- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
eventus #52287 üzenetére
Kiemelném: "Ráadásul a teljes Wargaming fejlesztői csapat 2020-ban nem játszott 300-nál több meccset a Warships-szel, így fogalmuk sincs arról, hogy mit csinálnak a játékkal." Ez a mondat a WG szégyene. Az összes játékost hülyének nézik, legyen az bárki, bármilyen szinten. Egyszerű pénznyomdának szánják. Kibújt a szög a zsákból.
-
LK
addikt
válasz
eventus #50330 üzenetére
Alaska igen, szétkapja Tirpitz bácsit. De mit lehet csinálni, hogyha az átlagos Tirpitz tulaj megmutatja a jobb oldalát, majd a bal oldalát is. Közelre meg megy az AP> cit, amikor kifordul torpedózni. Ha szerencséje van be tud küldeni 1 torpedót.
Tüzi: éles játékban kipróbáltam ami a videóban volt. Váltogatva a normál célzással, bizonyos esetekben(meg kell tanulni mikor) szépen eltalálgatta az ellenfeleket, csak nehéz az égre nézve célozni. Szóval működik még 23km-re hajózó ellen is. Magas hegy mögött ment, normál célzással a büdös életben nem találtam volna el. Ha sziget van a háttérben, nem működik.
-
-
-
-
LK
addikt
válasz
eventus #43619 üzenetére
Jól értem Myokóval többet lősz,mint Conquerorral?
Mondjuk lehet h. istentelen jó vagy Myokóval....
Nekem első meccsem vesztes volt Conquerorral, képzetlen kapitánnyal, utolsó kettő upgrade-re nem volt pénzem,rossz csapattal , 120k sebzés után szégyelltem magamItt a topicban csak cancer-ként jellemzik.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
eventus #30799 üzenetére
Mogami vs Atago :
Ágyúk : Mogami jobb rof és pontosabb picivel, lövedékek egyformák
Torpedók : megegyeznek, Atago első 2 torpedo szöge előre van fordítva, ez előnyösebb
Légvédelem : Mogamié jobb
Páncélzat : Mogamié jobb
Manőverezhetőség : Mogami jobban fordul és kisebb területen, Atago 1 csomóval gyorsabb
Rejtőzködés : Atagonak tengeren jobb 200 méterel, Mogaminak levegőből ugyan ennyivel+ heal Atagonak.
T6 - T8 -ban rendben van, de T10 -ben már erősen korlátozza a lőtáv (Eugen és Kutuzov is sokkal jobb ilyen szempontból), valamit a heal sem nyom már annyit a latba.
-
törölt tag
válasz
eventus #30765 üzenetére
Bad meet worse tipikus esete egy jó adag szerencsével. Normál esetben ez úgy néz ki, hogy 8km -ről a BB AP salvo dev. strikeolja. Egyébként a T10 MM miatt nem érdemes már megvenni, kb a heallel jobb, mint a Mogami, ami ezen a hajón nem zavar nagy vizet a citadella miatt.
-
redzsi
senior tag
válasz
eventus #30765 üzenetére
Épp csak belepörgettem mikor 3 bb-től 7-8km-re full broadside fordul az Atago, Tirpitz Montana duó HE-vel bohóckodik, hősünk meg alap fogyókkal. Majd egy újabb pörgetés után látom az ellen Montana torpedó találat után detonál 97k hp-ról. OK.
(#30766) Ted_Beneky : Adrenalin rush kapitány skill.
-
-
-
válasz
eventus #29607 üzenetére
Stealt torpolásnál lesz jelentősége, mikor nem vagy felspotolva, eregetheted nyugodtan. Olyasmi lesz, mint a Myoko, kite közben ledobod a detectet magadról, elereszted mindkét oldalról, aztán spamelsz tovább.
Majd kipróbálom, ha megkapja. Nálam úgyis csak a kikötőben rohad a Zao, olyan uncsinak találtam. -
-
törölt tag
válasz
eventus #29393 üzenetére
Megkapod a T7 NO-st olyan szintre fejlesztve, mint a mostani T8 NO, és megkapod a T8 Balti-t olyan szintre fejlesztve, mint a T8 NO. Emellé a T7 NO-ba kapsz egy 7 pontos kapitányt, a mostani kapitány átkerül a T8 Baltiba. Plusz ha minden ki van feljesztve, akkor kapsz a T8 Baltira 20k XP-t és 1,5M creditet.
-
-
-
törölt tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest