-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #243417 üzenetére
Én gondolkodom. Minden tankomon amin rendszeresen játszom azokon a legénység fullos. Mármint ami kellett az a skill meg van és már csak lényegtelen dolgokat fejlesztek. Tehát pl a nehéztankomon már 89%az álcázás,és helyette lesz egy 85% olyan skill ami hasznos,az szerintem jó. Ha valaki az 500 tankjával játszik, ha valaki rosszabb játékos ,mer 3% rosszabb a képesség szintje ,vagy annyira maximalista azt megértem. Nekem mint átlag játékos ez az átdolgozás okés. Lehet úgy is nézni,h WG le akar húzni,vagy úgy is,h van újra értelme legénységet fejleszteni. Nem vitatkozni akarok,csak nekem ez a szemléletem és elfogadom ha másnak nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest