak olyan tankokkal, amit nem kedvelek? Miért ne játsszak azokkal, amiket kedvelek? Pontosabban, azokat a tankokat, amiket nem szeretek nem venném elő úgyse később se. Illetve a sok tanknak az is hátránya, hogy a legénység rosszabb bennük, mintha csak pár tankkal játszanál.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
ollie #163648 üzenetére
A célom, hogy minden szinten, minden osztályból legyen tankom, illetve minden stílusú is legyen az adott szinten abból az osztályból, amit szeretek (medium). Tehát pl. autoloaderes, meg anélküli, de pl. semmi értelme, hogy meglegyen a PzIV és az M4, mert ugyanaz a kettő. Az IS-7 és a WZ-111 kb. ugyanaz a stílus az adatai, méretei alapján.
-
jimmy74
őstag
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #163337 üzenetére
Ha már IS-7. Tegnap vettem meg, ez az első tier 10-es tankom. Mentem vele 16 csatát. Hát, egyelőre nem éreztem rá. Igaz ugyan, hogy új legénységgel, de azért azt hittem jobban megy vele.
Van valami trükk, amit érdemes tudni róla? Hogy forgassam, hogy menjek ki vele sarok mögül, stb?
Tudom, tudom, megtanulhattam volna az IS-3-nál a csukaorr használatát pölö, de azon anno hamar túlléptem, hogy kifejlesszem a T10-et, hogy megkapjam az Obj. 257-et. Szóval, mondhatni, az IS után felrohantam tier 10-be, oda viszont egy kicsit kevés vagyok.
Jelenleg töltésgyorsító, vertstab, és szellőzés van rajta. Látom benne a potenciált (magamban kevésbé), de még nem vagyunk barátok.
(#163343) sequator:
Igen, erre emlékszem. Hasonló volt az is, csak lassabb. -
h1mpi
félisten
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ollie #163136 üzenetére
Volt, hogyne.
Mikor utoljára mentem vele, akkor még az is-8 is is-8 volt, jó sokáig. Szóval jó rég mentem vele, de akkoriban nem volt ilyen sokkal lomhább az is-7 nél. Csak végsebességben volt alatta főleg. Viszont sokkal pattogósabb lett, szóval ez megmagyarázza a dolgot. Annó minden szutyok bevert mindenhonnan , most meg kamillaztam mennyit pattintok. 😂
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #163123 üzenetére
Pont ezeket a szinteket lőttem be és számoltam én is és hasonlóan vélekedem.
Kíváncsi vagyok azért, hogy vajon már hány Progetto szaladgál a játékban? Esetleg ha vki lát már csata közben, az írja már meg - csak kíváncsiságból. Mert tuti lesznek olyanok, akik nem tökölnek a küldikkel, hanem megveszik egyben.(#163124) Simulacrum: én úgy emlékszem, hogy nem feltétel a csata megnyerése, ebből arra következtetek, hogy bele.
Az utolsó kérdés az érdekes és jó - mit mondanak a többiek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #163058 üzenetére
Ez az infó szerintetek mennyire állja meg a helyét?
"Megelőzve a holnapi sírást - a hivatalos honlapon írtak alapján - a kedvezmény szerintem az alábbiak szerint fog működni."If you decide to purchase the bundle, completing stages beforehand will discount the final price—10% off for each stage completed. For example, completing 7 out of 10 stages will knock 70% off the price.
IMPORTANT NOTE: Purchasing the bundle gives you the full pack of rewards and automatically checks all event battle missions as completed. So you won’t be able to access them once you have the bundle."
Ennek alapján lesz egy bundle a shop-ban, amiben benne lesz minden szakasz eredménye. A tartalom alapján (1,7 millió kredit, 3 prém nap, felszerelések, bónuszok stb.) kb 20-25.000 forintba fog kerülni. Így a szakaszok teljesítésérért a kedvezmény csak erre a bundle-ra lesz érvényes (így 5 szakasz teljesítése esetén is 10-12.000 forintba fog kerülni). A kedvezmény csak a tank megvásárlására szerintem nem lesz érvényes."
Mert ha ez így van, akkor már mindjárt nem is annyira helye-hújj! Ugyanis, akkor akik most itt számolgattunk, hogy mennyivel lesz olcsóbb bizonyos szintek elérése esetén, rábatytak, mert nem lesz olcsóbb!?
Illetve olcsóbb lesz, de jóval magasabb árból, amivel ott vagyunk, ahol a part szakad, vagyis megvennék alapból az általunk vélelmezett 12K-ért a tankot! -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #163055 üzenetére
hmmm....ez biztos, tényleg így van!? Ezt eddig nem is tudtam. Köszi az infót.
(#163056) malystryx: SU-122-54 tűnt el, amit Te írtál az prémium tank orosz tier7 TD és még mindig játékban van. Ami neked volt a 9-es orosz TD és kivették a játékból és helyette levitték a régi 10 Obj.263. Ehelyett pedig bejött a rendkívül OP Obj.268.4!
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #162978 üzenetére
Azért a sok kill is hozzá tud tenni a győzelemhez, mert ugye az 1hp-s tank is ugyanannyit sebez, mint a full hp-s, de nyilván valakinek el kell fogyasztani a hp-t ahhoz, hogy te kilőhesd.
De az igaz, hogy a sebzést a játék is jobban honorálja, mint a killt..LnB:
Amire mindenképpen érdemes törekedned, hogy a saját hp-dat lesebezd. Akkor már elmondhatod, hogy nem csak többen vannak veled a csapatban, hanem valami érdemlegeset hozzá is tettél.
A másik alap dolog az assist, amikor az általad mozgásképtelenné tett, vagy az általad felderített tankokat lövi a csapat. Ha ebből a kettőből sok van, akkor hamar megugrik a csata végi XP, és a credit is.
Persze nem kell beyolozni a csata elején középre, és mindent alárendelni ezeknek. De ezt, ahogy látom az előző hozzászólásaidból, már elkezdted megérteni. Folyamatos minimap és csapattárs figyelés. Egy pillantás a jobb alsóba még egy izgalmas 1vs3 csiki-csuki közben is belefér, hogy érdemes-e egyáltalán feltartani az ellent, vagy inkább fogd menekülőre. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #162887 üzenetére
+T-44-100 és fv4202.
Az a baj ezekkel a maratonokkal hogy mindig ugyanannyit kell teljesíteni a nemzetekkel mint az előzőben, de egyre több nemzet van a játékban.(#162891) @lacibacsi:
Ha a szokásos maraton lesz akkor úgy is fel lehet fogni, hogy játszol amennyit amúgy is játszanál, ezzel megcsinálsz pár nemzetet és így ha a szokásos tokenes rendszer lesz akkor jóval olcsóbban veheted meg a tankot, mint a teljes ára.(#162878) @galervin93:
Én úgy láttam hogy egyszerűen alá lőttél, de ha adsz replay-t megnézem neked és kiderítem hova ment. -
Papooo
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz
ollie #162837 üzenetére
Persze, nem is kérdés. Ezért is öltem bele pénzt, nincs ezzel gond. Csak egy kis összevetés, ami elég jól mutatja, merre ment el a játékpiac.
Hogy teljes legyen a játékra költés, megjött az i3-4170-es procim (3,7GHZ) + az 1050 Ti 4GB videokártya. Mehet fel a Wot is fullra vagy ahhoz közel. Kíváncsi vagyok, mert nekem a régi grafika fullon teljesen megfelel. Persze azért teszek egy próbát
-
-
robogo81
senior tag
válasz
ollie #162774 üzenetére
Meg ha sikerül a testét elrejteni,akkor a tornya majdnem mindent pattinthat,csak pár gyenge pontja van ,a toronygyűrű ,meg a parancsnoki kupola,meg a van egy tenyérnyi gyenge pont szemből a torony jobb oldalán,de az is olyan 220-230 körüli effektív aszt hiszem.Ja és 10 fok a löveglehajlása.
És jó a látótávja alapból is. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #162771 üzenetére
random csak úgy beírnak egy nevet!? vagy hogyan talált meg egyáltalán?
szerintetek mikor kerül be a SHOP-ba a Progetto? Scheff szerint már szombaton, azaz ma kellett volna, de még nincs bent!
Nekem nagyon tetszik, bejön ez az új mechanizmus és maga a tank is. Na és a parancsnok olasz dumája is baromi jól hangzik.
1.0:
Az másnál is jelentkezett már, hogy ha egy sziklára gurul a tankja, akkor hiába próbál fékezni, akkor is tovább gurul, nem is keveset!? Már többször is szívtam meg emiatt a csatákban. Hiába nyomom az S gombot, nem akar, nem tud megállni a tank. Mitől van ez? -
kchryss
veterán
válasz
ollie #162112 üzenetére
Nemrég egyensúlyozták újra az egész ágat. A torta papíron egész jó páncél buffot kapott. A páncél buff óta nem próbáltam, de nekem előtte sem volt vele semmi bajom, egyik legjobb 9-es td volt előtte is. Annyira brutálisan jó az ágyúja, hogy amellett nem érdekes ha a páncél nem mindig megbízható.
(#162111) @jr1994:
AT15 is nagyon jó lett a buff óta, már azt is nehezebb belőni. A többit viszont jól tetted, hogy apudnak hagytad, mert azok leírhatatlanul használhatatlan tankok. -
-
Jokerdapro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest