- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
LK
addikt
De több hajó is beleszámolható? Lefelé világos hogy megy. De fölfelé? Összeszámoltam, 10 db T5-6 és vagy 5 db T7 van, ami egyáltalán nem érdekel. Ezeket lepasszolnám.
Jövő héttől lesz azt hiszem.
Gondolom itt sem az a lényeg hogy nekünk jobb legyen, hanem a cseréhez költsük a dubit. -
LK
addikt
Előző tulajnak volt egy csomó T7-T6 prém hajója. Nekem az lenne a jó, hogyha hat-hét prém hajót becserélve hozzá lehetne jutni egy T8-9-hez. Ha 1:1 lehet cserélni a hajókat akkor az egész nem is érdekel.
Coal hajót is csak coalosra lehet cserélni gondolom. T10 Max Immelmannt egy T8-ra lehet becserélni? Azon viszont elgondolkodnék. Valami BB-re. De ahogy ismerem a wg-t gondolom nem sok coalos hajó lehet amit érdemes is megvenni.
-
NomAd_82
aktív tag
Ha a játék mechanikáját nézem, akkor a legújabb hajót.
Utána fű alatt rommá butítják.
Megjelent a Stalingrad, megvettem, az első 10 battle-t szarrá adta, azóta 100.000 k-nál nem tudok feljebb menni vele, felejtős, pedig nem játszom máshogy.
Burgonya szintén. Krakeneket nyomtam vele az elején, azóta 100-150k között mozgok vele eléggé sok bukta csata, pedig nem játszom máshogy.
Most van 48k steel, 1300.000 szén, 80k Research point és nem látok értelmes hajót. HarácsolokMecklen érdekelne az milyen csónak?
-
-
wowsban a kredithozamra továbbra sincs hatással, hogy nyertél, vagy sem.
Ez csak az xp-t befolyásolja.CV elég sokszor van, de annyi a buff és a játék irama annyira gyors, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor okozott kellemetlenséget.
Igaz, én csak BB-zek, a többi classt ki sem próbáltam, Georgiával hatalmas fun ez a mód, elindulok minden meccsen a flankre, ahová senki más sem megy, keresztbelövöm az enemyt, Pinatat is amikor épp jó szögben van -> profit
Mindig van brawl, ma egy invincible módban lerammoltam két enemyt is túlélve mindkettőt, hatalmas.
Aknamezőt láttam párat, rám is dobtak, de az se zavart sok vizet.
Én még a game első éveiben feldobtam a fórumukon hogy lehetnének team consumable-k és support cv-k, hát 7-8 évvel utána lesznek is. Kár hogy közben annyira elúszott a game az alapkoncepciójától, hogy halottnak a csók.
De legalább ez a mód király. -
Oh az sok éve volt már.
Mostanában szinte csak 10-et játszom, boosterekkel, és abból a farmolt freexp-ből resetelek ágakat, kb ennyi történik.
Nincsenek izgi új ágak úgyhogy konkrétan húznom nincs mit.Viszont most a Pinata mód marha jó, kreditet állat módon lehet farmolni, mentem 30-40 közötti meccset tegnap óta Georgiával, boosterekkel nyilván, kb 60M kredit jött belőle és egy zsák fxp.
Kedvcsináló kreditfarmhoz:
Ha azt nézed, hogy a meccsek kb 8-12 percesek, ez valami retardált magas kredithozam, rászánod a hétvégét és lazán kivehetsz 100 milkót ha átlagosan játszol is közepes boosterekkel. -
Kaci84
őstag
Japán: Battle VI, Crusier: VI, Destroy: V, Carrier IV
USA: Battle V, Destroy: IV
Ororsz: Battle V, Cruiser IVAdja magát melyik vonalat érdemes tovább vinni? Bár mindig kitalálnak valami új metát mire meglennék egy hajóval. Talán élvezetesebb lehet alacsonyabb szinteken játtszani. A klán játékot kipróbálnám oda meg sokszor 9-10-es gép a belépő.
-
Kaci84
őstag
-
-
-
-
-
-
Dewri
aktív tag
90 nap? Én vagy 2 éve nem léptem be, de nem kaptam semmit... Most a szülinapi prémiumhajó csomag van csak, de azok meg 10 kör után el is tűnnek...
Nekiálltam a co-op meccseknek. Botok ellen semmi stressz, szinte minden kör győzelem. Persze az xp és a zsé nem jön úgy mint randomban, de cserébe nincs rage, nincs tizensok bukta egymás után, nincsenek mínuszos körök. Szóval: this is the way... -
-
- = Zk = -
félisten
-
-
-
-
-
LK
addikt
Ez az első hajóm amivel bizton állíthatom, hogy nagy arányban lehet befolyásolni a meccs menetét. Attól függ a meccs végeredménye, hogy melyik csapatban lévő Jager ügyesebb.
Tegnap megfogtak azért egyszer, sub-Baltimore-Neustrashimy kombó, alig úsztam meg. De az nmy DD 1 Hp-n menekült, megtartotta a cap-et, de vesztettek. Ha valaki keresztbe fordul 7-8 km-re, annak reszeltek Jager ellen. Volt nmy Jagerrel egyszerre nyírtuk ki egymást, mert a torpok kikerülhetetlenek.Jager divet ki kéne próbálni
-
-
Grat.
Én ezt is skipeltem. Amúgy se vagyok DD-s, meg se néztem milyen küldik kellettek volna hozzá.
Ültem bő 30k steelen, inkább vettem egy steel camot Veneziára is (Montin már van).
Nincs steel hajó se ami izgatna... coalos sincs, abból is van 300+Jöhetne valami baszó amcsi BB amiért megéri belépegetni vagy elkölteni rá a nyersanyagokat.
-
ToMy_
tag
Valami fura bug van a rendszerben, ami összefügg a minimappal.
Nekem pl. olyan jön elő rendszeresen, hogy nem tudok lőni (se primary guns, se torpedó, se ASW repülők) hiába kattintok, és a minimapon meg kurzor nélkül pingel random helyekre.
Ilyenkor, ha szerencsém van, akkor jópár CTRL-klikk után rendbejön, ha nem akkor csak game restart segít. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Nekem is ez a kettő.
Az első kellett kompetitívhez, a második pedig most a kollekcióba (igyekszem az érdekesebb US hajókat beszerezni, Austinom is van).
Vampival az a gondom, hogy nem olyan jó mint a Daring, cserébe sok resource megszerezni...FXP hajónak amúgy pont jó lett volna szerintem.
-
-
-
-
Igen, ez így van.
Nagyon keveset játszom mostanában, de bőven 100 milkó fölött vagyok, igaz, én úgy "húzok" ágakat, hogy játszom a régi hajóimmal amiket kedvelek, amik fel vannak bónuszozva, és amikor van annyi fxp-m, kihúzom az ágat amit akarok, T10-ig, és csak a 10-est veszem meg.Ha valaki a hagyományos módon húz egy ágat, hogy tényleg játszik a legtöbb tierben, és még modulokat is vesz az átmeneti hajókra, elképzelhető, hogy hamar a kreditkorsó aljára néz.
-
Usul
tag
Nem félreértettél.
A hajókra felszerelhető szintenként növekvő számú felszerelésekre. 125.000-3.000.000 az áruk. Ilyenre tavaly 2 alkalomra emlékszem az év 2 felében (egy ősszel volt talán a másik karácsonykor)(Nem is azokra amiket xp vel fejlesztek és ezüsttel veszem meg.)
A Prémium tiszta sor el is csábultam egy éves 12k huf esetében... A sok xp booster miatt túl gyors a fejlesztés és nincs elég pénz a fenti fejlesztésre. -
Coal gyakorlatilag teljesen értéktelen lett.
Sokan viszont még mindig benne vannak ebben a freemium hajó hype-ban, ami 3-4 éve még valamelyest jogosan ment, és nem veszik észre, hogy a freemium hajóval is ugyanazokat a szar köröket fogják menni, mint bármelyik másikkal.
A freexp legalább arra jó, hogyha ki akarsz húzni ágakat, gyorsítsa a folyamatot. -
malystryx
senior tag
Ezt simán el tudom képzelni, csak azt nem értem, hogy a Shiki az első meccs óta miért olyan tré...
Annak viszont örülök, hogy idén a ládákra egy büdös forintot nem költöttem, a kövi hónaptól lehet hagyom a battle pass-os őrültséget is, a hátam közepére nem kívánok már napi szinten kötelezően játszani. Majd eljárok CB-re ha annyira kell az a Burgonya. -
Pont ezt mondtam anno a Musashinál.
Első körökben 22+ kmerről valami nagyon sok citát vertem a Monti oldalába rajt után (maradt valami 1-2k hpje) aztán szar játékkal is 200k+, utána gép lekapcs, reggel be, és az ötvenért vért izzadtam
Mázli, hogy nem baszom már el az időmet erre a szemétre. -
LK
addikt
Háromszor is kihagytam fél-háromnegyed évet, de egyszer láttam ilyen kupont. De egyébként mindegy is. Bennhagytam még a szenet is múltkor. Málta meg is lenne, ha érdekelne.
Nem mertem reszkírozni 500-as táppal. 6 sata eszköz, M2, egyebek. -nem akartam új tápot is. Így is cp2077 FHD/ultra mellett 60-70%-on pörög a 110 wattra visszavett VGA és a CPU is 60% alatt van. Jó ez így, nem kellene jobb. Több mint elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest