- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
volvoguy
addikt
válasz
Wolverine #1346 üzenetére
és mi a helyzet a sztalkerrel, ahol habár kevesebb az npc, de jobb a mesterséges inteligenciájuk, a pályák hatalmas méretűek, a grafikai s rendben van..abban is vannak npc-k....na majd kiváncsi leszek hogy az oblivion hogyan muzsikál...gondolom azt is telenyomták npc-el...bár azért véleményem szerint lehetett volna még mit csiszolni a dolgon...mármint a witcher esetében...
-
Szasinka
tag
válasz
Wolverine #1113 üzenetére
Sztem nem valószínü mert a gyűrűt fel lehet rakni a két gyürü slot valamelyikébe, ezért gondolom, hogy nem a quest itemek között van, mert azokat nem lehet mozgatni. Nekem így rémlenek a dolgok, sőt szerintem a saját karakteremen még mindig rajtam van ez a gyűrű, (de ha tévedek ezer bocsánat
nem szeretnék vitába keveredni senkivel!) a legegyszerűbb ha átnézed az inventory összes elemét, valahol ott kell lennie, ha nem; az valami bug lesz, de mondom a gyűrű nélkül is egész jól lehet boldogulni de az költségesebb.
-
athomi
veterán
válasz
Wolverine #1101 üzenetére
70-100 óra
Mostanában megszoktam az 5-6 órás játékokat (Cod4, MoHAirborne, stb.).
Annak nagyon ürölök, hogy nem egy gyorsan végigjátszható játék, de 70-100 órát nem tudom mikor fogok végigjátszani, azt hiszem hetekig el leszek vele.Egyébként van vhol végigjátszás ha elakadnék benne?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Wolverine #844 üzenetére
Engem csak a tárgyi tévedés zavar, elsőre ami megragadt, hogy a szövegből az jön le, hogy Sapkowski írta a játékot, pedig a játékhoz semmi köze. A harcrendszer nekem se igazán tetszik, nagyrészt harc helyett simán el is futok, ha megvan már a megfelelő fül, orr, vagy stb. mennyiség. A sztori, meg a világ amiben játszodik az viszont nagyon jó, emiatt nálam a megérte az árát kategória, de pl.: irányítás néhol botrányos tud lenni, egyrészt be tud szorulni a figura harc közben úgy, hogy nem tud támadni, ha fal közelében vagy, másrészt meg a szabadban levő pályák közül az elsőben az a sok kerítés egyszerűen marha idegesítő, mit keresnek ott? Én simán átjárható mezőket tettem volna oda, akkor nem kéne feleslegesen kétszer annyit menni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Wolverine #844 üzenetére
Az a baj, hogy manapság ahhoz, hogy valaki újságíró legyen elég annyi, hogy nagyjából értelmesen tud fogalmazni... Objektivitás, szakértelem, alapvető affinitás már felesleges extra.
Én a Morrowinddel évekig játszottam, az egyik legjobbnak tartom a stílusban, de ennek ellenére tudnék olyan cikket írni róla amiben a sz@rt is kitaposom belőle, hiszen -mint mindennek- ennek a játéknak is vannak hibái. A hangsúly az arányokon van. Lehet egy játékot 10% hibáért földbedöngölni, de ez a hozzáállás rosszindulatot és/vagy hihetetlen felületességet feltételez.
Ez után a kritika után hancu cikkei nálam minden hitelességüket elvesztették.
Bekaphatttya. -
ugux
tag
válasz
Wolverine #691 üzenetére
még 1 bug, vagy mifene
Az 5. act-ban a mocsári temetőben kell az öregnek (felhivas volt rá) 3 db cemetaur állkapocs...na hát az én batyumban van 4 db, és persze a küldetést is "felvettem" a hírdetőtáblánál, ennek ellenére, ha mondom az öregnek hogy a felhivas miatt jottem, akkor nem tudom azt válaszolni, hogy tessék itt van, csak azt, hogy még dolgozom rajta... -
ugux
tag
válasz
Wolverine #645 üzenetére
közben sikerült megoldani..... be kellett állni a kivezető járatba, és valahogy a kiralynő magára döntötte az egész termet, nem igazán értettem....de szerintem ez akkor is bug, mert az vicc, hogy úgy mászkálok a leomlott barlangban, hogy átgázolok az ember magassáú szikla darabokon, ugyanakkor máskor meg egy fát is nehezen tud a witcher kikerülni...
Viszont a kiveezető járatba meg nem tudok elindulni, mert kb egy gerenda és a kiralynő lába útban van....
Tehát...ezt én akkor is bugnak veszem)
Más vélemény??? -
törölt tag
válasz
Wolverine #440 üzenetére
így is van.
Vannak benne nagyon nagy részek, pl. megy az általános beszédzaj (a hangok számát kötelező felhúzni szvsz), ..szal így szomjas vagyok, meg úgy...aztán egyszer csak :
-úgy viszket a tököm...Vagy mikor nem volt kedvem rohangálni, jött a szürkület és bementem kicsit a kocsmába,..leittam magam a részeg cimborával, majd 5 orenért beültem a kandalló elé bámulni a tüzet, majd ahogy tisztult a kép összekogyvasztottam pár főzetet. Mre felálltam már kitisztult a fejem, így bevaállaltam egy kockajátékot.
Utána átültem a törpe haverhoz és mivel bevállalós kedvemben voltam, leültem vele versenyt inni,...nagyon bírta, de végül ő borult fel elsőnek...én meg megint mentem a kandalló tűzét bámulni, bámultam egy órán keresztűl de még utána is kába voltam, így kimentem a kocsma elé levegőzni.
Ahogy ott álldogálok, látom kijönni a részeges cimborámat, ahogy odatántorog egy bokorhoz, szabályos mozdulattal igazít egyet a slicc környékén, és lám csak....oldalbavizelte a bokrot!
Annyira megtetszett, hogy visszementem vele és ittunk még egy kört.
Reggelre meg kialudva, elmentem könnyebb küldetéseket megoldaniszal nagy a játék.
-
Drizzt
nagyúr
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest