Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
válasz
PhilBrick
üzenetére
ez a kovácsolás téma nem tiszta nekem, rányomok arra a kis kalapácsikonra a kovácsnál, és a bevásárlós ablak jelenik meg
, nem vágom, mindegy vettem jóképességű kardot azzal hentelek most, viszont elakadtam, a 3.chapter-nél, a királynővel nem bírok, olyannyira, hogy rámver egyet oszt jóidő, máris megfeküdtem, arra már rájöttem, hogy be kell omlasztgatni a barlangot, az megvolt, nem jön erősítés neki, viszont így sem bírok vele, gondolom Én vagyok a béna, mitévő legyek? 
-
Worker
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
- Akkor csak vissza kell mennem meg egyszer Kalksteinhez (most eppen a mocsarban vok), es csinalok egy villamharitot
(azok az elnevezesek...
).- A kardra visszaterve: a 3 piros meteoritbol allo kardot vettem meg (a masik 3 kard ara - 600, 700, 900 rubel). Modositoi: sebzes +40%, verzes +30%. Abban viszont en tevedtem, h lehet-e hasznalni witcher harcstilusokban, mert bizony lehet, csak en meg se neztem, hanem elore okoskodtam.

- Áhh, mostmar akkor en is tudom, h hanyas szintu vagyok. Koszi!

-
Worker
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Eloszor is koszonom a valaszokat!

- A szefiraknak utanaolvastam kicsit, es most mar tudom, h a golemes hianyzik (nincs fel oraja, h megkaptam a 'nyomozassal kapcsolatos szefirat' - az volt a masik hianyzo). A golemes szefirarol vmi olyasmit olvastam, h druidak fognak segiteni a golemnel... De mikor elmentem a druidakhoz, vegigkerdeztem mindet (a sima druidakon kivulaz eloljarot, meg a 'csajt' is, de egyik se nyogott semmi ilyesmit...). Ebben kene 1 kis segitseg, h mit csinalok rosszul

- Az a Siegfried bizony az volt, akire en gondoltam, csak vmilyen bug kovetkezteben nem akart nagyon sokaig megjelenni a posztjanal (te egy masik csavora gondoltal, annak is vmi hasonlot kellett leszallitani, de azt mar korabbanteljesitettem). Egyszer volt olyan szerencsem, h csak felbukkant a 'posztjan', es akkor atadtam neki a boroket.
- Kb 1 oraja sikerult megszereznem a 3. piros meteoritot is, igy sikerult egy 1000 rubeles kardot kovacsoltatni
Azt azonban meg nem tudom, h fogom-e hasznalni, mivel ezzel nem lehet a 'witcher harcstilusokkal' harcolni, szal csak bizonyos ellenfelek ellen jo (csoportos, v gyors ellenfelek ellen nem, nomeg szornyek ellen se vszinu...).- Azt honnan tudod, h hanyas szintu vagy? En nem lattam sehol kiirva, csak annyi van, h 'fejlodo witcher' (mai jatekom soran egyebkent egyszer v 2x mar en is kaptam ezustpontot is szintlepesnel + 3 bronzot).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
PhilBrick
üzenetére
Szóval akkor mondjuk 10 napig napi 4 órát nyomtad? Van időd, nem mondom!

Új teszt:
Eléggé lehúzza a hardwired
Szerintem pont jó, hogy ilyen dolgok vannak benne, mint amik vannak, nem pedig a vannak a szép okos embert-törp-elfek, meg az összes többi velejéig romlott izé... -
Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi előre is 
(azok az elnevezesek... 
Mennyi memoria kell ennek a jateknak ?
De ez legyen a legnagyobb gond, a többi pozitívum mellett könnyen meg lehet róla feledkezni.