Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
A milyen már, hogy torpedóbombázók süllyesztették el a Minekazémat? Ki kellene a játékból venni ezeket az idegesítő buzi torpedó rajokat, akik 1 méterre kúrják le a torpedókat....
-
capulet75
addikt
Ez mind szép és jó, de ezzel az árképzéssel csak azt érik el hogy nem veszem meg a prém hajókat, és ezirányú flusztráltságomban abba is fogom hagyni a játékot.
Csak jobb lenne azért ha szélesebb rétegek hozzáférhetnének a cuccokhoz. A dán ismerőseim is szívják a fogukat amikor ránéznek hogy 300DKK az Atago, és a 10k gold is, ami persze nem elég, mert ha valami ilyen árközelben van az biztos hogy 10400-ba kerül.
És különben is, mit adtak nekünk a rómaiak?Amikor egy ügyfelet szépen, lassan húzol bele a mocsárba, az sokkal hatékonyabb mint ez a neandervölgyi: mindenért kurvasokat kérünk árpolitika.
-
h1mpi
félisten
Viszont sokkal élvezetesebb a játék tier4-5-ben is, mint WoTban ezekben a tierekben...
-
Flayer
senior tag
Gyerekek!
Felesleges felháborodni miért kell fizetni vagy mi free!
A mai világ erről szól semmi nincs ingyen!
Én tuti nem fizetek sem itt sem a wot-ban!
Lassan haladok akkor mi van!?
Ettől nem leszek sem több sem kevesebb ember a való életben,hiszen ez csak egy játék!!! -
Sebestyen01
őstag
Persze hogy erről, nem mondtam hogy nem de attól még mű a free dolog a játékban

Jacktor:
Miért ne tudna játszani, annyira szerintem azért itt hungarisztánban sem szar a helyzet hogy ne legyen egy gamere 3k egy hónapra, mint írtam nem ez a gond ha nem az hogy felső tierben már a prémium fiók sem elég, mint ahogy este is elhangzott kell farmhajó
Bár ha jobban belegondolok nem is lenne baj ha nem mindenki tudna játszani, sok agyhalott hullana ki a pixisből!
-
capulet75
addikt
Khm.. az egy szem Atlanta itt 250kr, ami olyan 10k huf. Pont nem érdekel az Atlanta, de szerinted a Tirpitz mennyi lesz ha egy CL ennyi? Vagy a Hood, esetleg a Mushashi? Értem én hogy játsz a Bismack-al vagy a Yamato-val, de hát na. Nem lenne bajom ha egy prém 2-4k lenne, hisz nem kell mind, de egy nyamvadt álcázás is sokba kerül.
Nem az a gond hogy fizetni kell, ingyen kaja nincs, ezt természetesen elfogadom. Az a probléma hogy ha én szeretnék három prémium hajót (mondjuk legyen a Hood,Tirpitz,Mushashi), ez olyan 50k+ lesz. És azért ez már durva. És akkor egy kimaxolt fiókról még nem is beszéltünk.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sebestyen01
üzenetére
+1 , WoW-nál sem vágom az ereim a havi 12,9 júrón.... de ott nincs is mű f2p sehol , amit akarok megszerzem
(rpg vs mmo shooter az itt most nem lényeg... ) egy 3-4k havidíjjal én is békében lennék , mert nem olyan sok ha egy doboz cigi árát nézzem , vagy egy 2l-es cola árát , vagy megnézzem haverokkal 1 este alatt mire mennyi megy el.... 
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Hát erről szól a game ... a farmolásról, a gyűjtésről, hogy még jobb, még erősebb hajód legyen ...
Ha 1 milla és 2500 xp lenne a Yamato, akkor ki játszana a játékkal 2 hét után ?
Senki, mert 1 hét alatt elérte a top hajótÍrtam a munkatársamat, ő az élő példa, hogy el lehet jutni a végéig, csak sokkal több idő ...
Havidíjas ???
Ne már ... a fórum azzal lenne tele, hogy mekkora köcsög banda, aki ezért pénzt mer kérni ...

Így is csak a sírás megy, mi lenne akkor ?Igen, a Bismark és társai ezért vannak kitalálva, de erre se kényszerít senki, hogy megvedd

-
Jacktor
aktív tag
Attól hogy totyorog valaki, még tud játszani, nemde? Tekintsünk rá úgy, hogy t6-nál végigjátszotta a játékot (ingyen).
Komolyan nem értem miért lenne jobb egy fix havidíj, mint a mostani rendszer..? Azért mert előbbi rendszernél nagyon sokan nem tudnának játszani? A 3k forintot most is ki tudod fizetni a prémium fiókra, de miért zavar az ha más meg anélkül játszik? -
Sebestyen01
őstag
ezzel egyet is értünk, csak szép lassan az aki nem ádoz rá egy helyben fog topogni, vagy monoton farmolásba torkollik a játéka.... ezért is mondtam hogy ilyen áron műfreetoplay a game ne legyen inkább az, legyen fizetős havidíjjas
Ja hogy akkor lenne elvárás a gamerek részéről, és a serb szerű szarkupacoknak kussolni kéne? Hát igen, de a lé is több lenne! Mert hogy írta a kedvs játékostárs aki fan az a hírességeket megveszi 
Azt hogy a kreditrendszert reformálni kéne sokan tartják
-
capulet75
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
+1. Szívesebben adnék havi 2-3k-t.
Tiszta viccnek tartom hogy egy GTAV megvan újonnan 15k-ból ( és azért abban van munka nem kevés ), itt meg egy kimaxolt játék Isten tudja hány százezer forint lenne. Az összes prémhajó + az egyéb extrák. Hiába "free" az alapjáték, nagyon gyorsan eljutsz oda, ahol már kellene a gold, a ship, a szilikoncsaj. Főleg mikor ilyeneket beraknak prémiumnak mint a Tirpitz. Nem is vagy igazi buzi ha nem veszed meg, és erre bőven tudnak építeni. Tuti jönnek még olyanok a prémbe mint a Mushashi vagy a Hood. És ezeket az ember megveszi, mert ezek olyan hajók amiknek meg kell lennie.
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Free to play, nem kényszerít senki, hogy fizess, anélkül is lehet játszani ; csak prémiummal, prémium hajóval gyorsabban tudsz haladni ... semmi mást nem adnak ezek, csak időt nyersz velük
Nekem van egy munkatársam, 2 éve Wot - ozik, egyszer vett egy hó prémiumot, és van neki egy IS6 prém tankja, de azt eventen nyerte, nem adott érte pénzt, ennek ellenére van neki 32 tank a garázsban, ebből 6 db tier 10 -es.
Lehet haladni, csak lassabban
A WG meg nem jótékonysági szervezet, nem Máltai Szeretetszolgálat, pénzből élnek ők is, és azt senki ne felejtse el, hogy itt többen is mondják, hogy ők nem fizetnek, meg sose vesznek prémium hajót stb. , ha minden ember így gondolkodna, és cselekedne, akkor holnap lekapcsolnák az összes Wot , Wows szervert és nincs több game ... a fizetős játékosoknak lehet köszönni, hogy vannak ezek a játékok, ha ők nem fizetnek, nincs fejlesztés, nincs új nemzet, nincs új hajó/tank stb.
-
Sebestyen01
őstag
ez simán igazolja a teóriámat miszerint vannak itt még gondok a kreditbalanszal! Vagy ha nincs akkor ez annak aki nem tud áldozni prémiumra, később meg 12k-t egy prémiumhajóra amivel farmol, free to szopás lesz!
Eddig is tudtuk hogy kevés kivételtől eltekintve a wg egy kretén mocsok banda, de akkor már legyen havidíjjas a játék, és akkor mindenki egyformán élvezhetné!

-
h1mpi
félisten
Minekzeval most szívattam le egy Nagatot full hpról
bementem mögé a sziget sarkától és 2 sorozat torpedó bánta
sajnos utána a raj kiszedett, de megérte 
-
Pocok9b
aktív tag
Felvételt nem készítek, viszont eléggé változatos a jövedelme, eddig a rekordom 480k... Eléggé mozgékony jószág viszont az upgrade-eket erről sem szabad sajnálni és kell egy jó kapitány is bele, könnyen kap citadellát viszont ha jól mozog vele az ember akkor lehet vele csipkelődni rendesen, most pl atlantát torpedóztam meg, amit azért nem könnyű, megnézem a dmg-et és megmondom mennyi xp-t és zsetont kaptam, egyébként prém fiókkal játszom.

Előre szólok átlagon aluli kör lesz, ocean map-on voltam és sajna jöttek befoglalni mindenki egy oldalra egyedül defeltem próbáltam a fél flottát feltartóztatni amíg valaki méltóztatik visszajönni segíteni de ezek csak mennek és mennek és mennek.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Itt nem fejtem ki
mert a WoT sem jobb egy fokkal sem szerintem mint a Star C. nevezetű valami
sőt , ez sem jobb -
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem arról van szó , hogy nem , de van

-
Pocok9b
aktív tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Akkor kell 2 tier 5-6-os ami bejön és tudsz vele farmolni, mert nagyobb tierben nem lesz elég, ki van ez találva rendesen.

-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
nekem jó hogy van ez az Arkansas Béta, nem egy öröm vele játszani, de jól tejel.
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Hát igen a wot is tier 8-9-nél indul be.

Prémiumod is hiába van, ha nincs mivel a kredited gyűjteni akkor az szívás, mert a 9-es hajó 15+ millió és akkor még nem beszélve az upgrade-ekről és a modulokról... -
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Olyan már most is van , csak a Gaijin kezeiben

Star Conflict -
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sehol nem írtad, ezt én állapítottam meg magamnak a videó alapján

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Hol írtam, hogy rossz? Gyakorlatilag ugyanaz a séma, mint a WoT, vagy ez, csak űrhajókkal...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
annyira nem is rossz szerintem ha már ingyenes, és csak a prémiumért kell fizetni hogy haladjon is a paraszt ki lehet próbálni

Pocok9b:
Igen én is attól félek hogy magasabb tierekben prém nélkül lehetetlen lesz haladni, és mondoton farmolásból fog kiállni a game.... Még mindig tartom azt hogy nagyon el vannak szállva az árakkal, ezt balanszolni kéne, sürgősen! -
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meglátjuk ... nekem a Tigris , Panther vonal megvan végig, és tetszenek is
Pocok9b
Milyen tier 8 -as hajód van ?
-
TESCO-Zsömle
titán
(#2049) h1mpi: Reverse.
Ha kanyar közben csinálod, megrántja a hajó orrát, jobban fordul a dög míg fogy a lendület. -
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
satuzni, hogy kell?
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Tier 8 szakaszra valaki nem vevő?

-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
értem ... Tirpitz az nekem is kéne

-
TESCO-Zsömle
titán
Garázshely kéne, de az se 300-ért, mikor a fele is sok érte. Meg persze Tirpitz...

Váltani nem szokásom, pedig találkoztam már 1-2 eget rengetően kabbe hajóval... Nyomorult Phoenix-et egy hétig nem hagyta leszorzózni, el is adtam a fracba... Omaha sokkal jobb még alapon is. Avvan zsinórban háromszor 1Shot-oltak, de legalább nyertünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
Olyat én is szoktam csinálni. Ha egyáltalán manővereznek is a DD-k, a legtöbbjük kiszámítható módon teszi, mert közben azt figyel, tud-e lőni valakit valahol valamivel. Mikor én DD-vel menekülök, a felém szálló lövedékek ívét figyelem és azok alapján módosítok irányt. Ha erre nincs kapacitásom, akkor pedig kiszámíthatatlanul megyek. A kanyarok közé beiktatok sima egyenes szakaszokat is és a sebességet is variálom.
Persze ez sem térgörbítő pajzs, de sokszor működik. Gázelvétel néha még BB-nél is bejön. Ha valami nagy dög tolt rád sortüzet, aminek lassan szállnak a lövedékei, azt BB-vel egy satuzással ki lehet játszani.
(#2040) sith7: "CONVERT"
NEVAH!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Elit hajón nagyon gyűlik az XP, nem lehet valahogy bekapcsolni mondjuk a "legénység képzés gyorsítást" mint a wotban?
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
A játékban együtt fognak

-
h1mpi
félisten
Itt van valami célzó cheat? Úgy lövik ki 12 km-ről a DD-t össze vissza manőverezve, hogy sírok....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
D.Orion
üzenetére
En azert el szoktam talalni oket 18km-rol, persze nem az osszessel, de ritka az olyan BB nem szep egyenes vonalban halad

A krajcereket mar nehezebb messzirol, mert vonaglanak ide oda..ott azt szoktam hogy eldurrantok ket agyut amerre megy, a masik kettot meg akkor mikor az elso elol felrehuzza a hajot
Azzal a cirkalossal egyuterzek, akit most kinyirtam mindjart a meccs elejen, az elso salvot kimanoverezte, olyannyira, hogy nekiment egy szigetnek..a masodik meg ugy elvitte kb 3/4HP-rol hogy nyoma sem maradt

-
D.Orion
veterán
Semmire nem mész a Myogi lőtávjával mivel 18,6km ill. 22,3km se lehet eltalálni egy teljes sebességgel mozgó ellenséget. HA esetleg sikerül is elé számolnod megfelelően akkor is olyan a szórása az ágyúnak, hogy sírva fakad az ember tőle. Ha netán épp az rng úgy dobja, akkor meg az enemy pöccint egyet a kormánylapáton és mire odaér a lövedék már más pályán mozog.
Az egész Battleship osztály úgy ahogy van el van maradva minden más hajótípussal szemben.
-
Sebestyen01
őstag
Ez a Kuma jó cucc!

-
capulet75
addikt
Az ilyen 2 hordozós körök ha tudják rendesen használni őket, akkor megölik a játékot. Úgy ledarálnak mindenkit, hogy kb esély sincs.
Más: akkora mákom volt hogy ilyen sem lesz többet. Azon a mapon ahol a közepén van egy hatalmas sziget azon keresztül egy csatorna, ott épeszű ember át nem nagyon megy mert kb biztos halál. Na ez kell nekem, átrongyoltam a furukakával, a csatorna végén két oldalon 1-1 hordozó.... csodálatos volt. 10 másodperc alatt torpedóztam mindkettőt a hullámsírba.
Nem is tudom hogy gondolták ezt. Ráadásul még vissza is tudtam menni mert a BB-k a CA-k meg a DD-k elmentek két oldalra betűket dominálni.
Egy nagyon pipa Cleavlend jött utánam, de azt meg legyakták a mi oldalunkról indult repülőgépek... -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igazából T8-tól jönnek az igazán jól használható USA BB-k mert 3 lövegtoronyból 2 a hajó elején van. Ez azt teszi lehetővé,hogy 9 lövegből 6-tal egyenesen előre lehet tüzelni,igy hatalmas tűzerővel lehet támadni úgy,hogy az ellenfeled felé fordulsz
A Bismarck ennek fényében hátrányban lesz mert a 4 toronyból 2 hátul van ,igy a magasabb tűzerő érdekében oldalra kell fordulnia. Ja és tornyonként a Németnek csak 2 löveg. -
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Szép kör. Én most a Minekaze-val osztom a népet rendesen. Óriási poén, ahogy hullanak

-
Malibutomi
nagyúr
A wyoming meg a New York egesz jo lesz, csak kellenek rajuk a lotav novelo cuccok.
A New Mexico nekem eddig kicsit csalodas, ebben a Tierben olyan mintha keves lenne mar a lovege. Sokszor van hogy talalatok jonnek, csak epp 0 a sebzes. Citadel meg csak nagyon nagyon ritkan.
Ami jo benne, hogy ha valaki tavolrol lo elem celozva, akkor instant kezifek van rajta, megall mint a szog ha kell. -
Chabe89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
h1mpi: Szerintem a Myogi sokkal rosszabb. Wyomingtól egész jó az az ág.
-
h1mpi
félisten
válasz
Sebestyen01
üzenetére
creditem már most sincs

-
h1mpi
félisten
Hűűű ez a South Carolina eddig megnyerte a legsz*rabb hajó címet a játékban, ez egy igazi semmirevaló BB. Nyugtassatok meg nem ilyenek az USA BB-k, mert akkor abba is hagyom az ágat.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kipróbálom anno nekem bejött, imádom ezt a hajót. csak az ágyúk sz*rok rajta, de nagyon. Sokszor amikor meglősz egy sziget sarkot, jól jön blindbe a +3 km. Most volt egy olyan, hogy egy sorozat torpedóval két hajót szedtem ki
Egy cruisert és a mellette haladó BB-t, persze low hp-n voltak, de akkor is 
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem van Minekaze most vettem. Freeből majdnem kifulloztam már még a torpedók kellenek (10km). Én is mennék, ha kedved van írj rám vagy jelölj be ingame ott is h1mpi vagyok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az ágyúik annyival jobbak, a torpedóik annyival rosszabbak. Japán DD-vel menekülsz a többi DD elől, amerikaival vadászol rájuk. Clemson egy sortűzzel belevág a másik DD-be 2-3k-t, de ha jól találod el, akkor a krajcárok is 1000 fölött kapnak és 7mp-enként lő. El tudod akkor képzelni...
Bár a Clemson egy kivételes hajó. Az opcionális fegyverzete annyiból áll, hogy minden toronyban megduplázza az ágyúkat.
Előbb lőttem szét a 30k HP-s hordozót, minthogy torpedótávba értem volna...Bár csak lennének már replay-ek, tudnék adni párat...
BTW én szívesen mennék veled alkalom adtán szakaszozni, de T4 alatt nincs már hajóm.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Miért annyival jobbak az USA DD-k?
-
sith7
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez se rossz kör

-
h1mpi
félisten
Ami nem megy DD-vel az a F2F. Rendre szétb*sznak az nmy DD-k...
El is fogyott a 3millám, amit a CB-t miatt kaptam gondolom. -
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na erről már leszoktam, mert pontosan (#2000) sith7 így van. Még a DD-vel nem tudok mit kezdeni, bár piszkosul élvezem, de ritkán élek túl vele mert nagyon offenzíven játszom egy kevés HP-s hajóval.
-
TESCO-Zsömle
titán
A poén kedvéért ez is egy ilyen kör volt:
Az 5 kill-ből két romboló, két krajcár. Ezek maradtak velem szembe. A hajóba épp a Nicholas kapitánya volt, úgyhogy 4 csomag testépítőt toltam el. Ha a végén nem sz*rik nyakamba a CV, simán Dia Hard. Kellettek azok a citadellák, mint a falat kenyér.
(#2001) Malibutomi: Lásd feljebb, de van, amikor a spawn-rendszer is vicces kedvében van
: -
sith7
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
ok, semmi gond
-
h1mpi
félisten
Valaki 1-2 óra szakasz tier 3-4-ben?
-
sith7
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak kedvet akartam csinálni neki , a hajóhoz ... bocs
Senki nem gondolta komolyan, hogy ez egy ilyen hajó ami állandóan citadellát lő ...

-
Malibutomi
nagyúr
Es hanyszor van hogy 3 talalatbol 3 citadelt losz gondolom 1000-bol egy.
De ha mar szobakerult, miota a New Mexico megvan allandoan T8-ak jonnek szembe, Nagato, meg North Carolina, meg Lexington...szuper erzes

(#1998) TESCO-Zsömle
Velem is kb ez szokott lenni.
Legutobbi kedvencem BB-vel indulok kozeprol, bal also sarokban 2 cruiser 1BB, 1DD, na mondom megyek arra, jobbra tobben vannak, oszoljunk kb egyenloen. Erre a balrol indult BB szepen elvanszorog full at jobbra, es megy a jobboldali csoport utan jol lemaradva (nem is csinalt semmit a meccs vegeig), mire en elerek balra megjelenik ott vagy ot ellenfel, erre a ket cruiser meg a destroyer teljes gazzal eltepnek, en meg allok mint fasz a lakodalomban 1V5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ubuntu Linux
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mégy egy BB-vel is meg lehet csinálni, nem hogy egy DD-vel. 
ugyan de hogy hisz itt megmondták nem egyszerű azokkal a játék, nem op, és rendben van!

Csak jobb lenne azért ha szélesebb rétegek hozzáférhetnének a cuccokhoz. A dán ismerőseim is szívják a fogukat amikor ránéznek hogy 300DKK az Atago, és a 10k gold is, ami persze nem elég, mert ha valami ilyen árközelben van az biztos hogy 10400-ba kerül.

Kizártnak tartom hogy 15 alatt legyen bármelyikük, és az egy AAA cím ára, itt meg egy szem hajó.

sajnos utána a raj kiszedett, de megérte 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)