Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
bélanéni
üzenetére
hát sajnálatos az tuti mert amugy tetszik de már próbáltam csak agérrel...egér+billel...peróbááltam ugy hogy kikapcsoltam a képernyő széli kamerforgatást...vaolt ugye hogy bekapcsoltam..próbáltam a távlabbi pórábltam a közelebbi kamerával...nekem magyon nem akart kézreállni.
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam a gamet...méghozzá a magyar szinkronosat.
Ami bejött:
ugye a magyar szinkron...nekem tetszett...
aztán hogy a gép mindent fullra állitott még a szűrőket is és akadásmentesen megy így
a gyors meg erős támadóstilus változtatása is tetszik..sőt az egész támadós meg ahogy lehet kmbózni ezerrel nagyon bejön...a grafikával sincs bajom...
tehát összességében szerintem egy nagyon jó játék lenne
!!!!DE!!!! az az irányitás
..az valami borzasztó...sajnos nekem ez tanulhatatlan mert amugy szívesen tolnám de egyszerüen egy lépcsőforduló 30sec mert ide oda forog a kamera vagy ha nem fororg akkor nem látom hova megyek...ááá pedig nagyon jó kis game de így sajna uninstall

-
Sirandrish
legenda
valaki előrendelte már a gyűjtői kiadást?
elég jó...Tartalma: Igy készült DVD, zenei CD, színes nagy térkép, 120 oldalas guide, 124 oldalas színes Monster Book, 124 oldalas színes kézikönyv, Special Edition doboz.
szerintem megéri. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
ez magyarul mikor fog megjelenni?
Aktív témák
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak már nemtudom hogy mi
..az valami borzasztó...sajnos nekem ez tanulhatatlan mert amugy szívesen tolnám de egyszerüen egy lépcsőforduló 30sec mert ide oda forog a kamera vagy ha nem fororg akkor nem látom hova megyek...ááá pedig nagyon jó kis game de így sajna uninstall