- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #40798 üzenetére
Hát ez Orosz BB
Akkor érzi jól magát .
-
-
tbw
aktív tag
Tudjátok mit.
Az összes CV bekaphatja.
Úgy elbassza a játékélményt.
Elmehet a Wargaming a picsába. -
olivera88
veterán
-
cheatergs
senior tag
Az "elhasználódás" igen szofisztikált leírása a stealth nerfnek.
"És azt is megírták, hogy ezeknek a régi hajóknak az újraértékelése nem fog megtörténni."
Muhaha!
Mindjárt elhiszem a wg-nek, h nem ismerik a facelift fogalmát.Vsz pár éven belül pont a "rebalance" marketingjével próbálják vízfelszínen tartani a hulladékukat (ha még egyáltalán létezni fog), aminek eredményétől a playerek homályos tekintettel fognak visszaemlékezni erre a cv-reworkre.
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40777 üzenetére
Hey Kriminalkarika
Thanks for contacting us.
Can you tell me what ships you are playing and losing with?
In the current gameplay, there are several counters to CVs,
. Disable secondaries/aa, this reduces you detection by air, usually to only a few km (depending on the ship). Only enable, when you are spotted.
. Consider playing a CV, playing them is not easy and you will gain an understanding on how to counter them.
. Shadow a ship with good AA, be that guy’s BF for the match,
. Don’t go and do something alone (ask for assistance), CV player look for these ships they are easy to target and focus.
. If attacked by a CV, take evasive action, speed up, slow down, zig zag.
. Ask your CV to cover you.
The mini map, activate last known position, this will always display and leave on the mini map the last seen location of a ship. Spend 50% just looking at you mini map during the game.
If you have any questions, please get back to me.
Regards
David
Hey Kriminalkarika
Thanks for getting back to me.
You are not alone, there are many players who have difficulty with MM.
The Warspite and KGV are older ships in the game and perhaps with all the changes (new mechanics, CVs and new ships) that have taken place, a balance is required. I’m aware of no plans to do this.
I suggest taking this issues into the forums, there are a lot of people who may be able to offer specific guidance with these ships, especially in the new meta. YouTube videos could also provide some insight in how to play.
FYI …. Matchmaking - How it Works:
The improved matchmaker builds two teams with several key criteria in mind:
- Comparable in their aggregate combat parameters.
- Diverse in vehicle types and versatile enough to provide an engaging gaming experience.
- Balanced in a way that gives both sides a chance at victory.
The matchmaker starts by trying to create a ±2 battle using the 3/5/7 template (three vehicles at the top, five in the middle, and seven at the bottom) or one of its variants (e.g., 3/4/8, 3/3/9, etc.).
The variant you land depends on the queue composition, but whichever you get, there will be no battles where vehicles in the middle are outnumbered by those at the top. Just like the matchmaker won’t allow more vehicles in the middle than in the bottom.
There will always be:
- No fewer vehicles in the middle than at the top.
- No fewer vehicles at the bottom than in the middle.
If assembling two 3/5/7 teams will leave you queuing too long, the matchmaker loosens its restrictions a bit to make sure you get into a match quicker. In this case, you can get a two-level or single-level battle. Those are rare instances, though; the majority of battles will have the ±2 tier spread.
After you’ve fought at the bottom for a few consecutive battles, the matchmaker will try to find a team where you get in the middle/top of the list, regardless of whether you play in the same vehicle or choose a new one during this session.
However, if it sees that this will have you waiting for quite a while, it will match you into a battle with a suitable tier split. The result is you do not get tired of waiting and always end up with a setup optimal for the current situation on the server.
Important: The template 3/5/7 has priority, especially at high battle levels (tiers: VIII to X). Most three-tier battles will be created according to the basic 3/5/7 pattern.
Regards
David -
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #40757 üzenetére
Semmi, gond, b+!
Itt az ideje elővenni az Asashio-t!
Uhh, teszek is egy próbát... -
válasz
FoxiestFox #40775 üzenetére
Ezért hívják õket WeirdGamingnek...
-
4580693
senior tag
Én a múlt hét szombati napján írtam nekik, hogy a törlöm a játékot, mert a jelenlegi CV meta nekem nem tetszik. Számomra játszhatatlan a játék és örömet nem okoz. Pedig van még 44 prémium napom, de meguntam.
A support azt válaszolta, hogy sajnos nem ő a fejlesztő, ráhatása nincs a játék mechanikájára.Szerdán belelkesültem ismét, feltelepítettem. Erre tegnap adott egy szuperkontit, 15000 szénnel. :D
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40777 üzenetére
De a szórakoztatásért pénzt kérek ám ! És az angolomat kérem nem fikázni, még én is csak tanulom. Este bemásolhatom, de krva hosszú lesz, remélem Chabe nem ellenzi
Kicsit agresszív a levelezés eleje
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40775 üzenetére
4580693: enyhén ingerült levelezésbe kezdtem velük ezzel kapcsolatban (egy szót nem írtam cvk-ről), és írtak egy választ hogy hogyan kell a CV-k ellen védekezni.
(már beindult a tagadás) Amikor írtam nekik, hogy nem ezt kérdeztem, akkor elkezdték taglalni, hogy minél régebben kiadott egy hajó annál valószínűbb,hogy unbalanced. Új hajók, CV rework, új játékmechanika miatt ! És azt is megírták, hogy ezeknek a régi hajóknak az újraértékelése nem fog megtörténni. Tehát elismerte, hogy a régi hajók "elhasználódnak", és ez a CV rework és az új hajók miatt is lehetséges. Az elhasználódást mi úgy hívjuk, hogy az a hajó már nem működik. Ezt saját magamnak lefordítva annyit tesz: amivel jól megy megtartom, amivel nem, eladom.
Ezért csalóka a hajók statját nézegetni, amit Fox is mondott már nekem, mert az átlag egy része abból az időből származhat, amikor még működött a hajó.Szóval a lényeg a lényeg, hogy a hajó és a te harci értékedből számol valamit az MM és betesz felülre,középre,alulra, és hogy ne kelljen sokat sorban állni csata kereséskor, gyorsan próbál bedobni egy csatába, és ennek eshet áldozatul a gyanútlan játékos.
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40772 üzenetére
Izmaillal 10-12 km-re kell elvergődni, onnantól adja a citeket, 20-30% hp-ról nyírtam ki több hajót is 1-1 salvoval. pl. Bayern,Fuso,Normandy. CV-k meg pont érthető okokból támadják ezeket. De ahogy láttam, sokan nem használják jól őket. Bemennek a pálya közepére, támogatás nélkül és kapják a fókuszt, végül kifinganak. Lehet hogy erősek, de ezekkel is ésszel kell menni.
-
Alapvetően elégedett lennék vele, mégis szörnyen szar játszani. A meccsei többségén CV frag válik belőle.
Tegnapi 4 meccsből 3-ban tojt ketté CV.
CV meccseket adott folyamat úgy is, hogy 100 feletti BB-t jelzett queue-ban, és alig pár darab CV-t.
Rework előtti metában a legjobb T7 BB lenne, ebben felejtős. -
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #40766 üzenetére
a rental szó felett elsiklottam
LK
kérd kölcsön valaki cv - s acc - ját, akivel jóba vagy, aztán mész 1-2 kört
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40769 üzenetére
Nem szeretnék cv csatát vívni ezzel az acc.-al, egyáltalán. Az angol,francia,orosz BB ágat szeretném t10-ig eljuttatni, aztán kitalálom, hogyan tovább.
Sinoppal elégedett vagy? Izmail elég jó. -
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #40764 üzenetére
te +sith7 : annyira tudtam, hogy be kellene írnom, hogy ne marháskodjatok.
Kellenek a zászlók ezért be fogok menni vmelyik ideiglenes T10-es hajóval játszani, persze teljesen felszerelve. Erre szerettem volna rákérdezni. Még mindig jobb ha én megyek be T10-es csatába szerintem (mert előző accon is mentem DD-vel T-9-10-ben) , mint aki vesz vmi T8 prémiumot, és csata nélkül megy ranked-re felszereletlen ajándék shippel.
Gondolom az ideiglenes hajók nem csak kláncsatára vonatkoznak,mint eddig. Mert eddig is mehettem volna, ha lenne kláncsata. Tehát eddig is volt hasonló lehetőség.
Szóval ha nem ajánlott egyik hajó sem a tech treeből, akkor is kéne egy ötlet. -
-
-
LK
addikt
A Rental hajókból mi ajánlott ranked-re ? Conqueror-on gondolkoztam,mert amúgy is arra hajtok.
-
mt33
csendes tag
válasz
FoxiestFox #40761 üzenetére
Freudi elkattintás volt. Elismerem!
-
-
mt33
csendes tag
Most vettem észre véletlenül a válaszra kattintottam. Pedig az újra gondoltam.
-
mt33
csendes tag
válasz
FoxiestFox #40757 üzenetére
-
-
LK
addikt
Srácok, jól értelmezem, hogy most már csak az új tipusú tokent adják?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #40753 üzenetére
Addig nem tervezek menni. Hülye azért én se vagyok.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #40749 üzenetére
Woosterel meglepően jo,. 3 meccsből kettőt mentem, minden volt CV. Az elsőt is csak azért buktuk, mert 7-ből 5 hajó kölcsönzött volt, szóval azon nem volt semmi meglepő.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #40749 üzenetére
A ranked!
Még nem próbáltam! Nem éreztem hozzá elég Kraftot! -
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #40745 üzenetére
És az jó?
-
-
-
tbw
aktív tag
Most akkor mi lett a Pobeda-val?
Mégse tették be a Kreml mellé? -
törölt tag
Toltam pár csatát délelőtt, de 1 db CV nem volt a csatákban! Gondoltam ez így tarthatatlan...
-
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox #40740 üzenetére
Mikor megvettem a bagettet, az is egész jó kis hajó volt. Elég jól ki volt balanszolva, a sérülékenységét kompenzálta a manőverezőképessége és viszonylag pontos volt. Aztán ma meg egy rakás kaki. Volt egy csomó optimálisan beállított hajó, amit ki tudja miért ( én, én! ) elkúrtak mint az állat.
-
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox #40734 üzenetére
A Molotov igazi hardcore cucc, csak olyan 1,5km lőtáv még nagyon kéne rá.
-
KJ82
senior tag
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.
Tovább olvasgatva ezt találtam:
Wargaming Premium Account is no longer available in exchange for doubloons in the Premium Account purchase menu. However, you can still get it via the Premium Shop.
Szóval ha jól értem, nem lehet majd dubiért venni prémiumot a játékban ? Mert ez elég szemét húzás lenne....
Oké, félreolvastam, csak WOWS-os lehet ezentúl, sima nem.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #40734 üzenetére
"In the service of the Motherland" containers that have a chance to drop V Okhotnik, VI Molotov, VII Leningrad and VIII Lenin;
Nekem Okhotnik meg a Lenin nincs. A másik kettőt karácsonykor megvettem féláron, vagy valami ládás dubiból. Rosszul nem jönne egyik sem, de dublont se bánnék. Ha más nem, az legalább megmarad a prémium idővel szemben, ha valamiért úgy döntenék hogy elegem van ebből egy időre.
-
Kaphatna a Murmansk és a Molotov is olyan mókás spottert, mint ami a Lazon van.
Főleg a Molotov, mert szerencsétlent állandóan T8-ban játszatja a játék, és nem lehet vele elég biztonságos távot tartani a T8-aktól, hogy effektív dodge-olást lehessen bemutatni az életben maradáshoz. Elég, ha egy BB abba az irányba néz, és jönnek a citek.
Nekem megvan mind, ami eshet (ha jól láttam, mik eshetnek), úgyhogy nem bánnék egy kis dubit. -
KJ82
senior tag
Szóval most a Murmansk lesz a Lazo helyett a hírek szerint. US fórumon azt írták hogy akinek megvan és megveszi az eventből, annak 3k dubloon jár érte. Remélem a ládákból eső hajókért is dublon jár, mert a Molotov meg a Leningrad már megvan.
-
-
frame>24
addikt
válasz
gaborka1981 #40724 üzenetére
Például még a magyarnál maradva, rögtön el lehetne már felejteni ezt a rettenetes "enyémtől, ettől attól, jobb/rosszabb stb." borzadályt!
Helyes forma: enyémNÉL jobb, enNÉL jobb, anNÁL jobb! (és nem "ettől," + "attól.")
Azt is guillotine-ba raknám, akinek ezt sikerült elterjesztenie.Fox hsz-én is lenne mit lektorálni, már rögtön az elején:
" that at first of my years as a player"---> that for the first time after years of playing
"smaller-bigger breaksfroma few months" --> since
...when Midway haD jets.. de nyugi, inkább csak kisebb elírások, jó azbocs, beütött nálam a grammar nazi
-
capulet75
addikt
Jó volt a bejegyzés. Nagyon is.
-
válasz
gaborka1981 #40727 üzenetére
Durvább a Hindinél, ja.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz
FoxiestFox #40726 üzenetére
Még a Hindenburgtól is erősebb? Pedig azzal eszméletlen köröket lehet néha menni. A legjobb átlagom a Hindivel van.
-
válasz
gaborka1981 #40724 üzenetére
Jean Bart és Repu jók, a Henri pedig a legerősebb sebzésfarmoló cruiser jelenleg, ha jól wasdolsz.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz
FoxiestFox #40723 üzenetére
Az enyémtől mindenesetre jobb......én vért izzadok sokszor, pedig javulnom kéne.
Na de vissza a csónakokhoz.
Egy kérdés:
Francia vonalon az alábbiak közül mi ajánlható jobb szívvel: Riseliő - Alsace - Jean Bart - Republik és még érdekel a IV. Henrik? -
válasz
gaborka1981 #40721 üzenetére
Kösz, de azt ne hidd, hogy ez jó angol.
Munkám során kell néha angolul írnom / beszélnem, illetve nemzetközi klánban is angolul beszélünk, ott ragadt azért rám "valami". -
cheatergs
senior tag
A napokban kényszeből randomoztam pár meccset, ahol szerencsére a cv-k nem találtak meg, és varázslatos módon 4-ből 3-at mi nyertünk. De a sivalkodás látom változatlan, most épp az enemy oldalán ordítoztak 1mással mind3x.
A lol, h nem csak a random-osok jártak rosszul a reworkkel, mivel a randomból szivárognak át a dd-sek co-opba, ahol ők knock outolják a meccseket az 5 perces victoryval. A 8ship/3dd már alap, de sűrűsödik 4-re, aminek uaz a végeredménye, mint a randomban a cv-nél: a dd-ken kívül senki nem érvényesül, mert nincs rá idő.
A másik, amit nem tudok hova tenni, az a nagy számú zombi a scenariókban, akik belogolnak, csak h megdögöljenek 3 percen belül, v a meccs végéig beragadjanak félpályánál, és még kommunikálni se hajlandók.
Most ezek botok v ekk tirpákok, v tán a wg fizet nekik egy prem napot, ha szétrohasztják a rohadt könnyű scenáriókat? Totál nonszensz, ami ott történik.Tegnap is 310k 17kill (amiből látszik, mennyit értek a többiek) ment kukába Naraiban, és utolsóként megmaradva írtam nekik, h ha lehetőségem lenne (nagyon talán lett volna esélyem kinyírni a Coloradót, de sztem az kapott volna ki előbb. Pláne, h még a cv-t kísérő Phoenixet se voltak képesek kiszedni, és full hp-val az is visszajött), se harcolnám nekik ki azt az 1 csillagot, mert rohadtul nem érdemlik meg, és kihajóztam az öbölből. Persze én voltam moron, csak hát, ugye, a leaderboard szerint majd dupláját hoztam az utánam következő második helyezettnek.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz
FoxiestFox #40718 üzenetére
Gratulálok az írásodhoz, nem kevés melót tettél bele!
Az angolod hogy lett ilyen jó? Tanultál- éltél külföldön nyelvterületen, munkádhoz kell vagy személyes szorgalom? -
frame>24
addikt
0.8.4 kiírás szerint holnap...
De a világ ÖSSZES pénzébe fogadok, hogy 2 óra múlva már át lesz javítva, hogy ja-nem, 31.szerk.: HOL VAN Foxi ominózus hsz-e?
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #40716 üzenetére
Milyen összefoglalóról maradt le?
-
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #40714 üzenetére
Én minden nap olvasom, néha írok oda is. Nekem nem meglepő hogy nem savaztak le, rengeteg olyan ember van ott aki hasonlóan látja a dolgokat.
-
-
KJ82
senior tag
Jó összefoglalót írtál, Fox. Most volt időm elolvasni így meló után. Ezzel a Beastofwar gyerekkel meg ne foglalkozz, bele van buzulva a CV-kbe, gyakorlatilag az összes postja ilyen ha valaki felemlegeti a mostani CV helyzetet. Ja, és a Love and Peace és a veslingr nevűvel se foglalkozz ha netán írnának, dettó ugyanezek.
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #40709 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #40706 üzenetére
Valószínűleg kb ilyen lesz az AA reinforcement change is, kitalálnak valamit, ami majd kiderül hogy túl erős, aztán majd ezt megváltoztatják, egy sokkal szarabbra, mint amilyen most. Problem solved.
-
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #40706 üzenetére
Ennyire hülyék vannak ott komolyan?
Ez egy faszság.
Inkább javítsák fel az AA-t aztán tőlem indulhatnak a csata elején.
Legalább adják vissza azt az AA-t ami rajta van a hajón.
Vicc ez az egész orosz majmok. -
-
tbw
aktív tag
Tegnap mentem 2 kört.
Elsőben nem volt CV.
Grozovoial voltam.
Másodikban jön a CV, full AA spec, def aa on, meg is vártam hogy közelebb jöjjön kicsit, erre, egy fél squadronnal egy gépet sem veszítve, 7500-at sebez rám raksikkal.
Utána kulcs momentumban mikor menekülnöm kéne egy 500 Hpra lesebzett Yue Yangra lőnék, de az ágyúk nem lőnek, kifagyott a kliens.
WoWs bezár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest