-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
Gyuri27 #200125 üzenetére
3csata ma,1 gyözelem.Ki is léptem.1.8 frisités óta valahogy egy rakás balf*sszal vagyok együtt.Eddig is voltak,de most valahogy több lett.8as tankok közé betett 7es német artyval,15böl 11 0 dmgvel zárta,2killem volt,1770dmgvel.Kiléptem,mondom én nem huzom fel magamat ilyen f*ssal.
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
Gyuri27 #199503 üzenetére
Arti szarok, kerekes szarok, táras szarok, kemper szarok, troll gunos szarok, lehet folytatni, igazából mindig van mit utálni bőven.
Egyébként az arti nerf olyan jó lett, hogy standard b-t általában 3 shotból kiszedik, ha nem talál telibe, akkor 250-300 pen, lenne még mit nerfelni...múltkor 3 arti egyszerre szállt rám, kettőt pislogtam, azt garázs.
-
Greentea
senior tag
válasz
Gyuri27 #199415 üzenetére
E100 sztem egyáltalán nem fos, igaz, csak 80 csatát mentem vele amiben benne volt a kiságyús bohóckodás is, de 2400wn8-at így is sikerült megcsípnem vele. Oké 80 csata nem reprezentatív (és nem is vagyok unicum player) de én élvez(t)em vele a játékot. Ma már azért nem viszem ki a garázsból, mert megint (már sokadszor) kb 1 évig szüneteltettem a játékot és tuti nem menne már úgy vele a játék.
Szovjet tankokkal nem játszok, így a 430-al nem tudom összehasonlítani de az M46 Patton tuti veri az E50-et jaja.
-
popey37
addikt
válasz
Gyuri27 #199407 üzenetére
át ezzel azért vitába szállnék, van ott egy pár jó taliga ami még most is jónak számít.
javarészt nem a tankon mulik a csata, hanem a társakon: ülhetsz te akármelyik OP tankban, ha a többi csak bóklászik a pályán és a madarakat lövöldözi.
egy maus vagy JPZ E 100 jó kezekben ma is ütős, persze kell hozzá a többi játékos is, az RHM-ről nem is beszélve. -
Greentea
senior tag
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #198803 üzenetére
De most nem így van ? Meg kéne szerettetni a játékot a kezdőkkel ... adni nekik sikerélményt , hogy ne csak a szívás legyen . A kezdő az , aki a bevételük jelentős részét fizeti . . Erre mi van ? Őket szívatja a játék a legkegyetlenebbül .
Valahol olvastam , hogy a volt kreatív igazgató félig meddig politikai pályára lép . Mondjuk ez még messze van a politikai pályától , de mindegy .
Aszongya... " elmondta, hogy a Direkt Demokrácia Párt igazából egy közvetítőcsatorna vagy technológiai eszköz. Arra hivatott, hogy ezzel a megoldással a tagok az applikáción keresztül tudjanak szavazni, valamint részt venni a politikai életben." Itt vajon hogyan fog a szavazásokra hatni az RNG ? Aki többet fizet.Nem kérdés ... ez egy pénzéhes fószer . Azért a játékipar sokkal puhább falat , mint a politikai életet keresztbe - kasul behálózó gengsztervilág . Magas lóról lehet nagyot esni ...
-
Thrawn
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #198626 üzenetére
t55a-t befejezve 3*5 parancsot szerzel nem? vagy hogy jon ki a 20?
egyszer volt mar hogy vagy ajandekba vagy valami kuldi miatt kaptunk 1 db parancsot, ehhez jon hozza ez a 3 ez 19re jon ki nalam.
20al amugy a obj 260 teljesen kivalthato mivel 4 kell agankent
en a t55a ht pattintos kuldivel "szenvedek" semennyire nem jutottam vele
-
Argh!
aktív tag
válasz
Gyuri27 #198626 üzenetére
[Ha valakinek lesz konkrét listája mi lesz az a 92 tank az ne tartsa magába.]
Tessék, ott vannak fent a képek, keresd ki mi hiányzik -
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #198598 üzenetére
(#198593) Thrawn linkelte a cikket. Azt írták akinek megvannak ezek a tankok azoknak megmaradnak. A többieknek meg később lesz még lehetőségük valahogy megszerezni őket.
(#198597) Stigma.HC
Ja ezt is akartam még írni a 3 mutzhoz, hogy mekkora retardáltság, hogy ugyanaz a tank és 3 tankként szerepel a játékban 3 külön stattal. -
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #198379 üzenetére
Ugyanez a véleményem, 10 misit maximum, de ez megint nevetséges ár...
3 - Szerinted az normális dolog, hogy egy új ajánlat egyeseknél rögtön úgy jelenik meg 5 órától (hajnal-késő délután mind1) hogy kifogyott vagy 2 másodpercük van megvenni???
És ne írjad azt a okosságot, hogy vannak más ajánlattok, ha valaki éppen arra a tankra vágyott régóta az nem fogja egy másik pótolni, amit aukción lehet megnyerni...
Remélem most már felfogtad amit írtam, Szia!!! -
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #198346 üzenetére
Fogyjon az aranykeszlet mindenkinél karácsony utan, tudom nem szabad leírni meg 3 nap után a black marketet, de én ~1-2 perces idolimiten hirdetnem a tanokat, kreditert vagy aranyért arányosan (pl 5000 gold vagy 8 millió kredit), úgy egyenlő esélyek lennének. Ez a nincsen gondolkodási időd, mert 5 sec alatt elfogy a készlet sok esetben, nem egy játékos barát dolog...
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #198138 üzenetére
Az hogy mennyit ér kreditben nagyon relatív. Eléggé elértéktelenedett a kredit. Túl sokat túl könnyen lehetett felhalmozni mostanában. Annak akinek 100 millió kreditje van miért ne érne meg 10-et ez a tank, ugyanúgy ingyen van neki.
Egyébként nem azt kell megtippelni, hogy az elsők mennyit licitálnak, hanem, hogy a 23400. licit mennyi. Szerintem 23 ezren nem fognak 10m felett licitálni, de majd meglátjuk. -
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27 #198020 üzenetére
Most komolyan, egy egész jó gépből árasszák el a játékosokat? És nem 5k volt, ahogy írták, hanem 10k fölött. Gondolj bele, hányan megvették már anno pénzért, plusz még az a mondjuk 13k, ami most volt. Így is rengeteg felhasználónál van már. Ki fogja ezután megvenni, amikor megint lesz a prémium shopban?
-
3
senior tag
válasz
Gyuri27 #197719 üzenetére
A szabályok szerint hatodikáig lehet csapatot választani. Aki akar, rámehet a tutira, cserébe rövidebb idő alatt kell pontokat gyűjtenie.
Nem nevezném igazságtalanul nagy nyereménynek a plusz egy vagy két skillt. Ebben az egy dologban kap az első és a második csapat tagja többet.* A szintlépésekért kapott dolgokat ez nem érinti.
Ja, a versenyhez: nincs verseny, mert a nyeremények között nincs lényeges különbség.
* Én így látom, mivel egyik streamer sem jelent számomra semmit. Nem vagyok kíváncsi sem a fejükre, sem a szinkronjukra, számomra csak egy "ingyen" parancsnok a nyeremény.
-
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27 #197658 üzenetére
Semmi nem garantálta, hogy a jobb játékosok választják skillt. Az, hogy nagyobb a tábora, arról meg nem a WG tehet. Hogyan küszöbölnéd ki, hogy egy olyan versenyben, ami a népszerűségről szól, a legnépszerűbb streamer nyerjen? Így is több pontot kapnak az alacsonyabb helyen álló csapatok. Ha ez sem elég, akkor ez van. Olyan, mintha a F1-ben a kisebb istállók több pontot kapnának, hogy kiegyenlítettebb legyen a világbajnokság.
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #197569 üzenetére
Ugyanannyi bér tank van Skill csapatában is. Ez egy tök jó mód megtanulni a gyenge pontokat és a tank kezelését. Ruszki szerveren én is a WZ-t használom alap lőszerrel, 250 pen-nel tudni kell hova kell lőni.
Különben is minél több a hülye annál jobban tudod befolyásolni a csatát, annál könnyebb nyerni.Chieftain és a 279e viszont tényleg elég op a kezdők ellen, ezeket jó lett volna tiltani.
-
ChristianID
tag
válasz
Gyuri27 #197522 üzenetére
Az én tapasztalataim azért jobbak ezzel kapcsolatban... kivéve azt, hogy hiába mondja(írja) le a csata elején az ember, hogy pl. a cap win dupla pontot ér, a fele esetben a fél csapat rá se bagózik (illetve egy alkalommal egy erősen skilles player azt írta vissza, hogy csak botplayerek cap-elnek, az igaziak sebeznek)...
Ami inkább fura, hogy kipróbáltam td-vel is (supportként) és hiába sebeztem 2-3 x többet, a játék nem nagyon tolerálta (ráadásul masszívan negatív is lett a vége pénzügyileg) ... heavy vagy med tűnik csak nyerőnek... de tegnap azért (kb. 2 óra alatt) meglett a III. szint.. úgyhogy haladni azért lehet szépen... -
3
senior tag
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #197235 üzenetére
Dehogy nyúl ... a hozzáértők kerek-perec kijelentették . Tessék ezt tiszteletben tartani . Mi az , hogy nem hiszed el ? Ki vagy Te , hogy önálló véleményt alkoss . Tessék szépen beállni a sorba , mert különben lesz nemulass. Még mit nem ... önállóan véleményt alkotni . Még csak az kéne ... toronyóra aranylánccal nem kéne ?
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #197141 üzenetére
A WG feltétlen hívei lapozzanak !! ( ne olvassák tovább)
Ennek a kilengésnek is fontos szerepe van abban , hogy a játékban eltöltött idődet elnyújtsa . Időről időre "elhiteti" veled , hogy milyen faxa játékos vagy , ami akár igaz is lehet . Egy ilyen frankó széria után könnyebb elviselni , hogy a földbe döngöl . Aztán minden kezdődik elölről ... mint egy mókuskerék . Újra és újra és újra és újra .... az idők végezetéig , vagy addig amíg nem találsz szórakoztatóbb "mókuskereket" .
Az meg milyen már , hogy aki nem hisz a szent wg szavainak az "boszorkány" és ki kell rekeszteni , elhallgattatni , elüldözni a fórumról . -
válasz
Gyuri27 #196951 üzenetére
Mert max 1800 gold coint gyűjthetsz, a tankok 2500-ba kerülnek, vagyis még 700 coint kell venned. A 700 coin meg egész pontosan (nem lehet csak azt venni, hanem bundle-t kell vásárolnod, 100+300+300 bundle) 7200 Ft, azt a lightot meg akár külön is megveheted ennyiért, akciósan még kevesebbért is. Vagyis elcseszett reward lett az a 2 tank, semmi értelme, mert külön megvenni olcsóbb.
-
notika77
senior tag
válasz
Gyuri27 #196951 üzenetére
1800 coint gyűjthetsz és 2500-ba kerül a T8-as tank. Coint csak csomagban vehetsz 1600Ft-os csomagban 100-at kapsz, 14000Ft-osban 600-at. A csomagokban nem csak coinok vannak, hanem arany, prém nap, booster, tank stb. az összeállítástól függ az ára. qSzóval a 700 coinhoz el kell költened több, mint 10k HUF-ot
. Persze előfordulhat, hogy nem vettem észre valami nagyon akciós csomagot.
ui.: megúszható 1db Lucky envelope és 2db Get the element! csomaggal vagyis ~7200Ft-tal (1633+2*2799)
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27 #196780 üzenetére
Vízbe lökni, szikláról lelökni továbbra is lehet. Sőt, hiába nem sebzed a csapattársat, ha sokszor rálősz, akkor is be lehet kekülni. A rendszer attól még számon tartja. És, amennyire tudom, a kék csapattársat már lehet sebezni. De ez utóbbi nem biztos.
Popey37:
Az ilyen cseten károgó gyökereknek meg én is csak annyit szoktam írni, hogy "Thank you for your attention!" és bedobok mellé egy kacsintós smilet. Hadd b.ssza szét az ideg. -
-
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27 #194020 üzenetére
Mindenkinek:
Az alap xvm-ben évek óta nincs már bent a nyerési esély mutatása.A tudatalattit igenis nagy mértékben tudja befolyásolni, ha meglátsz egy ilyen leosztást. Eleve idegeskedsz, hogy "Na, ezzel a csatával sem fogok WR-et növelni!", meg hasonlók. Tapasztalatból mondom én is. Évekig használtam, már akkor, amikor még számolt egy esélyt a csatabetöltés alatt. Talán egy éve kapcsoltam ki, hogy csata közben lássam a statisztikákat, és állítom, pozitív eredménye lett. Lehet, hogy effektíve a csatára vonatkoztatva nem jelentős a hatása, de hogy a közérzetem jobb lett, és sokkal nyugodtabban tolok le egy csatát, az biztos.
Nem mondom, hogy könnyű volt "lejönni a szerről", mert először baromi idegesítő volt, hogy nincsenek ott a jól megszokott színek, de 1-2 hét után már nem érdekelt. Jobban tudtam koncentrálni a csata folyására. Nem az volt az első dolgom, ha felspotoltak valakit, hogy ránézzek, mennyire zöld (igen, sajnos már az sem volt mindegy, hogy zöld, megnéztem a számokat is, hogy csak Esmeralda zöld-e, vagy szuperzöld-e), hanem hogy merre tart, hova helyezkedik, és nekem hova kellene, hogy minél eredményesebben jöjjek ki a találkából. Nincs előítélet, és ez így jó. És még egy előny a színmentesség mellett, hogy ha napokig nincs új verzió, akkor kevésbé érezni a különbséget a vanilla klienssel szemben, mintha a csicsából egyszer csak színtelen player panel lesz.
A többi előnyét azóta is használom. Tudom, feltehetnék külön is garázs-óra modot, minimap modot, legénységpakoló modot, stb-t, de így csak 1-et kell, és gyorsabb, mintha az Aslaint telepítgetném minden alkalommal. És nekem eddig semmi bajom nem volt a moddal. Egyszer volt talán olyan, hogy egy nightly buildet (bétát) kipróbáltam, és nem indult el a játék, de ezen kívül soha nem volt miatta anomáliám. Szóval nem fogom elhagyni magát a modot, de színek nélkül használom.
Ettől függetlenül mindenki azt használ, amit akar, amíg az szabályba nem ütközik. Így Janó is. Az én szememnek is furcsa, de ő nyilván már megszokta. Csak odapillant, és tudja, melyik oszlopot kell nézni. Váljék egészségére! -
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #193607 üzenetére
A napi küldiket lehet úgy teljesíteni, hogy egy csatával többet is!?
Dobi 562: ne toljátok fel nagyon az Obj.703 II-el az ÁSZ határt pls.
ollie: én is mondtam a páromnak - már tavaly és előtte is - mikor kérdezte, hogy mit szeretnék, minek örülnék Karácsonyra, hogy vegyen ládákat a játékban. Sajnos nekem nem úgy áll a párom hozzá mint Dobi Laci bnője, mert hallani sem akart róla, SŐT kijelentette, hogy felejtsem el. Sajnos nagyon megutálta a játékot, így ilyenekről hallani sem akar.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #193116 üzenetére
Most az artykrol volt szo, hogy jon ide a troll gun? De egyebkent ugyanaz a helyzet veluk. Kevesebb jatekbelu tudas kell hozzajuk, hogy boldogulj veluk. Persze ha ismered a palyakat, gyenge pontokat akkor nyilvan jobb is leszel ezekkel a jarmuvekkel mint az aki nem.
Nem irtam olyat, hogy barhonnan, barmelyik arty-val eltalalsz barmit. De a palyak kialakitasa olyan, hogy a kezdokor kozelebeol lodozve is szinte mindig lesz celpont akire lehet loni.
Egyebkent meg a KOZEPES szintu artyzasrol volt szo, amiket te irsz az mar egy magasabb szint.
-
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27 #192681 üzenetére
A www.wotinfo.hu nálam is halott, tegnap óta tutira.
-
Dobi 562
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest