Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tarti19
senior tag
ne öld meg Abigailt... semmiképp sem mert a későbbiekben még találkozni fogsz vele

Bestia ellen hóvihar, fecske esetleg rőtbagoly és uccu neki...
kis kutyákat lökd fel majd szúrd le... mindet így nyírd ki, aztán 1on1 lesz a Bestiával, nekem bekábult szerencsére és úgy odacsaptam, hogy megdöglött egyből
mellesleg muszáj
-
LK
addikt
Mielőtt letörölted volna, akor kellett volna ide írni
talán választ is kapsz. A Bestia csak akkor hal meg ha megtöröd az átkot. Nekem és a kollégámnak is ez volt a baja. A Boszorkányt hagytam megégetni,erre a Bestiával történő harc közben leölök pár embert is,akik rám támadtak és miattuk van az átok is(csoportos stílus). Mindenki kinyúvad és mehetsz tovább
. Tedd csak vissza azt a gamét
Szállingózó piros foltok a mérgezés jelei
. Sok főzetet ittál. -
A [PcDome online shop]-jából rendeltem elő, de a többiben igazad van. Kivéve a dátumot, mert úgy tudom, november 14-ére csúsztatták a magyar premier időpontját!
Ez az a játék, amit szerintem érdemes eredetiben megvenni, figyelembe véve a szinkron munkát, a kedvező árat és persze a programkészítésbe fektetett energiát.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
en is lenyomtam de megis o volt az utolso videon
amugy en 38 majdnem 39-es szintel toltam vegig.kinek mekkora volt a max szint amit elert? 
Vmi mutánst...rosszwitchert. A nagymester a végén beszélt neki vmi új fajról, akik majd benépesítik a földet...lehet az egy volt közülük. Tipp.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Összegörnyednek minden találatnál
Egy Aard után két embert végeztem ki, stb stb... A Királyt megverheted kockapókerben, 400 ! Orenes alappal....