Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Ezt most már végképp nem értem. Megprobáltam ujra és még hozzá se kellett érnem a bestiához már meg is döglött,és azon nyomban körül kaptak a falusiak.
Most miért volt ilyen könnyü levágni?A boszicsaj csak pihen egy kicsi a tüzmellett a füben, aztán magához tér, ha megnézed a földön van nekli élet csokja.Én a blökit nem tudtam idáig lenyomni.
-
törölt tag
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha rákeresel google-ban h. "witcher vista crash" lesz pár leírás h. elviekben mik segíthetnek, én tényleg mindent kipróbáltam és semmi sem vált be, ugyanúgy cirka 30perc alatt egyszer tuti fagy ha egyaltalan hajlando állást betölteni. Nem marad más mint várni az 1.2-őt. Pedig úgy tolnám

Az alapvető probléma vista alatt ha jól tudom pont a mem kezeléssel van, miszerint 2 gigánál többet nem tud kisoztani virtulais címzésre, és ha játék alatt erre sor kerülne akkor szokott kifagyni, főleg töltéseknél.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy azota már sikerült korrekt küzdeklemben is legyöznöm.Végra, az is igaz hogy nem a tüzes varázslatot használtam hanem az aard-ot vagy mit.
Nem mintha kár örvendő lennék:$