- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245046 üzenetére
Dobj be valamit ide közösbe, vannak jó ötletek a játékban. Például a mirny, waffen eventek nekem kimondottan tetszettek. A crew 2.0 -át is nagyon vártam, de abból nem lett semmi hála az "önjelölt közösségi megmondóembereknek" meg a bólogató követöknek. Abba nem gondolt bele az unicum fejével hogyha a 6 skilles legényből 4 skilles lesz akkor az átlag játékosnak mi marad a 3-4 ből? Ugyanolyan arányú előnye marad velünk szemben, de nem, neki kell a 6 skill mert neki csak úgy nő az epénisze. Az hogy jobban formálható lett volna a legénység az adott tankra az neki mellékes. Maradjon az unásig klónozott skillezés minden tankon.
Ez egy jó fejlesztés lett volna, de nem kellett.
Üdv:Viktor
-
Szibilla
aktív tag
válasz cherubion08 #245042 üzenetére
Az elején én is így voltam és nem tagadom, voltak is hasznos tanácsok innen...viszont a folyamatos nyafogás és negatív hangulat miatt már csak ritkán nézek be, igaz, 2-3 hete a játékban sem voltam.
Igazából nincsenek már kérdések, mindenki tud mindent (vagy azt hiszi ), így nehéz beszélgetni. Mondjuk számomra jobb csönd, mind napi 20 siránkozós hozzászólás.
-
egyedülülő
őstag
válasz cherubion08 #245042 üzenetére
Én passzív tagja vagyok a csoportnak, de soksok éve olvasom a topikot folyamatosan. Amiről te beszélsz tenyleg nincs sajnos a fórumban. Főleg negatív vetületű dolgok futnak. Pedig tényleg jó lenne egy konstruktív, jó hangulatú, beszélgetős topik.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
galervin93
addikt
válasz cherubion08 #245040 üzenetére
Á, a nyavajgás örök, ma is nagyrészt ugyanazok az arcok rínak, mint sok éve, és ugyanúgy sosincs replay, ugyanúgy csak nála bugzik a spot rendszer, szar a sebzés rendszer etc. Akadnak persze újak is azért, kell az utánpótlás... ...de ugyan kinek?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Warton
őstag
válasz cherubion08 #244926 üzenetére
Videóban bekapcsolod a magyar feliratot...
Kompromisszummentes linux gaming.
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #244855 üzenetére
Nekem nem jön be a frontline. Addig nyomom csak míg pár újraképzési parancs össze nem gyűlik. A roham mód jobban hozza a creditet és nekem jobban is tetszik. Inkább azt nyúzom.
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #244855 üzenetére
Én be se kapcsoltam egy hete de majd valamikor ránézek. Kicsit kiégtem a roham módban meg a pálya tesztelésben.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #244725 üzenetére
Centurion AX ugyan ez.
Nekem is az egyik készletben ott van a módosított konfig, de így is volt olyan, hogy TVP50 egy tárból 2x lőtte el az ammorack-em. -
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #244717 üzenetére
Nem dobok ki szinte semmit ami nem foglal helyet, ezért meg van az összes privát üzenetem.
2017.12. van vele egy beszélgetésem amikor ezért kitiltást kapott.
Most mikor újrakezdtem mondtam is magamban, hogy de ismerős ez a fickó.
Ja, hogy ő az!
Semmit nem fejlődött.
"
Topikszabályok:
Ha valamit nem értesz, nem tudsz, kérdezz bátran, szívesen segítünk.
Bármilyen, csatával kapcsolatos kérdéshez kérünk, csatold a replay-t, ha lehet!
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold:
jónapom/rossznapom volt
káromkodás" -
Phobion
őstag
válasz cherubion08 #244717 üzenetére
Van lehetőség arra, hogy bizonyos kommenteket ki lehessen kapcsolni? Katasztrófa itt 1-2 tag
-
Rellind
senior tag
válasz cherubion08 #244604 üzenetére
Van egy CDC a garázsban és pont én is a TS-5 gondolkodtam….
-
Addel
senior tag
válasz cherubion08 #244326 üzenetére
De ad. [link]
"This is a Premium vehicle. Premium vehicles earn more credits and experience per battle, and provide a range of other bonuses.
This vehicle has the ability to earn bonds in certain game modes." -
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #244291 üzenetére
na látod az lehet, azt nem is figyeltem, délután megnézem. de remélem nem kell minden évszakhoz külön festegetni, mert az sok idő lenne minden matricát feliratot 4x rátenni ugyanúgy, meg nem is lenne annyi. akkor hagyom a fenébe.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #244267 üzenetére
én beszélgettem vele a tankról ismeri a játékot és szerinte is elég jó tank az obj 279e
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #244047 üzenetére
Mindenkinek van ilyen ősi ellensége
De boros is ilyen jellegű tank csak azt nehezebb játszani így szerencsére kevesebb is van a csatákban."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Thrawn
félisten
válasz cherubion08 #243715 üzenetére
Tudhatnád, hogy ez egy 1 vs 29 játék
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #243712 üzenetére
Hát ma is bepróbáltam de még mindig nem érzem hogy játszanom kell.
Volt egymás után 2 lövésem ami a tanks.gg szerint 99.2% pen..Természetesen egyik lövés sem penetrált.
Az ilyenek miatt ment el a kedvem attól hogy leüljek és elindítsam.
-
joergie
őstag
válasz cherubion08 #243662 üzenetére
Könnyű félreérteni ezeket a dolgokat, ezért fontos, hogy pontosan fogalmazzunk a témában.
Adott nemzet adott tankosztályhoz(light, med, heavy, td, arty) tartozó tankhoz képzett legénységek ugyanúgy funkcionálnak prémium és ajándék tankokban, mintha a saját legénységük lenne.
Tehát mondjuk az egyik legismertebb prémium járműbe, a Lőwébe beteheted akár a vk3601h vagy maus, vagy bármely német heavy legénységét, ugyanúgy fog funkcionálni, mintha a Lőwe saját legénysége lenne, de Lőwe helyett mondhatnék e75TS-t, vagy bármit erről a listáról.
Visszafele nem működik, tehát a Lőwéhez képzett legénység csak a német heavy prémium és ajándék járművekben fognak tökéletesen funkcionálni. Ajándék tankok azok, amihez nem jár kredit buff, vagy akár bond bevétel(Tier9prémium járművek), tehát jellemzően a battlepassból, vagy más eventből szerzett "speciális" tankok(cw tier10 tankok, vagy kampányból pl obj260 vagy obj279early). Ezt a kört nehéz elmagyarázni, itt vannak a reward(ajándék) tankok.
Tudtommal ez alól csak a történelmi tankok kivételek, amik nem úgy viselkednek mint a prémium vagy ajándék tankok, hanem úgy, mint a techtree tankok, tehát csak a saját legénységét tudod benne használni büntetlenül.
itt vannak a gyűjtői tankok, ami bárki számára elérhető kreditért a kliensen belül.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Thrawn
félisten
Prémium tankba büntetlenül átrakhatod a legénységet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Argh!
aktív tag
Prem tankba olyan legénységet tudsz rakni képzés nélkül ami azonos nemzet, azonos tank osztály.
-
sfefe
addikt
válasz cherubion08 #243649 üzenetére
Hm, pedig már routert is újra indítottam hátha ..
Tegnap tettem újra a gamet az ssd-re...bár előtte is volt kis lagg..
( Pest XV.ker, digi, )Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #243645 üzenetére
igen, az egy jó közelharci td, nekem is az egyik kedvencem, nagyot is lő még a páncélja mellé.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #243641 üzenetére
az 268/4 nem?
az se lőhető az alsó lemezen, múltkor grille 2x pattant gold-dal az alsó lemezéről, el is ment másfele. sztem nézett hogy mi a fax van.
szeretek azzal menni, nagyon brutál és nem tudják hol kell lőni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Thrawn
félisten
válasz cherubion08 #243593 üzenetére
Így van, az alapjáték része. A sárga meg azt jelzi, hogy ha épp rádmosolygott RNGesus akkor bemegy
Azért nem semmi, hogy Djuree 10 éve játszik és nem tud erről[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
válasz cherubion08 #243477 üzenetére
Ma rendben volt. Talán megoldották.
-
hitman77
senior tag
válasz cherubion08 #243469 üzenetére
Én is írtam. Valaki próbálta valamilyen VPN-el?
-
MongolZ
addikt
válasz cherubion08 #243452 üzenetére
Attól, hogy nem érti, még érzi a különbséget, de minimum érinti, max nem tud róla. Cw-s klánoknál is van bőven félreértés abból, hogy mi mire jó... azt meg nehogy meg merd kérdezni, hogy mennyi lehet egy tank max camo-ja, és hogy hogyan működik a CVS... mert hitéleti viták is előkerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #243419 üzenetére
Mindkét félnek igaza van. Annak is aki azt mondja hogy 3% nem oszt nem szoroz, meg annak is aki azt mondja hogy az -200k xp, így ~400 csata kuka.
A szálka a szemben az hogy ezt a wg egy kattintással megtudná oldani ha szeretné. Ráadásul egy olyan változtatást "erőltet" amit senki sem kért illetve lett volna más amire ezt a sok időt és energiát fordíthatta volna hogy élvezhetőbb legyen a játék. Tehát én úgy gondolom hogy ez inkább elvi probléma mint gyakorlati.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cherubion08 #243416 üzenetére
Lóf**** elfogadható. Gondolkodjatok már mennyi jatekido megy a levesbe...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hitman77
senior tag
válasz cherubion08 #243409 üzenetére
ez igaz!
-
hitman77
senior tag
válasz cherubion08 #243407 üzenetére
Akkor vagy pihi vagy exitlag előfizetés. 3 havonta kicsit már unalmas.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #243258 üzenetére
De én tényleg elhiszem, most nem ironikusan mondtam. Csak ha van ilyen hiba akkor fel lehet ismerni és egyszerűbb mondjuk egy yolo mint végig bosszankodni a csatát. Csak arra kéne rájönni, hogy lehet.
Az elején kéne lőni párat és nézni hova megy a körön belül?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #243196 üzenetére
pár részt megnéztem, tényleg jó, csak sajna a világon nincs annyi idő mint amennyi sorozatot néznem kéne.
bár az a kis buzi gyerek rendkívül idegesítő benne.[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #243174 üzenetére
megvesznek mindent, mentem 2 kört, oldalanként 2 japó TD és estére szerintem még több lesz. lehetetlen megtippelni, hogy ehhez mennyi ládát kellett venni, mert függ attól is, hogy mennyi tank van meg az illetőnek, de tippre 3x50-el számolnék vagy 2x75-el, alsó hangon. Olyan 30 pénz fejenként jó kis tavaszi bevétel lesz ez a WG-nek. Illetve még ezen felül volt egy emil1951, második csatája vele. Azt is valószínűleg ma vette a játékos. Még az emilt elfogadnám, azt majd egyszer beszerzem, valamikor, amikor nem ilyen szerencse kérdése lesz.
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #243167 üzenetére
az a fos tegnap a tp60-ba 2000-et vert. mentem előre mondom full hp-m van állítsatok meg, utána maradt 800hp-m, gyorsan rükverc-be kapcsoltam.
köszi akkor átváltom az xp-t. van 200k de még vagy 100-at gyors farmolok.
-
sanya53
aktív tag
válasz cherubion08 #243100 üzenetére
Köszönöm szépen.
kisharsany: lehet, hogy igazad van.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #242990 üzenetére
Igen, én sokszor jártam így: E5: talán 2 hétig tudtam vele játszani. Maus: 9-ig jutottam. Type5: itt is a 9-esnél voltam.... ezekre emlékszem legjobban.
Talán az S.Conq nem kap nerfet. Nincs nagy alfa, nincs tár, nincs sebesség, szóval nem annyira meta gyilkos, és inkább jó kezekben OP.
Én is szeretem és játszok is vele még így is, csak most tényleg nem tetszik az irány."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
köpet
aktív tag
válasz cherubion08 #242972 üzenetére
Standard Bélát is megnyírták? Alig talál el valamit, majdnem olyan mint a BC.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
kisharsany
tag
válasz cherubion08 #242972 üzenetére
B*zi ez mind, nyomogathatom a segítség gombot, egy utolsó nyomorult az összes.
-
po1son
addikt
válasz cherubion08 #242969 üzenetére
Péntektől számítva másfél nap elég volt, hogy újra letöröljem, ezt a sz.r...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kisharsany
tag
válasz cherubion08 #242969 üzenetére
Kéktúráztam a szép időben, de fúlhúztak az idióta off-roadosok, úgyhogy mindjárt megyek és kiadom a feszt. Kár, hogy chatről letiltottak, pedig csak őszinte voltam. Ilyen ez az elfogadás...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #242879 üzenetére
A jatekosallomany miatt fogsz agyverzest kapni. Valamiert a patch kiadas napjain mindenki elfelejt jatszani...
-
köpet
aktív tag
válasz cherubion08 #242839 üzenetére
Azaz, megvannak a korlátai, de tud szórakoztató lenni.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
hulp01
senior tag
válasz cherubion08 #242711 üzenetére
Itt a színek szerintem csak a járműkategóriát jelentik, nem a játékosok tudását. Általában törekszik az mm azonos kategóriájú tankkal azonos kategóriájút szembe állítani. Itt ez annyira nem sikerült.
A vicces az, hogy a medekből és a lightokból is páros számú van, szóval akár el lehetett volna osztani egyenlően is. Más kérdés, hogy t4-ben azért még nincs akkora különbség egy med és egy light között.
Mondjuk az early-t tpye5-tel szembe állítani se sokkal jobb leosztás.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #242387 üzenetére
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #242239 üzenetére
Sok könnyű tank van egyébként a játékban, valamiért szeretik ezt a játékosok, de az is biztosan igaz, hogy amikor küldetést vagy gunmarkot csinál az ember, akkor ebben az esetben mivel spotra menne főleg, nagyon feltűnő és zavaró a sok konkurrens.
Hogy aztán manipulálja-e a wg finoman az mm-t? Ez a konteó már nagyon régen tartja magát, hogy ha valaki küldetést aktivál, akkor direkt megnehezíti neki a WG. pl van a medes, sebezz TD-t és állítólag eltűnnek a TD-k ezért sokan vegyes szakaszban mennek be, hogy megoldják ezt, mert ha van td, akkor lesz az ellenségnél is. Őszintén szólva, nem tudnám megmondani. Nekem is gyanús, hogy van benne valami, mert az összes nagy spotos küldetést prokhorovkán csináltam, egyedüli könnyű tankként. Szóval akkor néha segít is a wg, nem csak nehezít, vagy csak ezt dobta az rng meg az mm. Soha nem fogjuk megtudni ezt pontosan. Ha van oldalanként már 2 könnyű tank, akkor baromi nehéz nagyot spotolni, bár néha elpusztulnak, de tény, hogy egyszerűbb az ember dolga, ha egyedül van eleve.
Meg azt nem tudom, hogy honnan tudná a wg, hogy bárki is gunmarkozik? Jó, nézhetné a százalékot, de ez egy olyan cég, amelyiknek elvétve jön tökéletes foltjavítója is, túl sokat nem néznék ki belőlük, hogy ilyen összetett dolgokba egyáltalán belemennének és még jól meg is oldanák a nehezítést
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #242239 üzenetére
Nekem is a második van rajta, de már csak 80% körül vagyok azóta vele. Szerintem egy darabig pihentetem a dolgot...
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #242237 üzenetére
Valamiféle finom manipuláció mindig is volt a játékban, azért kutya nehéz megcsinálni a nagy light küldetéseket, ahol sok ezer spotot kell begyűjteni. Szeret egymás ellen berakni sok könnyű tankot, de pl nehéz tankkal is feltűnő, hogy mintha sok nehezet adna az MM olyankor. Persze ez szubjektív, fene se számolgatja a tankokat, de könnyű tanknál és ha küldetést csinálsz vele, akkor túl feltűnő ez, mert akadályt jelent. Amikor bejöttek a küldetések és az obj260 küldetés, néha, nagyon ritkán beadta úgy, hogy 1-1 könnyű tank volt a csatában és szokták írni a chatben, hogy akkor ez most a szerencse csatájuk a húzósabb küldetésekhez. Aztán ment a yolo, mert mi baj lehet, csak 1 könnyű van a másik oldalon is, aztán meg a garázsmenet hamar, jellemzően.
Más téma, hogy nézem a Dez videóját a jappó TDkről. Eléggé semmilyenek, az ágyúk semmi újat nem tudnak, a páncél elől brutális, de az oldaluk meg 30-50mm illetve kérdés, hogy mennyire szereti a felépítményük a 320-340-es heatet, mert egyiknek sincs "spaced armor" és eléggé merőleges a felépítmény eleje. Ha nem lesz aranyálló, akkor megnyomják a tehetséges játékosok a kettes gombot és autopen. Természetesen a prémium 8-as tűnik a leghasználhatóbbnak. Itt az lesz a logika, hogy kisebb pen, de nagyobbat odavágó ágyú. Szóval belémvág majd 500-t vagy 570-t, de még az 570-hez is 230 pen tartozik, szóval kösz wg, ez tényleg hiányzott még. Agilis is lesz valamennyire, az eleje erősnek tűnik, de az oldala viszont papír, bármilyen HE beüti. A könnyű tankoknak kiváló hp farm lesz az oldalába bevágni az HE-t. Nahát ez az ág se fogja megváltani a játékot. Én neki se állok majd, kivárom amíg kiérlelt vélemények jönnek róla. Illetve a prémium tankot se veszem meg, talán majd karácsonyi ládából, de nem tűnik egy álom td-nek. Gyors tankok nagyon meg fogják gyalázni.
-
Warton
őstag
válasz cherubion08 #242213 üzenetére
Szituációs tank, nem mindenhol lehet vele nagyot alakítani. mondjuk az tény, hogy az LT-nél kevesebb a lőszer költség, amiről meg is feledkeztem.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
kisharsany
tag
válasz cherubion08 #242213 üzenetére
Nekem a Matilda. Lassú, kicsit sebez, de csak végig kell menni vele a pályán és mindenkibe belelőni. Napi küldetéseket is ezzel csinálom, max. 2-3 kör alatt megvan minden és szerintem ez a tank lubickol legjobban agyatlan/inaktív csapattársak mellett.
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #242191 üzenetére
végül is mondták, hogy ballanszolnak, csak például a rinonál mindenki dpm növelést várt, de legalább az első lőszer egészen elképesztő töltés idejéhez hozzányúlhattak volna, erre adnak neki nagyobb tolatási sebességet meg valami kis plusz páncélt, aztán jó lesz az
érdekes, hogy az utóbbi időben milyen pocsék dpm-es tankokat hoznak be sorozatban, legalábbis sokat, az strv k, a kínai prém nehéz wz114, a teljes új kínai nehéz ág, de pl az iron arnie is, megrakva sok jóval is 2k DPM körül van csak, a terminátor tank is elég gyenge dpm-el jött, akkor az a svéd szörny, a tornvagn tavaly (előtt) - lassan csoda lesz, ha normális dpm-et adnak egy tanknak
mintha ez lenne az új irány, úgyhogy szegény rínó soha nem fog akkor dpm buffot kapni
xattilax: nem állítottam, hanem kipróbáltam, ennyi 5 csata, ígéretes a dolog, főleg úgy, hogy ezek ócska sz.r csaták voltak, normál lőszerrel csak szenvedtem, most azért megpakoltam az ellenfelet, ennyi a történet - lehet cáfolni, próbáld ki te is egyszer arany lőszer nélkül teljesen, én nem fogom az időmet azzal tölteni, hogy 50 csatát csak a te kedvedért menjek
érdekes egyébként, hogy te nem állítasz semmit, csak cáfolsz fölöttébb kényelmes
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz cherubion08 #242187 üzenetére
a standart B-t már hova nerfelik? igy is egy fostalicskát csinátak belöle. az egyik legjobb med volt a nerfelés elött. és még lejjebb viszik? ügyes fiuk ezek. az op szarokat meg még feljebb tolják. nehogy már az egyszeru halando is játszani tudjon. levesznek a sebességbol? attol ugyanolyan op belohetetlen szar marad mindegyik.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
tasiadam
veterán
válasz cherubion08 #242191 üzenetére
A T95? Hanyszor van, hogy ha Parizs + T95, akkor instant az a csapat nyer?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #242187 üzenetére
Én szoktam védeni a WG-t, de ezeknek totál semmi értelme, az összes nerf kb baromság és a buffok meg lófasz.. Tényleg nem megy nekik a játékosok minimális igénye felé alakítani ezt a szart.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #242031 üzenetére
Tudom.
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #242028 üzenetére
1. Nem irtam, hogy szaladjanak elore szetlovetni magukat.
2. Nem rinyalok.
3. Szerintem nalad jobban tudom melyik tank mire valo.
4. Nem flankelnek, ott ulnek vegig a bokorban, irtam is. Mit nem ertesz? 1-2 sebzo lovesuk van csatankent, semmit nem tesznek hozza. Az tier 10-ben egy taras gyors meddel borzaszto keves.
5. Minek vetted magadra? Te is megvetted azt a fost trillio nyersanyagert es most kempulsz vele a piroson? Szepen leirtad elmeletben hogy lehetne a tankot effektiven hasznalni, ha te ugy jatszol vele akkor nem ertem minek allsz belem, nem neked szolt a hsz-em.
-
Gubu0101
veterán
válasz cherubion08 #241989 üzenetére
Ez inkabb gyujtoi,kb mint a obj 780.Nem latok ra masik eselyt,hogy egy hamar meglehet majd venni.Sokan inkabb ezert porognek ra.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz cherubion08 #241982 üzenetére
Most guritom akkor majd ki a carrotot Most egy hetig ugy is ez lesz.
En inkabb az arat amit goldra koltottem volna,inkabb hangfalba potoltam,tobb ertelme van
Nekem kellett volna 30k gold meg pluszba,igy inkabb kihagyom.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
popey37
addikt
válasz cherubion08 #240472 üzenetére
-
popey37
addikt
válasz cherubion08 #240472 üzenetére
itt nincs rng. az a 300-as páncél dontve kozel 400 mm. milyen +- 25% rng-rol beszélsz?
-
ChristianID
tag
válasz cherubion08 #240434 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek... 20k+ csatával még sohasem léptem ki ilyen miatt (mondjuk más miatt sem) ... ráadásul az esetek (igaz, talán max. 5 %-ában) ilyenkor lehet kiemelkedőt menni vmilyen téren, bukó esetén is... óvatos leszel, figyelsz a kialakuló szitukra... az esetek többségében ilyenkor én vagyok a 14. vagy 15. frag, de akkor is végigjátszom... Ez majdnem olyan, mint a csata 10. másodpercében vki által beböfögött "Noob team, lost, I go to garage / the corner" és hasonló... persze az első 3 halottban benne van az illető... Sajnos a statok mutatása ilyen kettősséggel jár... egyrészt láthatom/láthatják, kb. (nagyjából) mire lehet számítani adott helyzetben, másrészt viszont ezzel a csata eleji troll beröfögésekkel is...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #239893 üzenetére
Skoda T56 tavaly karácsonykor láda tank volt, áprilisban már bent volt a shopban, én is akkor vettem meg. Szerintem az új láda tankok is bekerülnek hamarosan.
Az is biztos jön majd egy Trading Caravan vagy Black Market jövő év elején, legyen lehetőség elszórni a felhalmozott aranyat/kreditet.
Más: ma végigkattintgattam a tech tree-ket és látom az összes tank ami jelenleg játékban van ki van húzva tervrajzokból. Szóval az xp grind már csak a modulokra kell. És mindezt a klános bónuszoknak köszönhetem. Durva!
-
popey37
addikt
válasz cherubion08 #239721 üzenetére
baromi vicces vagy, DE olvasod is amit irsz? most nem irkálnék jelzöket.
persze mindenki ugy ismeri a wg-t, hogy ennyire adakozo./ ugye tudod mi a kulonbség az okos és a hulye kozott?/ mert itt vagytok jopáran akik osztják az észt ész nélkul, tok feleslegesen, ez egy forum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, ha nem tetszik el lehet tolni a kerékpárt.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz cherubion08 #239718 üzenetére
Belole? Csak az omlik...
-
popey37
addikt
válasz cherubion08 #239718 üzenetére
szerintem akkor tartsd meg a fogadalmad, mindenki jobban jár: mi is és te is.
az a 195 db. prémtank legalább 2 milla. biztosan odaadják valakinek.
ennyire nem bokezu a wg, az elmult 10 év tapasztalatábol már tudjuk.
azt a jutalmat valami wg kozeli játékos fogja megkapni, de kulonben is mindegy.
én nem pályázok rá, nem is szavazok/ velem sem tesznek jot ismeretlenek, én miért tegyek?
ha prémtank kell, megveszem/jelenleg 104 van garázsban/./ de hajrá.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
válasz cherubion08 #239214 üzenetére
Kifejtenéd kérlek a sértegetésedet!? Mert hogy amit írtál az konkrétan kimeríti ezt! Szeretném, ha elmesélnéd, hogy mi a problémád, mielőtt elmegyek egy modihoz!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Argh!
aktív tag
válasz cherubion08 #238930 üzenetére
Hát nem ilyen alapból. Probálom megtalálni a megoldást.
-
Puculo
aktív tag
válasz cherubion08 #238154 üzenetére
Így fogok tenni én is, ha leveszem az optikát. Vakon már úgy sem tudok sniperkedni. Megtartanám, mert picit emlékeztet külsőre a Zrínyi rohamlövegre. Sajnos ha nehezekkel tartok valószínűleg igényelni fogja a prémlőszert..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
manu75
aktív tag
válasz cherubion08 #238046 üzenetére
Akkor összefutottam a megmondóemberrel, ha Te ettől jobban alszol egészségedre.
-
zodo
nagyúr
válasz cherubion08 #237485 üzenetére
Azért van itt olyan aki néha átcsúszik a kisebbséghez.
-
Szibilla
aktív tag
válasz cherubion08 #237479 üzenetére
Vagyunk még ilyenek, de egy ideje már nem érzem, hogy a folyamatos picsogást meg kellene zavarnom.
Amúgy én szívesen jelentkeznék, hol kell kérni, hogy az WG megsegítse a hozzám hasonlókat, mert nem érzem úgy, hogy ez megtörténne, pedig nem vagyok a legélesebb kés a fiókban, legalábbis abban a virtuális tankos világban biztos nem...
-
Elf
aktív tag
válasz cherubion08 #237313 üzenetére
Még ha elérhetővé tennék ismét a két magyar tankot amit itt is kiraknak a képre még jobb lenne.
Ezek (Toldi, Turán) mért nem megvehetőek, legalább néha? Vagy csak én vagyok figyelmetlen? -
zsolthee
senior tag
válasz cherubion08 #237192 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Önmagadhoz mérten kell jól teljesíteni és tisztában lenni azzal, hogy mindent megtettél-e a győzelem érdekében. Ha igen, akkor nincs min agyalni. Jahh, hogy veszítettél? Persze, mert ez csapatjáték. Ha jobb volt az ellenfél, akkor lehetsz bármilyen lila és ülhetsz OP tankban, szétkapnak.
A legutóbbi volt néhány játékmód, melyekben a tankok tulajdonságait szélsőségesen megváltoztatták. A tűpontos löveg volt számomra a legnagyobb élmény. Bár meg kel valljam az igazat, rohadt unalmasak lennének azok a 3-5 perces csaták. Arról nem is beszélve, hogy pusztán a reflex döntene mindenről. Neem, köcsögöm széken! Kell ez az RNG!
Ha finomítanának rajta, sokkal jobban felerősödnének a játékosok közti különbségek.
Szerintem az igazán profi játékos nem az RNG-ben bízik. Sokkal inkább taktikában erős. Jól tudja, mikor és hová kell helyezkedni valamint kihozza tank adottságaiból a maximumot.
Hogy aztán ebből lila vagy sárga stat lesz, teljesen mindegy random szempontjából.
Volt egy időszak, hogy azt hittem, ezek a CW-k SH-k milyen jók. Válogatott játékosok egymás ellen. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem rohadt unalmasak voltak. Nem találom bennük a fun faktort. Ez játék. Ha nem tudsz kikapcsolódni és jól érezni magad, megette a fene az egészet. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz cherubion08 #237219 üzenetére
M41-el sem volt rossz játszani, nem éreztem szenvedésnek. Csak az MM-je eléggé WG profitorientált.
@phoenix1989, Warton: Akkor lehet, hogy csak nekem volt ilyen érzésem.
Más: 1.18: "There are also important changes regarding the number of SPGs per team. Now, the majority of battles will have between 0–2 SPGs on each team. With that, the matchmaker will keep the number of battles with 3 SPGs per team to an absolute minimum."
Eddig 6 csata tier VI-ban, ebből kettőben 3db arty. Absolute minimum, még ízlelgetem a kifejezést. Hozzá persze általában jön a megfelelő MM is. Lehetne még 3 leFH18B2, az lenne csak az igazi.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
xAttilax
őstag
Remélem sokat leszel itt a fórumban. Nagyon nagy tisztelet a hozzáállás miatt
Sok ilyen játékos kéne.
mi a nick neved? felveszlek barátnak és gurulhatunk együtt párat, meg ha tudok segítek küldikben"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #237188 üzenetére
Nem sikerült értelmezni amit írtam. A baj a tankkal van és fejlesztés irányával, az csak extra adalék volt hogy 45% win rate pléjer vezette a Viperát.
Egyébként szinte mindig lefarmolnak a 45% körüli játékosok, én weak spotra célzott lövésekkel pattogok, ők meg bevernek snapshotokkal, úgy hogy én mozgatom a tankot, ők meg azt azt sem tudják mi a sidescrape. Le szoktam menteni magamnak emlékbe az adatlapjukról készült screenshotot. Van már elég sok.
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #237196 üzenetére
nyugi engem szemből szétvernek t8 tankok. ez most egy kivételes csata volt. bár a városban a 277 két lövés után feladta kijött meg állt az oldalát mutatva, aztán meg egy e75 és tigris páros majdnem megevett, utána meg isten mód (+25%) aztán menet közben mindent is eltaláltam engem meg nem vittek be onnantól. 100hp -n voltam.
szerk: ez a baj az rng vel. nagyon nagy különbséget kreál. ugyan ez ritka de néha én is észreveszem hogy konkrétan bármit csinálhatok nem fognak megölni. megyek mint egy hülye és semmit nem tudnak kezdeni velem. szóval van ilyen is de ez a legritkább.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #237194 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
mivel én elég versenyszellem vagyok engem felbasz amikor láthatóan jobb vagyok másnál de leránt az rng másikat meg fel ezáltal az esélyednek annyi. azért 50% os különbséggel elég szar harcolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #237190 üzenetére
mert régebben nem volt ennyire szar a játék élmény. gold hiba volt kreditesre váltani. a tank mint olyan elvesztette azt az érzetet hogy tank. nem tudod tankban érezni magad mert páncél nulla. én elvárnám hogy azért ne csak szarrá lőjenek ott ahol akarnak amikor akarnak. sok tank azért játszhatatlan mert arany spam megy. nem a tankok gyengék a lőszer túl erős. ezért tesznek be erősebbnél erősebb tankokat, meg buffolgatnak. a legegyszerűbb megoldás az lenne ha elvennék az aranyat. a repesz szerintem most egész rendben van. azt is elismerem amig én szar voltam leszartam a statot jobban élveztem de azért sok szart is beletettek már ami hozzá tesz a szar élményhez.
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #237188 üzenetére
azért az elég frusztráló amikor egy láthatóan szarabb játékos ellen esélyed sincs, mind ez azért mert az rng nem engedi. akkor sem ha beszarsz. nem mindegy hogy hátszélben futsz vagy szembeszélben. az előző írásom is ezt mutatja, és a következő csatám se volt másabb. pzkpf 7 tornya egy retek szar. engem célzás nélkül bevisznek ha bemegyek vele tornyon bárhol. most velem szemben állt egy egymásnak nekiütközve verekedtünk. 1 lövésem nem vitte be a tornyát. egy sem. full zöld átütésjelzővel. szerinted ez fer?
-
hulp01
senior tag
válasz cherubion08 #234425 üzenetére
Pedig elég lenne csak 50m-re elmenni tőle, és már nem fog eltalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest