Hirdetés
Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Ezt most már végképp nem értem. Megprobáltam ujra és még hozzá se kellett érnem a bestiához már meg is döglött,és azon nyomban körül kaptak a falusiak.
Most miért volt ilyen könnyü levágni?A boszicsaj csak pihen egy kicsi a tüzmellett a füben, aztán magához tér, ha megnézed a földön van nekli élet csokja.Én a blökit nem tudtam idáig lenyomni.
-
törölt tag
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha rákeresel google-ban h. "witcher vista crash" lesz pár leírás h. elviekben mik segíthetnek, én tényleg mindent kipróbáltam és semmi sem vált be, ugyanúgy cirka 30perc alatt egyszer tuti fagy ha egyaltalan hajlando állást betölteni. Nem marad más mint várni az 1.2-őt. Pedig úgy tolnám

Az alapvető probléma vista alatt ha jól tudom pont a mem kezeléssel van, miszerint 2 gigánál többet nem tud kisoztani virtulais címzésre, és ha játék alatt erre sor kerülne akkor szokott kifagyni, főleg töltéseknél.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy azota már sikerült korrekt küzdeklemben is legyöznöm.Végra, az is igaz hogy nem a tüzes varázslatot használtam hanem az aard-ot vagy mit.
Nem mintha kár örvendő lennék:$