- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
KISDUCK #192140 üzenetére
Mivel is válaszoltam olyanra, ami nem hangzott el?
A második bekezdésemre célzol? Mert akkor abban igazad van, hogy nem hagytam közte nagyobb üres járatot, hogy elkülönüljön, mert az már nem feltétlenül Neked illetve az általad írtakra vonatkozik, csupán nem akartam miatta új hozzászólást írni. De megnyugtatlak az NEM Neked szólt!Bízom benne, hogy az első részével nincs probléma, érthető.
-
jano_77
nagyúr
válasz
KISDUCK #192130 üzenetére
Azért mert elütötte a kutyáját az autó vagy elment a nete, miért is kellene bármivel is jutalmazni?!? Én DobiLacival értek egyet, hogy ha nem csinál semmit, akkor NE kapjon SEMMIT! Még 20 XP-t se!
Sokszor nem értem én sem, hogy kilövök 10 tankot, meg sebzek 4-5K és alig kapok több XP-t mint aki mondjuk sebez 2K-t, de egy tierrel alacsonyabb osztályú tankban ül. Attól még én sokkal többet csináltam, nyújtottam a csatában.....szerintem. De volt olyan is, hogy jóval többet kapott az, aki kevesebbet sebzett, nem is ölt, csak épp alacsonyabb tierben ült. Szar ahogy van véleményem szerint, cseppet sem jogosan osztja az XP-t. -
Dobi 562
addikt
válasz
KISDUCK #192130 üzenetére
De nem ertitek amit mondani akarok. Nem erdekes, hogy miert volt afk, aki afk ne kapjon semmit! Mert igy lenne fair. Aki reszt vesz a csataban az kapjon xp-t, aki meg 0 km-el all csata vegen is a kezdokoron, az ne kapjon, mert mire fel?! XP= Experience Points, ha nem vagy ott, akkor ugye nincs tapssztalat szerzes.
-
zodo
nagyúr
válasz
KISDUCK #192062 üzenetére
Az már a B oldal, veletek már nem foglalkoznak.
Nyugi, megkapod csak általában csúsznak mint mindig.
Lásd a példám: 2019-08-27 12:35:54
"Na meg érkezett nekem is a 30% mindenre jó kupon csak hát a szokásos WG reakció.
20. -án volt az évforduló, végül is benne vannak a 8 napban." -
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK #191546 üzenetére
Én úgy értem, hogy alapból másik tankba is át tudsz lépni Replay alatt és azt látod amit Ő a játék alatt? Mert akkor egyértelműen kiderülne, hogy az a bizonyos Elc mikor és kit szpotolt. Tudtommal ilyen nincs és addig csak találgatunk, hogy mikor mi történhetett...
Igen, van a mechanika amit írnak a wg-sek is, meg ugye van demonstrációs videó, persze..értem Én
Mondjuk most olvastam valahol, hogy a Panther tudna akár 600 m feletti spotot, ha minden maxon van, távcső, kaja meg amit rá lehet tenni. Az azért brutál látótávolság -
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK #191529 üzenetére
Ezeket már megnéztem oda-vissza 4-szer és jelentem működnek a dolgok, nagyon faszán lehet spotolni és bokor mögül lőni láthatatlanul, de ettől függetlenül akkor is vannak néha olyan dolgok amiket nehéz lenyelni, meg megemészteni. Engem nem csesz fel annyira, mert tudom, hogy ilyen a játék, de néha azért furcsán nézek Én is..
Amikor visszajátszást nézünk akkor a többi tank szemszögéből is lehet nézni az adott szitut vagy ennyire nem kiforrott még a technika? Free cam is csak moddal van tudtommal, ezért kérdem.
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #190793 üzenetére
Hirtelen ezt találtam, lehet aslain-ban van más is: Hawg's Pro Real Time Contour Icons ++
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #190790 üzenetére
félreértesz. értem az angolt, DE ez egy magyar forum, nem nemzetközi, és nem hiszem hogy itt mindenki beszél angolul, viszont tudok olyanról aki angliában él és mégsem angolul irkálja az üziket.
ezzel csak azt szeretném mondani, hogy tartsuk tiszteletben édes anyanyelvünket és legalább a magyar nyelvű forumokon beszéljünk magyarul.
/ egyébbként a bemásolt szöveg a kimásolt helyről egy kattintással magyarrá tehető, ugyanis az oldal fejlesztői gondoltak azokra is akik nem beszélik az angolt, tehát elég egyszerű lett volna saját nyelven bemásolni./ amugy engem még az is zavar ha a chaten idegen szlengszavakat használnak, szoktam is érte szólni. mindegyiknek van magyar megfelelője, miért nem lehet azokat használni? főleg, hogy a szóvégi ragot már magyarul teszi a végére, na azon ki szoktam akadni. ha valaki annyira "amerikásnak" érzi magát költözzön amekrikába.
és részemről lezártnak tekintem ezt a témát. -
Bobyjack
senior tag
válasz
KISDUCK #188921 üzenetére
Német, vagy orosz tankkal menj. Lehetőleg a pálya közepe felé spawnolj, mert oda esnek jellemzően a kék lootok. Amíg nem jön az első hullám kék csomag, szedj össze minél többet a sárga és a zöld lootokbol (5-6-ot össze lehet szedni, így megvan a nagyobb hatótávolságú lokátor). Használd minél többet a lokátort, a meccs közepe táján könnyű vele megtalálni a piros zóna szélén várakozó játékosokat, akikből meglepően sok van. Semmit se csinálnak, arra játszanak, hogy minél tovább túléljenek, de úgy le lehet őket vadászni, mint a csirkéket. Ha nem sikerült középre spawnolnod, akkor haladj abba az irányba a felszedegetés közben. A sárga loot a legelején fontosabb, mint a zöld, mert csak 8 lőszerrel indítasz, ami általában nem elég 1v1-ben lenyomni valakit, mert javítani fog közben. Amíg nincs kék csomag nálad, vagy nincs meg a nagyobb ágyú (lvl 5) nem érdemes harcba bocsájtkozni (én az elején erősen kerülöm a harcot, mert nagy a kockázat hogy hamar kizuhansz és sráfot vesztesz, ha valamit elbaltázol, vagy egy sarkon megjelenik egy új játékos). Csak akkor érdemes harcolni az elején, ha látsz másik két egymással harcoló játékost. Akkor a nagyobb HP-st sebezd, majd farmold le mindkettőt. A kék csomagokat általában akkor is érdemes behúzni, ha már lőnek rád, mert visszatölt egy jó részt a HP-dból felszedés után. Ha vannak nálad kék csomagból boosterek, akkor jól használva nagyobb szintű tankot is le tudsz győzni. Amint van HEAT-ed válts át rá. Nagyobb átütése és dpm-je van. A kék csomagokból elég rendesen jön a HEAT, tehát érdemes minél többet felszedni belőlük. Ja és ha te szeded fel akkor a többieknek kevesebb jut, ami külön jó dolog. Én az orosz és német tanknál is a jobb gyorsulásra és lehető legnagyobb HP-ra mentem. A németnél nekem a legnagyobb (1000 körüli alfa) az orosznál pedig a gyorsabban töltő (440-es alfa) ágyú vált be. A boosterek közül szerintem a 6-os dpm növelő a legjobb. Hasznos még a 7-es airstrike és a 9-es lassító. Füstöt szinte sose nyomtam.
-
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK #188654 üzenetére
Izé, kicsit darabos most a fejem, kérdezni elfelejtettem. Milyen felszerelést használtok udes 3-on? Láttam van ezerféle ajánlás. Most elsőkörben teszek rá szerintem gyorsítót, hálót és csigaszemet. Láttam valahol szellőző+gyorsító meg egyebeket írtak. Szóval mi javallott?
Találtam a barakban hozzá csajokat, a parancsnokot aranyból kellett átképeznem mert hát nem volt arra a posztra senki, strv fm21-ből maradtak
Szerk.: a skillezést lehet elszúrtam. Valahol javítást írtak, de az pont nem került fel rá.
-
ooloo
őstag
válasz
KISDUCK #188442 üzenetére
Belenéztem a kínálatukba .... van közöttük egy két ígéretesebb produkció , de a legtöbb az "töltelék" sorozat . Szerintem . Ennek tükrében meg pláne nem fizetnék elő . Természetesen a saját pénzével mindenki azt csinál amit akar . Én nem akarok senkit meggyőzni , hogy ne fizessen elő . Csupán a véleményemet írtam le .
Igen ... a The Boys sorozat telitalálat de más , olcsóbb csatornáról is beszerezhető .
-
zodo
nagyúr
válasz
KISDUCK #186903 üzenetére
További korlátozás gondolom a szokásos hogy speciális ajánlatokra sem érvényes.
Legegyszerűbb módja a választásnak hogy magára a kuponra nyomsz rá és akkor csak azokat a tételeket fogja mutatni amit meg tudsz vele vásárolni vagy shopban a tételek mellett keresd a kupon jelet ahol nincs ott kár próbálkozni.lásd: (#186868) zodo
-
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #185754 üzenetére
Régen még a japán heavy-k érkezése előtt szerettem. 2 legénységet is kihúztam vele az angol heavy ághoz. Sajnos a powercreep és a sok derp gun miatt ma már nem élmény vele játszani.
Kíváncsi leszek, hogy ha tényleg újragondolják minden tank HP-ját akkor a TOG mennyit fog kapni. Kb 5000 HP kéne neki. -
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #185719 üzenetére
azzal nincs semmi baj, de minek állt be mögém, ráadásul keresztbe? akármerre fordultam a hátam mögé állt, szándékosan. egyszóval akadályozott, de én voltam a hibás, nem kellett volna kilőni, hanem megvárni mig szemből engem szednek ki. legalábbis szerinted.
kicsit jobban megnézed, mindig a tolatási irányba állt keresztbe.
de hagyjuk. elmult. -
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #185717 üzenetére
tisztában voltam vele, hogy menni kellene de mire elindultam, látva hogy az ojb 140 is megy addigra a t49 már jött vissza. azt meg nem hiszem, hogy jelzett volna hogy volnuljak vissza, hiszen éppen azt akadályozta.
arra az oldalra induláskor mentünk vagy 5-en, abból 2 ért oda, amiből az egyik visszafordult. mire odaértem volna azzal a lassú tankal a t34B már halott, utána meg én, mivel más már nem lett volna ott.én nem hibáztatok senkit, én is hibázok nem egyszer, de nem akadályozok mást a visszavonulásban, talán ha nem basztat életben maradok vele együtt és talán nem esik el az az oldal.
ja és nem beállt mögém fedezékbe, hanem keresztbe állt mögöttem, nézd meg jobban, hogy ne tudjak tolatni, bármerre fordultam mögém állt ,ezért lett kivégezve.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #185708 üzenetére
tessék:
[link]elindultunk egyik oldalra, kevesen, abból is a t49 visszajött. semmi nem indokolta, hogy odamenjek egyedül 4-5 ellenfél ellen. elkezdtem visszatolatni, erre a t49 mögém állt keresztbe, tologattam egy darabig, majd kapott egyet, de nem hagyta abba, erre kilöttem. ennyi.
ha bárki bement volna a darálóba egyedül, leszedték volna pillanatok alatt, volt ott kb. 4-5 ellenfél.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #185637 üzenetére
a 430 lehet vétlen volt, de a progettó szándékosságához nem férhet kétség: felém jött és az ágyuja is felém nézett, nem lehetett véletlen lövés, bár az obj lövésében sem vagyok biztos, hogy véletlen volt. nem voltam tűzvonalben egyik bekapott baráti találatnál sem.
ez kizárja a vétlenséget.a kék szinem meg nem jogosit fel senkit arra, hogy a csata közepén elkezdjenek csapattársat lőni, pláne úgy, hogy a kék szint csak én látom, ők nem.
-
peterson79
őstag
válasz
KISDUCK #185288 üzenetére
Nem azért, de még a játékban is ki van írva meccs töltés közben, hogy ha laggolsz és mobilnet vagy wi-fi-t használsz, akkor válts vezetékesre...
Én elhiszem, hogy piripótyfalun nincs sok választás (mielőtt megsértődsz nem nagyvárosban lakok Én sem...), de akkor is stabilabbnak mondanék egy vezetékest. Bár a tököm tudja, hogy miért, hiszen csomópont az mindegyiknél ugyanaz..vagy nem? ezek szerint nem.. -
Barret001
addikt
válasz
KISDUCK #185288 üzenetére
Én is kint vagyok a világvégén,tavaly nyáron lett jó net! A mobil az háklis teccikérteni? Egyik nap semmi gond,másik nap meg fos.Semmi látható/érthető oka nincs. Óriási a minőségi szórás. Nekem mobillal wotban már jónak számított a 100 alatti ping! Most meg a harmada van stabilan.
-
popey37
addikt
válasz
KISDUCK #185259 üzenetére
nekem is telenoros netem van, eddig nem volt vele gondom, ráadásul új teló, a régivel voltak gondok.
hotspoton keresztül osztom a laposra a netet, nem tudom mi lehet a baj, csak a wotnál csinálja, de mondom ma semmi laggot nem észleletem, ellenben tegnap nem tudtam játszani.
a helyszín ugyanaz, nem mozdultam egy centit sem, ráadásul az átjátszó torony itt áll velem szemben a pálya másik oldalán.
szóval lövésem sincs mi okozhatja. -
ooloo
őstag
válasz
KISDUCK #185213 üzenetére
Az elején szinte az összes tank jól adja .. a Jagdpanzer E 100 az első 50 körben hozott 3db Tank Ászt . Azóta egyet sem , pedig 500 fölött van a csaták száma .
Ahogy eléred a szinted jön az egyet előre , egyet hátra .
A tankod eredményessége attól is függ , hogy milyen értékelésű játékosok játszanak még azzal a tankkal . Szerény véleményem szerint .
-
KISDUCK
addikt
-
IMIIKE1998
őstag
-
Raysen623
addikt
válasz
KISDUCK #184337 üzenetére
Akkor szakadj tovább...tegnap megnéztem a visszajátszást és érdekesen gyorsan töltött az előttem haladó két T34B. Először azt hittem táras (még nem láttam az adatlapot akkor) mert 3-4 mp múlva dörrent még egyszer az ágyú, de utólag vettem, észre hogy egymás után lőttek. A 15 mp valahogy rövidebbnek tűnt, főleg mivel az én tankom is annyi alatt töltött be. Gyorsítóval meg 12-ig lehet lemenni. Ezeknél még annyinak sem tűnt, ezért gondoltam hogy táras...aztán láttam a adatlapot a neten. Téma lezárva.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KISDUCK #183410 üzenetére
Mert elsőt egyből javítja. A max sebességet, gyorsulást és fordulási szöget rontja ha kilovod a kereket, és jó legénység mellett is kell idő javítani elég sok ha nincs javító kit.
Full papír az egész. Mondom, jatssz vele ha ennyire OP, lehet jó kört menni vele de engem faraszt rendesen mert annyira oda kell figyelni vele... mindenre IS.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
KISDUCK #182931 üzenetére
Egyetértek, én is többször próbáltam zenét hallgatni, de félkarúnak éreztem magam az apró neszek nélkül. Nagyon fontos kihallani a lövés hangjából, hogy épp az FV dörrentett, vagy csak a Super Conq a sarkon túl álló két tank közül. Sokszor meghallani az ellenfél közledtét abból, hogy figyelsz a fák és egyéb tereptárgyak pusztulására is.
Egyedül akkor sikerült podcastot hallgatni játék közben, amikor artys küldetéseket csináltam, valami feldobta legalább azt a dögunalmat...
-
dvids
aktív tag
-
dualface
tag
válasz
KISDUCK #182529 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor megszívtam, mivel nem volt rajta XP hagyva ( akkor még nem tudtam hogy lesz belőle ág). Temészetesen free xp-t nem pazarolok ilyesmire, meg nincs is annyi.
Régen volt olyan, hogy ha már ki volt maxolva egy tank és oda új ág került rá, akkor azt már nem kellett visszavenni és kifejleszteni.
Gondolom nem érte meg a WG-nek ez a fajta politika -
dvids
aktív tag
válasz
KISDUCK #182400 üzenetére
Ha magadnak is spotolsz még mindig fele xp-t kapsz a sebzésed után, ha stunnolva, vagy trackelve van az ellenfél. Ez nem látszódik a csata utáni táblázatban, a replayben tudod végignézni esetleg, hogy mikor történt ilyen. De szinte bizonyosan valami ilyesmiről van szó.
-
peterson79
őstag
válasz
Tippem szerint volt egy spotja és kill, neked nem és talán tovább élt, ergo több xp jutott neki.
Más nem nagyon jut eszembe,mert damage-ben jóval jobb vagy, mindent összeadva.
Ja, most látom, hogy már válaszoltak páran. Annyi még, hogy amit írtak, közelebbről vitte be azt a pár damage-t, azt mondják az többet ér.
Egyébként Én pont úgy tudom, hogy a spot damage ugyanolyan vagy talán még értékesebb, mint a sima.
Amikor láncolunk az is ennek számít, assist damage ugye összefoglalóan. -
Warton
őstag
válasz
Nehéz pár képből okoskodni, a sebzés önmagában nem biztos, hogy pontos infót ad az XP-ről.
Pl. neked több volt a távoli lövésed, ami kevesebbet ér. Azt nem tudjuk, hogy a másik bc milyen körülmények között sebzett, mert az se mindegy, hogy saját szpotot sebzett vagy szpotolt neki valaki. Azt sem tudjuk, hogy a te sebzésed tiszta sebzés vagy valaki szpotolta. A kill sokat szokott számítani.
-
e-newsee
addikt
válasz
Ez egy örök kérdés, hogy hogyan számolja a játék az XP-t, ezen nem érdemes pörögni. Senki sem tudja pontosan a képletet, és az igazat megvallva, elég nehéz is lenne egy jól súlyozott rendszert kitalálni, annyi paraméter befolyásolhat egy csatát, és nehéz megállapítani objektíven, ki mennyit tett a győzelemért. De még a mérhető értékeket sem egyszerű súlyozni. Lehet, hogy egyedül feltartasz egy oldalt minimális sebzéssel, sok lepattanóval (amire alig kapsz XP-t), de ezzel segíted hozzá a csapatot, hogy legyen idejük átnyomni a másik oldalt. A csata végén meg még top 10-ben sem leszel, de ha az elején megesznek, akkor kb 15:3-ra kikaptok, mert lerohan az ellenfél.
Kb minden tanknak meg kellene határozni XP szorzókat a különböző tevékenységekért. Pl egy kemény heavy ne kapjon annyi xp-t mondjuk 1000 lepattanóért, mint egy puha support heavy. De még ez sem jó, mert igazából az sem mindegy, mivel pattintasz. Egy T-29 tornyával, vagy egy T-57 heavy testével. De még az sem igazi, mert mi van, ha jó mozgatod a tankot, és azért pattintasz, vagy csak mákod van. Én, ha értenék hozzá, sem vállalnám, hogy ilyen rendszert írjak. -
Dr.Én
veterán
válasz
KISDUCK #182098 üzenetére
Valamiért nagyon szopórollert kaptál fentről....DE nagyon...
amikor az angol vonalon húztam a med vonalat és két prém tankkal mentem felváltva, hogy legénységet képezzek, volt olyan nap mikor egymás után kétszer, háromszor kaptam ammorack találatot mindegyik prém tankon.... -
kchryss
veterán
válasz
KISDUCK #181988 üzenetére
Ha van ki nem osztott képesség a legénységen és úgy képzed át másik tankra akkor a ki nem osztott xp-t az alap képesség pótlására használja. Pont mint ahogy nálad volt.
Ha előbb reseteled a képességeket és ki is osztod mindet újra és utána képzed át másik tankra, akkor nem nyúlt volna az alap képességhez.(#181989) @popey37:
Frontline: Szintek és pontszámok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest