- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #193465 üzenetére
Rápróbáltam én is, de megszívtam, mert kreditet ugyan kaptam, de a kódot nem fogadta el és nincs ismét RAM II!
Illetve a T14-es kódot sem fogadja el, pedig az nincs a garázsban.
Viszont vmiért az üzenetek között azt látom, hogy kaptam 2250 gold-ot. De vajon miért kaphattam, tudja esetleg vki? -
KISDUCK
addikt
válasz
inferno88 #192956 üzenetére
Én idén kihagyom a ládázást, nem érdemli meg a játék hogy most költsek rá. (Az előző 2 évben a zsákbamacska se jött be, szóval a rossz szájíz is közrejátszik.) A "szülinapi" univerzális 30%-os kuponomat sem váltottam be, pedig lett volna pár ötletem, hogy mire fordítsam.
-
kchryss
veterán
válasz
Én idén lehet nem veszek 1 ládát sem. Nagy zsákbamacska, hogy milyen lesz a játék a nagy lőszer és hp átalakítások után. Nekem egyelőre nagyon nem tetszik az irány amerre halad a játék.
Eddig egy 25-ös ládacsomagot vettem minden évben. Úgy voltam vele, hogy ha nyitok minimum egy 8-as tankot ami még nincs meg akkor már nagyon boldog leszek és szerencsére mind a 3 évben nyitottam 1-et. Most viszont a Su130 és progetto már megvan, a duplacsöves tank nem érdekel, az e75 nem tudom milyen, de így elég kicsi az esélye, hogy olyat nyissak aminek örülnék. Ráadásul olyan is lehetne, hogy most nem lennék annyira szerencsés mint eddig és egy 8-ast sem nyitnék.
A 25-ös ládán kívül egyébként már évek óta nem költök semmit a játékra és mégsem hiányzik semmi. Sokszor lehet prém napot és aranyat szerezni, az xp és kredit pedig még prém fiók nélkül is ömlik ahhoz képest ami akkor volt amikor kezdtem a játékot. Annyi szorzó van, hogy pár nap alatt simán kihúzok egy 9-es vagy 10-es tankot free2play. Prém tank meg már annyi van a játékban, hogy nem hiányzik ha nem sikerül egy újabbat megszereznem. -
Jadro
veterán
válasz
Tavaly és azelőtt is talán egy 3 darabos boxot vettem. Ez volt a legkisebb? A számlákat nézve 1700-1800 forint. Na ez elég lesz idén is, ezzel megadom az esélyt bármire.
Az a kis arany ami csurran-cseppen belőle simán elég lesz 2020-ra a felszerelések átrakására. Egyben ez lesz az éves költésem is a játékra.
-
Dr.Én
veterán
válasz
inferno88 #192961 üzenetére
Az E-25 egy igazi kis fenevad tud lenni, nagyon szeretek vele játszani. Illetve tudom hogy rohadt idegesítő tud lenni az ellenfél számára ahogy csípegeti a HP-t mástól
Lett nagyon sok arany tavaly, abból vettem egy év prémiumot. Valszeg idei évben is össze fog jönniooloo
NNagyon benne van a pakliban amit mondasz -
Dr.Én
veterán
válasz
Tervezek venni és lehet olvasgatni hogy elméletileg mi várható bennük.
De hogy hol tud az ember meg állni, ki mennyit költeni? Az jó kérdés
Amit tudok, nem szeretnék annyit elkolteni mint tavaly. Tul sok volt, bíztam a defenderben. De azt nem adta be, míg minden mást igen. Remélem max tízezer, remélem -
ooloo
őstag
válasz
inferno88 #192723 üzenetére
Így igaz ... Dicker Max használhatatlan a hatékony bevetésre . Talán , ha kapna egy kis sebesség buff-ot , akkor talán . De így semmi esetre sem ajánlott . Pedig a csőlehajlás pazar ... a pontosság is pazar . A 300HP közeli sebzés és a penetráció is rendben van . Mire pozícióba állsz , már késő . Vagy vége a csatának , vagy oda a csapatod legjava . Van pár remek tank , amit a wg-nek nem lenne szabad a feledés homályába taszítania .
-
galervin93
addikt
válasz
inferno88 #192113 üzenetére
Ugyanaz a baja, mint a többi németnek - a függőleges (vagy ahhoz közeli) toronyfrontot bárki behugyozza. Innentől kezdve nehéz okosnak lenni... Amúgy én szerettem az egész vonalat, de nem olyan egyszerű velük az élet, mint az olasz, cseh, ruszki meg többi op fossal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #192013 üzenetére
bizony bizony! ami randomban tök gyorsan beszűkült, az FL-ban eléggé megfontolt módon szűkült.
MÁS
Adventi naptár! Ki miket vár idén, mire számít? Emlékeztetőül a tavalyi felhozatal:
Dec.1: IS-2M+30 nap prém (-20%)
Dec.2: Lorr 40t +30 nap (-20%)
Dec.3: Tiger131+30 nap (-20%)
Dec.4: Chrysler K+30 nap (-20%)
Dec.5: Type62+30 nap (-20%)
Dec.6: 360 nap prémium (-15%)
Dec.7: Somua SM+30 nap (-20%)
Dec.8: WZ-111+30 nap (-20%)
Dec.9: ELC EVEN+30 nap (-20%)
Dec.10: Kanon JgPz.105+30 nap (-20%)
Dec.11: T25 Pilot+30 nap (-20%)
Dec.12: Scorpion G+30 nap (-20%)
Dec.13: 50TP Prot+30 nap (-20%)
Dec.14: M4A3E8 Thunderbolt VII+30 nap (-20%)
Dec.15: ISU-122S+30 nap (-20%)
Dec.16: VK 168.01 Mauerbrecher+30 nap (-20%
Dec.17: T26E5 Patriot+30 nap (-20%)
Dec.18: STG Guard+30 nap (-20%)
Dec.19: M6A2E1 Mutáns+30 nap (-20%)
Dec.20: Progetto mod46+30 nap (-20%) -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #191277 üzenetére
Elég nagy blama ez egy többmilliós költségvetéssel rendelkező, több mint 5000 embert foglalkoztató cégtől.
Egyébként jobb hogy eltörölték, mint hogy bugosan adták volna ki és taccsra vágta volna az egész játékot. Kár, hogy az op prém tankok kiadását sosem törlik.
Azért haszna is lehet a dolognak. Talán ráébrednek, hogy nem úgy mennek a dolgok mostanában mint kéne és lapátra teszik a programozói gárdát és normális embereket vesznek fel helyettük. Illetve talán elkezdenek a játékosokért fejleszteni és nem a zsebükért, bár erre kevés esélyt látok. -
Dobi 562
addikt
-
-
popey37
addikt
válasz
inferno88 #190717 üzenetére
az kellene meg, 30 % az nagyon sok, ittegy pelda: a carnearvon AX 240 sebzes es fokent tier10-ben van. ha ezt lecsokkentenek 30%-al az 158 hp lenne lovesenkent.
ennek a tanknak amugy sincs sok elrettento ereje mert kicsi az alfa a tier 10-ben, szembe talalod magad egy e100 vagy maussal es reszeltek -
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #190596 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy talán még pár 7-es illetve 8-as normál tankkal is lehet jól gazdálkodni. Mostanában itt nyomulok, mert ezeket húzom és pozitív a mérleg prém tank nélkül is (prémium előfizu van persze, anélkül nem tudom mi lenne). Amint bemegyek 9-10-esbe rögtön mínusz, de ez így lett kitalálva a legelejétől fogva. Csak mondjuk régen az arty-k hoztak sok lóvét, de aztán azt nerfelték..szerencsére.
-
tasiadam
veterán
válasz
inferno88 #190596 üzenetére
KV1 122-vel es SU152-vel 2 csillag megvan. Azokkal lehet funolni, de borzaszto lassu mind a 2. T34-85m is van mint kapott premium, de azzal is ritkan lehet csodat tenni, azon csillagom sincs. Meg van azon a kornyeken ST Emilem, az is 2-es gunmarkal van, de hat az a tank alapbol is egy szornyeteg. Akarmilyen papir es lassu, elso sorbol kiszotott 500 dmg-vel es eleg jo gun depressionnel hulyere lehet osztani az ellenseget. Van meg D-maxom is, de o nem annyira kiemelkedoen jo.
Valtottam inkabb war thunderrel, es valamiert sokkal jobban szeretem es bejon. Legalabb ismerik a fizikat. -
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #190273 üzenetére
Ezt csinálom Én is és nekem már régóta megvan a 10 alsóbb osztály, volt 1 Tank ászom és nemrég csináltam megint egyet. Szóval már csak egy hiányzik, az elsőhöz nem nyúlt. Elvileg ha tank ászod van az csak felgyorsítja az elsődleges feladatot, de más összefüggés nincs.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #189848 üzenetére
Tegnap még ezt írtad:
"Totál demoralizált vagyok WoT ügyileg mostanában. Nem találom benne az örömet, mikor felugrom pár körre. Csak az arty és a gold spam."
Most meg már fél éves prémet tervezel? Te is függő vagy rendesen.(#189847) e-newsee:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nálam semmi füst nincs ha nekimegyek a hordóknak. Szóval ez grafikai beállításokkal kikapcsolható. Hordóknak csak azért nem érdemes nekimenni, mert lassítanak. -
Jokerdapro
senior tag
-
Raysen623
addikt
válasz
inferno88 #188814 üzenetére
Nem sírok, de konkrétan ennyire durván még nem adta a játék. Egyébként ha hiszed ha nem pontosan azt teszem amit leírtál, mert óvatos játékos vagyok.
Másik példa: tegnap Tortoise-al még láncolnom sem sikerült, holott eddig röhögve sebeztem vele min. 2000-et, most meg az 1000 sem jött össze, mert semmit nem vitt át és nem sebzett gyakorlatilag. Ha lelőtték a láncomat hiába javítottam meg, rögtön leszedték újra és ezt mindegyik tankomnál. Ennyi véletlen azért nincs csak ebben a játékban. A játékismeret egy dolog, és annak működése meg egy másik. Egy ideig most pihentetem...
-
Dobi 562
addikt
válasz
inferno88 #187649 üzenetére
Hmmm... ugy tunik akkor megsincs igaza a kolleganak aki tegnap leirta, hogy az unicum azert unicum mert a WG kivetelezik vele, hanem szamit az is hogy ki jatszik az account-al...
Sosem ertettem mi ertelme van venni egy account-ot amit egy masik ember huzott ki. Ugysem fogja tudni tartani azt a szintet, raadasul olyan fokuszt fog kapni a csatakban a magas wn8 miatt, hogy kopni-nyelni nem fog tudni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
inferno88 #187619 üzenetére
Igen, az a baj mikor az XVM miatt eldoni mar csata legelejen, hogy buko es onnantol kezdve nem is csinal semmit vegig. A legjobb, hogy legtobbszor meg csata elejen beirjak hogy "noob team again". Egyreszt romboljak a moralt meg alapbol -1 tank nekunk mert o mar fejben feladta es nem is fog csinalni semmit.
Masreszt meg milyen noob team?! En unicum vagyok!!! -
Chris0321
veterán
válasz
inferno88 #187619 üzenetére
Szerintem a modok törlésével nem ér el semmit. Az akkor is látszik, hogy megy neki a játék ha nincs fenn egy mod sem hisz max. a csata összesítőn látja mennyit sebez, a csata jelentéseknél láthatja mennyit nyer. Fejben kell változtatnia, addig akár mit csinál nem fog használni. Én is hasonló gondokkal küzdöttem, csak magamtól jöttem rá, hogy ennek így nincs értelme és hoztam pár szabályt. Pl. ha az első 5 csatában nincs legalább 3 győzelem és nem hozom az átlagos wn értékem akkor hagyom aznapra a játékot. Ha úgy érzem kezdek fáradni vagy kezdem unni a játékot, szintén kilépek. Plusz hosszabb játék alatt tartok néha szünetet, csak úgy pihenés képpen ne fáradjak el túlságosan.
-
-
ooloo
őstag
válasz
inferno88 #187113 üzenetére
Bármit ad , vagy éppen nem ... köszönjük a gesztust !
(#187109) Imilenni : Az RNG lenne a ludas ? Szerintem még rengetegen használják a tiltott mod-okat ( aimbot és társaik ) . A beépített automata célzást nem használom , mert tényleg megbízhatatlan és sokszor van , hogy hiába nyomom a jobb egérgombot , az nem reagál .
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #187074 üzenetére
No, közben megnéztem a csatát. Tényleg szép kör volt. Ezt a toronyriszálást majd alkalmazom. A tanktestet szoktam, az is sokat segít, de ha ez hozzátesz még egy kicsit, akkor még jobb.
Hát igen, a Ferdi. Annak mondjuk küldtem volna egy virtuális csokit.Ami külön tetszett, hogy a görgőjét lőtted, így amikor más is meglőtte, neked ment az assist. Ha volt benne szándékosság, akkor gratula, nekem az ilyenek nem jutnak eszembe.
Én simán bementem volna a háta mögé, és dünnyögtem volna, amikor lelopják az utolsó lövésemet mindenféle "kárpótlás" nélkül. De hát az én vagyok kb fele ilyen stattal. -
vepe
őstag
válasz
inferno88 #187074 üzenetére
Szép kör Grat...
Én meg lehet vissza elkezdek játszani az egyik top klánnál
, szóval lehet tudok nektek majd segíteni (aki igényli) a cw-s tankokban, obj260,obj279 tankokban. Priviben keressen akinek esetleg segítsek valamiben.
Más: egy ismerős csinált most egy klánt keresnek magyar játékosokat, esetleg ha van itt saját klánja valakinek össze is olvadhatnátok és egy jó klánt összehozni.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #187069 üzenetére
Grat!
De nagy mákod van, hogy nem a HT-15-öst csináltad most ezzel a körrel. Abba beleszámít az elszenvedett sebzés is. Ha kilőttek volna a csata végére akkor 4860+5239+1900=11999 lett volna. Vagyis 1 hiányzott volna a 12k-hoz.
Viszont ez azt is jelenti, hogy nem kell sokkal több és összejöhet a 15-ös is.
szerk. Ja bocs most látom Libertével voltál én meg azt hittem elsőre, hogy a 9-es francia heavy-vel, így nem jó a számolásom.Nekem a múltkor Maus-szal simán összejött volna az obj260 ht-15. El is bizonytalanodtam akkor egy pillanatra, hogy vajon az a küldetés van-e aktiválva javításra. Aztán lecsekkoltam csata közben és mivel másik küldetés volt így nem mentem rá a 14k összesítettre hanem inkább sebeztem és lehoztam a csatát. T55A ht-15-re egyébként így is jó lett volna az a köröm.
-
vepe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest