Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Én még csak a prológust csináltam meg, meg az első fejezet elejét. Tényleg gyorsabb lett a futás, főleg, mikor Leót kellett követnem, alig értem utol (mások még lassabban futottak, mint én, remélem, ez később is így lesz). A Tiszteletes ősz haja befeketedett, kicsit szokatlan volt így látni. Egyelőre mást nem nagyon találtam, viszont ha F5-öt nyomok, akkor 1 sec alatt ment, ami impozáns.
-
Leszedtem, egész éjjel ment a gép, mert alig csordogált. Erre felrakom, és úgy elszáll, hogy csak úgy nyekken (a küldetésszerkesztő szintén). 1.3-ról upgrade-eltem, gondoltam, lehet hogy az bezavart, ezért legyaktam az egészet, újra fel dvd-ről, majd megint telepítettem az 1.4-et és ismét elszáll (rögtön, miután teljes képernyőre vált, egy pillanatig fekete kép, aztán a hibaüzi). Az alapjáték megy. Amúgy XP SP3, Forceware 177.83. Van ötletetek, hogy még mivel próbálkozhatnék? (angol+magyar hangot, valamint a két mellékküldit tettem fel az installal).
-
ScouserHUN
tag
Én már nem egy szinkron Bug-gal találkoztam, volt hogy nem azt mondta amit kiválasztottam vagy ami a feliratban volt írva. A karakterek tényleg változatosabbak, főleg hogy a kocsmában nincs 5 ugyanolyan kinézetű fickó. Végülis a fejük még mindig ugyanolyan, csak a ruhájuk legalább más. De még mindíg nem fogok vele játszani, mert a videokártyám csak 1024-ben birja el és nem tetszik annyira. Most már kivárom azt az 1 honapot a Radeon 4850-ig
-
volvoguy
addikt
szerintem is..itt van pl a crysis...jelenleg a legszebb játék a piacon..és..az én gépemen a demója pilanatok alatt betöltődik..full grafon nyomom xp-n...nagyon ritkán akad..nem is akad, csak belassul, de egyáltalán nem zavaró, jah és a pályák méretéről nem is beszéltem..erre itt a witcher, grafikailag elmarad a crysis-től, elmarad pályaméretben is...és mégis lassabban tölti be a map-okat....játék közben nem akad, csak a töltés lassú.
-
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
Még a legnehezebb fokozaton sem gáz a csata!
Nekem eddig csak az első fejezetben lévő bestia okozott kis gondot azóta mindenki csak hullik körülötemÉs már a 3. fejezetben vagyok. Igyekszek minden küldit megcsinálni.
Már vannak extra fegyvereim is amelyeket elrejtette helyeken leltem.A harc kifejezetten jól meg van oldva, iszonyt milyen combo-kat lehet lenyomni, a gólemen teszteltem kicsit a tudásom.
Elismerésem a gyártóknak -
Mozso26
senior tag
te kis hableány...Több fps-el kéne játszanod!
Az is lehet h mivel kerülöd a harcot ahol lehet, nem fejlödsz elég gyorsan. Én amugy elöször a tüzes izémet fejlesztettem,utána az eröt inteligenciát...stb...végül a kardokat. Viszont szerintem érdemes az ezüst pontokat minél elöbb a kardokra tenni mert nagyobb és látványosabb kombokat nyom le a kis Riviai Gerart. -
-
hogyne lenne gyorsítás, kapd elő az ezüst kardodat gyors módban, és máris sokkal gyorsabban szalad a csávó
Én végül egyébként lenyomtam másodszor is a játékot, istenkirály volt megintcsak, és az a játék végi videó, na az odavágott, és igencsak meglepettEgyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt
-
törölt tag
Nekem ugyan nem hiányoznak ilyen jellegű káromkodások, ez egy más világ a maga sajátos és kialakult káromkodásaival...ahol az:
- anyád törpékkel hál -
még elfér.
egy elképzelt világba nem kell beleerőltetni a magunk világából vett szokásokat, a mi világunkban 'életképes' szöveget.
El kell tudni fogadni...vagy inkább elképzelni, hogy ott ez van. -
jafi74
csendes tag
Hát akkor türelmesen várok
.Remélem megkapom a héten.Nem vagyok türelmetlen ember,csak csalódott.Évente egy vagy két játékot veszek/a harmadikat karácsonyra kérem
/,de most megfordult a fejemben ,persze méregből,hogy lemondom és megszerzem más forrásból/a Magyar verziót/.De akkor lelkiismeretfurdalásom lenne,és nem tudnék aludni.Ez a játék megérdemli,hogy megvegyék
.Varázslatos világ,varázslatos karakterek
-
Drizzt
nagyúr
-
Worker
aktív tag
Ezazzzzz... Egyre tobb ember olvassa el sajnos a hardwired-es ficko igen igenyes irasat...
Ajanlom, h inkabb ne tegyetek, mert A WITCHER IGENIS JO JATEK, es ezt nagyon sokan ala tudjak tamasztani, joval tobben, mint ahanyan a cikk szerzojevel egyetertenek...Amugy mindenkepp az angol verziot erdemes kiprobalni (igaz a magyar szinkronhoz meg nem volt szerencsem, de meg akarom kimelni a fuleimet
).
-
Calibos
addikt
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest