- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
zozyk #227606 üzenetére
Persze, hosszabb, csak ritka mint a fehér holló. Ma is volt 15:3-as vereséggel 4 perces csatám Tier10-ben. Esélytelenek voltunk, látszott az első pillanattól, de sikerült sebezni 2K-t. Folyamatosan lőttem és még pár pattanás is belefért. Sajnos egyre több az ilyen csata, csak a lóf*** vége változik.
-
joergie
őstag
válasz
zozyk #227593 üzenetére
Én is így játszok az utóbbi 1 évben. Dőljön el minél előbb, hogy nyerünk vagy vesztünk. nem érdekel melyik lesz, de nincs 15 percem egy nyertes csatára se, nemhogy egy vesztesre(draw vesztest jelent).
Én nagyon is értem. Csak nem érdekel a te játékélményed(meg senki másé kb). -
phoenix1989
őstag
válasz
zozyk #227593 üzenetére
igen sajnos. a másik meg az hogy úgy gondolkodnak hogy vannak a pályán fontos pozíciók amiket meg kell szerezni mert ha nem akkor vereség és ha nem sikerült a csapatnak fejben fel is adják, pedig cseppet sem jelent vereséget egy fontosnak vélt pozíció elvesztése sem. ésszel és türelemmel ki lehet védekezni, csak megrögzötten ragaszkodnak hozzá hogy márpedig az kell, mert ugye a videósoktól is azt hallják ,hogy ezeket meg kell szerezni , arról viszont kevesebb szó esik ,hogy ha nincs meg akkor ki is lehet védekezni.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
popey37
addikt
válasz
zozyk #227085 üzenetére
nem ezt mondtam, ne forgasd ki a szavaimat gondolom mindenki az új tankra fog hajtani, nem a többi fosra.
a karácsonyi ládákból meg volt olyan tank ami 6x esett ki, egy helyett igazán eshetett volna az e25, de nem. ennyi és nem kell többet belegondolni mint amennyi benne van.ez beetetés, tudod: itt a piros hol a piros beetető embere, mézesmadzag, soroljam még? a sok marha- köztük én is- veszi a ládákat abban a hiszemben, hogy lesz benne jó kis tank, hát nem lesz.
az a baj, hogy a wg azt tesz amit akar, lehet lesz 10000 tank a ládákban, de lehet hogy csak 10. folyik be a lóvé, a többi őket nem érdekli.
-
vepe
őstag
válasz
zozyk #227052 üzenetére
Miért lenne az??
Mennyit költesz?, mert az elég relatív...nem, ,mind1, hogy havi 20 vagy 500eurot költesz a játékra. Azokat soha nem fogják letiltani...Ez nem másik játék, hanem a WOT...Itt kimondottan a pénz az elsődleges. Ők pontosan látják, hogy egy account mennyire potenciális vásárló, aki jól tejel, azt hagyják..
-
Pablo26
csendes tag
válasz
zozyk #226903 üzenetére
Idióta a WG igen...
Az feltűnt, hogy az egyikben 10-es tankokat lőttél, a másikban 8ast?
100% hogy a 4300as körben 300+ méterről vitted be a sebzést, amire jóformán semmi xp nem jár szinte bár ehhez látni kéne ugye a részletes jelentés fület is, de hát az általában már államtitok -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #226727 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz mert annak igen kicsi az esélye hogy ismét egy csatába kerüljünk.
Kívánom hogy megismerd az érzést!Barret001
Tegnap pl. a kettő egy csatában a Standard B-el volt.
Egyéb tankok amik a statomban szerepelnek az elmúlt hónapokban lehet az bármelyik.po1son
Csak azt tudom mondani, szánalom. -
popey37
addikt
válasz
zozyk #226431 üzenetére
ja ott volt a su 100 200hp-n, te végignézted, hogy kilőtt, inkább a másik tankot püfölted, ha kilövöd a su-t lehoztuk volna.
szerintem mindenki, legalábbis én, csak a játék hevében, mérgemben irkálok ilyeneket. ha kéritek bedobom a replayt. tényleg kempelgetés volt.
az, hogy papir TD, azt mindenki tudja, de a végjátékban, ha meg tudsz menteni egy csövet, egy esetleg bekapott találattal, meg kell tenni, pláne ha a csata végkifejlet mulik rajta és marad hp-d a folytatáshoz. -
Szibilla
aktív tag
válasz
zozyk #225866 üzenetére
T10-ben már minek az XP?
Amúgy valahol azt olvastam és biztos ti jobban tudjátok, a közelharc van jobban díjazva és a csapattársaid sem voltak rosszak…ez ilyen, ugyan nem vagyok szaki, de szerintem jól csináltad a dolgod abban a csatában.
Barrett: én is szeretem a légkondis szobát, de most nincs forróság, jó kint lenni. Pár napig most wellness lesz a barátnőkkel, semmi tank, csak lazítás. -
nomic
aktív tag
válasz
zozyk #225806 üzenetére
Nálam toronymagasan az Outpost (középen a vár, kb. egy átalakított Swamp hatása van) a legjobb, imádok rajta játszani. Középen és a városkában lehet keménykedni heavykkel, másik oldalon van lehetőség sniperkedésre, flankelésre és persze ott is lehet bunyózni a medekkel.
Második nálam a Far East (középen reptér, egyik oldalon város, másik oldalon domb a két "csillagvizsgálóval") A nyitottsága szerintem zavaró lehet (elsősorban a medeknek), de amúgy játszható. Artykkal szar, artyk nélkül jó.
Harmadik az Airshipyard (havas, egyik oldalon a gyár, másik oldalon a híd meg a domb). Heavykkel játszható a gyártelep, mert a fedezék miatt alkalmas közelharcra, de a másik oldal katasztrófa. Mindkét oldal beáll hulldownba, és akinek szerencséje van, az beüti golddal a másik tornyát, vagy ellövi a kupoláját. Támadni lehetetlen, mert ha valaki bemegy középre, akkor onnan le tudja tartani a híd alatti részt, anélkül, hogy a gyárból tudnának rá lőni a heavyk.
Ami pozitívum, hogy végre mindhárom pálya viszonylag szimmetrikus, nincsenek Redshire meg Mines féle "winning spawn"ok. Plusz nagyon jól néznek ki. (persze mit ér a kinézet, ha közbe játszhatatlan a map
)
-
Swinegod
őstag
válasz
zozyk #225788 üzenetére
Én sose mondtam a wot bugos és azt sem, hogy én nem hibázok. Én mindig is aztmondtam a játék szar. Ghost shell létezik, de én még sosem vettem észre hogy én lőttem volna. A pályák objektíven szarok a wotban, ez tény. Legtöbb map se rankeden se CW-n nincs, maga a cég elismeri azzal, hogy nincs kompetitívben, hogy még szerintük is szarok azok a pályák.
A csapatok sokszor botok, ez is tény. Neked is, nekem is. Írtam tegnap, hogy 84% winrate, azt nem bot csapatokkal hoztam össze. Máskor meg 11%, azokat igen -
AlexHerceg
tag
válasz
zozyk #224336 üzenetére
Maximálisan egyetértek
.
Ezeket a beírásokat amúgy a jobb játékosok hozták be a játékba (tomato gamer, red line camper, noob team etc..). Az igazán jó játékosok aztán ezeken a beszólós szövegeken tovább tudtak lépni, mivel rájöttek arra, hogyha nem lenne ennyi kezdő játékos, nekik is nehezebb lenne a lila/kék wn8-at tartani-magyarul a magas wn8-uk belőlük is él.
A sok tizenéves úgy érzi, hogy azzal tud hasonlítani a 'jobb' playerekre/streamerekre, hogy ilyen 'menő' beírásokat ír ő is.
.
Nagyon sokszor persze visszanyal a fagyi, mint ebben az esetben is...mert egy kb. 9 éves accon 40 ezer csatával elért 3000-es értékelés minden, csak nem a jó kategóriába sorolható. Ahogy az átlagsebzését elnézem, nemigen járhat a tier10-es csatákba - ez kivétel lehetett-, vagy ha igen, akkor ez a tierszint nem neki való .
Szép öngól volt a playertől -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #224234 üzenetére
Nekem attól függött, mikor még játszottam, hogy ha lassú tankokkal mentem - pl heavyk - akkor a nyílt pályákból tiltottam Prohorovkát és Malinovkát, ha pedig mondjuk light-os küldit szerettem volna csinálni, akkor értelemszerűen Himmelsdorf és Ensk vagy Párizs volt az áldozat.
-
po1son
addikt
válasz
zozyk #223002 üzenetére
Nem tudsz pályát olvasni vagy csak úgy gondoltad valami okosat beirsz ide?
Tudom hogy a kolléga sokat szokott panaszkodni itt, de ha megnézed akkor a isu és a skorpion szinte biztos nincsen spot alatt, mégis nem fedezték le őt. Nem hiszem, hogy a kolléga nagyot hibázott avval, hogy középre ment capre, ha megnézed eleve artysafe pozícióban van.
Vagy te mit csináltál volna? Elmész 1-2-re ahol csak a lökdösődés van és nem is használható ez a tank vagy a másik oldalra, ahova túl lomha és biztos bekap jó pár lövést.
Beülni a TD-ék mellé meg megint nem egy hatalmas ötlet.
Egyszerűen ez a pálya nem fekszik ennek a tanknak és kész, nem hiába nem is játszanak vele a jó játékosok, mert rengeteg pályára nem mobilis. -
nomic
aktív tag
válasz
zozyk #222872 üzenetére
Én utálok. Frusztráló, unalmas és egyszerűen utálom
. Nem is értem azokat, akik több ezer csatát tolnak artykkal, nekem összesen van velük kb. 500
Én bemelegítésnek általában valami keményebb heavyvel játszok, ami nem büntet a nap első hibáiért. Mostanában pl. E 100, egészen megszerettem ezt a nagy dögöt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest