Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mennyire pontosak a Georgia ágyúi?
-
-
TCSZ
senior tag
A Roon-t mióta sebzik a mélyvízi torpedók? Le maradtam valamiről?
-
Chabe89
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Már a botok is unják a banánt.

-
Ted_Beneky
senior tag
Ma játszottam két randomot Tier1-ben. Az egyikben 6vs6, a másikban 3vs3. Ez mostanában így szokott lenni, hogy tetszőleges a csapatlétszám?
-
-
olivera88
veterán
Megint légvédelem változás lesz.
PT, AA changes
Today, additional AA changes will be made on the public test server. The functioning of the AA zones will be changed and the AA defense plus aircraft parameters will be balanced.
These complex changes are aimed at:
- Improving the AA defense balance, considering the changes in previous versions;
- Making the confrontation of ships with a gap of one and two tiers more convenient and make non-top players life easier (both when playing against aircraft carriers and for them).
In the version 0.8.0, the AA Defense was divided into three non-crossing zones (short-range, mid-range and long-range) to emphasize unique features of each ship's AA Defense. However, its side effects have sometimes led to irrational situations.
In Update 0.8.7 we have changed the AA zones in a way that they now overlap and supplement each other: short-range air defense zone now can't be less than 1,5 km, while a mid-range zone and long-range zone will start at a distance of 100m from the ship and end at the same distance from the ship as before, but can't be smaller than 2,5 rm and 4 km accordingly. This way we will eliminate the flaws of old mechanics. To compensate for the increased constant AA damage from the crossing of AA zones, the damage to each zone will be reduced.
Together with the AA zones, the spawning radius of explosions will be changed. Now they will begin to appear on the border of the long-range zone and end at 3.5 km from the ship. This will allow the aircraft carrier commander to focus on dogging explosions while approaching the enemy and after reaching 3,5 km mark - to aim correctly and choose correct lead for a successful attack.
Updated the progression of planes and AA characteristics as the tier of ships increases. Now the number of aircraft Hit Points and AA damage of ships tier IV-X will change more smoothly from tier to tier. Thus, playing for aviation and against it will not so much depend on the gap in the tier of ships. As well as this change will decrease the gap in effectiveness between ships with weak and powerful AA Defense.
Along with the change in the progression of air defense and overlapping zones, we have also changed the parameters of consumable "Defensive AA Fire" for all classes. From now on the continuous damage bonus is equal 50% instead of 100% and 200%, but the damage in explosions is now increased from 100% and 200% to 300%. For the cruiser Stalingrad, the bonus to continuous damage will be 25%, because the duration of the consumable is 60 seconds, instead of the standard 40 seconds. The continuous damage bonus is now decreased due to the new air defense mechanics and due to the summing of one ship's damage zones - considering old values this gain would be extremely effective and leave no chance for the squadron to break through to the target or escape from AA zones. The values of consumable for destroyers is now equated to other classes because after progression changing, the characteristics of AA in ships with a weak configuration was strengthened and the effectiveness of destroyers with good air defense under "Defensive AA Fire" exceeded the power of cruisers and battleships. For example, the AA effectiveness of Grozovoi with activated consumable exceeded the effectiveness of the air defense of the battleship Kremlin. Instead of a reduced bonus to continuous damage, the damage caused by explosions will be increased. Now when the aircraft enters explosions during the action of " Defensive AA Fire " it is almost guaranteed to be destroyed. Please recall, that explosions with activated consumable are highlighted in red.
To balance the overall damage obtained by aircraft considering all AA Defense buffs, we have decreased the return height of the planes after an attack, so planes that performed attack and return to carrier become immune to damage earlier. This way, more aircraft will be able to get back to the aircraft carrier, while this parameter will remain the same for "F" button to avoid spamming. In addition to that, Sight stabilization skill has been enhanced to achieve even faster aiming.
We will need additional time to proceed with more exact adjustments. Going further, a decision on whether or not any specific changes will be included in the release version will be taken based on the results of the Public test. We welcome your detailed feedback and appreciate your participation in testing.
A Colberte meg lecsapott a nerf hammer, kapott buffot is.
French cruiser Colbert, tier X: - Chance of HE shell causing a fire is lowered from 9% to 7%; - Main battery reload time increased from 3 to 3.5 s; - Main battery firing range lowered from 15.5 to 13.8 km; - HE shells damage increased from 1850 to 2100; - AP shells damage increased from 2450 to 2600.
-
KJ82
senior tag
WGBIRTHWGBIRTHDAY21
10x Engine Boost II, 10 x Sierra Mike, 10 x November Foxtrot and 5 FTW camo
-
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Vannak róla szép emlékeim.

-
Honzi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen ez a camo jobban áll neki.
Akkor szerencse hogy ezt dobta a T6 prémium láda.
Ennek még hasznát is veszem.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És az egyik legszebb is, ha ráteszed az alternatív színt.

-
-
Honzi
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
During the Public Test of Update 0.8.7, all participants who played at least one battle during the Public Tests of Updates 0.8.4–0.8.6 will be able to use many of their account contents from the live server, except for Free XP and doubloons.
Ezt dobta a gép használható ez a ladik?

Talán a következő T6 ranked sprintre jó lesz. -
olivera88
veterán
Beléptem Public test szerverre.... És elég érdekes dolog fogadott..
:O
Erre mit látok van Stalingrad...
Erre ahogy megnézem látom ez én Stalingradom a live serorol ugyanaz a kapitény benne Znamenksy ugyanugy skillezve
Sőt nem csak h Stalinom van hanem összes hajó, live serorol...
Valami bug lehet vagy így akarták??
Kredit is meg minden hozzáadódott...
-
frame>24
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
T_Stark
üzenetére
Azzal kevertem... Tudtam, hogy S-betűs, csak azt nem melyik

Ma mentem egy shima kört... az egész meccs abból állt, hogy a T8 angol CV elől menekültem, kemény 700dmg-et toltam, azalatt a 12 perc alatt amíg megölt. Meg is köszöntem neki, hogy meg tudott ölni, és hogy cserébe elbukták a meccset... Annyira fun volt az a játék, tökre megértem, amikor azt mondja a WG, hogy a CV gameplay nem ölte meg a DD gameplayt, mert csak dodge-olni kell.

-
-
Nagyon gyorsan adják ki a remek új hajókat, ha nem vagytok biztosak valamiben, csak várjátok meg a következőt.
De Yoshival király lesz a Smolenskeket dev strikeolni a füstjükben, vagy overmatchelni, ha anglingelnének
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tetszik a yoshino, de lehet azt fogom én is megvenni szénből, mert nem látom, hogy a közeljövőben jön e majd bármi más értelmes szenes hajó, ami érdekelne. Csak azért félek a yositol, mert messzire még mindig bénán célzok.
-
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amúgy, ha már CV ismét.
Én nagyon bánom, hogy az eltávolítás előtt a Musashit váltottam ki a Kron helyett. Ugyanis ezt tényleg rommá büntetik még a nerfelt CV-k is, és lehetetlen légi támogatást kapni. Túl lassú és lomha vagy, hogy bárkivel tarts, és túl pontatlan, hogy hátulról érvényesülj. Nem népszerű, de szvsz a 11km-es Kron radarral és a fos szórás ellenére hyper-pen ágyúkkal többre mentem volna. Vagy nemtom, állítólag az utóbbi légvédelme se túl jó.
Rankedben jó a Musa, csak unalmas. -
sh4d0w
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Teljesen up to you, hogy maradsz-e, vagy sem. Arra legyél figyelemmel, hogy ha kilépsz a BIF-ből, 3 napig nem léphetsz be másik klánba és ha jól emlékszem, 2 hétig tudsz resetelni tegnaptól számítva és kláncsata nem minden nap van.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az érdekes, akkor utána hogy fogadta el? Azt kellett volna kiírnia, hogy már beváltottuk.
Mindegy, WG...
-
-
belaazallat
addikt
Köszönöm mind két kódot. Telórol kissé vicces volt aktiválni.
-
KJ82
senior tag
Hajók és SC-k nyerhetők.
-
scyllarus
veterán
Még egy:
THX4TWITCHINGWITHUS -
KJ82
senior tag
Stream bónusz kód :
4NOTHERCOD3
-
belaazallat
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
Üdv! Engem az utóbbi lehetőség érdekelne, mert 2 gyerek mellett nem mindig tudok játszani. Meddig tart ez a reszetelés? Vasárnap előtt nem jutok géphez. Köszi!
Szerk:Chabe89 fórumtárs olyan jól medezseli a kikötőnket, vagy hogy hívják, hogy mióta klán tag vagyok náluk megszüntek az anyagi gondjaim. Prém fiók nélkül egyre többet jövedelmez egy egy csata. Emiatt sem érdemes nekem máshova átmennem.
-
válasz
olivera88
üzenetére
Nem fog a kedvemért broadside fordulni egyik sem, legalábbis elég ritka. Vagy el sem indul, és nose in áll, vagy menekül, akkor pedig pattognak a BB-k róluk, kivéve alacsonyabb tierben.
Tény, DD-től ne várjuk el, hogy beüsse a decket egy T10 CV-n de egy BB képes kell, hogy legyen rá.
Plusz tőlem nyugodtan dobálhatnák egymást, legalább véletlen sem szarnák szét a másik 22 ember játékát, csak egymásét.
-
sh4d0w
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Nyilván megvan bennünk az a hátsó szándék, hátha maradnak néhányan, már csak a CB-n elérhető erőforrásokért is, meg így még egy lehetőséget biztosítani arra, hogy részt vegyünk a CB-n. Ettől függetlenül senkire nem haragszunk meg, ha bejön, reseteli a kapitányát, majd lelép. Ez a lehetőség csak az itteni játékosokra vonatkozik, senki másra.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát broadside lődd ne a fedélzetet.
A páncélozott deck azért van h immunis legyen bombatámadásra. Meg amúgy is csak T10 CV nek páncélzott deck. Emlékszem régen mikor kezdtem CV zni alacsony tierbe jó fos volt , mert egy 1-2 jó bomba drop elég volt h beledögöljönek akkorát sebzett rajtuk a HE bomba , a maradékot meg elvitte a tűz.
Emlékszem egy ismerősöm csodálkozva mesélte anno mikor még tesztelés alatt voltak Brit CV k h Yuaeyangal nem tudta sebezni az Audát t mert mind bele tört a HE. Én meg nevettem rajta, mondom neki mit vártál , 102 mm fedélzeti páncél van rajta.
Ne h már minden kis fos hajó olyan könnyen kitudja szedni a CV t. -
tbw
aktív tag
Múltkori rankeden jutlanddal és blackkel mentem. Azokkal jól adta.
-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Újra kéne az egészet tervezni.. ezt a nyomorult autopilótát is levenni róluk (CV-k maguk maguk is utálják), az automata dmg cont, csökkentett fire durationt.. és főleg.. FŐLEG a páncélozott fedélzetet, mert az, hogy BB-vel nem tudom a nyomorultat beütni akkor se, ha van csapatmunka, és felspotolják menekülés közben..
De igazából tökmindegy, mit csinálnak velük, csak legalább néhány, akár szakaszos módot kapjunk már, amiben saját tierben, CV-k nélkül lehet játszani.
Elszarták, mert túltolták a CV-ket, meg is szaporodtak, aztán hirtelen javították meg az AA-t, most alig van CV, és ezzel - szerencsétlenségükre - kibukott, mindenki észrevette, hogy... bazzeg, még ezekkel a roflstompokkal is, egyszerűen csak szórakoztatóbb, tisztább érzés játszani nélkülük.
Innentől pedig a játékosmegtartás címén a WG-nél pattog a labda. Ki akarnak minket is szolgálni, itt akarnak tartani, vagy ha nekünk nem lehet a torkunkon minden játékmódban lenyomni a CV-t, akkor menjünk csak a picsába?
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha legalább azt betennék, hogy nincsenek szellem repülőgépek és azokkal vissza is kell menni a hordozóra feltölteni, ahol nem szállhat le-fel egyszerre 12 gép, hanem össze kell, hogy várják egymást: ne legyen már annyira folyamatos a CV-k terrorja, lehessen játszani is közbe-közbe...
Torpedóztál CV-s faszagyerek, jó' van, most akkor 5 perc szünet, annak a köteléknek, ha már én se küldhetem fel a felderítőmet korábban a BB-mről!
Ja, és ha van pl. egy T8-as CV a csapatban, akkor abba ne pakoljon má' T6-os szerencsétleneket az MM, mert azok csak 1-1 rácsapásosak a megvetés tárgyának...
De azt mindenképp elvárnám a wg-től, hogy az egymás elleni védelmüket szüntesse meg, hogy 1-2 célponttal többje lehessen nekik és akkor talán enyhül a terrorjuk súlya is!
-
válasz
frame>24
üzenetére
A MM fejlesztés az egyetlen pozitív számomra ebben.
Nem, senki sem szeretné banolni a CV-ket, akinek van egy kis realitásérzékelése is, viszont a nagyon durván nagy többség szeretne perma CV-mentes módokat.
És ha ezt nem lépik meg, szeláví ide vagy oda, nem sokan fogtok a szerveren maradni. -
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ITA cruisers: full speed smoke generator és SAP (semi-armor piercing) shells a lényeg a 0.8.7 bulletinben.
Meg lesz "szopásfigyelő" MM: nem engedi, hogy pl. tier8 hajóval, 20 csatából 8-nál többször legyél tier10 meccsben. ---> MM-conspiration theories confirmed!!

Viszont kapsz új AA sector reinforcement-et új manual AA-val. - én is csak küldikhez használtam már CV-t, de ugye senki se veszi komolyan, hogy bannolják őket. C'est la vie...
-
olivera88
veterán
Valahol esetleg elérhetőek a National voiceover kapitány szövegek?
A Német és az Orosz érdekelne jobban, a Németből picit értek, amennyit ki tudok érteni h mit mond.sh4d0w Csak ezért vesztek fel játékost?
-
Jönnek a CV-k a következtő ranked Sprintre, ami T6 lesz.
Még egy mód, amit le lehet húzni a klotyón.Biztosra veszem, hogy a követkető rendes ranked utáni szezonba is jönnek, majd utána CB-re is.
Ezen a ponton viszont sajnos, bármennyire is próbáltam megtalálni a CV-mentes játékódokat és élvezni őket, valószínűleg részemről egy végleges uninstall lesz.
-
sh4d0w
félisten
Noh, ha valaki szeretne kapitányt resetelni, de nincs esélye kláncsatára, keresse meg a HUN-T klánt a játékban.
-
-
capulet75
addikt
Kitakaze.
(#41728) FoxiestFox: A DDonskoi-hoz ember kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sejtettem. Akkor ez csak szívás lesz nekem. Még ruszki vonalon talán el tudnám érni a T9-et. Meglátjuk a Benham is, mit fog bírni. Felemás érzés vele játszani. 6-7 torp. találat azért becsúszik, de mocskosul figyelni kell. One chance DD

Viszont, ha Liont vagy Alsaceet kell húzni, még mindig jobban járok,mert itt nincsen T10. -
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi. Vki írta itt, hogy Izumo jobb lett.
Ez az új csoda Benham, van esély,hogy alkothat?
Hát akkor szívni fogok, ha ezekkel jönnek. Ranked feléig Lionnal,másik felében Alsace-el terveztem menni. Akkor nem számítok sok jóra.....
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi. Lol. A Bif nem kláncsatázik, akkor nuku pontreset?
Capulet, Fox. Szerintetek mi lesz ütőképes T9 rankedben? -
-
-
LK
addikt
T9 rankedre mi ajánlott? Mivel érdemes menni?
Mikortól meddig lesz ingyenes kapitányi pont reset?
Thx -
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én ezt használom a 2600-on, BF1 Ultra 2K 3 óra után a max hőfok 58. Az ára sztem nem vészes.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szia!
Foxi kérlek írd le az általad beállított kapitányi skilleket Azuma és Yoshi esetén. Megpróbálnám őket kiváncsiságból. Kösz. -
sh4d0w
félisten
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Azt nem értem, miért nem csinálnak meg több történelmi csatát? Jütland, Dogger Bank, Sárga-tenger, Csuzima, a Bismarck csatái, a számtalan csendes-óceáni ütközet stb. van választék bőven.
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amint írtad: "a szükségtelenebbnél szükségtelenebb hajókat". Miért vennék én olyat?

(#41712) Nordic : szólsz, és viheted az accot egy fél napra akár. A z52, CV-k és a Burgogne nincs, azon kívül allTX. Meg még 160 egyéb hajó.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én is megpróbálom összefoglalni: a wg nagyon eltúlozta a bónuszokat a fizetőképes keresletnek, ezért náluk nagyon felgyűlt az "anyag" és unatkoznak, mer' nincs hova tovább - f2p-ként ilyen az életben nem fordulhatna elő, maximum önsanyargatóknál... - és mivel teljesen kifogytak az ötletekből, ezért egy ilyen agyrémet eresztenek szabadon, csakhogy lefoglalják a túl jóllakottakat - és a grind-től/barom MM-től/stb. még ki nem égetteket.
Semmi olyan pl., hogy építs magadnak hajót a megadott határokon belül, bizonyos alkatrészekből és a tartósabb meghajtás jobban bírja a találatokat, de a súlya is több és rajtad áll, hogy mire hegyezed ki a hajódat az adott kategóriában (löveg, páncél, meghajtás).
Ezzel bevezetve azt, amit induláskor még nagyon fogadkoztak, hogy benne lesz...
Netán a legénység/főtisztek bevezetése, vagy vmi olyasmi, ami magával a termékkel jobban összhangban van - tudom-tudom, az ő szemszögükből nagyon lényeges az eltúlzott fejlesztés, hogy biztos bevételhez jussanak belőle, mer' abba tényleg nem bízhatnak, hogy a játékélményért fognak fizetni nekik ebben a gémben, ha ezen az úton haladnak tovább! -
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kb én is így vagyok ezzel. A techtreem így is hiányos, nem még ha elkezdek időt feccelni bele, hogy resetelgessem azokat amik megvannak. Egy csomó minden nincs meg amit szeretnék kipróbálni, pl Kreml, Gearing, Zao, csak hogy párat említsek...
-
-
frame>24
addikt
válasz
redzsi
üzenetére
Először is, mikor olvastam, hogy Research bűró lesz a neve, kitört belőlem a röhögés!
Próbálom összefoglalni, csak úgy magamnak/másoknak is:
Én olyat olvasok, hogy:
- A Colberthez össz. 57k "research points" (legyen = RP) kell (ez egy új "nyersanyag" lesz, amivel kiválthatók a hajók) és amit a tech tree resetért kapsz, ÉS az aromry-ban váltod majd bé.
- az RP-t lényegében a resetelt ágon újonnan elért tier6-10 hajók első győzelméért kapod adott mennyiségben (tier 6-10-ig összesen 10k RP: 500-500-1500-1500-6000)
- ha van legalább 2 db t10 tech tree hajód a portban, akkor kapsz egyszeri 10k RP-t
- a Colbert összetúrásához minimum 4db (!) ágat kell resetelni. (mert még mindig csak 50k-nál tartanál, de az első resetelésért dupla RP-t kapsz, vagymi... (+10k)
- az elágazó ágaknál (RU DD) tier10-től visszafelé haladva először az elágazásig "bontod vissza". Ha utána teljes line reset van ott, akkor megkapod a research pontokat (t6-10); a második elágazás resetelésekor csak tier8-től tier10-ig.
- HA egy ágon lyukak voltak (ilyen az új nemzetek bevezetésének esete, ami épp most is megy; pl. ládából egyből tier 8-ast kapsz, és ha onnan volt tier10-ig kikutatva, akkor resetkor a ki nem kutatott hajókért NEM kapsz RP-t... (tehát ami küldetésből sem volt meg, azért nem jár RP)Blöerh. Hát nekem ennyit egy papír-dakka nem ér, ez az egész nagyon veteránoknak van. Ohio-t meg ti tudjátok, 1-2 CC szerint jobb, mint a Monti... (
)ledgeri: kösz az infót!
capulet: a Stalin még nagyon messze van, 9500 steel az össz. nálam. Burgonya nem érdekel. -
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Minden szenes hajó megvan, meg még mittomén kb 100k coal. Nincs már csak a KMS DD line ami T8-on van, az összes többi TX megvan, kivéve a CV-ket, de azokat meg pont leszarom. Szóval nem kell semmire a steel.

-
-
-
redzsi
senior tag
Nyakunkon az NTC-vel (új néven Research bureau), én biztos nem free xp-znék most semmit.
Egy kis update ezzel kapcsolatban. Meg párszor át kellene olvasnom hogy teljesen megértsem.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Ránéztem, hogy mennyi jönne ki: Japán ddvel számolva kb 382k csak a hajó váltás (t9-ig), az X hajón fejlesztendő testek, egyebek nélkül. Ezt freexp váltással, 25-ös rátával ~15300 dubival szednéd ki, míg 35-ös rátával 11k dubi kéne...
Így picit jobbnak tűnik, de ha azt vesszük, hogy nagy eséllyel mindenki kap egy t5-8-at, akkor már egyre kevésbé éri meg tolni bele többet, mint kellene....
-
frame>24
addikt
Jah, az elején egész sokat. Myoko--> Mogami, Hatsuharu->Shiratsuyu--> Akizuki, aztán egyszer a FRA BB ágon tier7-től Repu-ig...
- ki akartam próbálni a gyors-reload BB-t.
Legutóbb az Izumót nem bírtam ki, úgyhogy 25 csata után fxp-ből lett Yama. (ehhez nem kellett már doubloon)
Pedig vártam, de akárhogy buffolták szegényt, az elcseszett torony-elrendezés/fos ágyú szórás nem jött be.Meg a kritikus modulokat érdemes kiváltani belőle (main battery, hull, stb.) - ezek legalább a játék fasza arcai szerint is "legálisak."

-
LK
addikt
T9 rankedre mely hajók ajánlhatóak szerintetek ?
1 hét múlva indul, ha jól tévedek. (Na akkor teszem vissza a gamet.)Frame: szoktál fxp-t váltani dubiból?
Egyre szemetebb a wg, de van aki kifizesse, szóval a szemszögükből működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megmondtam hogy porba szop@tják majd a CV-ket, aztán ment a duma h fogadjuk már el hogy mostantól ez lesz. Aha, persze. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)