- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
nomic #223670 üzenetére
Azért nem tudnak lenni lightok, mert kicsik a mapok. Ha viszont a mapok lennének nagyobbak, akkor meg a lassú tankokkal nem lehetne mit kezdeni. Ezért volt jó kompromisszum a max T8. De ha már mégis mentek T10-be, akkor meg jól meg kellett volna vágni a látótávokat a többi osztálynál. Mondjuk alap látótáv lightokon kívül mindenkinek 380 alatt legyen. Amikor még játszottam, akkor a Centi AX-em látótávja felpimpelve 550 méter körül volt asszem, de talán több is.
-
Baltazár123
őstag
válasz
nomic #223670 üzenetére
Én csak azt sajnálom, hogy minden idők legjobb könnyű tankját, a 10-es táras bulldogot szétnerfelték a rengeteg sírás miatt, pedig a mai metában már simán elmenne az a tank. Lehet nem is számítana op-nak.
Más téma, kifulloztam az összes motort, vártam a beígért nagy jutalmat, ami mindössze annyi, hogy most már jóval nehezebb küldetések vannak, amik viszon már egységesen 40 egység olajat adnak. Na jó, vártam volna valami kedvességet a WG-től, ha az összes motort kifullozom, erre adják ezthogy csináljak meg nehéz küldetéseket és akkor már kapok 40 olajat. Oké.
Ki hogyan áll a focis fogadásokban? A sok meglepetés miatt én a 9-es szintet tudtam eddig megcsinálni, innentől mindent el kéne találnom, hogy meglegyen a 10-es, kb esélytelen ezen az EB-n. Mindegy, így is elég jó cuccokat adtak. -
-
po1son
addikt
válasz
nomic #223651 üzenetére
Jók voltak azok az idők, amikor a bc25 OP-nak számított, nagyon ritkák voltak a 5 percesnél gyorsabb csaták, annyira kevés DPM-el rendelkeztek a talcsikák és lassabbak is voltak, többet kellett taktikázni.
Most meg megint ratesznek egy lapáttal a lila turbóval... Tankelit CC account-al múltkor T95-el próbálgatta, Paris pályán villanygyorsan ledarált mindenkit, nevetséges volt az egész. Konkrétan felbasztam magam, be is írtam a chatbe, hogy mi lesz a következő lépés, szárny felszerelés a tankokra, átrepülni a pálya egyik végéből a másikba pár másodperc alatt?
Még az a szerencse, hogy a kerekes tankokra nem lehet majd felrakni ezt a lila turbót...Másrészt mindenki készüljön fel, a wg nem fogja veszni a gyökér tervét, még idén lesz 2.0 legénység...
-
Geller72
veterán
válasz
nomic #223644 üzenetére
Pár napja (mióta megy a kövi BP) megint szinte játszhatatlan a game, mert mindenki a saját érdekeit előtérbe helyezve megy előre mint az állat, full agresszívan tolva, a csapat érdekeit leszarva. Megint egyre több a 0:15-ös csata, meg a 3 percesek. Az egyéni teljesítményekre (dmg/spot) mennek, meghalnak az első 3 percben, és már lépnek is be a kövi meccsbe, hogy minél több meccset zavarjanak le, haladva a BP-ben.. Gondolom én..
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
válasz
nomic #223548 üzenetére
Ha visszatér a régi, olyan szempontból örülök neki, hogy olcsóbbak lesznek a tankok.
E50-es ágon azért nem megyek végig ma, mert nincs kedvem gép előtt ülni órákat -915.000 kredit miatt, mert jelenleg annyival olcsóbb a E50M az eredeti árához képest.
Wot-os szülinapos eseményen úgyis lesz szerintem leárazás mindenre jövő hónap végén. -
Baltazár123
őstag
válasz
nomic #223535 üzenetére
Szokásos szadista WG logika a győzelem túlértékelése. Nem elég, hogy megalázó vereség ér, de még bukom a chevront is.A randomban is ezt csinálják, túlértékelik a győzelem szerepét, miközben meg számtalan módon manipulálják a csatát, rng, csapat összeállítás, fizetős vendégek elég jól fel tudják tápolni a tankjaikat, arany lőszerrel, direktíva, fejlesztett modulok, szuper legénység. A mezei játékos meg csak pislog, hogy 50m-rel hamarabb felspotolják, mint ő az ellenséget és fél, egy másodperccel is gyorsabban lőnek rá ugyanolyan tankból.
Meg a győzelem simán múlhat olyanon is, hogy a kedvezőtlenebb oldalt kapja valaki és a tapasztalatlan nehéz tankok elvesztik a hp harmadát, felét, mire az ütközési pontra érnek.
Nem sírni akartam, csak arra rámutatni, hogy milyen beteg logika ez, hogy szétmanipulálják a csatát, mindenféle embertől tulajdonképpen független dologgal, de közben meg győzelmet várnak el a haladáshoz.
A vereségnél nagyon nem mindegy, hogy 3-4 lövésem is lepattog a francba normál lőszerrel vagy sebez és legalább nem buktam a chevront. Persze ez az elmélet, mert én nem viszek arany lőszert, bár már gondolkodom, hogy 3 darabot berakok. Legalább akkor lesz kb 1k sebzésembár némelyik páncélos szörny az arany lőszert is vígan pattogtatja.
Az E50m-el próbálkozom, de már ez a tank is elavult ehhez a játékmódhoz. Kitáraz rám egy táras tank, miközben én 1, esetleg 2 lövéssel tudok válaszolni meg a páncélban bízhatok, ami az arany lőszert nem tudja jól hárítani. Tudom, persze az az elmélet, hogy utána sokáig tölt és akkor meg lehet ölni. Na igen, de aki ezt kitalálta, az állítom egy csatát se játszott még le. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nomic #223529 üzenetére
Em meg sosem jatszottam ranked battle-t. Annyira nincs meg milyen az a duplazos csata. Olyan mint a napi 5 xp duplazas csak itt a sraffot tudod duplazni? Ha jatszanek valszeg leo1 ill e50m-el mennek be. Fogalmam sincs h a bronz ligat el tudnam-e erni, es h ahhoz kb mennyit kell jatszani. onnantol ad lila turbot
-
CirrMee
addikt
-
Nyugis
senior tag
válasz
nomic #223506 üzenetére
szia!
pont most néztem erről a tankról egy videot!
https://www.youtube.com/watch?v=fmP0D-DPOBA -
Baltazár123
őstag
válasz
nomic #223495 üzenetére
Az exitlaggal jól megy, csak valami 6 dollár az előfizetés. A 3napos próbát aktiváltam.
Kipróbálom majd mobilnettel is. Most van havi 4gb telenoros mobilnetem, ha ráfizetek 800ft-ot, akkor adnak helyette 13gb-ot és szerintem annyit nem füstöl el a wot. Előbb kipróbálom a telenoros mobilnetet. Szerintem azzal is jó lesz a ping. -
Warton
őstag
válasz
nomic #223470 üzenetére
Jaja, mindenki játszon, amit csak akar és kész. Nem érdekel, ha valaki Maussal vörösvonalon kempel, csinálja ha neki ez a játék.
Csak ne lökdössön senkit se, mert akkor jelentem. Ha csúnyán szól, akkor is jelentem, direkt öngyilkos: jelentem. És igen tisztában vagyok vele, hogy semmi sem fog történni, ha jelentem ha nem. De ha elég sokan jelentik az ilyen gyökereket akkor talán mégis csak történni fog valami. Hátha kap valami bant és inkább elmegy fortniteozni, codozni vagy mittomén.
-
joergie
őstag
válasz
nomic #223348 üzenetére
Ennyi. Nem a heavy kapott buffot, hanem ha nem a tankod szerepe szerint játszol, akkor
MEG LESZEL BÜNTETVE.Mi lehet ennek a logikai következménye, ha beépül a fejekbe? Hogy oda kell menni a tankoddal, ahova a map balansz szerint menned kell>>>hosszabb, élvezetesebb csaták, több skill, több fejlődés.
Ha meg valaki rossz helyen van, és szív emiatt, az vagy tanuljon meg játszani(helyezkedni), vagy maradjon ingyenfrag, és fogadja el a helyét a táplálékláncban. Csak ne itt ontsa a hisztit a fórumon, senkit nem érdekel a hiszti (ha valakinek van gyereke, tudja). -
Baltazár123
őstag
válasz
nomic #223254 üzenetére
Erre gondolsz a kék körrel jelölt rész? Akkor még gyakorolnom kell, mert még úgy is nehezen lövöm ott be E50-el, hogy elvileg tudom hova kell lőni és használom az átütés mérőt. A jobb játékosok rángatják a tankot és le kell követni a mozgást, de mozgás közben sokkal rosszabb a szórás. Ha olyan a helyzet, inkább megvárom, hogy ellője magát és megpróbálom megkerülni, ha egyedül van. Máskülönben meg adok neki HE-t és próbálok side scrapelni.
-
Swinegod
őstag
válasz
nomic #223240 üzenetére
Azt leszarnám ha nem sebezne belső modult ugyan ezzel a sebzéssel. Én is néha azért kicsit szarul érzem magam mikor 200dmg-el kigyújtok egy 705a-t vagy valamit. Aztán eszembejut a rohadékot szó szerint sehogy nem lehet sebezni máshogy mikor sidescrapel aztán máris nem ézem rosszul magam
-
Swinegod
őstag
válasz
nomic #223175 üzenetére
Mondjuk őszintén én nem jövök rá mi a T57 heavy játékstílusa. Tesztszerón próbáltam de büdös szar voltam vele. Támogatótanknak csak nem használom, mint az 50B-t mer lassú
Heavyzni vele szintán nem fogok mer papír. Akkor pontosan mire jó? Vagy tradelni kell vele erősen, hogy egyet bekapsz, vagy bemegy vagy nem te meg beletárazol 4-et büntetésnek? -
Szibilla
aktív tag
válasz
nomic #223170 üzenetére
Meglátjuk, amíg szeretem csinálni, maradok, de szívfájdalom nélkül itt hagyom, ha majd nem tetszik…nem szeretnék eljutni arra a besavanyodott szintre, ahol sok játékos van.
Más: ez a BP kicsit csalódást keltő abból a szempontból, hogy semmi extrát nem tettek bele, az emelt küldetés-pontoknak mondjuk örülök. Az 50B nagyon preferált lett mostanában, ennyire nem használják? Nem lepne meg, ha a lengyel med és az angol TD is ToT lenne jövő hónapban, sajnos hidegen hagy mindhárom.
talán majd a BP 6. szezon jobb lesz, december 19-ig belefér az is. -
-
Geller72
veterán
válasz
nomic #223140 üzenetére
Ha valaki kezdő létére tök legálban végigvisz egy bizonyos ágat, akkor is lesz egy T10-es tankja kevesebb, mint 1000 csatából, amivel ott van veled egy csapatban annak ellenére, hogy még sík hülye a jtékhoz...ezzel sem leszel előbbre. Sajnos egyre többen vannak ilyenek a játékban.
-
hulp01
senior tag
válasz
nomic #222869 üzenetére
Na, azért várjuk ki a végét. A wg már annyiszor "nerfelte" már az arty-kat, hogy kb. senkinek nem kéne játszani velük, annyira szarok, aztán nézd meg mégis mi van. Csak azért nincs 5-6 csatánként mert a hármas limitet legalább belerakták.
Plusz ugye az arty lövését is a parancsnok hallja, szóval fasza, hogy olyan legénységi tag, akinek legaláb 7-8 skillel kéne rendelkeznie, miközben a töltőre mondjuk tudsz rakni max. hármat aminek haszna is van. Legalább is a beharangozóban ez volt, nem tudom azóta változtattak-e ezen. -
manu75
aktív tag
válasz
nomic #222857 üzenetére
Inkább kb. 10+ évvel ezelőttire. Úgy emlékszem 0.5 valamik voltak, és aki játszott abban a bétában majd "újraindult" a játék az addig szerzett dolgok után kaptunk valamiket. Már nem emlékszem milyen számozás alatt indult el. Az amcsi sherman tankokkal olyan jókat játszottunk és szerintem akkor az rng sem szólt bele úgy a játékba.
phoenix1989: Abban teljesen igazad van, hogy nem osztogatta, mert talán kb. két kézen megszámolnám, hányszor kaptam 200k fölött. Nem is azt akarom mondani, hogy minden csata ilyen volt, de akadt rá példa nyilván volt valami extra hétvégi akció. De én is úgy érzem, hogy a korábbi azonos teljesítmény után már nem annyit ad, mint sok-sok évvel ezelőtt.
-
po1son
addikt
válasz
nomic #222791 üzenetére
Toborzó programos bot account, mondjuk top tierben ritkán látni ilyet, érdekes hogy nem bannoltak még.
2019es a felhasználó, látszik a héten kezdte el a új farmolast 424 csata egy hét alatt, csak tegnap 79 csata.
Ha szakaszban volt kettő másik ilyennel, akkor szerintem lehet sandboxon keresztül több fiók megy egy gépen az illetőnek. Van egy lengyel oldal ahol lehet bérelni ilyen botot, előfordulhat pont azt kaptad ki. -
köpet
aktív tag
válasz
nomic #222764 üzenetére
Nem követtem ezeket a változásokat le teljesen, ez a "láthatóbbá tett tracer" mit takar?
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel a nehézkesebb - germán - arty-k komoly hátrányban lesznek, mert lövés után nem tudnak gyorsan odébbállni, szemben az amcsikkal mondjuk.
GW Tiger P mire irányba áll és elindul 5-6 mp, és max 20-al tudja húzni a potrohát, ha spotra kerül esélye nem lesz a túlélésre, míg a jenkik meg a franciák simán megléphetnek (ez utóbbi mondjuk feltételezés, mert csak a krautokhoz van közöm). -
Raidon
őstag
válasz
nomic #222729 üzenetére
Én csak azért rühellem mert ugye most küldi miatt húztam, húzok. Conq GC minden felszerelés fejlesztett, direktíva 3-4 skilles legénység. Fullra beszűkülve vagy lepattan vagy mellé és csak stun no dmg vagy 2-300 sebzés. Enemy Amcsi arta úgy hogy nem voltam spoton és lövés után arrébb gurultam egy lövéssel telibe kikap… Ez is nonszensz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nomic #222713 üzenetére
Nincs baj az égi áldással. Kivehetik de mindegyik bunker xar tank elejére cső mellé rakhatják is a weakspotot. BTW ha annyira jó akkor lehet jatszani vele és feltolteni a csodalatos replayeket ahogy minden csataban alazol mindenkit vele mindegyik mapon...évek óta kérem és senki nem prezentálta még.
-
K_Gabor
tag
válasz
nomic #222575 üzenetére
Nice
Hasonlót pattintottam egy amx púzójába egyik nap ^^
Mostanában én is visszamentem erre a fun vonalra. Kicsit sok volt az elmúlt pár hét, úgyhogy a mókavonatokkal utazom én is. Az elmúlt napok szép pillanataiból pl ezek elég felemelőek voltak... legalábbis nekem.
Ami még nagyon szórakoztató tud lenni az az amx 13 57.
Egyik nagyon rossz napon pl ezt sikerült vele produkálni mikor minden mást meguntam. Kör elején egy kis lapulás a gazban aztán lehet tárazni, nem volt rossz a városi pálya ellenére.
+ második ász is sikerült vele nem olyan rég 1650xpvel -
Malachi
veterán
válasz
nomic #222249 üzenetére
kipróbáltam csak ezért, 3 csata alatt 150-nél nem volt gyorsabb és kétszer 900-ra lassult.
a naptevékenységes elmélet nagyon érdekes, biztosan ilyen is létezik, csak azt nem értem, hogy miért szolgáltatófüggő akkor ez a lassulás. ha jól olvastam, korábban T-nél volt ez, most UPC/Voda, a többi jó. gondolom a T meg a Telenor (vagy melyik van most nem tudom) nem tudja jobban kikerülni a naptevékenységet. mindegy, majd lesz valami. vagy nem.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
nomic #222099 üzenetére
Én megvenném a Batchatot, szerintem megállja a helyét a mostani metában simán, APCR az alap lövedéke ebből kifolyólag nagyon gyors (1460ms) és nem égeti a kreditet mint más 10es tank, hiszen nem is igényel gold lőszert kb. Aztán farmolsz és megveszed a progrettot is.
Nekem csak a batchat van, de én imádom, brutál burst damage van és az álcája is kiváló.
Mindkettő nagyon jó tank, kb mindegy melyiket veszed előbb amúgy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged