Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megvan a JB, a Salem, és van 300k szén. hova kell ennél több? Éves szinten cca 4-500k szenet lehet kifarmoilni, ne mond már hogy nem elég.

-
válasz
capulet75
üzenetére
És tudsz ezen kívül csinálni valamit? Nem.
Nekem egy hajóra való van, az kevés. És nem költöttem szenet emberemlékezet óta, és én is a resource ládát nyitom legtöbbször.
Hajóra arányosítva több steelem van, mint coalom. Ami elég lul, tekintve, hogy steelért még cw-t is játszani kell. -
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
minden nap a szenet választom a ládákból ( tehát minimum napi 1200 coal+klánbónusz ha van), van vagy 300k minimum, néha szuperkonti is dob, nem akkora varázslat ez
-
-
válasz
T_Stark
üzenetére
Még ezek mellett is szimpatikusabb a Yoshino. Erősebb páncél, erősebb ágyúk, mint az Azumán, mókás torpok... persze a Geoirgia meg Massachusetts 2.0, ami szintén jónak ígérkezik.
Továbbra is segg dolognak tartom mindkettőt szénért adni, egy olyan nyersanyagért, amit nem tudsz tudatosan gyűjteni, sem venni. -
frame>24
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Illetve úgy tűnik, a BB kapott speed boost-ot és jobb healt (rövidebb cooldown). Azt mondja másik videóban, az ágyúk hasonlóak a RU csatahajókhoz, közelről pontosak.
-
frame>24
addikt
Nemrég kiderült, hogy a Yoshino és Gerorgia szénért lesz kapható. Van így, akit ez felcsigáz?
Mondjuk úgy látom, a Yoshi csak egy 20 km torpos Azuma lesz...
Missy pedig már van, akkor a Gergia mit tud többet? Kaliber? -
-
T_Stark
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha nem is mindig, de mondjuk adhatná vegyesen is egy nap, ne úgy, hogy pár napig kb a halott meccs is lejön, utána meg napokig ha bele szakadsz sem nyerhetsz...
Ez így kicsit sem tűnik manipuláltnak.
-
Szerintem mindenkinek mindig nyernie kéne.

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
T_Stark
üzenetére
Üdv a klubban, nálam ez 2 napja tart. Ma 4 lose után tudtam a yamatomat kiszorzózni, majd a montimmal próbálkoztam, de feladtam 3 lose után. Majdnem 137k átlag dmg-el nem mondhatni, hogy nem csináltam semmit, de a csapat többi tagja, vagy suicide rusholt és megdöglött 5 perc alatt, vagy ment a lemming train. És egy meccsem se volt sima standard battle, mind capture pontos térkép volt, és minden vesztes meccsen az enemy foglalta be mindhárom pontot, míg a mi dd-ink elmentek bb-ket torpedózni a flankről, amíg a cv-k ki nem klikkelték őket. Én meg kb csak kullogtam hátul, mert pusholni nem lehetett spot nélkül, úgy hogy az enemy dd-k torpedóit kerülgettem.
-
T_Stark
őstag
válasz
üzenetére
Már vagy 3 napja szívok

Kb amióta bejött a 200%
Előtte lévő napokban Unicum/Super Unicum win rate-em volt, attól a naptól ahogy bejött, bad, bad... 1 csatát nem hagy nyerni, nehogy egy hajót leszorzózzak véletlenül.Mindig abban a csapatban vagyok, amelyiknek a fele halott, 3 perc után.
Tuti véletlen. -
törölt tag
Elromlott nálam a játék!
Egyfolytában ez van ma:
-
-
-
-
frame>24
addikt
Eddig úgy voltam, hogy *sszák meg a goldért vehető konténerüket, tkp. én fizessek a beta tesztért (bár a dubi már vissza nem váltható pénzzé ugye).
Szóval nyitottam vagy 10+ sima ruszki ládát farmolt allowance tokenekből, de sHemmi...
Azért pl. a brit DD event sokkal többet dobott.Mondjuk fxp gond nem lesz, de még szántam rá magam a goldos ládákra.

-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tényleg eredményes AA , és nem gyullad? Akkor kifarmolom, ha azt tanácsolod
Egye fene, legyen 
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát lehet hogy noob leszek, és veszek cccp ládát, mert nincs kedvem kifarmolni a T6-7-et

cheatergs: csak azért kérdem, mert amit írtál, hogy 200K dmg alap, az elég durvának tűnt

-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha sok lövedék talál az sokat segít, sima penből is megvan dam. Akár overpenből is.
-
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
12-13k/salvó teljesen normális T8ban, főleg közelről...
-
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A Smolenskről tudja valaki, hogy mikor érkezik és mit kérnek érte? -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
A bin könyvtárból is törölni/átnevezni kellett a fájlt.
-
-
430k fxp-ről indultam reggel, most 633k van.
Lehetne ilyen szorzó gyakrabban.
700-at elérem még este. -
-
TCSZ
senior tag
Valakinek van tapasztalata a AL MONTPELIER hajóval? Radar vagy gyógyítás van benne. Wikin erre a részre nem írtak semmit.

-
LK
addikt
Vett már valaki Soviet Era konténert 1250 aranyért? Mit kaptatok? Csak kíváncsi vagyok. Köszi.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Update után nem indul a steames kliens, ez nem segít. A hiba ugyan az, mint a videóba.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Megoldódott a World of Warships nem indulás probléma....
Amit pont nem írtam de ezek szerint lényeges lett volna.
Eddig a PC-re egy FHD monitor csatlakozott Display Port-on és egy FHD TV HDMI-n.
Így használtam....játék, böngészés monitoron, filmezés a TV-n.Festés és átrendezés miatt csak a TV volt a gépre kötve és nem indult a játék.
Ma délelőtt visszadugtam a monitort és láss csodát...azonnal elindult !
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az igen

ami szép, az szép
-
-
Akagi
tag
válasz
4580693
üzenetére
Egyszerre szórakoztat és idegesít, van hogy 1 meccs miatt megérte lejátszani 10et, van hogy azt az egyet is felesleges volt. Élvezem, ha jót mentem, de bosszant ha ennek semmi eredménye (főleg ha már egy bőven megnyert mecset bukunk el, mert pl. a megmaradt 3 BB 5 percig üldöz egy cvt semmi mással nem törődve). Sokszor én vagyok a hülye, ekkor az se nyugtat ha nyerünk. Ráadásul totál nem értem mi alapján osztja az xp-t. Sajna borzasztóan ingadozik a teljesítményem, így 2-3 csatán belül is előfordul bármi.
dokee78: az ráadásul egy kifejezetten jól sikerült festés, nekem nagyon tetszik.
-
dokee78
félisten
Na sikerült a Massachusetts B gyári fekete festését vissza szerezni.
Érdekes az első ticketnél nem tudott segíteni a WG-s kolléga.
Ma küldtem egy újabbat egyből sikerült megoldást találni. -
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szeretnék én is olyan "rossz" napokat kifogni mint a tieid
. Magamhoz képest nem mentem olyan nagyon rosszakat (igaz volt pár vacak), mégis szép piros a wr-em tegnap. -
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mostanában nekem se nagyon adja(rosszabbul lőtt ma mint egy fdg), eddig a cv-ket nagyívben tojta le, de ma alíg lőttem vele gépet. T10-ben néha nagyon hiányzik a lőtáv.
Találkoztunk délután, egy 10 perces mecsre, azt hittem simán legyalultok minket, de mire belelendültem volna már nyertünk is. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox
üzenetére
De az ágyúi megbízhatóbbak egy Fosmarck-nál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Amint meglátom, hogy 3 CV van 1 oldalon, már lépek is ki a csatából...

-
válasz
frame>24
üzenetére
Az első 10 Massachusetts meccsen 120k körüli átlagot hoztam minden nehézség nélkül.
Most 20-nál tartok, már csak 102k, de nem a hajó, hanem a nyomorék meta miatt. Erős.Viszont ha valamit el kell találni, még mindig az NC a nyerő.
A videón is látható, amit feltettem.
Colorado 1 lövés lett volna NC-vel. A map szélén sunnyogó Kaga szintén.NC-n, Alabamán a lőtáv is sokkal jobb, ehhez még az is hozzáadódik, hogy Massra nem teszed fel a lőtávnövelőt, hiszen alap, hogy secondary mod megy rá.

Szóval a Mass egy US Bismarck, megbízhatóbb, de közel sem megbízható ágyúkkal. Másodlagos-orientált mémelésre készült, nem carryzni, mint az NC

-
frame>24
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Mitől lett hirtelen jobb bárminél, akár egy Alábama-nál?
+ sigma 1.9 v 1.7 a Bama javára.
-
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jóvan' az úgy.

-
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megoszlanak a vélemények.

-
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Masse most a legjobb T8 BB.
-
Ezt a meccset azért csak megcsináltam videónak, ritka saját tierben jót játszani T8-ban.
Ja és mondtam már, hogy a T8 CV-k nem elég hatékonyak T10-ben? Megnyertük a meccset 8 perc alatt, a tag visszahozta:
-
sh4d0w
félisten
World of CVs...
-
sith7
félisten
Nem, nem trollkodás, most tényleg nem .... már 2 cv is gáz néha, de 3 ...

Vagy ezzel azt akarják erősíteni, hogy a cv - k egymással is el legyenek foglalva a folyamatosan kitett vadászok kerülgetése miatt ?
Így kevesebb idő jut a hajókat támadni ... kb. 10 mp - cel

nem arról volt szó, hogy max 1 lesz csak oldalanként ?
vagy az csak only T10 ?
-
Prosector
addikt
Akit erint, ugy keszuljon, h ma is lesz cb.
-
Plutor
aktív tag
A reggeli frissítés után az első meccsben 3 CV/oldal.

Persze DD-vel voltam.
Amit észrevettem, hogy sokkal jobb lett a légvédelem. Legalábbis az Akizukin. 47 lelőtt gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(eredetileg is off-ra kattintva, de nem szürkült be)

. Magamhoz képest nem mentem olyan nagyon rosszakat (igaz volt pár vacak), mégis szép piros a wr-em tegnap.

Továbbra is az NC az.
De nincs most gáz, bevettem a Frontinomat.
... a 2 is, de 3 ? .... egymás elől lopkodjuk a dmg - et