Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Vettem egy videokártyát és adtak hozzá Invite kódot, íme ha kell valakinek:
GTX7S-Z2TB7-NHF2G-D8RPC (remélem működik)
-
olivera88
veterán
Az elébb Furutakával voltam, ( majd csak elérek már végre az Aobához) és Mexico nem tudott kilőni 170 HP ről.
Két sortűz 13 km ról, meg 3 10 km alattról. 
-
-
Chabe89
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Fentebb linkeltem Flamu videóját és ott rögtön az elején a Hakuryunál látszik a lényeg. 18 és a következő szinthez valami 9999999 XP kéne.
-
-
Nagyon zsír, hogy a legközelebbi cap alapból foglalva van, így nem kell megrohamoznia a sok idiótának, hanem lehet menni a frontra egyből.

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért is hagytam abba én is délelőtt. Nem volt már ilyen rossz kezdésem nem tudom megmondani mikor h az első 5 csata mind vesztes..
-
Mióta rátettem a torpedótöltés-gyorsítót a Kamira (épp kijött a kapitánypont, és azzal együtt, amit most visszakaptam, már ez is van), csak veszítek vele. 3-4 cappel, sok killel... lehetetlen csapatok vannak ma is.
-
Chabe89
addikt
-
ddt500hu
veterán
Jól látom nincs már 6-ik érzék?
-
Chabe89
addikt
0.5.9 Captain Perks: ALL T10 Ships + Premiums
Természetesen nincs kőbe vésve, de aki tanácstalan annak jól jöhet.
-
CHaooSS
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pedig a Fuso az egyik legjobb hajó a játékban, én nagyon imádom, 9-15km-en eszméletlen halálos tud lenni.
Egyáltalán nem félek vele amikor feldob T8-ba mert tudom, hogy még ott is sokat lehet vele tenni. -
ddt500hu
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Mindenki tudja, hogy mennyit érnek a kijelentéseid.
A lyukas garassal egyenértékű. 
Egyébként meg eddig se tartottam meg tier7-es csatahajót, ezután sem fogok.
Úgy, hogy: Kit érdekel?
(#12073) BigaC Nekem is ez volt a bajom az NC-vel. Lassú, nagy ívű lövedékek. Amagi sokkal jobb ebből a szempontból.
-
LK
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Te és Chabe89 Nálam így néz ki: [kép]
win rate, átlagsebzés. Ebből a négyből 5%-kal nagyobb szórása van a Fusonak, ez az amit észrevettél,de nem rosszabb mint a többi. Nagatóval meg nem megy, többet kellene vele játszani. Mahannal egy nap volt,ez meg lomha dög
-
BigaC
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
hát ha panaszkodsz a Fuso-ra, akkor milyen volt a Kongó?

annak se volt jobb a szórása és kettővel kevesebb torony...
késve álltam neki a japán BB vonalnak, most lett nekem is meg a Fuso, de csak akkor vettem meg, amikor lett elég free XP a B hajótestre és a jobb motorra. nem csalódtam benne, nagyszerű hajó, első csatában 4 kill, de a dmg-nek még kell fejlődnie. egy Warspite-t 13km-ről két szalvóból kiszedtem vele.
szórás mindenhol van...
én inkább az NC-vel szenvedek az amerikai ágon. eleinte mentem vele 100K körülieket, de aztán az MM egyre többször rakott magasabb tierbe és most gyengén muzsikálok vele, pedig az Iowát nagyon szeretném. az se használt az NC-nél, hogy észrevettem, milyen gyenge a lövedék kezdősebesség, és milyen magas íven lő (amikor még nem tűnt fel, lehet ezért is mentem vele jobbakat
)amúgy most kezdem felismerni, hogy nekem valószínű 1-2 Tier 9 hajó lesz a max, amit elérhetek. időm korlátos, és egyre inkább az, a Tier 8 feletti brutális XP és kredit árakat már szerintem nem lesz időm megcsinálni.
-
CHaooSS
őstag
Előbbi csatában az Arizona valami beast módba kapcsolt vagy nem tudom, de két NC és Tirpitz próbálta megölni egyenként, de mind a hármat lezúzta 35-40e hp-ról... Mondjuk a két NC totál idióta volt.. az egyik kapásból oldalra fordult neki 4 km-ről.. de ennek ellenére azért illett volt megölniük...
Végül én lettem az első Full tier 8-ban Fuso-val, hát legalább valami jó volt a meccsben

-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja hát szokásos szórás.. minden BB-vel megvan..
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Konkrétan nem találta el a 12 lövésből 10-11. Semmi overpen meg ilyen fókuszpók.
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Overpen megesik Fusoval is. Viszont arányaiban több devstrike-ot lehet vele kiosztani, mint mondjuk az utolsó 3 amcsi BB-vel..
-
olivera88
veterán
Az összes hajónál kikapcsolta camoknál az auto-resupplyt.
Ez valami bug? Vagy szándékos volt? -
stefanitsr
senior tag
Igazából gyűjtöm a free xp-t, aztán szerintem vagy átugrom vagy ha nagyon le lesz árazva visszaveszem és kifullozom, de ebben az állapotában csak statrombolásra és free damage-nek jó.
Ötmillió másik sokkal jobb hajóm van amire mindig lehet számítani. Tegnap az tette fel az I-re a pontot amikor az oldalát 10km-re mutató svietlana kapott 2k damage-et egy tökéletesen célzott salvobol.
-
olivera88
veterán
Nem tudom ki hogy van valami de sztem a Gneisenau nem valami nagy durranás lesz.. Majd mindjárt jön ddt500 h megint milyen kijelentéseket teszek.
3 lövegtorony mindössze 6 ágyúval. Egy Myogi nagyobb kaliberrel T 7 ben.
Lehet többet ért volna ha az eredeti konfigurációval adják. De akkor meg a Scharnhorst lett volna felesleg. 
CHaooSS Érdekes.
-
LK
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné (Fuso)
. Ha nem megy jól a játék,előveszem a Fusot, és mindig lehet rá számítani.
Mire full lesz azért meg kell szenvedni. Én pl. mindig elteszek annyi free xp-t,hogy legalább az első fejlesztést megvegyem, és nem aranyból. Nagatót már annyira nem kedvelem. De semmi gáz, jönnek a Német BB-k,majd azokat is kipróbálhatod. -
olivera88
veterán
Na új pathcal érkezett egy rég nem látott crash is.
Nem akartak betöltődni a hajók kikötőben, csak forgott az ikon állandóan. Akkor elinditottam egy csatát, oda se értem a csatába erre becrashelt. 
Újrainditottam, bent vagyok csatában, fél HP hiányzik a Iowa-nak és 3 tűz ég rajta...
-
stefanitsr
senior tag
Itt az update, működik a free captain perk reset.
-
olivera88
veterán
Találkoztam most meg Teamkrado-ékkal. Elküldtem búvárkodni a Kutuzovjukat.

Az első citadella után nem nagyon aktivkodott. 
-
Chris0321
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
A "B" hajótest már ad a Fuso-nak egy jó kis lőtávnövekedést, én nemrég fejlesztettem ki rajta mindent. Rankedbe próbáltam vele összehozni az xp-t, hogy kihagyjam a "B" hajótestet de nem bírtam idegekkel így csak megvettem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez a jóság stockon ügyesen úgy van összerakva, hogy kb az összes xp kell ahhoz hogy 13km-nél nagyobb legyen a lőtávja, mert a fire control system az utolsó a fejlesztési sorban. Ehhez járul egy 100k lóerő alatti teljesítmény ami már nem a stock propulzió, így az álló szigethez képest kapsz egy borzasztó tehén mód forduló, gyorsuló, páncél nélküli úszó szigetet, aminek olyan frankó a szórása, hogy egy full broadside svietlana-ba sebez 2k-t egy tökéletesen célzott salvoval. Na egy ilyen csodával amivel kb free damage vagyok kellett volna összeszednem 27k xpt. Annyi időm nincs arra, hogy folyamatosan szopjak, de örülök, hogy másnak bejött.
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az már a te bajod.

-
-
Chabe89
addikt
Az ARP Nachi modellje is bekerült a tesztkliensbe, így valószínű, hogy Ashigara-Nachi lesz a következő hullámban megszerezhető.
-
LK
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
" Fuso nagyon jó lesz
" -
Chabe89
addikt
További jó hírek a lassú internettel rendelkezőknek:
Azt pletykálják, hogy újra le kell tölteni az egész klienst aki 5.8-ról 5.9-re akar frissíteni. Azért ezt nem mondanám biztosra, majd holnap meglátjuk. Minden esetre már indítsátok el hajnalban, hogy mire hazaértek melóból kész legyen.
-
LK
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a tippet. Fuso, Gnevny jó hajók. Fuso nagyon jó lesz, csak taktikusan kell vele játszani.
-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Zsíííír.

-
ricinus13
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Na ez jó alkalom hogy akinek van az kiszedje a fire prevention-t ugyanis szart sem ér.
-
Chabe89
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Yay! Pont jókor jött.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én elég jól elvagyok low tierben.
Viszont a stock fuso-val és a stock gnevny-vel súlyosakat szívok. No de majd lesz valahogy.
Más:
"From 28 July at 07:10 CEST until 4 August at 07:10 CEST the skill reset for commanders will be discounted to a symbolic amount of 1 Doubloon per 1 Skill point. During this period players will receive 100 Doubloons when they log into the client to make any necessary changes."
Vagyis, aki át akarja rendezni a kapitányi skilljeit itt az olcsó (ingyenes) lehetőség holnap reggeltől egy hétig.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az amcsik egyáltalán nem tetszettek, kivéve a Des Moines-t. Mondjuk már az se mióta van Zao meg Hindenburg.

-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Utálom a St. Louis-t.
Furcsa mód a Boga tetszett, pedig az is hasonló. -
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek T4 alatt még a seal clubbing se valami szórakoztató.

-
-
sutyi^
senior tag
Ettől a T3-as szovjet csoda cruisertol az agybaj kerülget vazzeg. Folyamatosan bottom tiernek baszbe valahová, vagy ha éppen nem akkor a lowtier csapatok 85%-a DD és éppen csak fentről nem jönnek a torpedók...
-
olivera88
veterán
Tirpitzre mit érdemes rátenni jobban? Concealment sys modification vagy Target Acquisition sys modification?
Ddt500 , Ricinus nektek mi van? Én Tartget Acquistion sys modificationnel használtam jó ideig, most meg rátettem concealmentet. -
Dendytv
senior tag
Dianna Cruiser Jo hajonak számit benne ?
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nagyon.
Majd téged.
Behúzodtam egy DesMoines mellé h fedezzen. 
-
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jaj tényleg 28 nem holnap lesz.

Nem semmi buffot kaptak az erődök lövegei, az AP max sebzése 16.380 a 7800 helyett, a HE max sebzése 11.760 a 7200 helyett. -
olivera88
veterán
Holnap jön a 0.5.9 nálunk is.
[link]
Kapott buffot a Tirpitz HE lövedéke is. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ádáz csatát vivhatna S Carolina-val és a Kawachi-val.

-
válasz
stefanitsr
üzenetére
Odabsz.

Betehetnék tényleg, lehetne T1 BB. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Két sortűz 13 km ról, meg 3 10 km alattról. 

A lyukas garassal egyenértékű. 

Nem akartak betöltődni a hajók kikötőben, csak forgott az ikon állandóan. Akkor elinditottam egy csatát, oda se értem a csatába erre becrashelt. 
Az első citadella után nem nagyon aktivkodott.

Akkor már érdemesebb playtogether kóddal elkezdeni. Azzal legalább kapsz egy Texast is és az már elég jó.