- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1mpi
félisten
válasz
slett27 #94314 üzenetére
A Tigris I-nek egy titka van, szépen nyugodt távolságból csipegess. Amikor megvettem én is mentem előre 1000-rel és haltam is meg instant. Aztán megfogadtam a tanácsot és után elég jól ment vele a játék.
Amúgy a pontosság nerf egyik legnagyobb áldozata lett, előtte még a bolha pcsén a pattanást is előttem vele, most meg inkább hagyjuk
Ameddig meg nem fullos ne mondj véleményt, mert párszor már én is megbántam
-
Kakumix
senior tag
válasz
slett27 #92311 üzenetére
Furcsa ezeket olvasnom, hogy aranyat kell használni! Heti 3-5 darabot, ha ellövök (randomban), igaz nem is vagyok lila. Ráadásul valahogy nekem pont a T-44, T-43, KV-13 és KV-3 tankok tetszettek a T-54-gyel és a KV-4-gyel szemben, amikre elköltöttem egy csomó free XP-t, hogy túl legyek rajtuk.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
slett27 #91439 üzenetére
Nem változott sok minden, ameddig a Bugworld motor marad a játék alatt ez így is marad.
A játék egyébként egyértelműen Intel-orientált (ezt nem is rejtik véka alá), azon belül is az egy magon leadott lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes jól futni.Más dolog, ma sikerült T71-el besorsolódni az új pályára (név szerint Overlord, normandiai témájú) és igazán szép munkát végeztek a pályatervezők mind kialakítás, mind megjelenés tekintetében.
(#91442) adamgreen: T71-el is teljesen jól hozza az MM a csaták előtti 2 perc 30 másodperces átlag várakozást.
-
szbalogh
addikt
válasz
slett27 #89872 üzenetére
A stock torony szerintem jobb, mint a fejlesztett. Kicsit kevesebb HP és egy picit lassabban tölt be és céloz az ágyú, de picit meg van döntve szemből, nem olyan bazi nagy oldalról és nincs olyan óriási búb a tetején.
Viktoár. Kerülni kell az ellenfél nehéz tankjait vele amennyire csak lehet. Inkább a puhábbak felé menj, de azokat meg le kell tolni menetből. Aztán ha már létszámfölényben vagytok, sok lúd disznót győz alapon rá lehet menni a keményebbekre. Balra fordítsd az elejét amikor beforgatod, mert jobb oldalon elöl van a gyenge pont, amit így viszont kicsit takarnak a görgők. A tornyot is forgasd el ha nem lősz, oldalról is vastag, ha beforgatod 30-40 fokban, akkor elég nehéz átlőni. Nem árt ha van a közelben mindig fedezéked.
-
-
rlazol
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
slett27 #89792 üzenetére
A lehető legmagasabb szinten célszerű már a Stug-nál is, T55-nél meg már minimum 9-es szintű tank kell szerintem.
Stugot egyszer játékon kívül megcsináltam KV3-mal, amúgy már ott is sokkal könnyebb egy legalább 9-as akármilyen heavy tankkal. VK B vagy Maussal gyerekjáték. -
rlazol
veterán
válasz
slett27 #89705 üzenetére
slett27 - miért akarod alacsony tierben? kihívás? biztos meg lehet, de még magasabb tierben se könnyű, bár nyilván játéktudás függő.
zarew - sokszor sebzett saját csapattársat. közel van a ban-hoz. A társak törpnek látják és büntetés terhe nélkül kilőhetik, egyszerűen a biztonság kedvéért. Elmúlik, de kell pár csata, amiben nem sebez sajátot.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #86749 üzenetére
Elvileg van időd kihúzni akár egy teljesen új ágat is. Én ezekkel próbálom majd meg: E-100, IS-4, E-75. Ha jól emlékszem volt olyan aki KV-4-el csinálta meg és az ST-I-vel is érdemes próbálkozni. Német ágon a Béla és a Maus az ami jó lehet a küldetéshez. Biztos meg lehet csinálni más tankkal is, de én ezekkel próbálkoznék a meglévőkön kívül.
-
h1mpi
félisten
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #86728 üzenetére
Talán ha nagyon jó játékos vagy és nagyon béna az ellenfél. Én egy jóval páncélozottabb tankkal próbálnám összehozni. Más heavy tankod nincs ezeken kívül? Ha nincs elvileg idén még meg lehet csinálni majd ezeket a küldiket, lehet időd rá kifejleszteni akár egy teljes új ágat ha van időd eleget játszani.
-
rlazol
veterán
válasz
slett27 #84072 üzenetére
slett27 - tök egyértelmű, cap-pel kell nyerni és neked részt kell venni capban. Még nekem is sikerült.
Zolee_70 + slett27 - Nem szabad görcsölni. ha megvan az 1000 sebzés, nem szabad észnél a capba rohanni, csak, ha biztonságos. Én az első esélyemet ezzel basztam el, TOGgal csináltam Ensk-en 2 k dmg-et, beálltam a körbem még volt két ellenséges könnyű tank, simán kilőhettem volna őket, de akkor nullázódik a cap, így addig ügyeskedtek, amíg végül ők szedtek ki engem, pedig béna volt mindkettő. Ha kilövöm őket,az arty még mindig maradt volna, hogy foglalhassak...
Tuja1 - írj a supportnak.
-
Kakumix
senior tag
válasz
slett27 #84075 üzenetére
Több, mint 40 csata kellett hozzá. Egyszer az ellen is befoglalt és egyszer tizedmásodperccel korábban kilőtték az utolsó ellent, mint hogy a foglalás érvényes lett volna, hiába kaptam 100 bázisfoglaló pontot, kenhettem a hajamra.
H1mpi: a 8000 HP-s küldetést meg lehet csinálni a KV4-gyel és az STI-vel is, csak ez is szerencse kérdése. Mert mikor az sti-vel sikerült minden optimális volt, nem volt arty, alig volt T9, medek nem arra jöttek, 3 heavy amivel találkoztam megijedt, de el nem futott, voltak mögöttem, így nem kerültek meg, de ha nem jön a másik IS-8, ami kivégzett, nem tudtam volna eleget sebezni és a bekapott sebzéssel lett meg a 8000.
Az IS-6-tal az utolsó T10 akciós héten legalább 4x megcsináltam erőlködés nélkül (csak miután kiderült, hogy lesz ez a 8000-es küldetés kezdtem odafigyelni rá). -
alldaybig
tag
válasz
slett27 #63927 üzenetére
nekem megvan a t44 és szeretem, azzal a legnagyobb a wr-em
meg volt a centu 1 is, azt is szerettem de az a kettő is ég és föld med létükre
t44 jó mert irányítottan is tudok vele pattintani a hullal sokszor, turretben is van ez a potenciál, megvettem rá egy raptor emblémát is, mert az jellemzi a vele játszott taktikát, goldot soha nem használok vele, olaldról és hátulról szeretem XDIS-3 sztem tré, ahogy az össze heavy (kivéve a mobilisek), mert a mozgékonyság a lényeg számomra, sokkalta nagyobbra értékelem a tűzerőnél
-
Bad Pritt
félisten
válasz
slett27 #62220 üzenetére
Minden szinten ajánlott a gold lőszer, hogyha húzós helyzetben biztosra akarsz menni. De alapvetően minden harckocsi úgy van kiegyensúlyozva, hogy életképes legyen anélkül is, úgyhogy nem kell mindenáron aranyat használni, ha nem akarsz, anélkül is lehet érvényesülni.
-
törölt tag
válasz
slett27 #61863 üzenetére
A csigaszem pakolható, nem fix.
Ha lusta vagy, akkor van egy AutoTelescope mod, ami helyetted felteszi az aktuális tankra.
Nekem a három csigaszem kiszolgálja mind a 41 tankom a garázsban
Olyan még nem fordult elő, hogy egyszerre három tankom legyen csatában, bármekkora bloodsteve vagyok is.Néha én is meglepődöm, amikor 2-3000 spottot látok a nevem mellett az összesítőben.
Cromwellel, ha T8-ba dob, rendszeresen szoktam szivatni a saját scoutunkat, hogy lenyúlom előle a spottot. -
Angel1981
veterán
válasz
slett27 #61844 üzenetére
Alig van olyan tank a játékban, ami a nála két tierrel magasabbakat eséllyel hívhatja párbajra.
Valóban lassú a Matilda, de az ágyú és a páncél kompenzál.
T4-ben jó játékos kezében szinte csatákat dönthet el, de még T5-ben is lehet vele alkotni - legtöbb meccsem vele van.A KV-1S meg valóban gusztustalan egy tank, várom a nerfjét!
-
Drenadar
veterán
válasz
slett27 #61844 üzenetére
jóóóó az matilda! és nem az az általános hogy 6-osokhoz teszi be...
ha forgatod akkor bizony 5ös tank is képes róla pattanni... nem is nehezen...
és hiába ha nincs sok kredited akkor is az a jó válasz hogy minél többet ki kell próbálni...
Mikor én kezdtem a játékot és én is próbálgattam a tankot és kérdeztem itt én is azt a választ kaptam hogy hát próbáld ki mindkettőt... néztem hogy az hülyeség... nem, tényleg ki kell próbálni minél többet... más más stillus más más erősségek és gyengeségek... -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
slett27 #61836 üzenetére
Játék stílustol függ. Én nem bírok a vonalak mögött kuksolni. Az is 3 bl 9 agyujaba nagyon néha, Maus es társai ellen kell csak arany lőszer. Inkább a front páncél a gyenge. Ez az amire raknak kiegkent valami pleh lemezt
Egyébként próbálj ki mindent es rájössz, hogy mi fekszik neked. -
ng0ofy
KORREKTOR
-
Angel1981
veterán
-
LZs?!
aktív tag
válasz
slett27 #61597 üzenetére
@slett27
Talán az én nézőpontom ellentmondásban lesz az eddigi felhozatallal, de nem vagyunk egy formák.
Lent minden prémium nélkül.
Hatékony:
T49, hands down. Mint tank semmi extrát nem tud, de két dolog szerintem az átlag fölé (OP?!) emeli: álca ( romulán a négyzeten) és agilitás. Könnyű érvényesülni vele.
1000 dmg-re 20-25k között ad (ha kilőnek is) + spot dmg, ha van. Ha jól használod, ritkán sebződsz vagy lőnek ki, így a javításra sem megy el, illetve a consumables sem fogy annyira. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de ebben a kategóriában 5-6k is számit a végösszegben, szerintem...
T1 Heavy, ha a T49 nem jön be. Inkább med, mint heavy; kemény torony, mozgékonyság. Jó ágyú; gyakorlatilag ugyanaz, mint a T49-é. Consumables fogy, ezt illik belekalkulálni.
Churchill 3, joy & pain. 15-30k netto, de ne hidd azt, hogy heavy vagy a kifejezés hagyományos értelmében. Második sorba való. Nekem az egyetlen, ami bejött a T5 prémium tankok közül. a KV1 legénységed mehet bele. Ha forgatod, a páncél troll, és kevesen mennek rá a toronyra.
Jagdpanther, a T49 és a Nashorn szerelemgyereke. 10-25k netto.
Tiger, nagyon kényes, ugyanakkor nagyon hálás. Consumables fogy, ezt illik belekalkulálni. 10-30k netto.
Egzotikus:
Nashorn, minden vagy semmi. Ha jó pozícióba tudsz állni, tiéd a játék, de túlságosan ki van szolgáltatva a csapat maradékának. Inkább T49 a jó mobilitás és a szituációkhoz való könnyebb alkalmazkodás miatt.10-30k netto.
KV1, egyszerű és hülyebiztos... De nincs akkora varázsa, mint anno, főleg az új TD-k és a gold ammo népszerűsége miatt. Consumables fogy, ezt illik belekalkulálni. 8-15k netto.
T-25, komplikált. Lehet vele alkalmazkodni több szituációhoz is, de semmiben sem jó. Lassú cálzás, (relatív) pontatlan ágyú, nehezen gyorsul, semennyire sem fordul, és még vak is. 15-20k netto. Inkább a T49...
T14, lásd T-25, csak lassabb. Inkább medium, mint heavy. Troll páncél, jó torony; kivéve ha troll gunnal lövik.
SA francia TD, kis Nashorn. Jó álca, bitang ágyú. Lassú. Nagyon.
-
sequator
senior tag
válasz
slett27 #61597 üzenetére
Azért tartsd csak meg a T-34et. A kill gyűjtő eventekhez a legjobb. 2mpes killstealer, szinte biztos te viszed be mindig az utolsó lövést.
Én nagyon szeretem azt a kis járgányt, 415 csata után 59,52% WR. Számtalan top gun, sokszor csak kevés híjja volt a Radle-Waltersnek.
sautia
-
dfsz34
őstag
válasz
slett27 #61592 üzenetére
Kv1, sok hp, jó ágyú és kemény test. Ez mind az jelenti, hogy sok sebzést fog kiosztani, még akkor is, ha kiszednek. A T1heavy is hasonló paraméterekkel rendelkezik, az is jó lehet.
Egy nagy baja van, a borzalmas látótáv. T49-el rendszeresen úgy szedem ki a kv1-t, hogy még csak meg sem lát.
Ha bejön a TD, akkor viszont a Nashorn egy kategóriával jobb pénztermelő tank. Bitang jó ágyúja van, ami bőven ellensúlyozza a gyenge testét. Sok sebzés = sok kredit.
Mindezzel együtt érdemes lenne megfontolni egy kisebb prém tank vásárlását, még akkor is, ha az anyagi keretek szűkösek. Egy jó tier5 prém tank is sokkal jobban hozza a kreditet, mint bármelyik normál tank és nem kell dedikált legénység hozzá. Tehát a kredit szerzésre fordított idő kevesebb lesz és értelmes módon tudod fejleszteni a legénységet. pl. ha kv1-el farmolsz és tovább mész azon az ágon, akkor két legénységed lesz, fele annyit fognak tudni külön-külön.
Sokszor voltak leárazva (bár tény, hogy mostanában ritkábban van leárazás) és pl egy t25 féláron már egyáltalán nem drága, jó vele játszani, a kreditet elfogadhatóan hozza, ok nem annyira, mint a nagyobb tankok, de cserébe olcsóbb is jóval és meg lehet szerezni féláron. A nagyobbakat nem szokták féláron adni, 15-30% a leárazás mértéke max.
Na mindegy, szóval vagy nashorn, kv1 vagy t1 vagy ha lehet vegyél egy olcsóbb - de legalább tier5 - prém tankot leárazva.
-
Kalos7
tag
-
Drenadar
veterán
válasz
slett27 #61592 üzenetére
még a t1 heavy is jó...
de igen érdemesebb beruházni egy prém tankra amivel már a nagyobb tank legénységét is húzhatod...
én most a kv-220-al funnolok... nagyon durva
az ágyú papíron elég gáz, de mégis beveri a dolgokat és pötyögteti a 100-as sebzéseket, ezt meg nem sokan verik be (Kv3 test + kv1 stock torony és még nem is lassú!!!)
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
slett27 #61588 üzenetére
Snipernek gyenge az az agyú, látotav semmi. Ha nagyon farmolni akarsz vele inkább menj vele második hullámban a heavyk mögött hátba kerülni a nagyokat, én másra nem tudtam használni.
Angel: van.
az emberek általában buták ehhez. Játékhoz, csak ugye tank meg agyú meg lövés aztán játszanak vele... de minek
-
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61573 üzenetére
Itt sok T-44-es replay van válogathatsz közülük. Régen én nem sokszor mentem med-el és sokat segített, hogy pár nálam jobb játékos replay-ét megnéztem és a játékban gyakorolva javítottam a stílusomon.
-
-
Kalos7
tag
válasz
slett27 #61547 üzenetére
T49 és Helcattet én is nagyon szeretem.
Bár a Helcattet nagyon lebutították
Régebben mentem vele 3500-4500 damage köröket... most meg már a 3000-nek is örülök.
Tier 8-ban pedig az RHM Borsig iszonyat jó tank.
Félelmetes álcája van, erős pontos ágyúval, amit még forgatni is lehet. -
Chris0321
veterán
válasz
slett27 #61547 üzenetére
A Panther-hez különleges játékstílus kell, bár med TD-ként kell használni mivel nagyon gyenge a páncélzata. Az ágyúja kicsit sebez de az átütés nagyon jó. Érdemes ezt az ágat végigvinni, én most az E-50-el próbálkozom de még hiányzik róla a 105 mm-es ágyú. Free xp-ből kifejlesztettem a láncot és a tornyot mert kell hozzá.
-
xtmod
senior tag
válasz
slett27 #61437 üzenetére
ez program hiba szerintem, de bent fogják hagyni,mint ahogy a látótávolságon belül eltűnő tankokat is. a domb mögött, mielőtt felérnének, eltűnőket, aztán találd ki, hogy kijött, vagy megállt a gerinc előtt. majdnem egyszerre lősz az ellenféllel, látod, hogy meghal, majd egy pillanattal később ki vagy lőve, az ellen él és virul. sorolhatnám. leszarják. 38000 tp 1%-nyi képességhez? alig várom, hogy a warthunder tanks open béta kijöjjön. ez megy a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest