- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
csaabz
őstag
Találtam 1 oldalt, ahol meg lehet nézni az összes nénis képet és láttam; Trissről, Shaniról 2-2 kép van. Mikor is lett volna alkalmam a második eksönre?
Meg azt hiányoltam, h a végén nem lehetett kicsit visszamenni a városba, jópofizni a néppel,pénzt költeni, meg vízbefúltakat öldösni
és ha már a letelepedős-családalapítós válaszokra kattintottam mindig, tényleg vmi ilyen befejezést vártam volna.Ja, nem raktam össze a hollo páncélt, mert nem engedett vissza a gáthoz a kovácshoz...
Jön második rész? Várjuk!!
Remélem kicsit jobban lesz optimalizálva... -
csaabz
őstag
Köszi!
Most van 1 másik, komolyabb problémám is.
A 4. fejezetben járok és elakadtam. Nincs vodián pap. Mikor megérkeztem a szigetre, egyszer beszéltem vele, azóta nem láttam. Megöltem azokat a lényeket is, amik zargatták, de semmi. Vkinek ilyen probléma?
A többi küldit szerintem akkor lehet megcsinálni,ha ezen túlvagyok.
Pl beszélnem kell Danelionnal (vhogy így írják) oda megyek hozzá, de semmi újat nem mond. -
Drizzt
nagyúr
-
-
tegyétek csak fel nyugodtan 1280*1024-be, nem lehet észrevenni a különbséget, max butítsatok le valamit helyette ha mégis, de sokkal-de sokkal szebb úgy a játék
Én pl az AA-t vettem vissza asszem 4x-re, de így is gyönyörű volt az egész, meg visszavettem az állatok számát a francot se érdekli hogy hogy futkosnak a csirkék -
gondolom ez majd kiderül a második részben
Egyébként így hogy ilyen vége volt lesz alap a folytatásra, mondjuk pl az is lehetne, hogy mivel elszabtam egy tesót, fellázadnak ellenem a többiek is, és a végére ki tudja, talán Rivai Geralt lesz az utolsó a falytájából, és elnyeri azt amit akart, a nyugalmas életet, lehet éppen Trissel....
-
SPOILERaz biza egy másik witcher volt
.
Az a szent csávó nemtom miről beszélsz. Vane gy jegyzet amit meg kell találnod, az a Striga kriptájában van csak be kell járni az egészet, és lesz még egy ahol kalauzkő van ott megcsinálod azt a jelkombit amit ír és bejutsz. Bánhatod hogy nem lett meg a pajzsod, mer az istenkirály
. És a kardoknál nem mindegy azért, mert az tény, hogy sebzi az ezüstkard is az embereket, viszont, ha jobb féle már a kardod, konkrétan Én kaptam egy frankó kardot a fogorvostól, mert elvittem neki az összes fogat amit csak akart, még a bunyós csákónak a fogát is, na szóval, Ő adott érte egy olyan kardot ami az ellenfél páncélját 100%-ban odavágja
-
hát ezt mondom, odamész a piros pontra a térképen ahol mutatja hogy van 1db, ott van egy lidérc, lenyomod és a maradványai között lesz 1 db, ezt megcsinálod 4-szer vagy 5-dzör a franc tudja már, ezután elmész a kovácshoz, adsz neki egy kis lóvét és az frankón összepakolja neked, mi nem érthető ezen?
-
deniro2
senior tag
-
tarti19
senior tag
Sikeresen megoldottam
és meg kell hagynom nagyon bababár a harcrendszer kissé, de az a kiba.... töltési idő néha érthetetlenül sok
AMúgy továbbra is nagyon bejön a játék, hol itt , hol ott kell felbukkanni ezt-azt megtenni ami még nem fullaf unalomba... igaz még az elején vagyok most fogom csak a Bestit megtámadni... -
Worker
aktív tag
Mivel az 1. act vegen elveszik a cuccaidat, koztuk pl. a kockakat is (ha voltak), es azokat emlekeim szerint mar vissza se kapod, kesobb talalsz ujakat, vagy ad vki (mar nem tudom, honnan kerulnek elo ujra).
Sztem ha a 2. fejezetben kezded el a kockazast, akkor se vesztesz semmit (emlexek, h 2. fejezetben is lehetett ilyen parbeszedet inditani, h 'mire valok ezek a kockak', 'h kell jatszani a jatekot' stb.).Egyebkent nalam a kockazas feszultseglevezetes volt elsodlegesen, na meg a vege fele mar penzkereseti lehetoseg is
Mindenesetre erdemes ezt a reszet is megnezni a jateknak -
Depose
tag
Act III.-ban kukorixot a mocsárban lévő barlangban lehet találni..
De, hogy tegyen belőle tollad, a szörnyhatározóban benne kell lenni a kukorixnak..Megcsináltam a farkasemberes küldit.., nem egy nagy szám..
Sajna csak xp a jutalom...Ha valakit érdekel, majd szól, és leírom..
-
Depose
tag
Hi..
Szerintem nem kellett volna leölnöd a farkasembert..., mert van egy olyan
küldi, hogy őt kell visszaváltoztatni...(én még nem csináltam meg, csak tom. hogy van)A küldit Carmentől lehet felszedni, aki a mocsári csónak kikötőnél van (asszem).
Úgy tudsz kijutni a lezárt területről, hogy bemész a régi kohóba, és ott a padlón
van a csatorna bejárat...Más...
Iszonyat ez a gém..olyan beszólások vannak benne..
Utcán az emberek: Egy witcher...rejtsétek el az asszonyaitokat..!!! -
Így van ahogy a kedves woverine kolléga mondja, ez nem bug, ez csupán egy mellékküldetés, amit nem csináltál végig rendesen. Bug az lenne ha a főszálon nem tudnál tovabbmenni, és még mindíg az Epilógust játszanád
Vagy ha bugot akarsz látni, akkor próbáld ki a Gothic 3-at patchek nélkül -
Az elején volt vagy 3-4 huszár akivel lehetett játszani, ha azokat kihagytad lehet, hogy akkor cumi van, a nevükre sajna nem emlékszem már, de az egyik az a kapu őre volt asszem, a másik csávó az amelyiknek a kertjébe le kellett gyilkolni a gazt, miután jól berúgtunk. Asszem az összes fickóval lehetett az elején akiknek el kellett nyerni a bizalmát
-
aginor
veterán
Ott tartok, hogy be kéne jutnom a temetőbe, de a sírásó csak akkor enhed be, ha van engedélyen, vagy teszek neki egy kis szivességet.
Vincent nem hajlandó nekem engedélyt adni, Thaler meg csak akkor engedi el a sírásó tartozását, ha ártatlannak nyílvánítom, de azt meg csak akkor tudom, ha már voltam a temetőben..
Kicsit zavar, hogy minden lehetőség bezárúlt előttem, és sehogyan sem tudok továbbjutni, ráadásúl mos valamiért spontán berágott rám kalkstein is...
A másik küldetés ahol elakadtam, a torony. Kilenc kő már meg van, de a tizediket nem találom sehol(talán azt amire véletlenül kéne ráakadom?), volt aki azt mondta, hogy az elfnél van aki a levelet küldte vivaldinak, de az a karakter eltünt a játékból. -
Worker
aktív tag
Ezzel en is sokat baszkodtam, mert mindenki elfelejtette mondani, h Kalkstein elott VESNA-hoz (a a mocsari nyanyahoz) is el kell meg menni, es o ad vmilyen kartyakat asszem. Ha ez megvan, utana kell meg 1x elmenni Kalksteinhez, es o a kezedbe nyomja a villamharitodat, onnan mar aranylag egyenes az ut a 10. kohoz...
-
Ezt találtam az egyik fórumon:
"Neh'tza: Toronyőr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Ő elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le őket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kő nála lesz."
Egyebet nemtok mondani sajna
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest